Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Party//Harley// Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Party//Harley// Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Party//Harley// Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Party//Harley// Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Party//Harley// Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Party//Harley// Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Party//Harley// Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Party//Harley// Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Party//Harley// Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Party//Harley// I_vote_lcapParty//Harley// I_voting_barParty//Harley// I_vote_rcap 


Party//Harley//

Go down

Party//Harley// Empty Party//Harley//

Indlæg by Rychard on 5/7/2014, 20:21

S Los Angles, nærme betegenet busterminalet.
V Solen er gået ned, og dejlig varmt men dog lidt køligt.
O folk der er på vej ude på druk, eller  til fester.
Tid 18,30
P http://andressatoni.files.wordpress.com/2010/12/tumblr_l902kc8fgr1qzex0yo1_500.jpg

Bussen rundet et sving og kørte så ned mod station, Richard vågent med et sæt da han pluslige kunne høre folk. Han ømede sig lidt, inden han rejste sig op, han skulle mødes med en fra lejeren her lige her I LA. Han smile lidt og gik så ud af bussen, imens han satte sin kurs op mod Gågaden. Han forstod stadig ikke hvor de skulle mødes, men det ville nok ikke ændre det så meget igen. Han sukke dybt og begynde og gå op I gaden, mens han ledte efter en klub hvor hun måske var. Men hun havde jo heller ikke sagt hvilken klub, det var hun havde bare fået ham til og sige ja til druk I La og så møde hende I byen. Hann sukke og gik videre mens han ledte efter hende, vejret var nu dejligt selv om han ledte efter hende men hvad ville Cassi sige hvis hun så ham lige nu på vej til druk tur med en anden halv gud og til med en kvinde. Han gøs ved tænke han ville ikke miste hende igen, men det var svært og stoppe med de dårlige vaner. Det viste alle jo selv Richard, men bare en enkel øl skade vel ikke nogen vel. Han sukke og tog en tår, af hans øl som han havde købt, inden han kigge sig omkring og gik ind på diskoteket hvor han skulle mødes med en anden demi god. Til denne fest, som der altid var på et diskotek
//Håber det er en fin, nok start.Smile//


Sidst rettet af Richard 5/7/2014, 22:55, rettet i alt 2 gange

_______________________________
RYCHARD JACKSON STORM
Rychard
Rychard

Fulde navn : Rychard Jackson Storm
Alder : 23
Antal indlæg : 150
Join date : 22/07/13
Bosted : Poseidon Cabin, and a Place on Hawai

Tilbage til toppen Go down

Party//Harley// Empty Re: Party//Harley//

Indlæg by Harley on 5/7/2014, 20:51

På: Click!

Los Angeles. LA. Musikkens by. En fantastisk by at feste i, hvis man spurgte Harley. LA var nummer to på listen over hendes yndlingsbyer. Ingen slog hjemby, Phoenix. Efterhånden havde hun været i byen i et stykke tid. Lidt over en måned, måske tættere på to. Hun havde nydt hvert sekundt. Kort så hun sig i spejlet, inden hun forlod den lille lejlighed, som hun havde lejet. Nogle af pengene havde hun fået af sine mor, efter hun havde været på et kort visit hjemme i Phoenix, Arizona. Resten havde hun tjent på en restaurant, som ikke lå særlig langt fra hvor hun pt. boede. 
Med et tilfreds smil vendte hun sig væk fra spejlet, og smækkede døren efter sig. Med hurtige skridt gik hun ud af lejlighedskomplekset og ud i den lettere kølige aften. Selvom klokken kun var omkring 18.30 var solen allerede begyndt at gå ned, og festglade mennesker fyldte gadebilledet. Dem tog hun sig ikke af, selvom hun selv skulle ud og feste. Hun skulle mødes med en fra halvblodslejren. Hvorfor hun havde bedt ham om at møde hende, var hun ikke sikker på. Det måtte have været i et øjebliks glæde, over at slippe ubemærket ud af lejren. Mens hun havde prøvet at snige sig ud, var hun stødt på ham. For at han ikke skulle sladre, havde hun bedt ham om at møde hende på et club. Åbenbart havde det virket for endnu var hun ikke blevet opsøgt af andre halvguder, som var blevet sendt ud for at hente hende tilbage. Lejren blev bare for meget for hende. Når man som Harley havde boet i lejren i ti år, havde man brug for pauser. Specielt når man som hende hverken brød sig om sine halvsøskende eller største delen af de andre halvguder. Efterhånden havde både hendes søskende og de øvrige halvguder vænnet sig til hendes fjendtlige attitude. De holdt afstand til hende og hun til dem - det var alle bedst tjent med. Og mon ikke også de nød ikke, at skulle se på hendes sure fjæs? Sikkert.
Selvom Harley boede et lille stykke fra centrum og hvor de gode clubber var, tog det hende ikke lang tid at komme derhen. Busserne gik relativt ofte, og hun havde gode ben at gå på. Derfor var der ikke gået mere end omkring 20 minutter før, hun var ved hendes destination. En populær club i LA. På trods af at hun var mindre årig, lykkedes det hende altid at komme ind - takket værd et fantastisk falsk ID som en af hendes venner fra lejren, som havde afsluttet sit ophold der, og tilfældigvis søn af Hermes, havde skaffet hende. Med det samme var hun oppe i baren for at skaffe sig noget at drikke - to vodka shots. Begge tog hun selv. Det smagte muligvis ikke specielt godt og var vanvittigt stærkt, men det var billigt. Kort så hun sig om i baren efter ham hun skulle møde. Ved første øjekast kunne hun ikke se ham. "Well, his loss", mumlede hun for sig selv. Med de ord bevægede hun sig ud på dansegulvet, for at slå sig løs. Som datter af Apollo var dette lige noget for hende.
Harley
Harley

Fulde navn : Helena Maria del Sol
Alder : 24
Antal indlæg : 165
Join date : 22/12/11
Bosted : Hytte 7

Tilbage til toppen Go down

Party//Harley// Empty Re: Party//Harley//

Indlæg by Rychard on 5/7/2014, 21:13

Richard gik ind og musik strømmet bare ud over det hele, det her var perfekt han kunne fuldkommen slappe af denne aften. Richard sætte sine skridt op mod baren, hvor han bedte om et glas wishkey hvor efter han tømte den i en mundfuld. Lede han efter hende, hvilket ikke var svært, han kunne se hende danse. Det var hende der var stukket af fra, lejren samtidig med ham selv. Han smile da han kunne se hende danse, hvor efter han råbet til hende. "Harley," han begynde og bevæge sig ud til hende efter og ha råbet til hende. Richard var dog en af de heldig når han skulle ind, de bedte næsten aldrig om id men nå de gjorde havde han fået købt sig et falskt id hos hermes børn. Richard smile lidt for sig selv hvor efter han fik sig selv, ud til hende hvor han begynde og danse sammen med hende. Hvor længe siden det var at han havde været ude og feste, kunne han ikke huske men det var vel os lige meget ikke. Richard smile til Harley hvor efter han forsætte med, og danse ved hende han elsket det her det havde han aldrig tro før men nu var det dejligt næsten så dejligt som at være ved havet. Men det her var næsten lige så godt, måtte han indrømme.
//sådan oh jezz sorry det mega dårlig indlæg//

_______________________________
RYCHARD JACKSON STORM
Rychard
Rychard

Fulde navn : Rychard Jackson Storm
Alder : 23
Antal indlæg : 150
Join date : 22/07/13
Bosted : Poseidon Cabin, and a Place on Hawai

Tilbage til toppen Go down

Party//Harley// Empty Re: Party//Harley//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum