Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
Just a beautiful night [Evangeline] I_vote_lcapJust a beautiful night [Evangeline] I_voting_barJust a beautiful night [Evangeline] I_vote_rcap 
Nolan
Just a beautiful night [Evangeline] I_vote_lcapJust a beautiful night [Evangeline] I_voting_barJust a beautiful night [Evangeline] I_vote_rcap 


Just a beautiful night [Evangeline]

Go down

Just a beautiful night [Evangeline] Empty Just a beautiful night [Evangeline]

Indlæg by Gæst on 22/7/2014, 21:40

Tid Omkring efter 18:36
Sted Lejrbålet
Omgivelser Der er en masse andre unge halvguder ude, de fleste sidder og snakker, griner, ja de har det vel bare generelt godt
Vejr Da solen endnu ikke er gået ned, er vejret nu relativt godt, dog med skyerne er der en smule kulde
Påklædning tøj derudover har hun et par støvler på og en sort nederdel
___________________

Nu var lejrbålet nok en af de steder Eva efterhånden kom tit til. Det var roligt og behageligt, plus hun behøvede ikke lytte til sin tvillings konstante brok. På trods af hun elskede Axel mere end noget andet, så kunne han også bare være en pain in the ass, og det kom fra hende der nærmest var direkte mærkelig. Hun var alt andet end normal, og det nød hun skam. Hendes livs filosofi var: hvorfor dog leve livet så kedeligt og gråt? man lever kun en gang, så hvorfor ikke gøre noget ud af det. Derudover var livet også bare det sjovere når man var unormal.
Hun ville ofte gå ned til lejrbålet, når brokkeriet fra hendes kære bror blev for meget. Ofte bare det at sidde nede ved bålet, gjorde at hendes humør lettede. Hun elskede at sidde henne ved flammerne også bare betragte hvordan det knitrede og spruttede med liv. På trods af hun var en datter af Eros, så havde hun indtil nu ikke just været den store sex glade person, ofte var hun mere til bare at slappe af. Hvilket vel kunne undre nogle. Hun sukkede stille, lagde hoved tilbage og betragtede skyerne udfolde sig over den blå himmel.

//håber dette er okay, jeg har haft den værste mangel på kreativitet i noget tid nu

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Just a beautiful night [Evangeline] Empty Re: Just a beautiful night [Evangeline]

Indlæg by Evangeline on 22/7/2014, 22:45

Påklædning : http://www.wallpapers-photos.net/wp-content/uploads/2013/09/Jessica-Parker-Kennedy-images.jpg bare med flade converse + vådt hår

Evangeline havde brugt meget tid i smedjen de sidste måneder, hun elskede at mærke hvordan metallet formede sig under hendes smidige greb og hvordan hun kunne skabe smukke ting ud af råmaterialet, som ikke ligefrem var særlig kønne. Og det samme havde hun brugt dagen i dag på, hun havde været i smedjen og lært nogle nye fif fra nogle af de ældre af hendes brødre og søskende, som hun endelig var ved at lære navnene på. Den ene hånd rakte op og rodede lidt rundt i hendes stadig våde hår, for efter sådan en lang dag i smedjen, ja, så begyndte man jo at svede ikke så lidt! Hvilket ikke ligefrem lugtede særlig attraktivt, så daglige bad stod også på menuen! Sammen med en tur til lejrbålet, så kunne hun måske nå at tørre lidt i varmen, som bålet og den nedgående sol udstrålede, inden det blev for køligt til det.
Hun så hurtigt flammerne fra lejrbålet og alle halvguderne der sad omkring det stod ud som mørke silhuetter i skæret fra bålet. Det kriblede lidt i Evangelines fingre efter at tegne scenariet, selvom det ikke var det typiske hun tegnede, normalt bestod det af bygnings- eller maskinetegninger. Nogle gange endda våbenidéer, men hun havde aldrig været den store tilhænger af vold.
Evangeline gik stadig mod lejrbålet og satte sig på en træstamme som ellers kun var optaget af en pige der sad og kiggede op i himmelen. Evangeline selv kiggede ind i flammerne, som gav hendes ravgrønne øjne et flot skær. Hun havde altid elsket ild.

//Det er helt okay! :3
Evangeline
Evangeline

Fulde navn : Evangeline Aldrin
Antal indlæg : 89
Join date : 20/02/14
Bosted : Hefaistos' hytte

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum