Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_vote_lcapEn skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_voting_barEn skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_vote_rcap 
Nolan
En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_vote_lcapEn skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_voting_barEn skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine I_vote_rcap 


En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine

Go down

En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine Empty En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine

Indlæg by Gæst on 14/3/2015, 14:04

Sted: Ved lejrbålet.
Tid: Omkring 21-22 tiden om aftenen.
Vejr: Mørket har lagt sig, men der er stjerner og en smule køligt.
Omgivelser: Ikke specielt mange, men et par halvguder og sådan.
Dag: Det er en fredag aften.
Årstid: Forår.
Påklædning: http://i57.tinypic.com/972oso.jpg .


Bonnie sad ved lejrbålet indpakket i et større tæppe, da hun frøs en smule. Selvfølgelig, nu hvor hun var en glemsom pige, havde hun glemt at tage en jakke med sig, da hun havde forladt sin hytte for snart et par timer siden. Hun havde været rundt ved søen og snakket lidt med nogle af de andre halvguder, indtil det var blevet lidt senere og mørket havde lagt sig, så flyttede hun sig hen til lejrbålet, da hun vidste at der var tæpper, men også fordi det var hyggeligt at sidde der ved den varme ild, imens man kiggede på stjerner, de aftenener, de befandt sig på den mørke himmel.
Bonnie kunn godt lide at være alene, men hun elskede at være sammen med andre. Hun savnede lidt selskab, nu hvor hun sad ved lejrbålet, alene på en fredag aften. Selvom der da var nogle andre halvguder ved lejrbålet, så kendte hun ingen af dem og selvom man ikke lige skulle tro det, så havde hun faktisk svært ved bare lige sådan at gå hen og snakke med folk, som hun ikke kendte. Hun vidste ikke hvorfor, da hun normalt ikke var særlig indadvendt, men lige det med at gå hen til andre og tale med dem første gang, være den, der startede samtalen, der blev hun lidt sky. Så hun måtte vel vente og se, om der kom nogle hen til hende eller om hun sad der alene og nød sit eget selskab?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine Empty Re: En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine

Indlæg by Josephine on 15/3/2015, 16:22

Påklædning hun har denne kjole på, man kan se noget hendes mave en smule.

det var efterhånden noget tid siden, hun virkelig havde været ude. Som regel var det altid hjemme omkring de andre eller også var hun sammen med Dylan. På trods af han havde været det største røvhul overfor hende, så var dette barn måske ikke alligevel det værste i hele verden. Hun smilede ved mindet om hvordan de havde været henne og se scanning, det var der hvor de havde fundet frem til hvilket køn det i virkeligheden var og bare synet af barnet fik helt tårerne op i hendes øjne. Nu hvor hun så var gravid, så var det ikke fordi hun havde meget tid til sig selv, ganske vidst var hun en generet pige, men det var vel ikke just det nemmeste at være sammen med andre...specielt når man rendte rundt med en mave som den hun havde. Ganske vidst var den ikke blevet så stor igen, men den ville kun blive større og større endnu.
Denne aften havde hun dog valgt at gøre noget helt andet end hvad hun normalt ville, som regel ville hun bare sidde alene...men nu havde hun på en eller anden måde fået overtalt sig selv til at snuppe ud og hygge sig blandt andre. Ganske vidst ville hun nok ikke direkte snakke med så mange, men måske bare sætte sig et eller andet sted også for engang skyld være ude blandt andre. Som hun kom ned til bålpladsen, fik hun hurtigt øje på en ung pige der sad helt alene. Selvom dette nok ikke var hvad hun normalt ville, så valgte hun dog om ikke andet at gå hen til hende og sætte sig ved hendes side "jeg åber det er okay jeg kommer og sætter mig ved dig?" spurgte hun og vendte samtidig et par blide blå øjne imod pigen "jeg hedder Josephine" hun rakte smilende en hånd hen imod den anden pige

_______________________________
En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine 200v1cn
En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine Tumblr_n7wj684dor1s4yfn5o1_500

En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine 2d9sakx
Josephine
Josephine

Fulde navn : Josephine Kelly Vasylchenko
Alder : 21
Antal indlæg : 26
Join date : 21/10/12
Bosted : Lejren

Tilbage til toppen Go down

En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine Empty Re: En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine

Indlæg by Gæst on 20/3/2015, 21:38

Bonnie sad og undrede sig lidt over, om hun skulle gå tilbage til sin hytte igen. Det kunne hun jo nærmest lige så godt gøre, kunne hun ikke? Hun frøs og hun kedede sig nu lidt. For at være ærlig. Hun kiggede kort rundt på de andre halvguder, før hun kneb øjnene lidt i. Hun bemærkede, at det var et, muligvis to par, som sad omkring lejrbålet. Et af dem så ud til at hygge sig en del. Bonnie kom derfor til at tænke på, hvorhenne hendes eneste ene var henne i Verden lige nu? I lejren? Ude blandt menneskene? Hvad nu hvis han, eller hun ikke fandtes? Ej, det var noget pjat, var det ikke? Der var mindst én til hver person, ikke? Det havde hun i hvert fald altid bildt sig selv ind, for hun havde aldrig sådan rigtig været forelsket før, kun haft uskyldige flirts kørende. Men det kunne i sidste ende også være ret trættende.
Bonnie hørte en stemme og rev sig selv ud af sin tankegang, da hun hørte en stemme tæt på. Hun kiggede straks op og så en pige, der havde nærmet sig hende. Hun smilede straks og nikkede. "Selvfølgelig! Sæt dig endelig ned," Svarede hun pigen, og det gik op for hende, om man kunne høre, hvor ensom hun egentlig følte sig, med det svar. Hun lo lidt og trak på skuldrene af sin egen tanke, "Mit navn er Bonnie." Hun rakte ud og tog blidt fat i pigens, Josephines, hånd og gav den et blidt klem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine Empty Re: En skøn aften ved lejrbålet ~ Josephine

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum