Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Under The Palm Trees - Guido EmptyYesterday at 12:15 by May

» Party by the lake! (May)
Under The Palm Trees - Guido EmptyYesterday at 11:46 by May

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Under The Palm Trees - Guido Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

» Flames {Dean}
Under The Palm Trees - Guido Empty26/4/2019, 23:25 by Dean

» We have to climb? - Janelle
Under The Palm Trees - Guido Empty26/4/2019, 22:56 by May

» Music by the fire - Acrisius
Under The Palm Trees - Guido Empty26/4/2019, 22:42 by May

» Kom og leeeeg!
Under The Palm Trees - Guido Empty26/4/2019, 15:18 by Janelle

» Eyy! Yooo! People!
Under The Palm Trees - Guido Empty26/4/2019, 08:40 by Nolan

» Fælles projekt for alle online RPer!
Under The Palm Trees - Guido Empty20/4/2019, 21:58 by Janelle

Top posting users this month
May
Under The Palm Trees - Guido I_vote_lcapUnder The Palm Trees - Guido I_voting_barUnder The Palm Trees - Guido I_vote_rcap 
Nolan
Under The Palm Trees - Guido I_vote_lcapUnder The Palm Trees - Guido I_voting_barUnder The Palm Trees - Guido I_vote_rcap 
Noe
Under The Palm Trees - Guido I_vote_lcapUnder The Palm Trees - Guido I_voting_barUnder The Palm Trees - Guido I_vote_rcap 


Under The Palm Trees - Guido

Go down

Under The Palm Trees - Guido Empty Under The Palm Trees - Guido

Indlæg by Holden on 19/6/2015, 21:35

Sted: Søen
Tid: Hen ad eftermiddagen
Vejr: Varmt solskinsvejr
Omgivelser: Glade halvguder og tegn på sommeren
Påklædning: En hvid t-shirt, cowboy shorts og bare tæer

Solen stod højt på den skyfrie, blå himmel, som Holden hoppede ned mod søen, der, enkelte gange blinkede i solens skarpe lys. Træerne rundt omkring ham stod prægtigt i deres grøn klædte gevandter, og viste tydeligt, hvilken tid på året, det var - sommer! Holden nød det fuldt ud. Han gik uden sko, og flirtede med alle de piger, han kom i nærheden, af, hvilket han jo var ret god til. Enkelte gange tog han til New York og chillede med vennerne, men for det meste nød han bare sommervejret hjemme i Halvblodslejren, så han også kunne få vedligeholdt sin form og træning! Det gik jo ikke, han kom ud af form, bare fordi vejret var herre lækkert!
Græsset kildede mod hans fødder, inden han nåede ned til sandet, der lå tæt ved søens bred. Han havde aftalt med Guido - en af hans bros - at mødes, så de lige kunne tage sig en kort snak, inden de ville rende over og træne fægtning i amfiteatret. Guido var en gut, han altid havde talt godt med, og han nød at rende ud med italieneren, selvom der var to år imellem dem. Faktisk bemærkede man aldrig rigtig, der var aldersforskel på de to, for selvom Holden var den ældste af dem, var han lavere end Guido.. Og i hinandens selskab var de ret barnlige, så ja - whatever! Holden var bare glad for at have mødt Guido, hvilket efterhånden var en del år siden.. Ingen af dem var ligefrem nye i lejren. Holden var bare glad for, han ikke skulle tilbringe sit liv hjemme i Orlande, hvor hans modbydelige papfar hærgede..
Holden
Holden

Fulde navn : Holden Joseph King
Antal indlæg : 8
Join date : 06/06/15
Bosted : Halvblodslejren, Long Island, New York

Tilbage til toppen Go down

Under The Palm Trees - Guido Empty Re: Under The Palm Trees - Guido

Indlæg by Guido on 19/6/2015, 22:12

Guido slentrede ned mod søen, der fremviste sin blå, bølgede overflade, der var betydelig pænere, end den var om vinteren - grå og kold.. Dog var det endelig sommer, og Guido nød det med vin og is. Ja, lidt af en mærkelig blanding, men som søn af Dionysos havde han altså bare en forfærdelig svaghed for vin, han kunne skylle flere flaske ned uden problemer, men kunne heldigvis sætte en grænse. Det var nok velset, hvis han begyndte at rende fordrukken rundt i lejren.. Men sommeren blev alligevel fejret med god vin, og fordi, det ligesom smagt godt, og var koldt, spiste han også store mængder is! Det tog ingen skade af!
Hans fødder var klædt i hans sædvanlige grå nike-sko, han gik utrolig meget med, også om vinteren! Lige nu var han dog på vej til søen, hvor han skulle mødes med hans fantastisk bro, Holden! Det var fyrer, som den mørkhårede charmetrold, Guido virkelig var taknemlig for at have i sit liv! Altså, havde man, ikke venner i hverdagen, var der, ikke meget sjov at lave.. Og Guido var høj på de sjove, sindssyge og gode øjeblikke, der altid dukkede op, hvis man gjorde sig umage!
"Holle, din frækkert! Får du scoret et par chicks?"
Grinede han, da han nåede ned til sin ven, der stod ved søbreden. Han gav ham et venskabeligt dask på ryggen, bare fordi, han lige havde lyst! Aldrig havde han været typen, der holdt sig tilbage - no fucking way!

_______________________________
"Relax, mah man!"
Under The Palm Trees - Guido Large
Guido
Guido

Fulde navn : Guido Cometti
Antal indlæg : 8
Join date : 22/05/15
Bosted : Hytten, eller New York med sin mor. Det skal dog siges, han er halvt italiensk! Det kan også ses på navnet.

Tilbage til toppen Go down

Under The Palm Trees - Guido Empty Re: Under The Palm Trees - Guido

Indlæg by Holden on 29/6/2015, 20:06

Holden kørte åndsfraværende en hånd gennem det lune sand og trak lidt med op i farten, så det lå spredt i hans hule hånd. Han rystede den sanddækkede hånd udover vandet, så det - uden at have høj fart - røg ned i det blå vand. Det var jo ikke, fordi, sand havde den største vægt eller størrelse, så der kom ikke noget plask, da det ramte vandet, man kunne ingen gang se, hvor på vandets overflade, det forsvandt.. Han foretrak klart at lave smut i stedet for at drysse sand i vandet..
"Ja, hva' fanden havde du, regnet med? Selvfølgelig gør jeg det!"
Griner han, og giver Guido et dask tilbage, bare på skulderen. Holden tvivlede på, om man kunne finde bedre italienere end Guido.. Det kunne man sgu nok ikke, for de fleste italienere plejede bare at være et par temperamentsfulde røvhuller!
"Hva' med dig? Jeg har ikke forventinger, om, du holder dig ædru, så det, spørger jeg, ikke om.." Han blinker flabet til sin ven. "Men dig og pigerne? Hvordan går det?"
Holden vidste faktisk ikke så meget om Guidos kærlighedsliv.. Selv havde han jo prøvet at kysse en pige utallige gange, og det var ikke den samme, men aldrig havde han set Guido kysse en pige.. Vennen havde flirtet, men aldrig rigtig taget det næste skridt.. Måske skulle Holden lærer ham en ting eller to!
"Har du brug for et par tips? Du ved jo, hvordan pigerne dåner ved synet af mig."
Han sender Guido et tandpasta smil, men griner af det bagefter, så Guido ved det bare er gas, men alligevel.. Holden havde nok en anelse mere selvtillid end den yngre italiener, men whatever, man skulle bare have lidt erfaring!
Holden
Holden

Fulde navn : Holden Joseph King
Antal indlæg : 8
Join date : 06/06/15
Bosted : Halvblodslejren, Long Island, New York

Tilbage til toppen Go down

Under The Palm Trees - Guido Empty Re: Under The Palm Trees - Guido

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum