Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


En ny i hytten! (Felix)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: En ny i hytten! (Felix)

Indlæg by Felix on 21/8/2015, 12:38

Felix lo lidt over Nolans kommentar om at bare det de var i familie var godt nok til han ikke behøvede noget. Han var efterhånden spændt på om resten af lejren delte sammen mening om Nolan som han selv gjorde, eller om fyren bare havde et stort ego. Han ville sikkert finde ud af det om aftenen. Felix ville gerne have mere selvtillid, men nok ikke så meget som Nolan havde.
Han blev dog hurtigt mere nervøs da Nolan sankkede om at han havde sin egen måde at få folk til at gøre ting på. "Virkelig, du behøver ikke gøre noget ud af det. Jeg er rigtig god til at observerer. På afstand. Uden mange mennesker... halvguder om mig." Han håbede at Nolan ville lytte til ham, men var også ret sikker på han ikke ville. Det virkede som om planerne for ham den aften allerede var planlagt. Han måtte vist bare overleve så godt som muligt.
Han trak på skuldrene og så lidt rundt i lejren. "Lidt tid til bare at forstå det hele ville være rart. Så nej, jeg vil helst tilbage til hytten." Han smilede lidt til ham og håbede ikke han så så træt ud som han følte sig. Hans liv havde ændret sig meget inden for de sidste 24 timer. At sidde ned og bare få lov til at forstå og være stille lidt tid ville være rigtig rart. Det ville også være rart med søvn, men det lød næsten for lamt at sige.

_______________________________
~Amour conquiert tous <3~
avatar
Felix

Fulde navn : Felix Bessette
Antal indlæg : 180
Join date : 04/12/13
Bosted : Undergudernes hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: En ny i hytten! (Felix)

Indlæg by Nolan on 21/8/2015, 14:57

Han så på Felix og fjernede armen, der havde hvilet på Felixs skuldre, fra ham. Felix virkede en smule overvældet, så han burde nok give ham lidt fred, så han kunne tænke lidt over det hele selv. Desuden havde han en aftale med stranden. På sådan en varm dag måtte der være nogle skønne kroppe dernede!
Han strakte sig lidt og så sig lidt omkring.
"Nuvel. Så må du jo slappe lidt af og hvad du ellers vil. Jeg vil finde dig i aften, efter mad. Bare rolig. Det bliver en uforglemmelig aften!" lovede han og daskede blidt Felix på skulderen og blinkede til ham, med et lidt for stort smil.
"Vi ses!" Og så drejede han om på hælen og forsvandt med retningen mod stranden.


//Vi kan enten springe frem til aftenen eller bare sige out og så, hvis vi vil emne mere, gå til et nutidsemne? Smile

_______________________________
avatar
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 23
Antal indlæg : 360
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum