Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


En masse sjove sider - Reklame -

Go down

En masse sjove sider - Reklame -

Indlæg by Isabelle Gonzalez on 16/8/2015, 00:08


Hello everyone!

Mig og Clarisse, aka my better half, har igennem et stykke tid arbejdet på et par sider. Nu er de godt i gang og mangler nu bare alle jer fantastiske mennesker! Så hvis i gider joine ind for en masse sjov så, så gør i ikke kun mig og Clarisse glade, men får vel forhåbentlig også en masse hyggelige stunder. Vi er alle åbne for alt, så i skal ikke være bange for at melde jer, vi bider skam ikke Wink
Vi har sammen lavet disse sider:NightshadeNightshade, var en gammel side, der nu har fået en helt ny glans. Året er her 2515 og alt er i kaos! Efter en sværm af Zombier fra en anden dimension fik sneget sig ind i Nightshade, og her på smittet mange af de levende beboer, valgte menneskerne i dimensionen af bruge atombomber som en løsning. De overlevende gemte sig under jorden, og her var de i 35 år, før de igen kom op på overflade. De overlevende delte sig ind i tre klaner. Her er der Sky People, Grounders og Reapers. Som tiden gik, blev der langsomt dannet en fjerde klan, men denne klan bestod af de som ikke passede ind i de tre andre klaner.

NightshadeLegend schoolVelkommen til Legend School, stedet hvor talenter fra hele verden opholder sig for at udtrykke deres forskellige talenter. Dog er det ikke alle der har mulighed for at komme på denne skole da den faktisk er ret dyr, men når du har betalt kan du gå på den til du er 24 år gammel. Hver eneste dag er planlagt, og værelserne er pænt fordelt imellem de unge. De yngste har en fløj for dem selv.
Kom og deltag i skolens sjove timer, mød fælles venner. Gå på opdagelse og gør dine drømme til virkelighed, tag på eventyr på den næsten ubetrådte ø. Vil kærlighed opstå? Vil talenter vokse sig store? Hvad sker der når nogle elever bryder reglerne? Meld dig ind i dag og find ud af det.

Legend school

Vi håber, at se alle jer skønne dejlige mennesker inde på siderne, hvor vi som admins vil tage godt imod hver og en af jer!!!


_______________________________
avatar
Isabelle Gonzalez

Fulde navn : Isabelle Clarissa Gonzalez
Alder : 20
Antal indlæg : 8
Join date : 14/08/15

Tilbage til toppen Go down

Re: En masse sjove sider - Reklame -

Indlæg by Clarisse on 16/8/2015, 08:46

So come on Join us! Very Happy

_______________________________
She’s complicated, but she doesn’t want to be understood, 
She’s lost, but she doesn’t want to be found, 
She’s a beautiful mess made of the stars; she only wants to shine.
avatar
Clarisse

Fulde navn : Clarisse Alycia de Moore
Alder : 25
Antal indlæg : 96
Join date : 22/08/13
Bosted : Ares hytten.

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum