Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Tøser - Elena & Litsa

Go down

Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Julien on 17/8/2015, 14:19

S: Ude foran Hermes' hytte
T: Formiddag
O: En masse halvguder og halvgudinder
V: Overskyet

Vejret var ikke særligt godt, men det tydede ikke på regn. Julien sad ude foran hytten han boede i sammen med Elena. Efter han havde været væk længe og han ikke havde haft særligt meget kontakt til Elena, faktisk ikke noget overhovedet, ville han nu gerne bruge så meget som muligt tid med hende. Et eller andet sted følte han at han skulle gøre det godt igen, på den anden side ville han bare gerne tilbringe tid sammen med hende. Han havde trænet det meste af morgenen, men efter han havde været i bad havde han lovet sig selv at bruge dagen på Elena. De var ikke nået længere end til ude foran Hermes hytte, men det gjorde nu ikke noget, bare de var sammen var Julien glad. Han sad med en arm omkring hende og beundrede hende mere end han egentlig lagde mærke til hvad der blev sagt. Hvordan han havde været væk fra hende i så mange måneder var en gåde for ham nu hvor hun sad lige her.
Julien
Julien
Vejleder

Fulde navn : Julien Marks
Alder : 25
Antal indlæg : 161
Join date : 15/10/13
Bosted : Lejren, Hermes hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Elena on 17/8/2015, 16:36

Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2a/bb/2f/2abb2fdf0ff9cc2e9d808f105ea16f1d.jpg
Uden tasken.

Sommerfugle fløj vildt rundt omkring inde bag Elenas mave. Det var tydeligt at se på hende, at hun var helt oppe i skyerne af ren glæde. Hans arm omkring hende varmede hende mere end nogen cardigan nogensinde kunne, og den savn, som hun havde haft for ham, havde hun helt glemt. Hun vidste bare, at hun aldrig ville have den følelse tilbage igen. Hun havde følt sig så alene uden ham.
De sad ved foden af Hermes hytten på nogle trappetrin. Elena havde svunget sine ben henover Juliens skød, så hun kunne se ham lidt bedre uden at få ondt i nakken, og så han stadig kunne have den beroligende og trygge arm omkring hende. Det hele var perfekt. De var i deres egen lille bobbel, og alting var godt. Hun klagede i hvert fald ikke. Det ville hun aldrig kunne gøre i hans selvskab.
Hun var i gang med at fortælle ham om nogle ting, som han havde gået glip af imens han var væk fra lejren. Det var godt nok ikke meget at fortælle, men hun regnede med, at han stadig ville sætte pris på at vide de små ting alligevel.
"...Så ja, der er ikke sket meget, men det er vel stadig noget" sluttede hun af og kiggede så afventende på ham.

_______________________________
Elena Cale Pierce Soul Johnson
The Demigodess
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 23
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Litsa on 17/8/2015, 16:49

Vejret var super kedeligt, præcist som dagen havde været indtil nu, i hvert fald for Litsa. Der skete intet spændende, ingen havde tid til at lave noget sjovt, alle var optaget af pligter eller træning lige nu, og Litsa trængte altså til noget sjov og noget der kunne få hende til at grine. Hun havde hørt at Julien skulle være tilbage, og han plejede i hvert fald ikke være bleg for at lave lidt skæg og ballade, også gerne noget der ikke var inden for reglerne hvis det endelig skulle være. Det var også længe siden hun havde snakket med ham, og hun vidste faktisk ikker helt hvad der var sket siden han havde været væk, men det kunne han vel forklarer bedre hvis hun kunne lokke ham med sig.
Hun gik hurtigt imod hytterne fra spisestedet hun havde været ved. Den lette t-shirt om hendes overkrop flagrede en lille smule i vinden, men ikke noget hun som sådan lagde til mærke. Hun kunne dog mærke vinden direkte imod hendes mave en gang i mellem når t-shirten blev løftet op over kanten på de lavtaljede jeans hun havde på. Hun havde aldrig været bange for at vise en smule hud, man var vel datter af gudinden for skønhed.
Hun stoppede op da hun kom hen til hytterne og hurtigt så den halvgud hun ledte efter. Selvfølgelig sad hans kedelige kæreste klistret op af. Hun himlede irriteret med øjnene inden hun fortsatte i retning af dem. Hun smilede lumsk og vidste at hun nok skulle kunne få hans opmærksomhed hvis hun endeligt ville. Hun havde et par fordele. "Længe siden. Men jeg kan se velkomst komitéen allerede har slynget sig om dig, hm?" Hun lagde armene over kors som hun stillede sig ved siden af de to og lagde vægten over på ét be så hun skød hoften en smule ud.
Litsa
Litsa
Vejleder

Fulde navn : Litsa Euanthe
Antal indlæg : 113
Join date : 17/11/14
Bosted : Lejren, Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Julien on 17/8/2015, 17:01

Julien smilede over hende mens hun snakkede og fandt en tråd i hendes tøj at lege med mens han blev ved med at beundre hende. Han savnet hende så meget, det var helt vildt. Bare at hører hendes glade stemme igen var nok til at han kunne slappe helt af. Han havde mest lyst til at læne sig tilbage og lukke øjnene mens han nød at kunne mærke hende og hører hende. Det virkede nu ikke helt okay bare at lukke øjnene mens hun snakkede så han nikkede en gang i mellem for at lade som om han hørte efter. Pludseligt var det nu som om hun holdt op med at snakke og hans øjne fandt hendes. Inden i gik han lidt i panik for han var slet ikke sikker på hvad hun havde sagt og hvad den rigtige reaktion burde være. Det var lidt utroligt han allerede nu kunne dumme sig i forhold til de havde været adskilt så længe. Han smilede lidt usikkert. "Eh, ja det-" startede han ud men blev heldigvis reddet inden han kunne få dummet sig endnu mere. 
Han så op ved lyden af stemme der var ret let at genkende. Synet af Litsa fik ham til at smile, den her gang glad for at se hende igen. Han lagde sin arm over Elenas ben og nikkede lidt til Litsa. "Ja, utroligt nok stod hun klar og var tålmodig nok til at vente." Hans øjne flyttede sig til Elenas igen og han kyssede hende kort. Han ville ikke have været overrasket hvis hans højt elskede Elena havde opgivet at vente når han bare var væk uden besked. Han kunne jo have været død på en mission uden hun vidste det. Men hun havde ventet til hans overraskelse. 
Han så tilbage op på Litsa med et skævt smil.
"Og du har selvfølgelig lavet en masse ballade imens jeg har været væk, ikke?" 
Julien
Julien
Vejleder

Fulde navn : Julien Marks
Alder : 25
Antal indlæg : 161
Join date : 15/10/13
Bosted : Lejren, Hermes hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Elena on 18/8/2015, 18:33

Det var ikke tit, at Elena var en speciel snaksagelig person. Hun kunne bedre lide at sidde og lytte til diverse samtaler. Så ville hun sætte eller stille sig hen i baggrunden og lytte med. Folk ville begynde at stille spørgsmål ind til hendes liv og meninger eller holdninger, hvis hun valgte at blande sig ind i deres samtaler og diskussioner. Hun kunne i forvejen ikke lide at fortælle alt for meget om sig selv til folk, som var hendes helt nærmeste, så hvorfor ville hun dog dele hendes privatliv med nærmest fremmede? Nej, det var bestemt ikke normalt for hende at lade munden plapre derudad på livets løs. Til gengæld var det heller ikke normalt for hende at kysse rundt med en fyr, flette fingre, overnatte i vedkommendes seng her og der, og da slet ikke at have romantiske følelser for nogen. Julien havde gjort en masse ved Elena, men hun havde intet i mod det. Hun elskede den måde, han fik hende til at føle. Hun elskede ham.
Julien blev afbrudt midt i sin sætning af en stemme, så Elenas blik rettede sig automatisk mod vedkommende, der kom hen, for at forstyrre dem. En halvgudinde. Hun havde aldrig snakket med hende før, men hun vidste, hvem hun var. Litsa. Juliens eks kæreste. Elena havde ikke rigtig skænket hende specielt mange tanker efter hende og Julien dannede par.
Elena kunne hurtigt opfange den nedladende kommentar, som lå gemt mellem linjerne. Hun fugede sine bryn men blev hurtigt sat på andre tanker, da Julien lænede ind over hende og plantede et kys på hendes læber. Hun kiggede ind i hans øjne og smilede til ham. Hun snoede bare sin ene arm om den, som han var i gang med at bruge, til at holde hendes ben. Hun kiggede derefter afventende op på Litsa med lidt opløftede øjenbryn. Godt nok stod hun op lige nu, men det skulle ikke stoppe Elena fra at kigge "ned" på hende.

_______________________________
Elena Cale Pierce Soul Johnson
The Demigodess
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 23
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Litsa on 18/8/2015, 19:53

Litsa så på Elena med et meget dømmende blik. Skulle hun virkelig være den nye tøs Julien slæbte rundt på i stedet for hende selv? Han havde åbenbart sat sine standarder ned hvis man spurgte Litsa, men alle kunne jo ikke se så godt ud som hende og hendes søstre. Hende blik faldt i stedet tilbage på Julien og det ændrede sig til noget mere blidt og uskyldigt en det hårde blik Elena havde fået af hende. "Tålmodig? Hun giver vist ikke slip foreløbig." Kommenterede hun med en sukkersød stemme men det var ment som kold kommentar rettet imod hvor klistret Elena sad op af Julien. Hun lod sine arme hænge ned af siderne og lagde hovedet på skrå. "Aw, ikke en masse ballade. Ikke noget jeg er blevet taget for, i hvert fald." Hun satte sig på hug ved dem og så ind i hans blå øjne med et mildt smil. Hendes bluse var en smule for nedringet til at side lænet forover, men det gjorde ikke hende det mindste. "Men jeg har haft det sjovt. Det er vi stadig nogen der kan finde ud af." Hun blinkede drillende til ham og flyttede så sit blik til Elena. Hun så langt mindre imponeret ud som hun så Athene datteren an og fnøs lavt. "Og det er din nye kæreste? Elena? Hvor er du.. Heldig." Hun tøvede med det sidste ord og smilede kort, tydeligt falsk, til Elena inden hun flyttede blikket til Julien. "Og du har formået at holde dig til hende i et helt år? Jeg er imponeret." Hun lagde hovedet på skrå og mente det som en joke. Hun vidste han havde været en skørtejæger efter de to havde været sammen. Desuden var det med at være utro hendes lod, men de havde snaket om det før og der var ingen onde følelser.
Litsa
Litsa
Vejleder

Fulde navn : Litsa Euanthe
Antal indlæg : 113
Join date : 17/11/14
Bosted : Lejren, Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Julien on 18/8/2015, 20:24

Julien smilede til Elena med et forelsket blik. Han elskede hende højt og han ville aldrig kunne finde ud af at skulle være uden hende igen. Han nussede blidt hendes ben og lod hende klynge sig til hende inden han så tilbage på Litsa. Han smilede over hendes ord. "Jeg håber da ikke hun giver slip, i hvert fald. Så ville jeg blive meget ked af det." Han krammede Elena ind til sig for at understrege hun aldrig måtte forsvinde fra ham. Han himlede med øjnene over hende og smilede. "Nej, hvis jeg kender dig så har du sørget for alle de andre tager skraldet for dig mens du nyder goderne, ikke?" Han smilede med et glimt i øjet til hende. Han havde mange gang taget skraldet for hende, men det var slut nu. Hun måtte klare sig selv. 
Han følte sig selv ramt af det med at have det sjovt. Inden Elena havde han være en ballademager der altid lavede rag i tingene. Nu var han faldet mere til ro med hende og nød al tid der var stille og rolig. "nja, altså jeg har vel stadig et par tricks i mig. Har du sjov i tankerne?" Han kunne ikke benægte han lidt savnede at have det sjovt. Eller i hvert fald at lave sit eget ballade. Han var vejleder nu, det vidste han godt, og et godt forbillede skulle han også være, men det var Litsa også og hvis hun kunne så kunne han vel også!
Han så hurtigt på Elena da Litsas kavalergang lidt hoppede ham i øjnene lige pludseligt. "Ja det er min Elena. Jeg kunne aldrig være sammen med en anden end hende. Jeg elsker hende for højt." Han smilede blidt og kærtegnede Elenas kind inden han kort kyssede hende igen. Der var ikke nogen pige der kunne få ham til at ville være sammen med andre end Elena nogensinde igen.

_______________________________
Julien Marks | Son of Hermes | Trouble maker | Father and husband to be 
Julien
Julien
Vejleder

Fulde navn : Julien Marks
Alder : 25
Antal indlæg : 161
Join date : 15/10/13
Bosted : Lejren, Hermes hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Tøser - Elena & Litsa

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum