Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Kom og vær med- Cinderella Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Kom og vær med- Cinderella Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Kom og vær med- Cinderella Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Kom og vær med- Cinderella Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Kom og vær med- Cinderella Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Kom og vær med- Cinderella Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Kom og vær med- Cinderella Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Kom og vær med- Cinderella Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Kom og vær med- Cinderella Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month


Kom og vær med- Cinderella

Go down

Kom og vær med- Cinderella Empty Kom og vær med- Cinderella

Indlæg by Cassandra on 23/8/2015, 20:55

Tid: 18:00
sted: søen
omgivelser: Ingen andre end hende
Påklædning: lige nu ingen ting det eneste som holder hendes krop skjult er søens vand.

Cass sad på badebroen med fødderne i vandet som kølede dejligt. Varmen havde tvunget hende til at gå i bad tre gange og så skifte tøj. Cass gik altid op i sit udsende og hun hadede at lugte, men nu havde hun fundet en ro og tænkte ikke så meget over det med at skifte tøj eller at lugte. Hendes hår hang i en fugtige fransk fletning ned langs siden. Hun havde tegnet det meste af hendes liv, når nu ikke kunne  ikke kunne læse så tegnede hun billederne i bogen hun havde kigget i. Cass savnede sin fars gammel bog handel, men han havde da i det mindste et liv. Cass følte det stadig som et fængsel at være i lejren. Hun kiggede på sin tegning, hun var snart færdig med den første tegning som var et billede af en dreng og en  pige som havde kysset hinanden nede i vandet. Hun kunne ikke lade være hun elskede når folk vidste hinanden kærlighed, men det var heller ikke så sært vis man vidste hvem hendes mor var. Hun bed sig svagt i læben hun sukkede imens hun gjorde sig færdig. Da en våd bold ramte hendes blok kiggede hun forfærdet op hvem havde lige dræbt hendes tegning hendes tegninger var ikke bare tegninger de var som hendes børn, hun brugte meget tid på hver og en af dem. Hun blev dog aldrig vred og med et kærligt  smil kastede hun bolden ned til drengen som havde ramt hendes blok. Hun bladrede videre til hun fandt en tør side. Hun gav sig til tegne billed af hvad der for hende måtte ligne hendes mor. Dette var dog kun skitse og det var i hendes billed. Så vis nogen havde set Afrodite så måtte de gerne fortælle hende det og så skulle gerne tegne den rigtige hende.
Cass ville så gerne møde sin rigtige mor og se hvem kvinden var bag stemmen, men hun havde også svært ved at acceptere at hendes mor var en gud når hun aldrig i sin levetid ville se hende. For hende var hun ikke selv en halvgud for hende var hun bare noget der skulle sendes væk. Hun ænsede slet ikke da drengen som havde ramt hendes blok undskyldte. Cass var altid langt væk når hun tegnede og kunne til tider være helt fraværende. Hun havde ingen gang lagt mærke til da de andre forsvandt for at få deres aftensmad. Hun havde siddet tegnet i et stykke tid før hun kiggede op over blokkens kant. En tanke skød i gennem hendes hoved, måske nu hvor der ingen var hun alligevel skulle bade. Hun kiggede over  skulderen for at sikker sig at der ingen var.

Cass var ikke bange for at vise sin krop, hun syntes at hendes krop var som den skulle og fandt den ikke pinlig, men hun havde alligevel omtanke nok til ikke at gøre det når der var andre, mange af de  andre kunne godt finde det ubehageligt, med mindre du var barn Afrodite eller Eros så var der vidst ikke mange af de andre som syntes det var sjovt at nøgenbade. Hun skubbede sin blok længere op af broen så den ikke ville blive våd. Derefter tog hun tilløb sprang i vandet. Følelsen var rar da det køllige vand ramte hendes krop. Hun havde altid set sig som en god svømmer og med et svagt svømmetag brød hun vandtes overflade. Hun trak vejret i nogle dybe stød inden kiggede sig rundt, men hun så nu ingen inde bredden og vidste at hun var den eneste som havde været på badebroen.
Cassandra
Cassandra

Fulde navn : Cassandra Marie Lewis
Alder : 28
Antal indlæg : 20
Join date : 14/08/15
Bosted : Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum