Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Set in Motion [XX]

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Set in Motion [XX]

Indlæg by Litsa on 3/9/2015, 21:30

Helt naturligt lukkede Litsa sine ben rundt om Halfdans hofter da han løftede hende op. Han var stærkere end han så ud til, men selvom hun ikke så ud af meget var hun selv ret veltrænet, og hun valgte at hjælpe til med at bære hendes vægt ved at lægge armene om hans hals og holde sig oppe. Da han kyssede hende igen gengældte hun mindst lige så utålmodigt og lagde egentlig ikke mærke til så meget andet. Endelig var de i præcis den situation hun havde håbet på, og som han havde lovet hende sidst. Derfor havde hun også svært ved ikke at smile. Det var meget sjældent hun var andet end vildt fokuseret under sex, men lige nu var hun egentlig bare virkelig glad da hun følte sig både tryg og ikke mindst meget tændt. Da hun hørte lyden af låsen glide i åbnede hun kort øjnene for at se derhen, men lukkede dem hurtigt igen og nød bare deres kys. De var virkelig alene nu, ingen ville komme og forstyrre, og alt var præcis som det skulle være. Aldrig havde hun troet hun ville have været så tilfreds i et arbejdslokale som det her, men lige i det øjeblik ville hun i hvert fald ikke klage. 

Da hun mærkede reolen bag sig smilede hun kort igen. Hendes hænder gled op i hans hår igen og hendes fingre lukkede sig blidt om det for bare at føle hun kunne holde ham en smule på plads ved sig. Hun blottede også roligt sin hals for hans kys og nød dem med et let suk. Det var svært at være stille, men hun havde ikke rigtigt lyst til at hele hans hytte skulle høre dem. Hun var ikke sikker på hvor meget de kunne høre, det var trods alt smedenes hytte, og en form for lyd isolation måtte der være. Hun gad ikke tænke på noget så praktisk som lyd og at være diskret, og han sørgede også for hun hurtigt glemte det da hun mærkede hans fingre i sig. Hun kom med et kort, let støn og holdt sig som refleks tættere ind til ham for at vise at det var noget han meget gerne måtte blive ved med. Hendes ene hånd søgte væk fra hans hår og hun lagde den mod hans ryg i stedet for at holde sig bedre oppe. Hun var mere end klar til det her, og ville egentlig ønske han bare kom til sagen, men hun havde overladt kontrollen til ham og ville derfor ikke begynde at stille krav. Men derfor kunne hun vel godt tigge. "Jeg er klar... Kom nu." bad hun hviskende inden hun kyssede ham ved skulderen og igen krammede sig ind til ham. Det var på ingen måde kommanderende, men en stille bøn om han ikke nok ville komme til den gode del af det her. De havde begge ventet længe nok nu, han måtte der være mindst lige så ivrig som hende. Det at kunne mærke ham i sig gjorde hende kun mere ivrig og ikke mindst meget meget utålmodig. Fra hendes position var der heller ikke meget andet at gøre end at vente på at han tog beslutningen. Hans arme var under hende, han holdt hende oppe, det eneste hun kunne gøre var at tigge og kysse ham ved skulderen og halsen. Hendes negle kørte igen over hans ryg, men den her gang ikke for at pirre ham. Det var for at få hendes trang ud på en eller anden måde, og lade ham vide at det måtte altså godt være hurtigt. Hun gjorde ham selvfølgelig ikke ondt, men indtil nu havde han ikke klaget over hendes negle og flere drenge hun havde været sammen med så mærker som et trofæ alligevel, og han havde jo bedt om at få alt andre havde fået. "Kom nu." hviskede hun igen under hans øre. Hun havde snart ingen selvkontrol tilbage, hvilket hendes ivrige måde at presse sin krop imod ham i små stød måtte vise ham.
Litsa
Litsa
Vejleder

Fulde navn : Litsa Euanthe
Antal indlæg : 113
Join date : 17/11/14
Bosted : Lejren, Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Set in Motion [XX]

Indlæg by Halfdan on 6/9/2015, 20:00

Hun var mere end villig til at lade ham tage den kontrol han havde brug for, men virkede dog alligevel opsat på at holde ham hvor hun ville have ham. At det så var så tæt på hende som muligt, havde han bestemt intet imod. Det var trods alt også hvor han havde lyst til at være. Og han nød det. Nød hvordan hun viklede sine arme og sine ben omkring ham, og hvordan hendes lår spændte en anelse omkring hans hofter. Selv neglene hun kørte over hans ryg, øgede kun til tilfredsstillelsen ved alt dette. Og lod ham kun vide at hun ville dette. Fattet, men lystigt legede han med sine fingre i hende, og lod stadigt sine læber vandre over hendes hals og skulder. Selv da han hørte hendes bedende stemme, og da han mærkede hendes små stød med kroppen, tog han det endnu roligt. Hun fortjente at vide hvordan det var at blive pirret og udfordret. Som hun havde pirret og udfordret ham, og som hun sikkert havde gjort det mod så mange andre. Den nydelse han kunne give hende, ville ikke komme gratis, og hun måtte derfor 'lide' under hans behandling... lidt endnu.

Halfdan var dog langt fra tålmodig eller tilbageholden. Hans hænder og fingre var ivrige, og læberne var ganske ihærdige i sin søgen efter smagen af hendes hud. Hun smagte fantastisk. Føltes fantastisk imellem hans hænder. Selv hendes hviskende stemme var som sød musik. Og da hendes stemme endnu engang lød imod hans øre, kunne han ikke længere holde sig. I det samme derefter, trådte han et skridt tilbage fra reolen, trak sine fingre ud af hende, og lod hende stå på sine egne ben. "Som du vil." Sagde han hurtigt og lavmælt, inden han så tog om hende, og snurrede hende omkring. Så hun stod med fronten mod reolen, og han stod bag hende. I det samme placerede han en hånd på hendes ryg, og skubbede hende lidt frem mod reolen, og lidt forover, så han kunne se det lille svaj i hendes ryg. Endelig bragte han så begge hænder ned til hendes baller og hofter. Den ene tog et fast greb om hendes ene balle, og den anden blev bragt ned til hans eget underliv. Han var godt tændt, og det var alt sammen hendes fortjeneste. Hun virkede nu også ganske tændt selv, og det bragte et lille tilfreds smil over hans læber, inden han så greb om sit lem, og førte spidsen mod hende. Og i en glidende bevægelse, men stadig i et mildt stød, pressede han sig op i hende.

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum