Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena I_vote_lcapDon't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena I_voting_barDon't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena I_vote_rcap 


Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena

Go down

Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena

Indlæg by Connor on 12/11/2015, 15:33

Sted: Hospitalsfløjen.
Tid: Henad aften engang.
Omgivelser: Andre faldne halvguder, sygeplejersker.
Vejr: Solen skinnede, sidst jeg var udenfor.
Dag: Torsdag aften.
Årstid: Efterår.
Påklædning: En navy blå sweatshirt, et par simple sorte jeans og sorte sko til.


"Av..! AV..!" Jamrede Connor højlydt og kastede sig nærmest tilbage i sengen, der gyngede let over vægten. Sygeplejersken tog lidt hårdere fat, da hun begyndte at undersøge, hvad der var gået galt. Selvom hun lignede en, der allerede godt kendte til resultatet. En fucking tackling i sport, det var hvad, der havde forstået, at sønnen af Apollon nu befandt sig på hospitalet. Fodbold, som ham og nogle andre drenge fra de forskellige Guder og Gudinder, havde sat i gang tidligere på dagen. En sport, som Connor var god til. Men som var endt galt den torsdag aften.

Så nu måtte stakkels Connor ligge her. Med tre sygeplejersker omkring sig, som "tog sig godt" af ham. Sikke noget. De rev og flåede i ham, gjorde de. Og det gjorde ondt! Rigtig ondt! Oprigtigt ondt! Og det var bare rigtig træls. De forstod ingenting. Og da én af dem pludseligt nævnte Elena, muligvis fordi han havde jamret efter hende tidligere, gik han helt i panik. Det var jo ikke fordi, at hun skulle komme! Connor så Elena som en storesøster. Det havde han altid gjort, og ville helt sikkert nok også altid gøre. Men at hun skulle komme nu og se ham sådan der; det ønskede han ikke! Specielt ikke, nu hvor han bare lå der og fladede ud, kun i underbukser og en trøje efterhånden. De måtte klippe hans jeans af ham, så de bedre kunne komme til og nøjagtigt finde ud af, hvad der var sket. "Nej, det er OK! Tilkald hende ikke!".

_______________________________
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Video-Troye-Sivan-for-Web_3
Connor
Connor
Admin

Fulde navn : Connor Parker
Alder : 20
Antal indlæg : 496
Join date : 21/12/11
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / New York City med sin mor

http://halvblodslejren.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty Re: Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena

Indlæg by Elena on 2/8/2018, 02:54


Det havde været en ganske rolig dag for Elena. Der var ikke sket det store, intet nyt at råbe højt over. Det eneste, der var blevet nyt i hendes daglige rutine, var, at hun nu havde Julien at kalde sin. Dog havde de to snart to års dag, så det var nu heller ikke så ny en ting. Dog var det kommet bag på Elena, at et forhold med Julien faktisk ville fungere; han var trods alt skørtejæger, før han slog sig ned med hende. Men ikke blot af dén årsag tvivlede hun på holdbarheden. Hun havde aldrig haft held i kærligheden. Så hvorfor skulle det ændre sig? Hun kendte ikke svaret på, hvordan de fik det til at fungere, hun priste sig blot lykkelig over det. Der var ingen tvivl om, at hun elskede ham, og at han elskede hende. Hun ville ikke have det anerledes.

Dagens ro skulle dog ikke vare ved. Elena befandt sig i arenaen i fuld gang med at hugge løs på en træ-mand, da en nymfe løb i hendes retning med lange, forhastede skridt. Hun informerede Elena om, at en halvgud ved navn Connor var kommet tilskade, at han havde kaldt efter hende, og at han netop var blevet indskrevet på hospitalsfløjen. Hun havde aldrig sluppet et sværd så hurtigt før. Elena spænede af sted i retningen mod hospitalsfløjen men en sådan fart, at nymfen måtte opgive at følge med i hendes tempo og i stedet sakkede bagud. Da hun endelig nåede frem, tog det ikke lang tid for hende at lokalisere, hvilken seng han lå i. Hun skyndte sig hen ved foden af hans seng og stirrede på Connor med vilde øjne fyldt med bekymring og en smule vrede.
*Hvad fanden har du nu lavet, Corni...* tænkte hun for sig selv. Hun var ikke helt forpustet, da hendes kondi var ulastelig, men hendes brystkasse hævede og sank sig gevaldigt, hun kunne tydeligt mærke hendes forøgede puls og hjertebanken og der blevet pumpet ren adrenalin i hendes årer. Hun løftede et udfordrende øjenbryn ad ham, der opfordrede ham til at komme med en forklaring på, hvorfor hun netop stod dér så pludseligt. Guderne måtte vide, at man ikke afbrød den kvindes træning.


Sidst rettet af Elena 5/8/2018, 03:31, rettet 1 gang

_______________________________
Elena Cale Pierce Soul Johnson
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Giphy
The Demigodess
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 24
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty Re: Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena

Indlæg by Connor on 2/8/2018, 13:58

Connor lå og ynkede sig og havde ekstremt ondt af sig selv. Det var dog irriterende at skulle ligge der, da han selve mente, at han var i god bedring og det hele nok skulle gå. Selvom det gjorde ondt, men alt andet end at ligge der. Sygeplejerne omkring ham tilså benet, der var ømt og som blødte. Det måtte have været nogle spidse sko, som han var blevet ramt af, det var helt sikkert, fordi hvordan fanden ellers skulle han bløde? Heldigvis brugte sygeplejerne ambrosia, som så ud til at hjælpe og det styrkede ham gevaldigt. Men det var stadig ikke sjovt.
Bestemt heller ikke, da Connor ud af øjenkrogen bemærkede en hurtigtgående ung kvinde komme imod hans seng. Det brune hår og de alt for velkendte øjne, som var rettet direkte imod ham, var aldrig til at tage fejl af. Så de havde altså kontaktet Elena, til trods for han havde plaget dem om at lade være. irriterende.
"Øøøhhh. Elena?" Connor kiggede op på hende og trak lidt dynen op over hans ben, så han ikke bare lå der i underbukser. Nu var ikke decideret flov over sig selv, men Elena var som en storesøster for ham og han var altså i voksealderen. Så der skete bare så mange ting med hans krop og hans sind. Og bare stadigvæk; det hjalp heller ikke med alle de sygeplejere omkring ham.
"Det er ikke, hvad det ligner.." Begyndte han så, men dynen blev revet væk, da de skide sygeplejere skulle kunne komme til jo. Satans. "Så.. alt er fint her. Der er ingenting. Jeg sagde, at du var travl og ikke ville forstyrres," Fortsatte den lille Connor i sin løgn. Der stod jo ud med blod; heldigvis havde de renset ham for jord i både ansigtet og på armene og benene. Det var gået vildt for sig og måske han bare skulle droppe sin interesse for fodbold fremover og fokusere mere på sin musik. Han var også begyndte at vise interesse for spådommens kunst, nu da hans far også var Gud for Spådom. Men det var interessant og spændende, og han ville helt sikkert ikke komme bløde derfra!

_______________________________
Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Video-Troye-Sivan-for-Web_3
Connor
Connor
Admin

Fulde navn : Connor Parker
Alder : 20
Antal indlæg : 496
Join date : 21/12/11
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / New York City med sin mor

http://halvblodslejren.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena Empty Re: Don't call Elena! Don't you DARE to! ~ Elena

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum