Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
The early bird catches the worm [Azalea] Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
The early bird catches the worm [Azalea] Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
The early bird catches the worm [Azalea] Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
The early bird catches the worm [Azalea] Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
The early bird catches the worm [Azalea] Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
The early bird catches the worm [Azalea] Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
The early bird catches the worm [Azalea] Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
The early bird catches the worm [Azalea] Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
The early bird catches the worm [Azalea] Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
The early bird catches the worm [Azalea] I_vote_lcapThe early bird catches the worm [Azalea] I_voting_barThe early bird catches the worm [Azalea] I_vote_rcap 


The early bird catches the worm [Azalea]

Go down

The early bird catches the worm [Azalea] Empty The early bird catches the worm [Azalea]

Indlæg by Archaon on 26/6/2016, 21:32

Tid:
06:15 AM
Sted:
Et lille stykke inde i skoven. Ikke særligt langt fra Hytterne.
Omgivelser:
Stille. Lidt til ingen aktivitet i lejren. Ved et brændestabel og huggeblok.
Vejr:
Vindstille og nogenlunde skyfrit. En smule dug og dis i morgenstunden.

Som en halvgud der ikke sov, skulle dagen fyldes med aktiviteter. Og helst andre aktiviteter end lange gåture og/eller ren og skær dovenskab. Archaons egen arvelige søvnløshed blev af og til brugt fornuftigt af lejrens ledere, vejledere, og lærere. En morgen som denne, en fredag morgen, havde det kun syntes fornuftigt at Archaon kunne hugge brænde inden dagens aktiviteter. Brænde der senere på aftenen kunne bruges til den ugentlige bålfest. Selv havde Arc ikke rigtig set det store problem i at give en hjælpende hånd med på denne måde. Hugningen af brænde og den fysiske aktivitet deri, kunne vise sig at være et ganske godt supplement til den sædvanlige fysiske træning. Og kunne hjælpe ham med at få tiden til at gå lidt hurtigere. Forhåbentligt, i hvert fald.
Han havde egentlig ventet lidt pænt, men nu hvor klokken havde passeret 6 om morgenen, havde han tænkt at han godt kunne tillade sig at larme blot en smule. Hans brændehugning ville næppe vække en masse af de andre halvguder, men det var nok også bedst at være på den sikre side. Arc havde hængt sin sorte hætte kappe fra sig på en græn, og ligeledes også skilt sig af med sin skjorte og lædervest. Alt sammen pænt hængt over en gren hvor de ikke ville kunne forstyrre ham. Det var koldt og køligt, men det rørte ham som sådan ikke meget. En lang træstamme lå fældet på jorden, og kun iført sine støvler og slidstærke bukser; var Arc gået i gang med øksen. I fuld færd med at hugge træstammen ned i mindre stykker. Hvert et voldsomt sving med øksen gav et knald igennem skoven.

Archaon

Antal indlæg : 18
Join date : 23/08/15

Tilbage til toppen Go down

The early bird catches the worm [Azalea] Empty Re: The early bird catches the worm [Azalea]

Indlæg by Azalea on 27/6/2016, 11:04

Påklædning: Klik Her!

Det var tidlig morgen, og Azalea var langsomt på vej fra jordbærmarkerne, tilbage til sin hytte, hvor en dejlig varm kop te og en god bog ventede hende.
Hun var vågnet tidligt den morgen, svendende og gispende på grund af et frygteligt mareridt, og havde efter lang tids restløs venden og drejen i sengen besluttet sig for at stå op og gå en tur ned til lejerens jordbærmarker. Naturen havde altid været et sted, hvor hun kunne komme for at være alene og få styr på det kaos der tit rasede inde i hendes sekstenårige indre, og denne dag havde det ikke været spor anderledes. Turen ned til de snart modnede jordbær havde givet hende tid til at falde ned og ryste den væmmelige drøm af sig, og hun havde snart fundet modet til at vende tilbage til sin hytte. På sin vej tilbage havde Azalea dog været så opslugt af sine egne tanker om te, botanikbøger og sin familie hjemme i Rochester, at hun ikke rigtig havde holdt øje med hvor hendes fødder havde båret hende hen, og opdagede pludselig til sin egen store overraskelse at hun havde forvildet sig et lille stykke ind i skoven. Ikke langt nok til at krydse barrieren der beskyttede lejren mod de monstre, hvis eneste formål var at dræbe samtlige halvblodsbørn, heldigvis, men langt nok til at være komme til brændehugningspladsen, der lå et lille stykke fra hytterne. Azalea havde ikke forventet at der ville være nogen på dette ugudelige tidspunkt, men blev endnu engang overrasket da hun så en høj fyr, kun iført bukser og et par støvler, i færd med at hugge brænde med voldsomme bevægelser, der ville have været nok til at skræmme de fleste langt væk ved det blotte syn. Azalea stod i et øjeblik og kontemplerede om hvorvidt hun skulle nærme sig det brændehuggene tårn af en fyr, eller om hun blot skulle liste sig tilbage til sin hytte og lade som om intet var sket. Det lod ikke til at fyren selv havde fået øje på hende, da han stod med ryggen til, men halvguder havde skarpe sanser, der bl.a. hjalp med at holde dem i live under en kamp mod et monster, så han havde sikkert fornemmet hendes tilstedeværelse, så Azalea besluttede sig for, at sige godmorgen til fyren nok ikke ville skade noget.
"Godmorgen!" kaldte hun glad og bevægede sig tættere på den tårnhøje, brændehuggende fyr, men sørgede samtidig for at holde sig på lang nok afstand af hans livsfarlige økse. "Vil du have nogle jordbær?" Azalea stak hånden i den ene lomme, og rakte smilende et par jordbær som hun havde plukket nede på markerne frem mod fyren med et smil, i håb om at han ville tage i mod dem.
Azalea
Azalea

Fulde navn : Azalea Moreau
Alder : 20
Antal indlæg : 1
Join date : 24/06/16
Bosted : Halvblodslejren, Long Island & Rochester, New York

Tilbage til toppen Go down

The early bird catches the worm [Azalea] Empty Re: The early bird catches the worm [Azalea]

Indlæg by Archaon on 27/6/2016, 12:14

Ja, det ville nok kun være fair at påstå, at et sådan syn af en ung mand som Arc, næppe var en typisk fryd for øjet. Han var, som sagt, høj og bredskuldret. Nærmest muskuløs, og bemærkelsesværdigt solidt bygget for en af hans alder. Og stående iblandt træer, med en brændeøkse i hånden, og med en bar overkrop, hjalp nok heller ikke meget. Hans hud var ikke bleg, men lys og utroligt rent. Som om at den ikke havde set en eneste stråle sollys hele hans liv. Han svang øksen voldsomt og næsten aggressivt, og for hver gang stammen blev ramt, fløj splinter og smuld til alle sider, og et knald lød igennem skoven og mod hytterne. Men trods aggressiviteten af hans sving, og den voldsomme måde hvorpå de store overarme og brede skuldre lod øksen hamre ned - hverken prustede eller hostede han. Han ej ikke engang svedte eller trak vejret tungt. Dette tjente som en distraktion fra hvad hans sanser opsamlede af viden. Et afbræk fra hviskende stemmer og foruroligende syn. Ting kun han selv, og nogle af hans søskende, så.
Archaon bemærkede derfor ikke Azalea nærme sig, eller hendes tilstedeværelse - indtil han hørte hendes hilsen. Uden at vende sig om mod hende, eller sige noget, stoppede han brat op. Kun for derefter at svinge øksen en sidste gang, hvorved den sad fast i stammen. Arc vendte sig roligt om, gned sine hænder en smule mod hinanden, og vendte blikket mod pigen. Blikket var roligt, men alligevel en anelse forstyrret. Mistroisk om hun var virkelig eller ej. Nogle gange kunne han ikke kende forskel. Øjnene faldt derefter mod hånden hun rakte frem, og de jordbær hun tilbød ham. Han tog et enkelt tungt skridt mod hende, inden han så ved et usynligt nik, rakte mod hende. En pegefinger og en tommelfinger nappede om et jordbær, kun for derefter at tage den i en bid. "Tak." svarede han så efter lidt tøven og ryggen. Usikker på hvad han ellers skulle gøre, betragtede han hende.

Archaon

Antal indlæg : 18
Join date : 23/08/15

Tilbage til toppen Go down

The early bird catches the worm [Azalea] Empty Re: The early bird catches the worm [Azalea]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum