Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. I_vote_lcapRegler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. I_voting_barRegler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. I_vote_rcap 


Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm.

Go down

Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Empty Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm.

Indlæg by Elena on 19/7/2018, 04:08

Generelle regler for brugere/karaktere

* Éns karakter skal have en fødselsdagsdato, da man skal kunne blive ældre, og så der bliver plads til at kunne få børn.

* Nej, du kan ikke være vampyr, varulv eller andet. Du kan kun være Halvgud, Satyr og Nymf her på siden. Vampyrer, engle og lignende racer eksisterer ikke på denne side.

* Du må gerne have flere brugere. Men hold det gerne på et minimum. Der er ikke noget ved, at have 10+ brugere, og du kun er aktiv med 3 af dem. Dette går ud over os andre, som måske gerne vil bruge et af vedkommendes faceclaims, eller navne.

* Du må ikke være en person fra bogen. Du må kun have eje navnet eller udseendet - og hvis man så vælger navn og udseende, så må du ikke have den samme historie, som personen fra bøgerne eller filmen. F.eks. må du ikke hedde Percy Jackson, bruge Logan Lerman som dit faceclaim og være søn af Poseidon.

* Ingen kan være Zeus, Poseidon eller en anden Gud. Kun halvgud, satyr eller nymf! Du kan ikke hedde Gudernes navne og så bare sige, at din bruger er en Halvgud. Ikke brug Gudernes navne. Vær kreativ og find på dit eget.

* Chiron findes endnu. Han er stadig aktivitets direktør, men du kan ikke oprette en bruger, der skal forestille, at være Chiron eller hr. D eller de andre medlemmer i lejren. Dem kan man kun styre i emner, sammen med ens egen bruger. Desuden, så findes Percy Jackson, osv. ikke mere. Denne side foregår efter deres tid.

Generelle regler for evner

* Man kan max have tre unikke evner! Disse evner skal også variere. Altså, man kan ikke have tre ultra stærke evner. Og har man en meget stærk evne, så skal der også være svagheder ved denne evne. Hvis man er i tvivl, så skriv til en admin om godkendelse.

* Der er forskel på generelle styrker, medfødte evner og unikke evner. Medfødte evner er eksempelvis et Demeter barn, der kan manipulere med planter, eller et Artemis barn, der kan kommunikere med dyr til en hvis grad. Unikke evner er evner, som kun du har. Dem kan man, som sagt have max tre af!

* Husk nu, at ikke alle Halvguder kan spille instrumenter. Ikke alle Halvguder kan skyde professionelt med bue og pil. Ikke alle Halvguder er perfekte med kniv og sværd. Tænk lige over hvem din Gudeforælder er, før du vælger dine styrker.

Generelle regler for karakter godkendelse

* Du skal melde dig ind under den gruppe, som du vil være medlem af, inden du begynder at emne. Dette er en vigtig del.
- Hvis der er gået over tre dage og du endnu ikke er blevet godkendt og du har din karakter klar, så må du gerne begynde at emne. Send gerne en eller to PM's til Admins og vi sørger selvfølgelig hurtigst muligt for, at give dig din velfortjente farve.

* Når du så skal vælge et faceclaim, så kig under Faceclaim-listen (Klik her). Der kan du se, hvem du ikke kan bruge som dit faceclaim og hvem, der er optaget. (Evt. klik på linket og se regler derinde).

* Der skal stå bare lidt omkring din karakter på din profil, I hvert fald før du begynder at emne. Dette er ikke kun for din medspillers skyld, men ligeledes for din egen skyld.

Generelle regler for karakteres baggrund

* Alle halvguder, som ikke er blev afleveret til lejren som spæd, har oplevet forskellige indikationer på, at de ikke er almindelige mennesker. Dette kan blandt andet være at havde set et monster, kunnet læse oldgræsk, eller oplevet tegn på en evne.

* Éns karakter kan sagtens være født og opvokset i et andet land, dog skal man selv finde ud af, hvordan og hvorfor karakteren så er havnet i Halvblodslejren, som er lokaliseret i USA.

* Er éns karakter fra et andet land skal man gøre op med sig selv, hvor god karakteren er til engelsk og om vedkommende har en accent. Dette skal skrives ind i profilen.

_______________________________
Elena Cale Pierce Soul Johnson
Regler for brugere/karaktere, evner, godkendelse mm. Giphy
The Demigodess
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 24
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum