Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty15/7/2019, 22:26 by Connor

» Søger du også nye emner?
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

» Flames {Dean}
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty26/4/2019, 23:25 by Dean

Top posting users this month
Nolan
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 
Connor
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 
Noe
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 
Hedwige
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 
May
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 
Eliaes
Hey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_lcapHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_voting_barHey you! Let's see what you got ~ Alexa I_vote_rcap 


Hey you! Let's see what you got ~ Alexa

Go down

Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty Hey you! Let's see what you got ~ Alexa

Indlæg by Richie on 21/7/2018, 15:36

Sted: Søen.
T: Lørdag formiddag
Vejr: Solen bager, men der kommer en brise i ny og næ
Omgivelser:  Andre lejredeltagere og hvad der ellers befinder sig ved søen.
Påklædning: Dette træningstøj minus solbrillerne
Emne til: @Alexa <3

Der var perfekt vejr til træning denne dag. Solen skinnede og tørrede den ellers før mudret jord omkring søen ud, så man nemt kunne få fodfæste, og den kølige brise, som kom i ny og næ, sørgede for at det ikke blev ulideligt at skulle være fysisk aktiv i denne varme. Ikke at vejret ville have holdt Richie tilbage alligevel. Hun ville træne i alt slags vejr, i tørke, slud og snevejr, hvis nødvendigt. Hun kunne ikke gå en dag, knap en halv, uden at skulle bevæge sin krop, mærke blodet pumpe rundt i den. Så var det ligemeget hvordan gennemblødt hun så ville blive af dem, om det så var af sne, regn eller sved.
Det var Nærkamp i dag. Richies yndlingskampmetode, omend det ikke var den mest praktiske. Hun elskede den for her var det kun én selv og sin modstander og man mærkede vibrationerne i gennem hele sin krop når ens næve ramte i mod dem. Det var sådan mennesker var skabt til at mærke kampen i sig, ville hendes far sikkert sige. Selvom hun var enig med ham, ville hun ikke få sig selv til at sige det højt.
Hun var i kamp i mod en søn af Ares, en af dem som hun trænede. Det gik ikke at en søn af Ares ikke kunne finde i en slåskamp i mod en søn af Afrodite. Så var der noget galt. Også i denne kamp kunne hun nemt vinde over ham, som hun bevægede sig hurtigere end hans slag og allerede havde lært hans kampteknik uden af - det var nemt siden han havde lært det meste kamp af hende. Men det her var trods alt træning, så hun måtte være sød i mod ham og lade ham få nogle slag ind, hvorefter hun kunne forklare sig, hvordan han kunne forbedre sig. Så måtte hun finde sig en værdig modstander senere hen.

Da kampen var så let som den var, kunne Richie ikke lade være med at blive ufokuseret. Hendes ADHD blandet med hendes forhøjet reflekser gjorde at alle omkring hende virkede som potentielle fjender og alle deres mindste bevægelser blev opfattet som værende vigtigt. Det var derfor det var så frustrerende ikke at kunne være i en udfordrende kamp - hun havde ikke mulighed for bare at fokusere på én ting hvilket betød at hun måtte fokusere på alting.
Dette betød også, at hun fik øje på Alexa det sekund hun kom hen til søen. Alexa kendte ikke Richie men Richie kendte hende. Ikke personligt men hun havde hørt om hende. Det var hende den nye, som under hendes først omgang "Capture the flag" havde slået en Ares-pige ud efter at have været dum nok til at blokere hendes sving med sværdet med hendes egen arm. Dette kunne også ses på den forbinding, Alexa nu gik rundt med. Så Athenes datter var hun nok ikke. Men måske en datter af Ares?
Richie gad ikke træne med Ares-sønnen længere. Hurtigt, før han nåede at se det komme, placerede hun en næve i hans mave for derefter at sparke ham i jorden med et cirkelspark. Ømmende kom han op at stå, nu dækket til i smuldrende jord.
Hun gjorde et nik til siden. "Gå hen og øv dig på en træningsdukke. Måske kan du faktisk ramme den."
Han bevægede sig væk og hendes mørke øjne gled med det samme hen på Alexa igen. Selvom hun var en god del væk fra hende, vendte hun sig stadig i mod hende og gjorde det tydeligt at det var hendes, som hendes blik hvilede på.
"Hey du der! Nye pige!" råbte hun op så flere fra søen, både dem der trænede og dem der nød solen, så hen i mod hende, "Hvis du er dum nok til at blokere et sværd med din arm er du også dum nok til at kæmpe med mig! Doći!"
Hun lavede en fakt, der viftede hende hen i mod hende. Nu skulle hun se, om der var potentiale i hende.

_______________________________


Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Giphy

At war she was born, at war she has lived and at war she will conquer
- Richelle "Richie" Gray Vuković

Richie
Richie
Vejleder

Fulde navn : Richelle Gray Vuković
Alder : 20
Antal indlæg : 30
Join date : 18/06/18
Bosted : Ares-hytten

Tilbage til toppen Go down

Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty Re: Hey you! Let's see what you got ~ Alexa

Indlæg by Alexa on 23/7/2018, 01:24

Påklædning + flade sko

Alexa havde enlig ikke lavet så meget i løbet af dagen men det gjorde hun aldrig, hun havde det med helst at ville være vågen om natten, hun følte sig altid sløv om dagen men hun viste det aldrig ud ad til og lige i dag havde hun bestemt at gå ned til søen og bare være der selv om hun ville komme til at fortryde det meget snart. Hun var ikke mere ind lige kommet der ned før en eller anden råbet efter hende og kalde hende dum og noget andet hun ikke forstod. Hun så sig om der var for mange der så på hende lige nu til at hun kunne lade som om hun ikke havde hørt hende og med den opdagelse sukkede hun, og gik modvilligt mod hende der havde råbet efter hende.

Alexa stoppede et godt stykke fra hende så hun ikke ville kunne nå ud efter hende uden at Alexa kunne nå at reagere på det først.” og hvorfor skulle jeg være dum nok til at lade dig give mig tæv? Er det en måde at hæven for hende der holdt sværdet? ” hendes stemme var ikke anklagende men heller ikke venlig. Hun havde en god fornemmelse om at hende har tilfældigvis var datter af Ares, meste fordi hun ville slås uden grund også fordi hun trænede på en lørdag i solskin. Alexa lå arme over kors med den skades ind mod kroppen og holdt øje med hende, selv om hun godt viste at hun igen chance havde forberedte hun sig stadig mentalt på at få de tæv hun viste hun ikke kunne undgå så hvorfor kunne hun så i det mindste ikke vare gøre sig fortjent til dem i stedet.

Eller er det måske fordi du vil ydmyge mig overfor alle her fordi jeg ikke gjorde arbejdet godt nok selv? ” hendes blik flyttede sig ikke fra hende et øjeblik selv om tanken om at en anden fra Ares ville slå hende bagfra om lidt mens hun ikke så det. Alexa hade folk det var efter andre om det så var fordi de selv mente de gjorde dem en tjeneste eller om det var for at give alle andre noget at grine af. De nye var vel altid de nemmeste at være efter fordi de ikke viste hvordan man omgik de andre i lejren, og ikke kendte til dem som bestemte og derfor kom til at træde folk over tærende. Alexa viste en ting at ligegyldigt hvad det var den her tøs var ude efter ville Alexa ikke lade hende tage hendes stolthed eller ødelægge hende helt. Om det så ville blive hendes første fjende i lejren også.
Alexa
Alexa

Fulde navn : Alexandra Roselin Thunder
Alder : 21
Antal indlæg : 48
Join date : 09/11/15
Bosted : hytte nr 11 sammen med de andre ukendt og Hermes børn.

Tilbage til toppen Go down

Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty Re: Hey you! Let's see what you got ~ Alexa

Indlæg by Richie on 12/8/2018, 22:37

Richies blik forblev på pigen, som hun bevægede sig mod hende. Da hun kom tættere på, gav hun også sig selv den frihed at se op og ned af hende, bedømme hendes fysik. Hun var slank, ja, vel også i nogenlunde form. Men der var ikke så mange muskler igen. Nu var hun også lige kommet til lejren og så måtte Richie gå ud fra at træning ikke havde været hendes førsteprioritet førhen. Det var et minus til Ares-datter, men det kunne være at hun havde brugt sin rastløshed på andre ting end træning. Richie kunne bare ikke se sig selv i et liv, hvor hun ikke kunne få lov til at slås mod folk. Hun kendte vel heller ikke andre Ares-børn der ikke elskede at kæmpe. Men det kunne være at Alexas kampgejst skulle vækkes i hende. Hun havde trods alt allerede slået en Ares-pige ned.
Et lille smil prydede Richies læber, som Alexas første ord til hende undslap hendes mund. Lidt flabet, det kunne hun godt lide. En som kunne svare igen havde Richie aldrig noget i mod. Især ikke fordi hun kunne slå de fleste ned i gulvet, når de så gjorde. Enten med hendes ord eller med hendes næver. Det ville nok ende ud i begge ting i dette tilfælde. Eller nej, hun måtte nok være en smule sød mod hende og ikke skræmme hende væk. Det havde Richie bare lidt svært ved ikke at gøre.
”Så du går bare ud fra, at jeg kan tæve dig? Det er nu klogt nok,” svarede hun med et skævt smil i mens hun selv tog de sidste skridt i mod Alexa, så afstanden i mellem dem ikke var lige så stor, ”Og nej, ingen hævn. Enhver Ares-pige, som kan tabe til en ukendt er sgu selv ude om det.”
Det var ikke ment som en fornærmelse. Men Richie var grov i munden og sagde tingene som hun tænkte. Så måtte Alexa tage det som hun ville.
En latter kom også fra hende over det Alexa sagde bagefter. ”Ydmyge?” sagde hun, ”Det var da sejt! Desuden skal du ikke føle dig ydmyget af at få tæsk af mig, der er ikke mange, der kan slå mig.”
Selvtilliden fejlede ikke. Det kunne både høres på flabetheden i hende stemmen og måden hun stod med hænderne på hoften og hovedet en anelse på skrå. Og hvis alt det ikke var nok, så havde hun glimtet i hendes øjne. Kampgejsten som hun søgte efter i Alexa.
Smilet på hendes læber blev en anelse større, en smule venligere.
”Jeg skal nok være sød i mod dig. Du er trods alt skadet,” sagde hun. Hun blinkede en enkelt gang til Alexa, hvilket var det sidste hun gjorde før hun angreb. Intet voldsomt, det var ikke fordi hun havde planer om at slå hende i jorden… lige til at starte med. Nej det var bare ét slag. Ville Alexa ikke nå at blokere, ville Richie ikke en gang rigtigt ramme hende, blot markere. Det var kun for at se om hun overhovedet kunne finde ud af at blokere. Ellers var der jo intet sjovt i en kamp med hende. Så kunne hun lige så godt slås med en træningsdukke.

_______________________________


Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Giphy

At war she was born, at war she has lived and at war she will conquer
- Richelle "Richie" Gray Vuković

Richie
Richie
Vejleder

Fulde navn : Richelle Gray Vuković
Alder : 20
Antal indlæg : 30
Join date : 18/06/18
Bosted : Ares-hytten

Tilbage til toppen Go down

Hey you! Let's see what you got ~ Alexa Empty Re: Hey you! Let's see what you got ~ Alexa

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum