Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Change of mind - Alexander Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Change of mind - Alexander Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Change of mind - Alexander Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Change of mind - Alexander Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Change of mind - Alexander Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Change of mind - Alexander Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Change of mind - Alexander Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Change of mind - Alexander Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Change of mind - Alexander Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Change of mind - Alexander I_vote_lcapChange of mind - Alexander I_voting_barChange of mind - Alexander I_vote_rcap 


Change of mind - Alexander

Go down

Change of mind - Alexander Empty Change of mind - Alexander

Indlæg by Elena on 16/8/2018, 16:28

Sted Spisestedet
Tid Lige efter aftensmaden
Omgivelser En masse halvguder, der så småt forlader spisebordene
Vejr Overskyet med en fugtig varme og en let brise
Påklædning link
Hår make-up link
@Alexander

En håndfuld af oliven blev kastet i bålet, da Elena skulle ofre noget mad til hendes mor, inden hun selv begyndte at indtage sin egen føde. En stereotyp, der ofte blev brugt mod Athenes børn, var, at de simpelthen alle elskede den lille strenfrugt, der sprang fra det træ, som deres mor havde skænket de oldgræske borgere. Dog faldt den unge halvgudinde, som hurtigt skyllede lugten væk fra sine hænder, ikke under denne kategori.
Hendes hår var stadig vådt efter det bad, som hun havde taget inden aftensmaden. Det var ikke ofte, at hun tog del i den fælles aftensmad, eftersom hun havde ansvaret for, at hendes egen søn havde mad i maven. De sidste måneder af hendes graviditet flyttede hun ind i et tre-værelses minihjem, der lå afsides fra resten af lejrdeltagerne. Chiron havde fået hjemmet bygget, da Elena blev gravid, så den lille familie på tre kunne bo sammen i lejren. Dog betød dette også, at hun for det meste havde befundet sig i hjemmet; væk fra alle andre. Det var som om, at hun levede et seperat liv fra alle andre. Hele hendes hverdag og leveformål blev opslugt af hendes søn og forbuddet for at træne hjalp heller ikke. Nymferne i lejren var dog yderst hjælpsommelige, når det kom til at passe drengen, så moren selv kunne få noget pusterum. Guderne måtte vide, at hun ikke havde specielt meget af dét, nu hvor faren pludseligt ikke var til at finde.

Elena havde ikke selv indset, at hun havde manglet det sociale aspekt af at bo i en lejre fyldt med andre gudebørn som hende. Hun havde altid været introvert og forholdt sig privat, men som hun sad med hendes søskende ved Athenes bord, kunne hun mærke varmen af velkendtheden sprede sig bag hendes brystkasse. De havde afsluttet deres mad, og mange havde allerede rejst sig for at fortsætte deres aften, hvilket hun selv i sin tid ville gøre, men denne gang var hun blevet siddende. Hun snakkede med sine søskende, lod dem fortælle om sladder og diskuttere om heftigte, akademiske emner, som de andre halvguder ikke fattede bjælde af. Et stort smil krusede på hendes læber, og det blev blot større for hvert et godt argument, hver en joke, der oftest var lidt nørdet, men det skulle ikke stoppe hende fra at le med. Dét havde hun savnet.

De sidste søskende ved bordet rejste sig efterhånden, og Elena var den sidste til at gå. De fleste var gået mod hytten for at få deres rustning på og retunere til deres træning, men Elena havde slået sig ned på en bænk, som lå placeret lige ude foran spisestedet, hvor hun kunne sidde og nyde sin egen tid. Hun kunne mærke, at der lå en vis angst bag dét at være uden sin søn, men hun havde gjort op med sig selv, at der lå mere bag hendes identitet end blot 'mor'. Så dér sad hun og reflekterede; hvad skulle hun mon gøre med sig selv nu.

_______________________________
Elena Cale Pierce Soul Johnson
Change of mind - Alexander Giphy
The Demigodess
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 24
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Change of mind - Alexander Empty Re: Change of mind - Alexander

Indlæg by Alexander on 16/8/2018, 18:11

Dagen var gået på en let træning, den samme rutine som der var hver dag. Man sikrede sig træning, og fik kroppen holdt i gang, samtidig med man fik trænede sin evner til de kommende missioner. Dog var Alexander os komme let til skade til træningen i dag, da han havde fået en fod solidt plantet i ansigtet, som havde resulterede i en flækket læbe. Heldigvis var hævelsen svundet en smule, så det var ikke så slemt længere, eller som det var lige i starten.
Det havde dog besværliggjort aftensmaden en del, da han godt kunne mærke han var øm i mundtøjet, hver gang han spiste. Han kunne mærke flængen trække lidt, heldigvis holdte stingene såret lukket. Endelig maden blev spist, han så rundt på nogle af de andre halvguder, som han snakket med under aftensmaden. Modsat mange andre af hans venner og bekendte, så undgik han mest muligt at bede en bøn, da han på ingen måde ønskede mere kontakt med sin far end nødvendigt, kun når han havde muligheden for at smække ham et par på hovedet!

Som aftensmaden var ovre, fik Alexander også kæmpet det sidste mad ned, på trods af det var besværgeligt. Han måtte dog efterlade lidt mad, men det var også fint nok han var også mæt på nuværende tidspunkt.
Som de andre unge lejrdeltager forlod stedet, rejste Alexander sig også op og begik sig ud foran. Hans blik fulgte de forskellige halvguder, som gik tilbage til deres hytter. De ville tilbage til træningen, tilbage til at være deres forældres marionetdukker.
Diskret fandt Alexander en cigaret frem, som han fik sat i munden, imens han blik vandrede mod vest og fik øje på Elena. Athenes datter, en sød og vis kvinde, som han nærede høj respekt for. Han tog cigaretten ud af mundvigen, og lod den glide rundt mellem fingrene. Med lange og målbevidste skridt gik han mod Elena.
”Elena, lang tid siden min kære ven. Hvordan går det+” spurgte han og sendte hende et varmt smil, inden han satte sig ned ved siden af hende.
Alexander
Alexander

Fulde navn : Alexander Mccann
Alder : 23
Antal indlæg : 22
Join date : 13/08/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island, New York, Manhatten

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum