Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
We have to climb? - Janelle Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
We have to climb? - Janelle Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
We have to climb? - Janelle Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
We have to climb? - Janelle Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
We have to climb? - Janelle Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
We have to climb? - Janelle Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
We have to climb? - Janelle Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
We have to climb? - Janelle Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
We have to climb? - Janelle Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month


We have to climb? - Janelle

Go down

We have to climb? - Janelle Empty We have to climb? - Janelle

Indlæg by May on 26/4/2019, 17:40

Tid: Lidt efter middag
Sted: For foden af klatrevæggen
Vejr: Solrigt og varmt, kun få skyer.
Omgivelser: En mindre 'klasse' på omkring 10 halvguder i alt.
Påklædning: Lys grå tank-top og et par måske lidt for korte sorte løbe shorts og sneakers.

Det var en alt for varm dag til at være fysisk aktiv, eller det var i hvert fald hvad May mente. Lige siden hun var ankommet til lejren havde hun fået flere blå mærker og ømme muskler end hun nogensinde havde haft før. De varme dage var ikke det værste, men den træning man blev udsat for var ikke ligefrem noget hun elskede. Oven i dette så havde de spist frokost for en times tid siden. May mente bestemt at hun stadig havde brug for tid til at lade maden falde til ro. Men i følge skemaet hun havde fået så skulle hun klatre... Deres lærer fortalte dem om hvad der skulle ske, de skulle klatre til toppen to mod to. May var ikke super konkurrence minded så allerede der var hun tabt.

Som deres lærer begyndte at inddele dem med deres 'modstandere' var May så småt begyndt at  små snakke med en af drengene der var til stede. Hans navn var vidst Gabe, hun havde kun haft undervisning med ham en gang før. Sådan var det vel når man var ny i lejren. Ikke desto mindre virkede Gabe til at være af samme holdning som hende. "Åh, de kan da ikke mene vi skal klatre i den her varme?" lød det opgivende fra May imens hun stod og så op mod toppen af klatretårnet. Hun blev nød til at bruge den ene hånd til at skygge for solen imens hun så mod toppen. Gabe fniste en smule, hvilket fik May til at se på ham med det samme. "Hey... Som om du kan klatre der op uden at få ondt i maven!" drillede hun og pegede på hans mave imens hun stor smilede. Han havde tidligere klaget over at han havde spist for meget til frokost. De grinede lidt sammen, men blev så tysset på af læreren.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

We have to climb? - Janelle Empty Re: We have to climb? - Janelle

Indlæg by Janelle on 26/4/2019, 22:00

Janelles påklædning :: Træningstanktop i sort med sorte leggins. Håret er sat op i en stram knold.
Solens stråler fik en svag døsighed til at ligge sig over den toogtyveårige Athenedatter. Men på trods af dette, holdt hun fokus på underviseren der forklarede timens opgave; at klatre om kap imod en modstander. Et smile begyndte at vokse frem på Janelles læber - hvis hun kunne vælge selv, ville hun klart have foretrukket at skulle klatre alene, så hun kunne øve sig individuelt og fokusere mere på at slå sig selv i forhold til hastighed, men hun sagde da aldrig nej til en konkurrence, så længe hendes modstander var af samme sindstilstand. Hendes mål var at vinde, men at vinde var trods alt kun sjovt, hvis sejren var udfordrende.
Som læreren delte gruppen op i to og to, kunne hun ikke lade være med at blive en smule distraheret af en brunette, der talte og klagede, imens læreren gjorde. Respektløst, tænkte Janelle blot. Men mere lagde hun ikke i det, før hendes navn blev nævnt efterfølgt af navnet 'May'. May? Janelle kunne ikke umiddelbart genkende navnet på trods af, at hun havde boet i lejren i syv år efterhånden. Var hun ny? Det måtte hun være. Som de andre stillede sig hen til sin modstander, efterlod det hende og én enkelt anden person. Netop denne pige, hun før havde lagt mærke til. Hun sukkede. Forhåbentlig ville brunetten ikke gå halvhjertet til opgaven på trods af hendes klagesang. Det håbede Janelle i hvert fald virkelig ikke.
Janelle
Janelle

Fulde navn : Janelle Diaz
Alder : 23
Antal indlæg : 22
Join date : 25/07/18
Bosted : Lejren.

Tilbage til toppen Go down

We have to climb? - Janelle Empty Re: We have to climb? - Janelle

Indlæg by May on 26/4/2019, 22:56

May skrabede lidt i jorden med snuden af sin sko da læreren havde tysset på hende og Gabe. Hun sukkede højlydt nok til at dem omkring hende kunne høre det. Da Gabe havde fået tildelt en modstander vinkede May til ham da han gik fra hende. Sikke noget møg! Den eneste anden der heller ikke gad så det ud til... Hvis nu bare de kunne have klatret imod hinanden så behøvede kun den ene af dem at kravle lidt op og den anden kunne give op. Det var den perfekte plan!
May så hen på læren da hendes og en anden piges navn blev råbt op. Hun lod armene falde ned langs siden imens hun så sin modstander an. 'Janelle'... Hun havde hørt om hende før. Nogle af dem fra Mays hytte havde talt om hende. En rigtig stræber! Hvis man da kunne være det her i lejren.

May gik langsomt hen til Janelle, dog ikke uden at sukke et par gange undervejs. Da hun var kommet hen til Janelle var de første to sat til at klatre. May så lidt på dem som de prøvede at klatre så hurtigt de kunne. Hun kunne allerede mærke vablerne på hænderne.. Hun så lidt på Janelle og sendte hende et lidt halvhjertet smil. Der gik dog ikke lang tid før May havde udtænkt sig en plan. Hun rakte hånden i vejret og rømmede sig. "Jeg har ondt i min ene fod fra tidligere af i dag, jeg tror jeg slog den under kamptræning" sagde hun til læren, alt imens hun så rigtigt træt og hårdt ramt ud. Det virkede dog ikke til at hjælpe.. Deres lærer rystede bare på hovedet og sagde at det ikke var en undskyldning.
May vendte ryggen til læren og sukkede igen. "Der kan seriøst ikke være nogen der synes det her er sjovt..." kommentaren var mere lavmælt, men ikke desto mindre mente hun det. Hun lagde armene over kors og så lidt ned i jorden.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

We have to climb? - Janelle Empty Re: We have to climb? - Janelle

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum