Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Fire and Ice.... ~Raven Blackfield~

Go down

Fire and Ice.... ~Raven Blackfield~

Indlæg by Summer on 28/2/2012, 13:51

Tid: Lidt over middag
Sted: Søen
Omgivelser: Et par få halvguder, søen og de få planter der er her
Vejr: Sol, en smule vind. Der er ikke så varmt, men foråret er ved at nærme sig

Narcissa havde sit lange sorte hår løst og det hang ned over hendes ryg, vinden fik det til at blafre og solen bagede ned på det, påtrods af at det ikke var særlig varmt.
Hendes lilla øjne kiggede ned i det klare vand, der hele tiden blev rodet op i af folk der kastede sten i og prøvede at slå smut og fik hele tiden vandet til at danne nye cirkler der forhindrede Narcissa i at se hendes spejlbillede.
En bleg hånd nærmede sig den oprørske vandoverflade, den rørte den og standsede da fingerspidserne rørte vandet. Hun smilte svagt og rejste sig.
Rundt om hende gik forskellige halvguder, med våben, de gik og smilte og grinte som om den her lejr var det mest almindelige i verden. Og det var det jo også -I den her verden.
Hun kunne have været ligeglad med den her lejr, hvis det ikke var for én person, én person der absolut skulle have vækket hendes nysgerrighed med hans ild, en hvis Raven Sam Blackfield.
Hun tog en sten og kastede den ud over vandet, den sank øjeblikkelig mod bunden, hun der ellers plejede at være så god til at slå smut var nu så irreteret på Raven og alt hans ildhalløj at hun havde glemt alt omkring sig. Hvis det ikke var fordi at der var andre omkring hende, kunne hun have råbt og skreget som en hysterisk tøs.
Hun strøg en tot hår tilbage bag øret og prøvede at samle sit oprørske sind og sine stærke følelser for personen, Raven Sam Blackfield...

_______________________________
Prøver man at få et barn til at glemme sine forældre... Prøver man på noget umuligt.


avatar
Summer

Fulde navn : Summer Nicole Leyla Night
Alder : 20
Antal indlæg : 182
Join date : 25/02/12
Bosted : Halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum