Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
En ny familie? - Damien. I_vote_lcapEn ny familie? - Damien. I_voting_barEn ny familie? - Damien. I_vote_rcap 
Nolan
En ny familie? - Damien. I_vote_lcapEn ny familie? - Damien. I_voting_barEn ny familie? - Damien. I_vote_rcap 


En ny familie? - Damien.

Go down

En ny familie? - Damien. Empty En ny familie? - Damien.

Indlæg by Charlie on 6/3/2012, 17:50

Tid: klokken er omkring 12.30
Sted: udenfor Dionysos hytten
Omgivelser: Hytter, halvguder, satyrer.
Vejr: Der er koldt, og der blæser.
Dag: Tirsdag
Årstid: Vinter - snart forår.
Påklædning: Højtaljede jeans, slidt Coca Cola-t-shirt nede i bukserne, sort læderjakke og sorte converse.

Dagen i dag, havde været Charlies første dag i lejren. Hun var blevet vist rundt, og havde fået en beskrivelse og et skema over hvordan tingene foregik hernede. Stedet var mærkeligt, og det virkede som om alle de andre halvguder her, gik utrolig meget op i alt det der gude-fis. Hun forstod ikke rigtig hvorfor. *Hvorfor stræber de efter at være som nogen, der aldrig nogensinde har været der for dem?* Imodsætning til de andre halvguder på halvblodslejren, var Charlies biologiske far, Dionysos, overlejrleder. Mange af de andres gudeforældre var i Olympen, mens hendes far bare var en lejrleder? Hun var ikke yderligere fascineret. Hun var faktisk helt utrolig ligeglad. Den mand der havde opfostret hende, var ifølge Charlie ens rigtige far, og ikke en eller anden mand, ens mor havde knaldet med og skredet igen.

Charlie stod op af en af hytterne, og ventede. Hun trængte til en smøg, efter alle de ting der var sket idag, men det var desværre ikke tilladt at ryge i lejren. Hun kunne blive ved med at finde dårlige ting, omkring den her lejr, men på en eller anden måde, kunne hun bedre lide det her, end derhjemme. For her kæmpede folk, og de brugte deres evner mod hinanden. Om ikke andet var det spændende, men det var også sjovt at se halvguderne bruge deres evner på hinanden.

Charlie var nu også meget spændt på at møde hendes halv-søskende. Hun ville helst ikke vise det, men hun var faktisk også meget nervøs. Hun skulle jo bo sammen med dem, og hvad de hvis Dionysos - hendes far - bedre kunne lide dem, end hende? Hvad nu hvis de var mere guddommelige? Hun rystede på hovedet, og prøvede at skubbe de tanker væk. Det lignede hende ikke at køre sådan op over ingenting.

_______________________________
Hvor uvidenhed er lyksaligt, er det tåbeligt at være vis.
Charlie
Charlie

Fulde navn : Charlie Camille Shyan
Antal indlæg : 114
Join date : 01/03/12
Bosted : Dionysoshytten - Eller Seattle hos min mor og far(eller, den mand jeg er opvokset med)

Tilbage til toppen Go down

En ny familie? - Damien. Empty Re: En ny familie? - Damien.

Indlæg by Lyra on 12/3/2012, 18:31

Påklædning: Sort jakke, trøjen er som på avataret og så han sorte bukser og sorte converses på

Damien gik hen over jorden, hans hænder var solidt plantet i hans hænder var solidt plantet i hans lommer og et lille smil lå på hans læber.
Bag ham havde han efterladt sin lillebror Came, forvirret over at Damien bare sådan var gået. Men Damien havde aldrig været den gode storebror-type, han havde aldrig haft søskende før indtil for 3 år siden hvor han blev mast ind i Dionysos-hytten og et år efter fik han en lillebror, som han stadig ikke altid kunne huske navnet på.
Hvad der kendetegnede Damien var: Irreterende, ballademager, legebarn og mest af alt - Virkelig dårlig til at tage imod instrukser.
Men alligevel, på en mystisk måde, var han alle lærernes lille kæledægge, den lille yndling... Måske var de bange for hans far, Dionysos der imodsætning til alle de andre Olympere kunne holde øje med sine børn. Og Hr. D. holdt meget af at få grund til at gøre livet surt for alle andre end dem der forstod værdien i pinochle.
Som sædvanlig, havde Hr. D. alias Dionysos ingen som helst mistanke til at hans søn kunne være den ballademager alle i lejrne søgte efter... Og hvis han havde, sagde han det ikke...
Damien så ned over den lille dal hvor hytterne lå, der hytte 12, der var hans hytte... Dionysos' hytte. Nu havde han fået afvide han fik endnu en bofælle, en pige, ensbetydet med en ny søster.

//What the...? Du skriver jo megalangt... i forhold til mit Razz


Sidst rettet af Eric 14/3/2012, 18:30, rettet 1 gang
Lyra
Lyra

Fulde navn : Lyra Lightwood Lynn
Alder : 21
Antal indlæg : 62
Join date : 19/02/12
Bosted : Halvblodslejren, Long Island, New York

Tilbage til toppen Go down

En ny familie? - Damien. Empty Re: En ny familie? - Damien.

Indlæg by Charlie on 12/3/2012, 20:58

Charlie kiggede ned på hendes brune armbåndsur. Det var efterhånden ved at være frokosttid, men Charlie var hverken sulten, eller havde lyst til at skulle sidde og spise foran alle de unge mennesker der ville vide alt om hendes gudefar, evner osv. Hun magtede det virkelig ikke, og ville hellere en tur i skoven.

En fyr kom gående direkte imod hende, og det virkede som om han kiggede på hende. Fyren gik med hænderne i lommen, og han lignede en der var lidt små-ligeglad. Charlie havde ikke set drengen før, og overvejede kort hvilken gudeforældre han måde havde, og hvilke spændende evner der førte med. Men hun tænkte ikke yderligere over det, da hun egentlig ikke var særlig interesseret. Hvad skulle hun også bruge det til? Hun regnede ingen gang med at komme til at snakke med drengen, så hvorfor skulle hun spilde tid på at tænke disse tanker.

Charlie sukkede, og vendte ryggen mod drengen, og gik mod døren ind til hytten. Hun ville ind og hente sine smøger, for så at tage en tur til skoven.. Eller måske søen? Bare et sted for hun kunne forurene naturen i fred. Det var ikke fordi hun havde lyst til at forurene skoven, eller hendes lunger for den sags skyld, hun var bare blevet afhængig af noget der ikke var godt for naturen.

//Du skriver da også meget :-D .. men kunne desværre ikke skrive så meget denne her gang..//

_______________________________
Hvor uvidenhed er lyksaligt, er det tåbeligt at være vis.
Charlie
Charlie

Fulde navn : Charlie Camille Shyan
Antal indlæg : 114
Join date : 01/03/12
Bosted : Dionysoshytten - Eller Seattle hos min mor og far(eller, den mand jeg er opvokset med)

Tilbage til toppen Go down

En ny familie? - Damien. Empty Re: En ny familie? - Damien.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum