Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Glad? Ked af det? Nysgerrig? || Ractor

Go down

Glad? Ked af det? Nysgerrig? || Ractor

Indlæg by Caitlin on 29/4/2012, 16:55

Tid: 12.00
Sted: Amfiteateret
Omgivelser: Mange halvguder
Vejr: Solskin, en lille brise, klar himmel.
Dag: Torsdag
Årstid: Sommer
Påklædning: Klik

Det var rigtig dejligt vejr. Ingen ting kunne slå denne dag. Caitlin kunne mærke at den ville blive god, og vejret kunne ikke blive mere dejligt end det allerede var. Hun sad blandt alle mulige halvguder hun ikke kendte, men det gjorde ikke noget. Selvom solen skinnede og vejret var godt, var der noget hun undrede sig en smule over. Hvorfr var hun her? Det var måske af ensomheds grunde at hun bevægede sig her over til Amfiteateret. Hun sad på sin plads, mellem mennesker hun aldrig havde set før. Aldrig havde snakke til.

Caitlin kiggede ned på scenen. Der var en klovn. En meget sød og sjov klovn. Den hoppede rundt og fik folk til at grine. En vaske kone stod med en balje med vand i og snakkede meget morsomt. Caitlin kunne ikke lade vær med at grine, og hun var i et virkelig godt humør. Bl.a. fordi solen skinnede og fordi hun elskede at se sådanne nogle teater stykker. Skuespillerne var rigtig dygtige, og Caitlin kunne selv tænke sig at stå på en scene en dag. Hun tømte sit hoved med alle sine tanker udover en. Ville hun blive en skuespiller eller noget lign. ? Hun lukkede stille øjnene, og kiggede til sit indre jeg. Efter kort stykke tid åbnede hun igen sine øjne. Denne gang kiggede hun ikke på scenen men på en .... bobbel? Den var meget sløret, og det var udelukkende på grund af mangel på koncentration. Caitlins opmærksomhed var primært på scenen, men alligevel kunne hun få et billed frem. Hun så en scene. En hun selv stod på. Der stod en klovn ved siden af hende. Caitlin havde pippi langstrømte fletninger, ternet kjole og strømpe bukser i forskellige farver. En dreng kom pludselig og skubbede hendes ned fra scenen og skældte hende ud. Solens sidste stråle kunne kun anes i horisonten, og Caitlin var løbet sin vej. Hjem til sin hytte.

En dreng ved siden af hende ramte hende hurtigt, og selvom det næsten ikke kunne mærkes røg Caitlin hurtigt ud af hendes koncentration, og hun var fuldstændig udmattet. Det tog meget af hende for at kunne lave dette. HUn fik det helt dårligt inden i, og begyndte lige så stille at græde inden i. Hun havde altid gerne ville være en skuespiller og stå på den flotte scene foran hende. Selvom hun blev ked af det inden i var hun stadig glad. Den sårende følelse blev hurtigt skubbet væk, men i steden blev den erstattet af en nysgerrig følelse. Spørgende følelse. Hvem var denne dreng som skulle ødelægge hendes drømme, hvor kom han fra?

_______________________________
avatar
Caitlin

Fulde navn : Caitlin Spencer Cavanaugh
Antal indlæg : 174
Join date : 18/02/12
Bosted : ..

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum