Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ EmptyYesterday at 12:15 by May

» Party by the lake! (May)
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ EmptyYesterday at 11:46 by May

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

» Flames {Dean}
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty26/4/2019, 23:25 by Dean

» We have to climb? - Janelle
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty26/4/2019, 22:56 by May

» Music by the fire - Acrisius
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty26/4/2019, 22:42 by May

» Kom og leeeeg!
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty26/4/2019, 15:18 by Janelle

» Eyy! Yooo! People!
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty26/4/2019, 08:40 by Nolan

» Fælles projekt for alle online RPer!
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty20/4/2019, 21:58 by Janelle

Top posting users this month
May
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_lcapTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_voting_barTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_rcap 
Nolan
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_lcapTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_voting_barTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_rcap 
Noe
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_lcapTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_voting_barTurn around, bright eyes ~ Tiffany ~ I_vote_rcap 


Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~

Go down

Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~

Indlæg by Amelia on 4/7/2012, 13:36

Tid: 19.30
Sted: Amfiteatret
Omgivelser: Hun tror, ikke der er andre end hende
Vejr: Det er ved at blive mørkt, stadig lunt, med en lille, kølig brise
Påklædning:Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ 389730_200264216749368_1432279170_n_large - Med sorte solbriller, uden kammeraet


Som datter af Apollon havde Amelia selvfølgelig talent for musik. Men pågrund af hendes blindhed spillede hun ikke musikinstrumenter, hun sang istedet meget.
Men lige nu havde hun ikke lyst til at gøre noget, der mindede hende om hendes far. Hendes forbandede far, der ikke engang kunne tage sig sammen til at sende et brev da hun mistede synet. Eller et eller andet tegn, der viste at han holdte af hende.
Hun drejede hovedet til begge sider, hvor i alverden var hun? Hun sukkede, hvorfor var det lige at hun ikke var kommet til lejren før hun mistede synet? Så kunne hun i det mindste finde lidt rundt, istedet for at være afhængig af hendes eneste veninde, Felicia, der tog hende med alle steder og forklarede hvordan alt så ud. Og det mest sørgelige af det hele var, at Felicia også måtte beskrive de halvguder de passerede på deres ture i lejren, da hun jo ikke selv kunne se dem.
Hun bed sig frustreret i underlæben og kørte en hånd igennem hendes brune hår, mens hun kørte øjnene frem og tilbage.
Hun lagde en hånd op på det ene solbrilleglas og kørte hen over det, mens hun tænkte tilbage på ulykken. Hun kunne stadig huske hendes vallak, Ice Cube's livlige åndedræt og kunne stadig høre skrigene fra publikum, da hun faldt af Ice Cube og fik ham over det meste af hendes ben. Hun kunne stadig huske smerten, da stigbøjlen slog ned i hendes øjne og tog hendes syn fra hende. På bare fem minutter, eller hvor lang tid der nu gik i ulykken, blev alt taget fra hende. Hendes drøm om at blive en stor springrytter, hendes venner og kæreste forlod hende, hendes hest døde, hendes syn blev taget fra hende, hendes liv blev smadret.
Uden at hun mærkede det, gled en tåre ned af hendes kind og ubevidst begyndte hun lavmælt at synge Harry Styles' solo fra One Directions sang, Moments;"If we could only have this life for one more day, if we could only turn back time..."
Hun lagde armene om sig selv og ønskede inderligt, at der ville komme en magisk lille nisse og fortælle hende hvor hun skulle gå hen.

_______________________________
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Pizapcom104721572925336
Amelia
Amelia

Fulde navn : Amelia Clara Payne Hoocks
Alder : 20
Antal indlæg : 72
Join date : 03/07/12
Bosted : Halvblodslejren, før var det Stratford, England

Tilbage til toppen Go down

Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty Re:Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~

Indlæg by Reika on 4/7/2012, 14:26

Påklædning: http://www.avenue7.com/MakeThumbnail.ashx?height=500&width=500&&file=~/Images/ComboImages/1295759767455447470cbdf696-a1de-49ad-936d-4054e991811a.jpg&qual=80 -uden alt der makeup xD

Tiffany var på vej ud Amfiteatret, da hun hørte en sangstemme af guld. Det som en hvisken ud af den blåluft, men godt lød det. Tiffany gik hen ad scenen hun så ingen der. Hun gik ommebag scenen hvor hun stod før, men hun kunne ikke se personen. Lidt efter lidt begyndte hun at bevæge sig hen mod pladserne hvor publikum kunne sidde, men hun ville give op her og nu så istedet for satte hun sig bare på en af de forreste pladser.
Lige plusenlig kunne Tiffany høre en person græde ommebag sig. Hun vendte sig om og så sig rundt i Amfiteatret, og hun rejste sig gik hen til nogle af de bagerste rækker. Hun gik øje på en pige der havde solbriller på.
Reika
Reika

Fulde navn : Reika Levi Lupin III
Alder : 19
Antal indlæg : 32
Join date : 26/03/12
Bosted : her..

Tilbage til toppen Go down

Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty Re: Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~

Indlæg by Amelia on 4/7/2012, 14:38

Hvorfor? Det var hendes eneste spørgsmål, hvorfor hende? Hvorfor ikke en anden? Hvorfor var det hende der skulle miste hele hendes liv på en gang, og så tvinges til at starte på en frisk et sted, hvor man var nødt til at kunne se. Det var en af de uskrevne betingelser for at være på lejren, det havde de så åbenbart lige glemt at tjekke dem igennem før Amelia kom til lejren. Hvorfor kunne de ikke bare have afvist hende? Så kunne det være hun i dette øjeblik ville være hjemme i Stratford, og leve et endnu sørgeligere liv med nærmest kun falske venner og folk der havde medlidenhed med hende. Det var faktisk ligegyldigt hvilket liv hun valgte, folk ville stadig kun have medlidenhed tilovers for hende, hun ville stadig være blind, hun ville stadig have en idiot som far. Alt i alt, var de to liv hende det samme... med undtagelse af en ting. Her var der ingen hånende Veronica, eller falske venner. Rent faktisk var der ikke engang rigtige venner, så egentlig ville hun helst have falske venner, end slet ingen.
Hun lukkede øjnene og prøvede at få hendes tanker over på noget andet, noget... som, hendes halvsøskende. Hvad var der egentlig at tænke om dem? Hun havde aldrig rigtig snakket med dem og kunne knap nok huske hvad de hed. Hendes ene halvsøster hed... Nuka, så var der en hel masse drenge og så en pige mere. Af drengene kunne hun kun huske Joss og Connor. Hvorfor det var dem hun bedst kunne huske vidste hun ikke, jo, hun kunne huske Connor fordi han og Nuka hele tiden skændtes. Så deres navne blev sagt rimelig tit.

_______________________________
Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Pizapcom104721572925336
Amelia
Amelia

Fulde navn : Amelia Clara Payne Hoocks
Alder : 20
Antal indlæg : 72
Join date : 03/07/12
Bosted : Halvblodslejren, før var det Stratford, England

Tilbage til toppen Go down

Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~ Empty Re: Turn around, bright eyes ~ Tiffany ~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum