Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_vote_lcapI promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_voting_barI promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_vote_rcap 
Nolan
I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_vote_lcapI promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_voting_barI promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 I_vote_rcap 


I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 00:13

Angus ville aldrig intentionelt skade eller misbruge hende, eller nogen andre for den sags skyld - og han ville skære hovedet af sig selv for at gøre det. Men han kendte sig selv godt nok til at vide, at det ikke var sikkert han kunne kontrollere sig selv. Det var derfor han prøvede at holde hans åndedræt nede, ikke lade sig selv blive fanget i heden af øjeblikket. Men han kunne snart ikke modstå længere, og måtte eventuelt give efter. For hun syntes mere værdifuld end jordens diamanter, og hendes læber smagte bedre end gudernes nektar... Havde han nogensinde haft det sådan? Angus nød egentlig at tirre hende lidt, friste hende. Som om han gjorde hende klar til hvad der fulgte efter. Så Angus lod sit åndedræt, hans næse og hans læber strejfe hendes ansigt fra tid til anden, alt imens hun snakkede. Hænder begyndte også at bevæge sig en smule. Der var slet ikke grund til at være usikker på hans reaktion, for alt hvad han gjorde, var at smile flirtende og blinke til hende. Han var ligeglad med om hun var jomfru eller ej. Hun var hvad hun var, og han ville have alt hvad hun kunne byde på, alt hvad der var hende i sig selv.
Idet hun sagde at der var en ting til, kiggede han ned, på sine egne hænder, og selvfølgelig hende. Hans hænder begyndte at kravle fra hendes lår, til hendes hofter og langsomt om til hendes røv. Han nåede dog ikke at gribe lidt fat, og smilte skævt og flirtende op til hende da hun havde hævet sine arme. Så i stedet for at gribe fat i hendes baller, lod han sine fingre glide op til kanten af hende top.

"Med det samme."

Svarede han i et hviskende toneleje og blinkede flirtende til hende. Han tog fat i kanten af hendes top, og begyndte, rimelig kvikt, og at hive den op over hovedet og langs hendes arme. Han smed den hurtigt væk, og kiggede så lidt på hende, adskilt fra hendes krop og hendes læber. Hans blik var mere en blot længselsfuldt, men trængende og næsten dyrisk. Hans læber var let adskilte, og i hvad der egentlig var et øjeblik, men syntes en evighed, kiggede han nedefra og op, indtil hans blik mødte hendes læber og hendes øjne. Hans hjerte bankede imens han syntes at holde vejret. Hun var mere en bare smuk. Hun var en sensuel skabning, placeret på denne jord kun til ham. Da det smalle øjeblik var gået, lod han sine arme omfavne hende, og pressede sine læber imod hendes. Som sagt, han kunne ikke vente længere. Han kastede sig over hende, og rullede rundt, så hun lå nederst og han var over hende. Hans hænder klyngede sig til hendes hud under hendes ryg, og han kyssede hende mere intenst end han havde gjort tidligere. Han kunne ikke få nok af hende. Som om hun var hans egen, personlige, euforiserende stof der sendte ham i en dyrisk ekstase. Det varede måske et halvt minut, og pludselig skubbede han sig selv væk fra hende, og hoppede af sengen. Han smilte drilsk og flirtende til hende inden han begyndte at gå imod døren. Han skulle ingen steder, men det skulle hun heller ikke. Og ingen skulle afbryde ham i hvad han havde tænkt sig at gøre med hende. Derfor gik han hen til døren, og lyden af en nøgle der blev drejet rundt, var alt hvad der kunne høres. Han vendte sig imod hende, med håndfladen på døren.

"Nu er du min..."

Sagde han tydeligt så hun ville kunne høre det, og stirrede på hende uden at blinke. Langsomt begyndte Angus at gå tilbage imod sengen, med en voksende trang, og et blik der syntes at æde hende levende. Igen tirrede han hende lidt, og han elskede hvert et sekund af det. Egentlig tirrede han også sig selv ved at være så langt fra hende - men det var blot stilheden før den kommende storm. Hans hænder tog om kanten på hans bukser, og hurtigt fik han knappet de tre knapper op. Han stoppede op, og lod bukserne falde til jorden, inden han så langsomt fortsatte imod sengen, nu kun iført de små mørkeblå underbukser.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 10/8/2012, 01:01

Ashley elskede den måde han tirrede hende på, og hun kunne mærke hvordan den lille rest af hendes selvkontrol forvandt lidt efter lidt, og hendes hænder begyndte en lille udforskelse af hans bryst og mavemuskler, inden hun tirrede ham ved at lade sin pegefinger glide en smule ind under hans bukser og køre hen langs kanten mens hun lænede sig mod ham og begyndte at nappe blidt til hans øreflip med læberne. Hun var glad for han reaktion, at han bare smilede flirtende og blinkede sådan til hende, at hun rødmede ganske let. En lille sukken forlod hendes læber over hvad han hænder lavede, og så smilede hun over at han fik hendes bluse af så hurtigt. Hun sænkede sine arme igen og begyndte at kærtegne hans bryst igen.


Det blik han sendte hende påvirkede hende og gjorde hende varm i hele kroppen. Fuldstændig impulsiv rakte hun om på ryggen og åbnede sin BH og lod den falde på gulvet. Hendes bryster langt fra store, men stadig ikke små, de var sådan lidt midt imellem, måske en lille håndfuld for ham. Et lille smil begyndte at forme hendes læber idet deres blik mødte hinanden, hendes øjne afspejlede hans fuldstændig. Hun kunne mærke sit hjerte banke og banke i hendes bryst, og det slog et slag over da han omfavnede hende og kyssede hende. Hun gengældte intenst kysset og pressede sin krop tæt ind til hans. Da han rullede dem rundt og endte ovenpå hende stønnede hun ophidset. Hun ville ikke væk fra ham, hun kunne ikke få nok af ham, og hver gang hun fik lidt, sultede hun efter mere.
Kysset stoppede alt, alt for hurtigt og hun kom med en lille bedende lyd da han hoppede ud ad sengen og ud ad henses rækkevidde. Hun lagde sig på siden med ansigtet støttende i hånden gengældte varmt hans smil, men så stadig lidt undrende ud indtil hun hørte det lille klik og hans ord. Hun klukkede blidt og varmt over ham. "Har jeg ikke hele tiden været det?" hviskede hun drillende og sensuelt. Hun satte sig op og kom roligt op ad sengen. Hun så ham knappe sine bukser op og lade dem falde til gulvet. Hun stirrede sultent og længselsfuldt på ham idet hun selv lod sine joggingbukser glide over hofterne og ned til jorden. Hun trådte ud ad dem med et drilsk smil mens hun gik helt tæt på hal nu kun iført et par sorte trusser med blonder. Hun lagde sine arme om hans idet hun nåede ham, stillede sig på tær og kyssede ham intenst og lidenskabeligt mens hun pressede sit bryst og underliv kælent mod ham. Hun ville have ham, og hun ville have ham nu.

//Tror jeg går i seng nu, natnat Razz

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 01:57

Hvad var egentlig hans type pige? Hun skulle være mindre end ham, tjek! Hun skulle være tynd, med kvindelige former der dog ikke var alt for store og næsten groteske, tjek! Og så skulle hun havde mørkt hår - som en mørk skønhed der alligevel udladede så meget lys at han kunne bade i det... tjek. Hun var hans type, og intet var for småt eller for stort ved hende. Hun var lille nok til at han kunne 'tillade' sig at smide lidt rundt med hende - og det skulle der nok komme noget af. Som hun lå i sengen smilte han sensuelt, og tænkte at hun nok havde ret, hun havde været hans siden det øjeblik hun selv havde lukket døren efter dem. Og hun ville være hans i meget længere tid end dette ville tage, det var han sikker på. Han betragtede hende som hun selv rejste sig af sengen, og stoppede så op. Han ville give sig god tid til at betragte og blot nyde synet af hendes krop. Så hans blik hvilede et øjeblik på hendes hofter, og fulgte joggingbukserne som de gled ned af hendes ben.
Angus stod stadig stille med et drilsk smil, og lod hende komme til ham hvor han stod. Dette var sjovt, spændende, tørstende. Næsten som en dans, der skulle nydes for hvert åndedrag... i stedet for at tages akavet og usikkert. Han var yderst sikker på sin sag. Da hun helt hen til ham, lod han sine hænder falde atter en gang på hendes ryg, og de gled ned til hendes lænd, med spidsen af hans fingre på hendes baller. Han vendte hovedet nedad, med munden halvt åbnet, i ave over hendes skønhed, og pressede sine læber imod hendes. Han fastholdte kysset, endnu ikke klar på at skuffe sig selv ved at lade deres læber skilles, men bøjede lidt i sine knæ samtidigt. Hans højre hånd gled rundt om hende, med den fulde håndflade placeret nedadvendt på hende mave, over hendes navle. Han åbnede sin mund lidt mere, og lod også sin tunge kærtegne hendes. Han lod sin hånd glide længere ned, langsomt og stadig tirrende imens hans hjerte bankede hurtigt. Varmen bredte sig mere og mere i hans krop. Hans fingre dykkede under hendes trusser, og ned til hendes underliv. Tirrende lod han den hvile lidt der, inden han så trak hånden længere nedad, med trusserne på slæb. Han trak trusserne ned til hendes knæ, og lod dem være der i blot et øjeblik. For i stedet for selv at gå helt ned i knæ, og derved afbryde deres kys, lod han i stedet hans venstre arm helt omfavne hende liv. Han løftede hende hurtigt op, og med højdeforskellen på de to, endte hendes hoved højere end hans, og han måtte trække hans hals en smule for at fortsætte det lidenskabelige kys. Med højre hånd rev han hurtigt hendes trusser helt af hende, og lod dem falde ved hans fødder.
Angus holdte hende løftet, og omfavnede hende i stedet med begge hænder, og begyndte at gå imod sengen igen, med hendes i hans hænder. Det var ingenting at løfte hende, som en fjer. Han stoppede op da han kunne mærke sengekanten mod hans knæ, og sænkede hende en smule, for derefter at smide hende let i sengen. Tilbage stod Angus og smilte drilsk ned til hende. Med hans hænder tog han fat i sine egne underbukser, og lod dem ligeledes falde til jorden. Han kiggede ned af sig selv på hvad han havde set så mange gange før, og derefter op på hende, stadig med hovedet sænket lidt, og smilte flirtende til hende. Hun havde været yderst succesfuld i at ophidse ham.
Han placerede så sit ene knæ på sengekanten, og lod sig falde over hende, imellem hendes ben. Han faldt dog ikke på hende, men placerede i stedet begge håndflader adskilte, på hver deres side af hendes skuldre. Hans egne skulderblade var skudt i vejret, og han sænkede sin krop imod hendes, for hurtigt derefter at presse sine læber imod hendes igen. Hun havde lange, slanke ben - så med deres højdeforskel passede det med at det nederste af hans mave, lige under navlen, var presset let imod hendes underliv.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 10/8/2012, 08:55

Ashley mente hvad hun havde sagt, hun var hans, og hun havde tænkt sig at være det længe, han ville ikke sådan lige kunne slippe af med hende, for hun ville ikke lade ham. Hun havde det med at få en smule ejerfølelse over andre eller ting hun holdte af, og hun var virkelig den jaloux type, det ville han jo finde ud af med tiden, men når det skete, ville hun jo forklare sig, og hun havde sine grunde.
Hun mærkede en velkendt varm fornemmelse mellem benene over hans blik mod hendes krop mens hun gik over mod ham. Hun følte det ikke mærkeligt at stå foran ham kun iført trusser, eller det mindste akavet, tværtimod, det føltes fuldstændig naturligt, som om de havde gjort det før, men samtidig var det sjovt, hun nød det virkelig, de følelser han fik op i hende, hun kunne ikke beskrive dem, de fik hende til at føle sig smuk, speciel. Det var spændende, det var ophidsende. Hun trængte til at mærke hans læber mod sine igen, hun ville aldrig væk fra ham, hun ville blive ét med ham.

Hun smilede varmt til ham idet han lagde varme hænder mod hendes ryg og hun pressede sin krop tæt ind til hans, hun kunne overhoved ikke få nok af ham, og ville det nok aldrig få det. Da deres læber mødtes, sukkede hun tungt og bevægede sine læber intenst og lidenskabeligt mod hans mens hendes ene hånd gled op i hans hår og rodede let rundt i det imens hun sørgede for at han ikke kunne slippe kysset, ikke endnu, hun var ikke klar til at slippe hans fantastiske bløde læber.
Da hun mærkede ham åbne sin mund noget mere og hans tunge, lod hun sin egen komme frem og blidt lege og kærtegne hans. Hun kunne mærke hans hånd mod sin mave og hvordan den langsomt kom ned i hendes trusser. Hendes åndedræt blev hurtigere jo længere ned hans hånd kom og hendes hjerte bankede hurtigere og hurtigere mens varmen bredte sig i hele hendes krop og varmen mellem hendes ben blev stærkere. Hun stønnede ophidsende mod hans læber da hun kunne mærke hans hånd mod sit underliv og hun havde ubevist stillet sig med mere spredte ben. Hun mærkede hvordan han trak hendes trusser ned til hendes knæ og et lille smil spillede om hendes læber.
Hun mærkede hans arm om sit liv og et lille overrasket gisp forlod hendes læber da han løftede hende op, men hun slap ikke hans læber, hun kunne mærke hvordan han trak hendes trusser helt af og begynde at gå over mod sengen. Det summede i hele hendes krop af spænding og forventning. Hun lod ham med glæde smide hende på sengen og lå bare der og så op på ham med et sulten og længselsfuldt blik, og et frækt og nærmest forførende smil på læben. Da han smed underbukserne, lod hun sulten sit blik glide ned ad hans krop. Han var en sag for guderne, så smuk var han.
Da han lod sig falde ned over hende smilede hun og lagde sine hænder mod hans ryg og lod den langsomt glide så langt ned de kunne. Hun bøjede ryggen og prøvede at få hans krop helt ned til sig. Hendes ben var spredte og hun sukkede ophidset over at kunne mærke ham mod sit underliv. Hun kunne snart ikke holde til det mere, hun ville have ham, og hun kunne ikke vente.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 12:58

Ashley havde vækket noget i ham. Hun havde vækket en dyrisk lyst til at være i hans impulsers vold, og på trods af hans store selvkontrol kunne han snart ikke tåle det mere. For alt var perfekt. Der var blot de to, nøgne og i en blød seng - med hendes hænder på hans krop, og hans imod hendes. Han kunne begrave sin krop i hendes, hans læber i hendes fyldige læber, og forblive der til ubestemt tid. Alt dette VAR virkeligt, og han kunne næsten ikke forestille sig noget mere virkeligt end smagen af hendes læber, og følelsen af hendes bløde krop. Han nød faktisk deres forskel i størrelse, og nød at kaste en stor skygge over hende i hans søgen efter at tilfredsstille hende. Af og til gik der kraftige og stimulerende stød igennem hans krop, som om at det næsten ville være nok blot at være i hendes nærvær. Men det var dog langtfra nok, og han ville have mere, han ville have alt.
Angus fjernede sin venstre hånd fra sengen, og lod den glide ned langs siden af hendes krop. Imens han gjorde dette, og stadig lod sine læber og tunge bølge imod hendes, bøjede han sin højre arm, så hans krop kom helt ned til hendes, så nu berørte hinanden næsten over det hele. Han holdte sig dog oppe via hans knæ og hans højre albue, og måtte bruge sine muskler for ikke blot at være dødvægt ovenpå hendes spinkle krop. Hans venstre hånd nåede helt ned imellem hendes ben. Med hånden tog han fat i hendes inderlår, og gled af og til ned til hendes baller. Han masserede hende hårdt med faste greb der desperat klyngede sig til så meget af hende som muligt. Hun var så blød... han ville aldrig forlade denne seng. Imens albuen støttede mod sengen, lod han sin frie hånd glide under hendes skulder, og bag hendes nakke. Han foldede sine fingeres længde om det nederste af hendes nakke og tog lidt fat. Det var som om han prøvede at løfte hendes overkrop og hoved tættere, som om han ville dele hans varme og hans bankende hjerte med hende, og lades deres kroppe falde i et.
Hånden Angus havde plantet i hendes bløde lår og baller, gled længere op imellem hendes ben, indtil han igen havde en hånd placeret imellem hendes ben, på hendes underliv. Hans krop sitrede en smule imens hans fingerspidser berørte hendes baller, hans håndflade masserede hendes underliv, og hans tommelfinger nussede det absolut nederste af hendes mave. Han tirrede hende stadig, men også sig selv imens han smilte midt i deres kys, stadig med hendes læber foldet om hans. Af og til måtte han selv stønne en smule af trangen han havde til hende. Det varede dog ikke længe inden han samlede to fingre, og langsomt lod dem glide op i hende. Angus åbnede kort sine øjne og forsøgte kort at adskille deres læber - hvilket dog var nemmere sagt end gjort. Han ville se de små og uundværlige reaktioner i hendes ansigt, høre hendes støn og de små pibende lyde fra hendes læber. Han kunne ikke få nok af hende.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 10/8/2012, 14:26

Ashley kunne selv ikke fatte at de virkelig lå der, i hendes seng, i det værelse hvor hun havde sovet og boet, der var kun få hun faktisk havde inviteret ind hos hende. Og nu lå hun med den her fantastiske fyr hun egentlig først havde mødt idag, men som hun havde forelsket sig hovedklunst i. Det føltes så virkelig, men samtidig så uvirkeligt. Hun elskede følelsen af hans varme krop mod sin og hans vægt mod sig. Hun elskede egentlig alt ved ham, alt fra hans hans ar over hans hånd til hans fantastiske brune øjne og hans lange brune hår og følelsen af hans læber mod sine. Men det var ikke nok, hun ville være ét med ham, og hun kunne snart ikke vente mere.

Da hun mærkede hans hånd ned ad kroppen udstødte hun et ophidset og nydende støn mod hans læber og fortsatte med at bevæge sine egne intenst og inderligt mod hans mens hendes tunge samtidig kærtegnede hans. Et lille smil spillede om hendes læber da han på en måde lagde sig ned over hende så hun kunne mærke det meste af hans krop mod sin. Hendes krop sitrede af lyst da hun mærkede hans hånd mellem hendes ben og lidt efter tog fat om hendes inderlår og ved hver bevægelse han lavede kom der et lille støn over hendes læber. Hun lod ham med glæde løfte hende en smule op, hun nød at mærke hans brystkasse mod sit bryst, hun nød at kunne mærke hans hjertes hurtige banken.
Da hun mærkede hvor hans hånd nu var på vej hen, gik en lille rystelse af fryd og lyst gennem hende og hun stønnede en smule højere end de andre gange, hun kunne ikke gøre for det. Da han begyndte at trække sit hoved tilbage, løftede sit eget hoved op mod hans da hun ikke ville slippe hans læber, men hun opgav hurtigt og lod sig falde tilbage på sengen. Da hun mærkede de to af hans fingre han lod glide op i hende, udstødte hun en lille, småt overrasket støn. Hun lukkede sine øjne og smilede lidt over dem mens hendes åndedræt blev tungt og man tydeligt høre hvor meget hun allerede nød det. Hendes hænder begyndte blidt at kærtegne ham på ryggen, mens hun stadig kunne, for hun vidste hvor magtesløs hun kunne blive i sådan her situation og hvor højlydt hun kunne stønne. Men hun nød det, hun nød det så fandens meget, og endnu mere nu da det var Angus der rørte hende. Hun havde det virkelig som om at han vaskede alle spor af dem som havde rørt hende før, og hun følte sig let, lykkelig og mest af alt, pisse liderlig over at have ham så tæt på, nøgen, og over hvad han gjorde ved hende.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 15:20

Der var ikke meget plads til hans hånd da hans egen underkrop også var imellem hendes vidunderlige ben. Så Angus løftede hans højre ben over hendes, og var derved lidt forskudt, med et af hendes ben imellem hans. Da deres læber var blevet adskilt, slikkede han sig hurtigt om munden, og betragtede hende som hun lå tilbage nede på sengen. Hans mund var halvt åbnet, og han lod af og til svage smil præge hans læber, og små støn forlade dem som reaktion på hvad hun gjorde. han så hvordan hun sitrede, hvordan hendes muskler af og til med spændt, og gjorde ligeledes det samme i øjeblikkets hede. Angus' fingre var allerede så småt begyndt at blive våde, og der var en smule trængt. Hun var ikke helt klar til ham, men det skulle hun nok blive. Hans højre hånd havde forladt hende nakke, og var atter placeret på sengen ved siden af hende. Hans blik var rettet imod hende, hendes læber, og han lyttede intenst til hendes små støn. Eller, de var blevet større, højere. Han smilte kort ved tanken om at selv de døde nok ville kunne høre hende. Men uanset hvad hun gjorde, så var hun sexet som bare fanden! Han havde tænkt sig at vaske tavlen helt ren, udmatte hende, tilfredsstille hende som hun aldrig var blevet før.
Angus fortsatte med at bevæge sine fingre i hende, trække dem ud, og derefter ind igen, så langt som de kunne komme. Hans næsten fascinerede og længselsfulde blik på hende som hun vred sig, kunne ikke tilfredsstille ham nok - så han lænede sig med det samme over hende og begyndte at kysse hendes hals, på de muskler og sener hun syntes at spænde fra tid til anden. Han kunne smage hende, hver en centimeter af hende, og nød hvert et sekund. Der var ingen tvivl om at han også selv var ophidset, og hans eget åndedræt kom af og til ud som hurtige stød fra hans næse eller mund. Hans hoved blev ved med at komme længere ned af hende, og han bed blidt huden om hendes kraveben, inden hans læber nåede ned til hendes bryster. Der var ingen grænse for hans lyster og trang til hende, så han lod sine læber omfavne de bløde bryster, imens hans krop sitrede en smule. Men han havde været foruden hendes læber for længe, og strakte sig derefter hurtigt ud igen. Han bed hende blidt i underlæben, inden han igen kyssede hende blidt. Han sugede hendes læber, og åbnede sin mund lidt mere for at lade hendes støn møde hans eget åndedræt.
Han kunne ikke slippe tanken af hvor sexet hun var. Fra denne aften, og hver gang han ville se på hende, ville han tænke det samme, og stadig længes efter hende - det var der ingen tvivl om! Hun var som et af de sjældne frynsegoder ved livet, og i disse øjeblikke levede han livet til dets fulde potentiale.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 10/8/2012, 16:38

Ashleys underliv var drivvådt over deres lange forspil og hun var begyndt at vride sig let over hvad han gjorde ved hende. Hun så op på ham selv med halvåben mund og antydning af et lille smil på læben mens hun fortsat stønnede i ophidselse over at mærke ham mod sig sådan og mærke hans fingre oppe i sig. Hun smilede over hvordan han lagde sit ene ben over hendes og hun pressede sin krop op mod hans i ophidselse.

Hun stønnede stadig højere da hun mærkede hans læber mod sin hals. Hun lagde hovedet til siden så han fik fri plads til det og hun mærkede hans hår kilde hende blidt, hvilket fik hende til at smile en anelse. Hun nød hvad det var at han gjorde ved hende, og hun begyndte lige så stille at vride sig. Da hun mærkede hans læber mod sit bryst, skød hun ryg og pressede let neglene ind i ryggen på ham og stønnede højere end før. Og hun ærgede sig da han slap hendes bryst med hans dejlige bløde læber, men hun smilede svagt da han bed hende i underlæben inden han kyssede hende. Hun genældte det inderligt og intenst og sagde, uden ord, at hun ville have ham, nu. Imens lod hun sine negle køre op og ned ad hans ryg i nogle blide bevægelser.
En ting var hun selv sikker på, hun ville aldrig glemme den her dag, de timer hun har haft med ham nu, eller den tid hun ville have med ham i fremtiden, og hun ville aldrig glemme ham, hun ville altid ønske at være hos ham, altid længes efter ham.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 17:52

Det tilfredsstillede Angus at se hvorledes hun nød det. Og en gang imellem måtte han holde vejret for at nyde hendes bevægelser og hendes lyde. Han ville have hendes reaktion på alt, og han blev ikke skuffet over resultatet. Angus kunne mærke hendes negle på hans ryg. Det var en pirrende og han elskede det. Hun kunne kradse ham til blods og det ville kun gøre ham godt, for det var jo hende. En lille smule blod fra hans sår på højre arm, var også blevet smittet af på det hvide lagen - og siden lagenet allerede var krøllet over deres lange forspil, kunne man kalde det en slagmark. Men de havde jo kæmpet, og han havde tvunget hende ned på halebenet - hun var måske faldet over en sten, men det var stadig hans skyld. Og dette, hvad han havde gang i, var måske et af hans mange måder at sige undskyld på. Han ville i hvert fald gøre det godt igen, tusindfoldigt.
Angus kunne mærke at det ikke var lige så trængt dernede som det var fra starten, og at hun var blevet vådere. Det var jo kun godt, for det betød jo at hun var ved at være klar. Han var i hvert fald selv klar på at fylde hende med sig selv, og arbejde for at tilfredsstille, udmatte og jage al skønheden ud af hende, så han kunne nyde den. For selvom meget af hendes skønhed lå i hendes blide natur, og hendes bløde krop - var der mere at komme efter, det vidste han. For skønheden var ikke blot disse fornævnte ting, men også det sensuelle, seksuelle væsen der gemte sig i alle. Han ville fuldende hende, som hun syntes at fuldende ham.
Angus fortsatte med at presse sien læber imod hendes, med de bølgende bevægelser, imens stød af elektricitet hurtigt rejste igennem hans krop og stimulerede hans muskler. Sex var ikke kun godt for stimulation og tilfredsstillelse, det var også godt for kroppens fysiske form. Derfor var mindre, næsten usynlige svedperler begyndt at danne sig ved hans hårgrænse. Men det var langt fra enden på det hele - han var jo ikke engang begyndt endnu. Endelig satte Angus en stopper for hans fingres bevægelse oppe i hende, og trak dem langsomt ud igen. Det var tid til at komme i gang. Dette lod han også hende vide ved brat at afbryde deres kys. Derefter førte han sin højre hånd op til siden af hendes hals, og tog blidt fat med tommelfingeren under hendes hage. Han hævede langsomt hendes hoved imod hans og kiggede intenst på hende, med tænderne og læberne adskilte, og et euforisk - ja næsten liderligt blik i hans øjne. Han smilte så frækt, og tog med begge hænder, fat om hendes talje og kastede hende let imod bunken af dyner der lå ved hovedenden af sengen. Derefter vendte han sig imod hende, på sine knæ, og rettede sig helt op og strakte derved ryggen blot en lille smule. Han kiggede længselsfuldt på hende, ja næsten stirrede på hende imens han kom nærmere. Han skubbede lidt på hende, så hendes hoved og hendes skulderplade var placeret ovenpå nogle af de mange bløde puder hun havde liggende i sengen. Hans blik gik helt fra spidsen af hendes tæer til hendes øjne og hendes smukke hår. Der var ikke det ved hendes krop han ikke elskede. Selv de ar der var at finde var perfekte, uanset under hvilke omstændigheder hun havde fået dem. Stadig rettet op, langt over hende, tog han fat i sit lem med hans højre hånd, og med hans venstre tog han fat i hendes balle. Da han var nået helt hen til hende, lod han sit lem hvile lidt imellem hendes ben, på det nederste af hendes mave, og blinkede frækt til hende idet han løftede op i hendes underliv, så det passede med højden. han nåede at kigge længselsfuldt ned, og derefter op på hende en enkelt gang mere, inden han så pressede sit lem ind i hendes underliv, men ikke helt ind endnu. Han åndede lettet op, som om det var noget han havde trængt til i et stykke tid - hvilket det jo egentlig var. Med begge hænder tog ham fat om hendes hofter og hendes baller, og begyndte langsomt at trække ud af hende, og ind i hende. Stadig på sine knæ og oprejst, kiggede han ned på hende og elskede et hvert sekund af hendes reaktioner og hendes støn.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 10/8/2012, 22:14

Ashley var ligeglad med det sår han havde givet hende og at han havde fået hende til at falde, hun vidste at han ikke ville gøre hende ondt, og sår i kamp var jo normale at få og de var ikke hendes første. Jo mere ophidset hun blev jo hårdere borede hun sine negle ned i hans ryg, hun kunne ikke styre sig og hun mærkede en mærkelig varme brede sig fra sine fingre, som hurtigt stoppede igen, hun nåede ikke at undre sig over det før han trak sine fingre ud ad hendes varme og våde skød og at han slap hendes læber. En lille lav klynken forlod hendes læber da det sitrede i hendes underliv efter at mærke ham fylde sig ud, hun kunne virkelig ikke vente.
Hun lod ham med glæde løfte hendes ansigt tættere på hans og hun stirrede ind i hans smukke brune øjne med et blik der afspejlede hans og et smil var var frækt og forførende, hun løftede selv sit hoved en anelse og lod sin tunge glide kort over hans underlæbe inden hun lod sine læber omfavne den og blidt suge den i munden hvor hun nappede blidt til den. Hun slap hans læbe igen lidt før han valgte at kaste hende det lille stykke der var over til hovedenden af sengen og hun landede blødt på alle sine puder og dynen der havde forvildet sig derop. Han overraskede hende, det var noget af det hun var faldet for ham for, for det var spændende at være sammen med ham, der skete hele tiden noget nyt.
Hun sukkede tilfreds og smilede så til ham mens hun betragtede hans smukke og velskabte krop. Nu manglede hun bare ham tættere på for at gøre øjeblikket helt perfekt. Hun kunne mærke en varm, kildrende fornemmelse der hvor han blik kørte over, hvilket ville sige over det hele, det tændte hende endnu mere og hendes åndedræt blev tungere uden at han ikke gjorde andet end at se på hende med det blik.
Hun lod ham gøre hvad han ville, hun var magtesløs i hans hænder, blød som smør. Hendes øjne gled i da hun mærkede ham pressede sig op i hende og en tilfreds stønnen forlod hendes læber og hun lagde hovedet tungt tilbage i puderne mens hun let greb fat om lagnerne. Hver gang han bevægede sig i hende, udstødte hun et støn og greb lidt hårdere om lagnerne. Hun elskede den her følelse af sammenhøring, af at føle sig ét med ham.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 10/8/2012, 23:24

Det var utroligt hvordan en pige som hende, kunne få en fyr som ham til at føle sig. Han følte sig som en sejrherre, fuldstændig i kontrol over enhver lille del af hendes krop. Hun gjorde ham højere end Olympen selv, og det kunne roligt siges at han i et kort øjeblik fik en smule storhedsvanvid ved synet af hendes reaktion. I det øjeblik var han ikke blot en halv gud. Enhver muskel i hans krop var spændt af ren og skær nydelse, og han havde en smule svært ved at opretholde det oprindelige, langsomme tempo han startede ud i. For han sitrede en smule, havde lyst til at give det alt hvad han havde, gribe fat i hende, og gøre det så hårdt og hurtigt han kunne. Men så tidligt ville det sikkert ikke gøre andet end skade på hende, og det var det sidste han havde lyst til at forsage. Dog kunne han ikke stoppe sig selv i at gribe halvhårdt fat i hendes hofter og røv, og bevæge hele hendes underliv i takt med hans. Angus lod sin højre hånd slippe hendes hofte, for derefter at placere håndfladen på hendes krop, under og imellem hendes bryster. Han ville mærke varmen der af og til syntes at komme fra hendes indre, og føle hendes hjertebanken. De var ét, og bevægede sig som en skoldhed bølge der syntes at dampe af på hans krop. Hans puls var højere, med et mere tungt åndedræt, og hans blik betragtede hende sultent som hun skubbede hendes hoved længere tilbage mod puderne.
Tempoet hans underliv bevægede sig i, blev hurtigere og hurtigere, og han trængte længere og længere ind i hende. Nydelsen fik hans hjerte til at springe nogle slag over, og han pressede sine læber imod hinanden for i stedet at føre sit åndedræt ud igennem næsen i bestemte støn. Hans brystkasse blev skudt frem, og resten af kroppen fulgte med. Hun var så smuk, og føltes så perfekt. Det kunne næsten ikke beskrives hvad hun gjorde ved ham. Angus havde aldrig gjort dette sådan, og han havde elsket hvert et sekund der ledte op til dette - deres samtaler, turen til hans hytte, turen til arenaen, og til slut hvad der var foregået her i hytten indtil dette øjeblik. Angus tilhørte hende, og Ashley tilhørte ham. Men hans trang til hende gik ud over det seksuelle, det impulsive der havde grebet ham i disse øjeblikke. Han havde lyst til at starte og slutte hver dag fremover, med hende i hans arme. Han rynkede anstrengt sine bryn ved tanken, imens han stadig sultent betragtede hendes krop... Var Angus mon forelsket i Ashley?

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 11/8/2012, 00:03

Ashley selv havde aldrig følt så stærke følelser som nu, eller nydt og elsket at være ét med en anden så meget. Hendes ryg skød op i en let bue mens hun selv spændte i hele kroppen, i hver en lille muskel og hendes åndedræt og stønnen blev hurtigere og højere for hver gang han trak sig ud ad hende og pressede sig op i hende igen. Hendes krop sitrede i ren nydelse og ophidselse, men det var stadig ikke nok for hende, hun svedte dårligt nok endnu med hendes kolde temperatur. Hun nød følelsen af hans hånd mod sit bryst og åbnede kort sine øjne halvt og så op på ham. Synet der mødte hende, var et syn for guderne, for han var i sandhed gude smuk. Hans muskler var let at se, men han var langt fra pumpet, han var alt hvad hun ledte efter i en fyr, og hun vidste, at hun var forelsket i ham, ellers ville hun ikke ligge her og have sex med ham hvis hun ikke følte sådan for ham.
Hun mærkede hvordan han satte tempoet op, og hendes støn blev bare mere og mere højlydte og hendes hænder knugede lagnet. Hun mærkede hans varme kort da han havde lagt sig over hende. Hun slog øjnene op og så på ham med et sultent og liderligt blik, og hun lod sine hænder ligge sig om hendes ryg idet hun løftede sit hoved og pressede sine let adskilte læber mod hans i et intenst og sultent kys. Hun ville aldrig slippe ham igen, han hang på hende nu.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Angus on 11/8/2012, 00:55

Og hænge på hende, var hvad han havde tænkt sig! Det tog ham ikke lang tid, at indse at han VAR forelsket i hende, alt ved hende. Som han havde sagt tidligere, så tilhørte hun ham nu, og Angus var ikke typen der opgav ting der tilhørte ham. Han kunne meget vel blive yderst ejendommelig når det kom til dem ham holdte af - og han holdte ikke af nogen mere end han gjorde Ashley. I heden tænkte han kort at hvis nogen så meget som knugede et enkelt hår på hendes hoved, så ville han få dem til at fortryde det, mangfoldigt! Han ville personligt... Der var ikke tid til sådanne tanker. Det handlede om hende, og ingen andre! Hvad han ville gøre for hende var næsten uvirkeligt, og var meget mere end han nogensinde havde gjort, eller havde tænkt sig til at gøre for andre. Hun var en sensuel nattergal, hans egen, og hendes sang restaurerede hans krop og sjæl.
Angus blev revet ud af sit indre tankespind til lyden af hendes højlydte støn, og han åbnede øjnene. Hun var et syn han allerede havde badet i, troede han. Men hver gang han lod sit blik falde over hende - fra hendes øjne til hendes lår og underliv, måtte hans hjerte stoppe et splitsekund. Som om resten af verden stod stille i ave over hendes skønhed, og de to var de eneste der bevægede sig. Enhver lille sitren af selv den mest ubetydelige muskel i hendes krop, var som en sommerfugleeffekt, der langsomt påvirkede ham mere og mere - og skabte en højlydt storm i hans sind, der igen og igen gentog det samme ord; Ashley, Ashley. Ashley...
Han smilte liderligt, sultent, men en smule anstrengt til hende, som hun løftede sit hoved tættere på hans. Hendes læber blev presset imod hans vidtåbne mund, og det var som en faldlem, der blev hamret i, og gjorde ham løs i kroppen og hans øjenvipper. Så det syntes mere anstrenge for ham at blive ved, men han blev ved. Han fjernede sin højre hånd fra hendes krop, og rakte langt over hende. Hånden tog fat i toppen af sengegavlen bag puderne, og klemte godt til. Han strakte sin krop ud, hans ben og lod igen hendes underliv placere på sengens bløde madras. hans krop var udstrakt som tømmer, med en næsten helt lige linje fra hans højre hånd, og til hans tæer. Han skubbede hende længere op ad puderne, så deres kroppe kunne komme tættere, og gjorde alt for at fastholde kysset. Det var vel egentligt et snav - en våd sensation hans sanser endnu ikke havde lært at behandle. Hans venstre hånd, som tidligere havde holdt hendes underliv løfte imod hans, blev placeret på sengen ved siden af hendes ene skulder. Hans skulderblad skød op i luften som han lod sin krop sænke længere ned imod hende, og bevægede sine læber mere intenst og liderligt mod hendes. Han satte tempoet op, og spændte atter engang alle sine muskler. Hårdt lod han sit lem støde op i hende, gang på gang, og på gang. Og han syntes ikke at kunne stoppe. Det var mere vildt, mere trængende - og det var lige før hans hånd skabte revner i sengegavlen som vibrerede en smule. For hver gang han stødte op i hende, berørte deres maver hinanden, og stødene rejste som bølger over hans hud.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Ashley on 9/9/2012, 12:55

Ashley anede intet om hvad der foregik oppe i hovedet på Angus, men nu havde hun nu heller ikke tid til at tænke på den slags med den nydelse han gav hende, han distreherede hende fuldstændig og hun havde ikke den mindste mulighed for.
Følelsen af hans blik mod hendes krop påvirkede hende på en måde hun aldrig havde prøvet før, hun forstod ikke hvordan han kunne tænde hende sådan og give en sådan en nydelse.
Hun var fuldstændig magtesløs i hans hænder, og for en gangs syld havde hun intet imod det, hun fortsatte bare med at betragte ham imens han rakte over hende og tog fat i sengegavlen. Hendes hænder gav slip på deres krampagtige tag i sengens lagner og hun lagde dem mod hans bryst og lod langsomt og ophidset sine negle køre ned over hans hud. Hun fortsætte selv deres snav og bevægede sine læber liderligt og inderligt mod hans imens stønende stadig kom fra hende med stadig mere lyd. Hun kunne ikke stoppe dem, hver lille berøring mellem dem, hver eneste stød han lavede. En utrolig kildende og varm følelse begyndte at samle sig i hendes underliv og blev stadig større. Hun vidste at hun snart ikke kunne mere.

//Undskyld den tid det tog mig for at svare! ^^'

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

I promise you, I don't bite ... that much ~Angus - Page 2 Empty Re: I promise you, I don't bite ... that much ~Angus

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum