Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
» Søger du også nye emner?
Lights off ~ Jace EmptyYesterday at 10:36 by Nolan

» Back At it Again!
Lights off ~ Jace Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Lights off ~ Jace Empty24/5/2019, 12:15 by May

» Party by the lake! (May)
Lights off ~ Jace Empty24/5/2019, 11:46 by May

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Lights off ~ Jace Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

» Flames {Dean}
Lights off ~ Jace Empty26/4/2019, 23:25 by Dean

» We have to climb? - Janelle
Lights off ~ Jace Empty26/4/2019, 22:56 by May

» Music by the fire - Acrisius
Lights off ~ Jace Empty26/4/2019, 22:42 by May

» Kom og leeeeg!
Lights off ~ Jace Empty26/4/2019, 15:18 by Janelle

Top posting users this month
Halfdan
Lights off ~ Jace I_vote_lcapLights off ~ Jace I_voting_barLights off ~ Jace I_vote_rcap 
May
Lights off ~ Jace I_vote_lcapLights off ~ Jace I_voting_barLights off ~ Jace I_vote_rcap 
Felix
Lights off ~ Jace I_vote_lcapLights off ~ Jace I_voting_barLights off ~ Jace I_vote_rcap 
Nolan
Lights off ~ Jace I_vote_lcapLights off ~ Jace I_voting_barLights off ~ Jace I_vote_rcap 


Lights off ~ Jace

Go down

Lights off ~ Jace Empty Lights off ~ Jace

Indlæg by Kendall on 15/8/2012, 17:36

Tid: 18.34
Sted: Søen
Omgivelser: Ingen andre end hende
Vejr: Solen skinner, og himlen er klar og skyfri. Det er ikke dødvarmt, mere lunt med en kølig sommeraftensvind
Påklædning: Tøjet


Dagen havde gået fint, for de fleste. I arenaen var der en hel del stråmænd, der var blevet tæsket ihjel og ingen halvguder måtte lade livet, så for de kæmpende halvguder havde det været en strålende dag. Der fandtes da heller intet bedre end at slå hinanden halv ihjel, og der var der intet der kunne slå det at slå løs på stråmænd! De to ting var da bare helt fantastiske! Poseidons børn og andre, der sejlede kano havde haft en våd dag, da de allesammen fandt det ovenud morsomt at skubbe hinanden i. Først blev den ene skubbet i, så skubber den ene den anden i og så kører toget, hvor alle til sidst ligger i vandet og griner over at de har det så skægt. Seriøst, de havde en syg form for humor. Hvad sjovt var der i at blive brutalt hivet i vandet, hvor man ikke kan bunde og så se på en hel gruppe af halvguder der var ved at drukne, helt bogstaveligt, af grin? Det var da dødssygt! Og Artemis' børn havde haft det mega hyggeligt ude i skoven, hun havde dem mistænkt for at have picnic derude istedet for at jage. Og hendes room mates havde lavet noget forskelligt, men de havde da alle moret sig. Selv over de underligste ting. Seriøst, underligt ting.
Og så var der Kendall, hende som havde ligget i sengen og som altid have svært ved at stige ud af sengen og nå over til spisepavillionen for at spise, for derefter at fortsætte dagens program: Meditere dybt, aka sove, spise lidt, fortsætte med at meditere og så spise, for derefter at havne hvor Kendall var nu. Det var sent på dagen og tidligt på aften, så hun havde endnu en gang spildt en hel dag. Men hey, dovenskab længe leve, var det ikke dét man sagde?
I Kendalls verden var det.
Men nu var det ikke ligefrem fordi at Kendalls verden gav mening.
Slet ikke. Faktisk overhovedet ikke, for udenforstående.
Kendalls blik var fastholdt, solen der kom længere og længere ned mod trætoppene, hun gav sig selv ret i at hun nok ville have set solnedgangen bedre ude fra stranden af, hvor den derefter ville forsvinde og tage en smuttur til Rusland. Eller et andet land. Måske, Mongoliet?
Hendes hånds greb var fast om en lille mængde sand, af den lille mængde sand der var ved søen, som føltes hårdt imellem hendes fingre. Da hun slappede af i hånden, gled sandet langsomt ud af den.

_______________________________
Lights off ~ Jace 12776-julianne-hough
Well, my name's not Alice, but I know how she felt when her world started into something else
Kendall
Kendall

Fulde navn : Kendall Elliot Sable Burnwin
Alder : 23
Antal indlæg : 155
Join date : 02/08/12
Bosted : Dallas, Texas og Halvblodslejren, Long Island

Tilbage til toppen Go down

Lights off ~ Jace Empty Re: Lights off ~ Jace

Indlæg by Jace on 5/10/2012, 18:58    Aftenvagter havde han intet imod, han nød at bevæge sig udenfor ved solnedgang og var den eneste lærer der frivilligt tog imod aftenvagter. De andre lærer - som også var en del ældre end ham - hadede denne tid, eleverne havde det med at snige sig ud, eller glemme tiden og ikke vende tilbage til deres hytter. Om vinteren gik solen ned tidligt, det tvang de fleste tilbage omkring lejren eftersom der ville være mørkt udenfor området. Derfor var Jace på sin sædvanlig rute hvor han sendte eleverne tilbage til lejeren, det blev let med nogen, svære med andre hvor han havde været nød til at blive hård. De fleste unge damer diskuteret dog ikke med ham, og han var sin fader taknemlig for den effekt han havde på kvinderne, for Jace havde helt sikkert arvet kroppen fra guden.

    Han manglede ikke meget af sin rute, satte kursen mod søen og fornemmede aftenens lette kølige brise strejfe hans hud. Som sædvanligt var han ikke iført særlig meget, bukserne og boksershortsene det eneste for at være helt præcis hvor fødder og overkrop var fuldkommen bar. En halskæde udgjorde hans udsmykning for denne dag hvilket ikke var så meget. Håret var i vildt uorden, klædeligt, det var dog blevet klippet for nyligt hvilket ellers var underligt, Jace elskede sit lange hår.

    Hans skridt var rolig, lette og elegante. Hans bevægelser flydende og hans krop afslappet. Der var ikke langt til søen og der gik heller ikke lang tid inden han kunne ane den, endnu nogle sekunder og han kunne se en skikkelse derhen, han standsede kort for at se vedkommende nærmere an, han kendte hende ved navn, men heller ikke mere end det. Atter satte han sig i bevægelse, og hans fødder mod sandet kunne knap høres.

    OUTFIT
Jace
Jace

Fulde navn : Jonathan Christopher Hermesson
Antal indlæg : 63
Join date : 28/01/12
Bosted : Lejren

Tilbage til toppen Go down

Lights off ~ Jace Empty Re: Lights off ~ Jace

Indlæg by Kendall on 13/2/2013, 00:24

Hun fattede ikke hvorfor folk syntes at det var så sjovt at kæmpe med sværd. Man gjorde jo ikke andet end at tæske hinanden. Ifølge Ares- og Athenebørnene var det det bedste i verden, men ifølge fornuftige mennesker som Kendall, så var det det mest åndssvage i verden. Det var ikke fordi hun ikke kunne lide at slås med svær,d hun fandt det bare meningsløst. Faktisk temmelig meget meningsløst.
Hvad folk så i kunsten at kæmpe med sværd, at de overhovedet kunne kalde det en kunst, overgik Kendalls vildeste fantasier. Og så kunne man jo så spørge sig selv, hvor vilde de fantasier var. Men tro det eller ej, hun ville nok anbefale at folk troede på hende da ligemeget hvor vanvittigt det lød, så var det sandt. Og ja, det lød utroligt usandsynligt. Eller nej, at hun havde vilde fantasier var ikke svært at tro på... eller så var det. Hun var forvirret. Af sine egne tanker. Underligt.
På den anden side, hun var underlig, så det var ikke så underligt igen. Eller jo, man burde ikke blive forvirret af sine egne tanker. Man styrede jo ligesom selv sine tanker, eller de fleste mennesker styrede selv deres tanker. Kendall gjorde ikke, hun kunne ligesom kun lytte til hendes egne tanker. Det lød underligt, men det var virkelig som om hendes tanker havde deres eget liv. Som om de mageligt sad inde i hendes hjerne og diskuterede med hinanden, og fordi de var inde i Kendalls hoved var hun tvunget til at skulle høre på dem. Deres diskutioner gav hende nogle interessanter synspunkter på livet og alting. Livet og alting... det lød så stort, så mægtigt, så.. hun kunne ikke lige finde på mere, hvilket var yderst uheldigt.
Kendall huskede et par piger, hun havde set tidligere på dagen, der med sure miner, kom gående igennem lejren. De gik så synkront, at Kendall var fristet af at stå ret og gøre honnør. Men da pigerne sikkert bare ville kigge hånligt på hende, som var hun sindssyg, lod hun være. Men det kunne have været sjovt alligevel.
Hun undrede sig over, hvorfor piger der gik i grupper så ud som om de var i harmoni, og så når man talte med dem hver for sig, var de bange for at kritisere 'lederen'. Den 'leder' var højst sandsynligt den største bitch i verdenshistorien, eller en af dem, så på en måde forstod Kendall godt hvorfor de var bange for at kritisere hende og på en måde ikke. 'Ledere' som dem der var i kliker plejede at sprede de ondeste rygter om personer, der irriterede dem, så på den måde forstod Kendall godt hvorfor piger normalt ikke forlod deres klike. Men hvorfor at pigerne i første omgang var begyndt at hænge ud med deres klike, stod som et stort mysterium for Kendall. Hvilket ikke var noget usædvanligt, der var mange ting der stod som et mysterium for Kendall.
Hun så sig kort til siden, bare en gammel vane, og ventede 100% at der var tomt i hendes synfelt. Det eneste problem var bare, at det var det ikke.
Hun sprang nærmest op, da hun fik øje på ham. En mand - en lærer. Jamen, det her så da ud til at blive en dejlig aften. Alene med en lærer. Dybt suk.

_______________________________
Lights off ~ Jace 12776-julianne-hough
Well, my name's not Alice, but I know how she felt when her world started into something else
Kendall
Kendall

Fulde navn : Kendall Elliot Sable Burnwin
Alder : 23
Antal indlæg : 155
Join date : 02/08/12
Bosted : Dallas, Texas og Halvblodslejren, Long Island

Tilbage til toppen Go down

Lights off ~ Jace Empty Re: Lights off ~ Jace

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum