Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
An extrodinary change - Amelia I_vote_lcapAn extrodinary change - Amelia I_voting_barAn extrodinary change - Amelia I_vote_rcap 
Nolan
An extrodinary change - Amelia I_vote_lcapAn extrodinary change - Amelia I_voting_barAn extrodinary change - Amelia I_vote_rcap 


An extrodinary change - Amelia

Go down

An extrodinary change - Amelia Empty An extrodinary change - Amelia

Indlæg by Harley on 27/8/2012, 17:08

Tid: Midt på eftermiddagen
Sted: Hytte 7, Apollons hytte
Omgivelser: Indtil videre ikke andre end hende
Vejr: Solskin, med en lille vind
Påklædning: Click!

Apollons hytte, Hytte 7, var kendt for mange ting. Den var kendt for sit udseende. Når solens stråler ramte hytten, lignede det at den var lavet af det mest solide, pureste guld. Den var kendt for sine beboere, børnene af Apollon, der stort set alle sammen var musiske genier og fantastiske skytter. Men mest af alt - så var den kendt for rodet der prydede hele hytten. Gulvet i hytten var slet ikke synligt længere. Enhver kvadratmeter gulv var dækket af tøj, både rent og beskidt. Enkle steder flød også buer og pile og andre ting. Mere præcist var den kendt for Harleys rod. Flere af hendes søskende havde brokket sig gennem hendes tre år. Dog havde de hurtigt lært reglen - ikke røre!
Men Harley havde forandret sig en smule. Efter et kort visit hjemme hos hende mor, følte hun sig som et forandret menneske. Eller en forandret halvgud. Lige så snart hun var trådt over dørtærsklen til hytten, havde hun følt det som om hun kvaltes.
Derfor havde hun smidt sin taske fra sig på sin seng - et af de eneste steder uden rod - og var gået i gang med oprydningen. Indtil videre havde hun nået at fjerne tøj og gøre rent både på badeværelset og i indgangen. Der lige frem duftede rent i de rum. Og vigtigst af alt, så kunne man se gulvet igen. Hun var blevet chokeret over at finde så meget tøj, hun ikke længere brugte eller kunne passe. Det kunne doneres til lejren eller hendes søskende. De havde mere brug for det end hende.
Med et svagt smil om munden, stod hun inde i hyttens opholdsstue. Gulvet var allerede halvt ryddet. Når hendes søskende kom tilbage til hytten efter aftensmaden, ville de få sig et gevaldigt chok. Selv havde hun ikke set hytten sådan her siden hun ankom til lejren. Der var nogen af hendes søskende, som aldrig havde set gulvet før. Hun lo kort af tanken, om end det var sandt.
Harley
Harley

Fulde navn : Helena Maria del Sol
Alder : 23
Antal indlæg : 165
Join date : 22/12/11
Bosted : Hytte 7

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum