Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 I_vote_lcapBurn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 I_voting_barBurn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 I_vote_rcap 


Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Ashley on 1/10/2012, 22:12

En drilsk lille latter gled over Ashleys læber. "Det får du at se, min egen," sagde hun med et frækt blik over skulderen. Hun kunne let forestille sig hvordan hun måtte se ud bagfra, og smilede blot ved følelsen af hans blik mod sig. Hun var yderst tilfreds med det, og var glad for faktisk ikke at føle sig overbegloet det mindste, det føltes mere ... frækt. Ligesom i hendes seng den dag de mødte hinanden hvor hans blik mod sin nøgne krop tændte hende. Det samme skete nu, bare værre.
Ashley havde tit og ofte brugt tid ude i skoven da hun sjældent blev taget godt imod af andre, så derfor havde hun ofte flygtet ud i skoven og fundet de mest perfekte steder, som de færreste kendte til. Det var et af hendes ynglings steder hun var ved at føre ham imod. Et sted hvor solen ikke nåede ind og alt havde et smukt grøn skær.
Derfor fortsatte de længere og længere ind i skoven og hun sørgede hele tiden for at holde en vis afstand imellem dem, bare for at drille og pirre ham, hun elskede det her, det gav hende nærmest en lille følelse af magt, og fra hendes fars side af, elskede hun det.
Hun havde slet ikke overvejet hvordan hendes nye evne ville kunne ses som destruktiv og ødelæggende, måske endda farlig. Tanken havde ikke engang strejfet hende. Hun kunne kun tænke på hvor frit og yndefuld hun følte sig og hvor dejlig det føles at flammerne smøg sig om hendes hud.
Da hun hørte hans mumlen, var hun netop lige stoppet op, og hun kunne ikke lade være med at le. Hendes latter fyldte nærmest skoven.
Foran hende stod en sort og aflang sten. Længere en de to meter på hver side, men forholdsvis lav, så hun vente sig bare om og satte sig op på den med let spredte ben. Hendes blik var længselsfuldt og frækt og hendes smil var drillende. "No one will ever hear your screams," hviskede hun med en drilsk stemme og kunne ikke lade være med at sige det. Hun vinkede han nærmere med en fræk gestus inden hun hvilede sine hænder mod stenblokken bag sig og viste egentlig hele sin krop frem. Men hun var ligeglad. Hun ville have ham. Og det skulle være nu.

//Tror at jeg smutter i seng, så nat nat Wink

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Angus on 1/10/2012, 23:28

I den lette kulde kunne han mærke nogle få dråber af blod løbe ned af hans ryg, som et resultat af hendes egen hårdhændet behandling tidligere. Men det var ingenting, ingenting sammenlignet med hvad han kunne finde på at gøre ved hende så snart de nåede frem. Ligeledes lod han også mærke til hvordan hun altid sørgede for at holde afstand imellem dem. Hun pirrede ham, og det virkede uden tvivl - for jo mere han ikke kunne få fat på hende, jo mere havde han lyst. Men han var ikke bange for at lysten ville forsvinde lige foreløbig, for den voksede i ham for hvert sekund. Da Ashley stoppede op, gjorde han det samme, og holdte derved afstanden imellem dem. Han betragtede hende, og lod sit blik spejde hendes krop - men også en smule af omgivelserne. Den store sten så ud til at være af samme materiale som Hades Hytten var bygget af? Obsidian? Det hele så fascinerende ud, med en næsten grøn skær. Og nu hvor hun var kommet, blandede hendes flammer sig med det grønne, og blev reflekteret i den sorte sten. Dette var et sted der var værd at gemme på.
Da hun vendte sig om, og satte sig på stenen, lagde Angus hovedet lidt på skrå. Han lagde slet ikke skjul på hvad han så, for hun kunne jo også se lige så meget af ham. Hans blik var gennemborende og frækt, og hans mund var halvåben, som om mundvandet dannede sig ved synet af hende. Da hun talte begyndte han langsomt at gå imod hende, og trak tiden ud så længe han nu kunne klare det. Hans hjerte bankede hurtigere og hurtigere, og jo tættere han kom hende, jo varmere blev det. Som hun havde været før, så var hun hans i dette øjeblik - og ville være det i et godt stykke tid... "It's not my screams i'm worried about..." svarede han hende i en lav og næsten skummel toneleje, som svar på hendes sensuelle hvisken. Han havde ventet på dette i lang tid, og på trods af hans ar - så ville hans styrke og hans kræfter komme ham til gode - og komme hende til gode... Da han nåede hen til hende, stillede han sig ved kanten af den store sorte sten, og tog fat i hendes talje med begge hænder. Angus løftede hende op imod sig, og lænede sig også ind over hende. Hans mavemuskler var nok til at holde ham stående, også selvom han var bøjet en smule forover. Hans ene hånd blev placeret bag hendes ryg, og i et hurtigt træk, trak han hende helt ind til sig. Han kunne med det samme mærke varmen fra hendes krop, og lod den anden hånd tage fat i hendes lår, og hæve hendes ben en smule op af hans ene side. Han gav sig selv et øjeblik til at betragte hende længselsfuldt og lidt pirrende, inden han så med det samme pressede sine læber imod hendes atter en gang. Dette ville ikke stoppe foreløbig, og han ville ikke give hende tid til at samle kræfterne.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Ashley on 2/10/2012, 11:09

Ashley lo blidt over hans udseende og nød følelsen af at have den her magt over ham, selvom hun vidste at hendes blik så ligeledes ud og at hendes blik gled op og ned ad ham, og at man bare kunne se i hendes blik at hun planlagde hvad hun kunne gøre ved ham.
Hele hendes krop summede af spænding og lyst, og jo tættere han kom, jo værre blev det, og jo større blev hendes flammer. Hun kunne ikke vente på at blive hans til fuldt ud igen, hun havde ventet på det her. Hun smilede lusket over hans svar. "I can't wait," hviskede hun drilsk og sensuelt igen.
Hun smilede indbydende til ham da han kom helt over til hende og tog fat om hendes talje og løftede hende op imod sig. Hun sukkede nydende da hun mærkede hans hårde krop imod sin. Ilden gjorde hendes krop underlig blød og hård på samme tid. Hun lagde sine ben om ham og trak ham tættere på imens hendes arme selv havde lagt sig om ham, bare for at holde ham tættere. Hendes flammer legede lystigt om dem begge og afspejlede sig i stenen. Deres spejlbilled kunne også ses i stenen, da den havde en blød og blank overflade. Da hun mærkede hans læber imod sine, gengældte hun det med det samme, intenst og utæmmet. Hendes krop gned sig let imod hans og små suk og støn gled over hendes læber imens de kyssede.

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Angus on 2/10/2012, 13:07

Alt hvad hun gjorde, tændte ham. Hun var sexet som bare fanden, og der skulle ikke mere til end hendes små suk og støn for at tænde ham gevaldigt. Så længe han kunne, holdte han sit blik for hende, men lukkede så sine øjne i da deres løber mødtes. Siden hans første dag på denne lejr, havde han aldrig kunnet kigge på hende uden at blive opstemt - uden at en indre stemme fortalte ham at han måtte have hende, med det samme! Da hun selv sørgede for at holde sine ben rundt om hans krop, fjernede han sin hånd fra hendes lår. Vel egentlig ikke helt, for hans fingre gled langsomt fra hendes lår og op til hendes navle, og begyndte derefter glide nedad. Han trak sit eget underliv tilbage en smule, og smilte lidt frækt i deres kys. Dette var uvurderligt, hendes krop imod hans, hendes åndedræt imod hans, og hendes flammer der omsluttede ham. Hele tiden kunne hans fingre mærke hendes stadig bløde krop, men også mærke hvordan varmen fra hendes indre spillede om dem - flammerne var næsten indbydende, som om de ikke længere blot prøvede at fortære ham, men også drage ham tæt. Hans eget åndedræt blev en smule tungere, for han kunne mærke hendes effekt på ham, rejse igennem hans krop som små stød, og kunne mærke hvorledes hendes flammer berøvede ilten omkring dem. Så han måtte dele hendes ilt i deres kys.
Hans fingre gled længere og længere ned, og ned imellem hendes ben, hvor hendes krop syntes blødere. Han tøvede ikke, og havde ikke tænkt sig at ændre på hans hårdhændede behandling af hende - så straks begyndte han at nusse og lade sine fingre gnide rundt i hendes underliv. Han elskede at høre hendes støn og åndedræt, og hun var mere værd en guders nektar. Hun var hans nektar..

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Ashley on 2/10/2012, 14:57

Ashleys åndedræt blev til små gisp mod hans læber da hans hånd gled op ad hendes lår, mave og begyndte sin færd nedad. Man kunne tydeligt mærke hvor meget det påvirkede hende at mærke hans hånd på vej ned mod sit underliv. En kort skælven gik igennem hende og hun stønnede højere og højere jo længere ned hans hånd kom, samtidig med at hendes åndedræt blev tungere og tungere. Hver af hans berøringer sendte stød igennem hendes krop og tændte hende endnu mere.
Ashley kunne ikke tænke på andet end ham, og det gjorde hende skam intet, ulempen var dog måske, at hun ikke tænkte på at hendes vilde og utæmmede flammer drænede luften for den ilt han skulle bruge.
Da hans fingre begyndte at gnide og nusse hendes underliv, var hun nødt til at slippe hans læber på grund af hendes stønnen og vriden. Hun lagde sit hoved tilbage i den nydelse han gav hende, hun kunne ikke fokusere på at holde deres kys samtidig med at han gjorde dét imod hende. Hun fattede ikke hvordan hun havde kunnet klaret sig uden ham så længe, han var det der tændte hendes ild, gjorde hende til den hun var. Hun fattede ikke hvordan hun havde kunnet overlevet uden ham hun elskede.

//Undskyld det korte svar, ingen krea ^^'

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Angus on 2/10/2012, 19:23

Hun reagerede som han havde håbet, og det var ikke forfærdeligt at hun adskilte deres læber - for så kunne han betragte hende i hendes nydelse. Den måde hvorpå hun vred sig og smed sit hoved bagud, holdte ham tændt og hans fokus på hende. Han kiggede længere ned af hende, og kunne ikke modstå at placere sine læber på hendes bryster, og fortsætte med sine fingre. Han slap hende, og lod hende dumpe ned og ligge på den sorte sten, for derefter at skubbe hende længere op derpå. Selv stod han stadig ved siden af stenen, og langsomt begyndte han at kysse og slikke hende nedad. Hans ryg var krummet forover, og han fjernede sin hånd fra hendes underliv og placerede den på kanten af stenen for at holde sig stående. Han placerede sin anden håndflade på hendes krop, lige under hendes bryst, og hans læber var nået til hendes mellemgulv, lige under navlen. Han havde i lang tid haft lyst til at tilfredsstille hende og udmatte hende - for det bragte også tilfredsstillelse og liderlighed til ham at høre hende og se hende på denne måde. Han smilte frækt imellem de små blide kys på hendes varme hud, og kiggede hurtigt op på hende. Noget af hans hår lagde sig på hendes hud, og blev langsomt 'slæbt' hen over hende som han bevægede sit hoved ned imellem hendes ben.
Han pressede sine læber og sin tunge imod hendes underliv, og tog samtidig fat med begge hænder om hendes talje og hofter. Han skulle nok sørge for at hun ikke ville glemme den nat foreløbig, og at hun ikke ville glemme ham. Derimod ville han gerne have at hun glemte alle de andre fyrer hun havde brugt sin tid på, og som havde forurenet hende med deres berøringer og deres kys. Hun tilhørte ham!

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Ashley on 3/10/2012, 19:29

Ashley lod ham gøre med hende som han ville, hun følte sig tryg i hans hænder uanset hvad, og selvom hun vidste hvor meget han kunne skade hende, selv mod sin vilje. Hun stolede på ham og vidste at hun kunne sætte sit liv i hans hænder. Da han slap hende, faktisk lod hende dumpe ned imod stenen, følte hun faktisk ikke rigtig nogen smerte overhoved. Hun mærkede kun spændingen og nydelsen der stammede fra hans hænder og fingre. Og da hans læber berørte hendes flammende hud, kom hun med et lille gisp og lagde sit hoved længere tilbage da han fortsatte nedad. Man kunne tydeligt høre hvordan han påvirkede hende med de mange blide kys og berøringerne der stammede fra hans tunge. Da han fjernede sin hånd fra hendes underliv, gættede hun let hvad han havde i tankerne, og det gjorde hende bare mere opstemt efter at han kom til sagerne. Selv hans hår der nærmest blev slæbt hen ad hendes krop pirrede og tændte hende. Hun var allerede begyndt at vride sig inden hans læber og tunge var kommet i berøring med hendes intime dele. Så da de kom i berøring med dem, gav hun flere højlydte gisp fra sig og skød ryggen op i en lille bue og slappede så lidt af bagefter, dog med stadig flere støn, og gispen af og til. Hun nød og elskede den måde han valgte at vaske de andres spor væk. Det var en fantastisk måde. Og hun måtte sige, at hun aldrig ville kunne glemme den her aften og nat, for han havde godt nok en fantastisk tunge!

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Angus on 4/10/2012, 22:49

Selvom Angus havde set sin del på hans seneste tur, og havde oplevet lidt af hvert - var han dog ikke ændret i sådan en grad, at han ville kunne finde på at skade hende direkte. Han havde måske været, og kunne finde på at være, en smule hårdhændet mod hende i løbet af denne aften. Men så gik den heller ikke længere. Hun var måske endda grunden til at han stadig befandt sig i denne lejr...? Hans søskende var ikke synderlig specielle, og han havde kun få ting til fælles med dem. Men han havde i høj grad omfavnet og budt denne nye livsstil velkommen. Der var stort set ikke noget for ham at se i omverdenen længere - så hvorfor ikke være her i lejren?
Atter kunne han ikke undgå at være meget tilfreds med hendes reaktioner. For hvis hun var tændt på en sådan måde, gjorde det mere end blot at tænde ham. Hendes stemme, selv med den karakteristiske knitren, havde en måde hvorpå den lød igennem ham. Angus blev ved med at kærtegne hendes underliv på denne måde, og nød egentlig at tilfredsstille hende på denne facon. Hun var speciel, og skulle selvfølgelig også have speciel opmærksomhed. Varmen syntes at være begyndt at tære en smule på hans åndedræt og hans krop. For selvom hans evne gjorde ham immun overfor flammerne, kunne han stadig mærke varmen. Så han svedte egentlig selvom han befandt sig nøgen, midt om natten, i en skov. Men den unikke kombination af vrede og længsel holdte ham på begge ben, og holdte ham kørende. For han skulle besvime før han stoppede med at behage hende, og atter drage hende ind i hans liv. For hun havde syntes at drive væk fra ham - og nu handlede det om at drage hende tæt endnu en gang. Efter noget tid, stoppede Angus, og løftede sit hoved fra hendes underliv. Men han ville ikke lade hendes nydelse stoppe endnu. Så idet han endnu en gang kravlede over hende, placerede han igen sin ene hånd imellem hendes ben. Som sagt - hun skulle have tid til at trække vejret. På vej op til hendes læber, kyssede han hende igen adskillige steder på kroppen, og nød hvordan den bløde hud var kombineret med varmen. Da hans læber endelig nåede hendes, kyssede han hende ikke med det samme. Men imens hans hånd og fingre kærtegnede og nussede hendes underliv, sørgede han for at holde sine læber akkurat uden for rækkevidde af hendes. Han forsøgte selvfølgelig at tirre hende med et skævt smil på hans læber, alt imens han øjne granskede hendes. Da fristelsen var for stor, selv for ham, kyssede han hende, og lod sine læber begrave i hendes læber. Hendes fyldige, varme og bløde læber smagte vidunderligt, og han vidste ikke om han ville være i stand til at stoppe igen. Angus var egentlig oppe på bordet nu, ovenpå hende, med det ene knæ placeret ved hendes side, og det andet imellem hendes ben.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Ashley on 8/10/2012, 14:01

Ashley vidste dog godt, at han aldrig ville kunne finde på at skade hende, nogensinde. Uanset hvor længe de havde været væk fra hinanden og hvad hun havde gjort ...
Da han blev ved med at kærtegne hendes underliv, endte hun med at ligge sine hænder ned på hans skuldre og det øverste af hans ryg, og bore sine negle ind i ham da hun ikke kunne holde sig stille, eller tie stille, bare for at nævne det. Hendes læber var let adskilte og hendes ryg buet op fra den sorte sten af den underjordiske marmor. Et kort øjeblik var hun bange for at hendes støn kunne høres udenfor skoven, men et enkelt lille kærtegn fjernede alle hendes tanker derfra.
Ashley var for langt væk for at bemærke hvor hårdt hendes flammer tærede på ham og hvor tæt han snart ville være på at besvime.
Da Angus stoppede og løftede sit hoved op fra hendes underliv, sank hun tungt ned på stenen og rystede så meget at det var synligt. Da var tydeligt at se på hende hvor påvirket hun var og hvor små ærgerlig hun var over at han var stoppet, da en lille, næsten uhørlig, piven forlod hendes læber og at hun vred sig let under ham imens hans kyssede hende op ad kroppen. Hvert krop gav hende et lille, blidt og utrolig pirrende stød der gik gennem kroppen på hende og fik hende til at sukke tungt. Så derfor fik hun ikke ligefrem det længste tid til at få vejret igen, så da han kom op til hendes læber, trak hun stadig vejret tungt og påvirket.
Hun stirrede sulten mod hans læber, og snappede så kort efter vejret da han begyndte at nusse og kærtegne hendes underliv endnu en gang.
Hun smilede småfrækt op til ham, imens hendes blik sagde, at hun kunne finde på, at æde ham levende.
Da hans læber rørte hende, gengældte hun blidt og lidenskabeligt hans kys og nød smagen af hans bløde og saftige læber, som smagte en anelse salt, da han svedte. Hun lagde nu sine arme om ham og borede blidt og pirrende sine negle ned i hans hud, da hun selv snart ikke kunne klare mere længere. Hun ville bare have ham til det fulde endnu en gang.

//Undskyld tiden! Har virkelig haft alt for travlt til at kunne svare før nu D:

_______________________________
Maybe ... And only maybe
I'm not like the others of my brothers and sisters
Maybe I'm sweet and kind?
Just because I'm a daughter of Hades
It dosen't mean that I'm born evil
Ashley
Ashley

Fulde navn : Ashley Morte
Antal indlæg : 853
Join date : 23/12/11
Bosted : Hades hytte

Tilbage til toppen Go down

Burn, baby, burn(2) ~ Ashley - Page 2 Empty Re: Burn, baby, burn(2) ~ Ashley

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum