Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
Not you again...! ϟ Drew ツ I_vote_lcapNot you again...! ϟ Drew ツ I_voting_barNot you again...! ϟ Drew ツ I_vote_rcap 
Nolan
Not you again...! ϟ Drew ツ I_vote_lcapNot you again...! ϟ Drew ツ I_voting_barNot you again...! ϟ Drew ツ I_vote_rcap 


Not you again...! ϟ Drew ツ

Go down

Not you again...! ϟ Drew ツ Empty Not you again...! ϟ Drew ツ

Indlæg by Alyssa on 11/1/2013, 16:06

Sted ⇨ Afrodite's hytte
Tid ⇨ Omkring kl. 17.30
Omgivelser ⇨ Hytten?
Vejr ⇨ Udenfor, er det godt
Påklædning ⇨ Clicky clicky


Det var egentlig et meget dejligt vejr, denne dag. Varmt, men ikke så man svedte for meget. Bare.. Tilpas. Lunt, var måske egentlig et bedre ord at bruge for vejret. Og så var der den lette kølige brise, der kom fra havet af. Stranden lå jo lige op til lejren, så man kunne nærmest høre bølgernes brusen, hvis man lyttede godt efter. Tja, Poseidon's sønner og døtre måtte i hvert fald trives fantastisk her i lejren! Men nu var det ikke kun dem der var noget for.. Der var noget for alle, her i lejren! Pegasusser for Artemis' og Zeus' børn. Kæmpe skov for Artemis' og Dionysos' børn. Et lejrbål om aftenen for Hades' børn - og primært bare alle der elskede hygge... Og ild... Der var endda smukke enge, marker og søer! Der var da også bare det hele! Men som om det ikke var nok, var lejren oven i købet fortryllet med magi. Det sneede og regnede aldrig. Det var aldrig uvejr, og alt var dejligt, altid. Selv Alyssa kunne egentlig godt lide at være i lejren. Og hun var ellers ret så kræsen når det kom til at kunne lide ting..
Hun var nok lidt af en 'kold bitch' på det punkt. Og flere andre punkter... Men det var jo trods alt nødvendigt. Det var nødvendigt for hende at opbygge alverdens facader og mure, nødvendigt at få folk til at tro på de facader. Ingen skulle nogensinde kunne se igennem hende mere. Hun nægtede at føle sig overset, og hun nægtede at blive set ned på. De kunne sige ting bag hendes ryg, men de kunne ligeså godt sige det til hendes ansigt. Hun kunne tage det. Hun havde vænnet sig til det. For hun havde jo altid været speciel. Altid haft en anderledes stil end alle andre. Hvilket også tydeligt kom til visning, bare på dagens tøjvalg. Hun havde en meget speciel, farverig halskæde på, og nogle sko der var som en dårlig kopi af 80'erne, eller noget i den retning. Men hun elskede det. Hun elskede at skille sig ud, og hun hadede at lige alle andre. Derfor var hun så speciel. Hun mindede overhovedet ikke særlig meget om sine søskende, de andre børn af Afrodite.. Men det passede hende fint. De fleste var ti gange så overfladiske som nogen der nogensinde havde set ned på hende, tidligere i livet. Og det var ikke så lidt, ellers!
Alyssa havde aldrig haft et godt liv. Men hun havde lært af det, og hun fortrød ikke en eneste dag, et eneste valg hun havde foretaget. Måske bortset fra den gang hun kom til at sætte ild til en piges hår.. Men hun havde virkelig pisset hende af, okay!? Og hun ville aldrig kunne finde på det igen! Plus, at der jo ikke skete noget.. De nåede at slukke flammerne, inden der skete noget med hendes dyrebare guldlokker. Arrogante, bedrevidende blondine. Og så kaldte hun Alyssa for en bitch?!
Hun sad i sin hytte, og vidste egentlig ikke om hun var alene. Hun kunne i hvert fald ikke se nogle af de andre sønner og/eller døtre af Afrodite rundt omkring.. Men nu var det jo trods alt også ved at være spisetid, så det var nok klart. Alyssa selv havde bare ikke rigtig været sulten idag, så hun ville rydde lidt op i hytten - på sit værelse - i stedet..

_______________________________
"I may be a daughter of Hera, but I'll still kick your ass."

Not you again...! ϟ Drew ツ Tumblr_ndpw6vmvUd1qecr19o5_r1_250

Alyssa Katelyn Reed
Alyssa
Alyssa

Fulde navn : Alyssa Katelyn Reed
Antal indlæg : 76
Join date : 29/06/12
Bosted : Heras hytte, i Halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Not you again...! ϟ Drew ツ Empty Re: Not you again...! ϟ Drew ツ

Indlæg by Drew on 13/1/2013, 19:53

Påklædning → Hvid bluse, sorte bukser og to guldøreringe formet som to store cirkler. Håret er som på billedet.

Afrodites hytte var nærmest afbefolket, da Drew gik ind ad døren. En lille pige på omkring de ti år, så på Drew og skyndte sig hen på sin seng.
Et hånligt fnys forlod Drews læber, da hun gik til hendes seng. Den kiste, der stod foran hendes seng - ligesom der gjorde ved hver eneste anden seng i rummet, var lyserød og hendes navn var skrevet på den med svungne guldbogstaver. Hendes sengeareal var lidt større end hendes 'naboer', hvilket var let nok at gætte grunden til - hun havde bare spurgt dem, om de ville give hende lidt mere plads. Ikke så overraskende nok, så gjorde de det. Hun elskede hendes mor, for at have givet hende den evne, hun var i besiddelse af. Den gav hende magt til at gøre de ting, hun vidste hun ikke kunne overtale folk til, uden hjælp.
Hun så irriteret på den lille pige, der gjorde alt for at ignorere Drew, hvilket fik hende til at skule ondt. Ingen, og hun mente ingen, skulle ignorere Drew McClane - den handling ville den lille pige i sandhed fortryde. Men nogle gange var man nødt til at tage hævn med publikum til, hun ville ydmyge ignoranten, når hele hytten var samlet, før den gik over til aftensmad. Måske pigen ville tage hendes rengøringstjans dagen efter...? Det var der store chancer for.
Hun ignorerede med vilje den brunhårede piges eksistens - denne pige, Atjussa(eller Anyssa, hvis man ville være kedelig) irriterede Drew grænseløst og irriterede man Drew var man ikke andet end skidt, i hendes øjne.
Drew
Drew

Fulde navn : Drew Ally McClane
Alder : 22
Antal indlæg : 12
Join date : 09/01/13
Bosted : Hytte 11, Halvblodslejren og Marshalltown, Iowa

Tilbage til toppen Go down

Not you again...! ϟ Drew ツ Empty Re: Not you again...! ϟ Drew ツ

Indlæg by Alyssa on 17/1/2013, 19:38

Da døren gik op, fornemmede Alyssa hurtigt hvem det var. Og typisk hendes held, var det nok den person hun hadede mest i hele verden. Drew Ally McClane. Djævlen i forklædning. Forfærdelig, iskold bitch. Og ja. I hendes tilfælde var det bestemt en dårlig ting! Det var det ikke nødvendigvis i Alyssa's tilfælde, men i hendes. Bestemt. Helt klart. Hun spændte irriteret i sin kæbe og koncentrerede sig med vilje om sin manicure. Hun var igang med at file sine negle, og bagefter skulle der lægges neglelak. Hvorfor ikke bruge lidt tid på sig selv, når man alligevel ikke havde andet at tage sig til? Hun gjorde sit allerbedste, for at ignorere det faktum at blondie var i hytten. Det virkede alligevel som om hun havde travlt med at ignorere Alyssa, så Alyssa kunne vel ligeså godt gengælde tjenesten, ikke sandt? Ikke at hun nogensinde ville gøre noget som helst for at være sød mod blondinen - hvis navn hun hadede at lade løbe igennem både sine tanker og mund. Navnet alene forurenede jo alting! Det var giftig, præcis som hende. Og derfor havde hun da også i sinde at bruge det så lidt som overhovedet muligt. Altså: I Alyssa’s mund og tanker, hed hun blondie, blondinen eller noget i det dur. Måske endda dummie. Jep. Det der med navne der passede på personer, det kunne Alyssa sgu da bare! Hell yeah. Nå, men anyways.. Hun blev færdig med at file sine negle, og lagde det ene ben over det andet inden hun fandt sin neglelak frem. Hmm.. Fransk manicure, eller…? Ak ja. Livets store spørgsmål. Hvilken neglelak skal man lægge?

_______________________________
"I may be a daughter of Hera, but I'll still kick your ass."

Not you again...! ϟ Drew ツ Tumblr_ndpw6vmvUd1qecr19o5_r1_250

Alyssa Katelyn Reed
Alyssa
Alyssa

Fulde navn : Alyssa Katelyn Reed
Antal indlæg : 76
Join date : 29/06/12
Bosted : Heras hytte, i Halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Not you again...! ϟ Drew ツ Empty Re: Not you again...! ϟ Drew ツ

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum