Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
 
Nolan
 
May
 
Alexa
 


Music is the soul - Mitchel

Go down

Music is the soul - Mitchel

Indlæg by Arian on 11/1/2013, 22:46

T: Om eftermiddagen
S: Amfiteatret
V: Solskin
O: Ikke rigtig nogen
P: Et par sorte shorts og en blå top og et par sko

Det var eftermiddag og der var ikke mange i teatret, udover Arian hun sad på en af tilskuerpladserne med sin violin i en sort boks, hun overvejede at gå op og spille men hun... Ville ikke rigtig, hun havde ikke lysten og det var meget sjællendt at hun ikke havde lyst til at spille men hun havde bare ikke overskuet i dag, hun åbnede dog boksen og kiggede ned på den flotte violin, hendes yndligns instrument, den lå perfekt sammen med buen, hun smilede glad til den som det var en person hun smilede til, hun tog den op og betragtede den som den lå i hendes hænder, hun lukkede boksen og lagde dn på en plads ved siden af hende og lagde så violinen på hendes skød, hun havde nået at tage buen ud af boksen først og sad nu med både violinen og buen, hun kommet skridt tætter på at gå op og spille og uden at tænke over det havde hun rejst sig og var på vej op til scenen med sin violin i den ene hånd og buen i den anden og med et smil på læben, hun trådte op på scenen og kiggede udover tilskuerrækkerne

Hun var iført et par sorte shorts og en lyseblå top som sad stramt til hendes mave og bryst, hun havde et par sorte converse på som matchede farven på shortsne, hun stod helt afslappet og kiggede, hun tog violinen op til hagen og placerede den perfekt og tog buen op og begyndte at spille en smuk tone, hun dansede roligt og elegant og begyndte ogs at synge en smule.
avatar
Arian

Fulde navn : Arian Ashley Smith
Antal indlæg : 11
Join date : 27/12/12
Bosted : Lejren

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum