Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus I_vote_lcapFriends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus I_voting_barFriends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus I_vote_rcap 


Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Kendall on 12/2/2013, 23:08

Tid :: 15.34
Sted :: Skoven
Omgivelser :: Træer, der står i vejen, og er så uhøflige, at de ignorere hende
Vejr :: Det er iskoldt, og det sner, samt at det blæser. Alt i alt, en rigtig kold dag.
Påklædning :: Cirka fire jakker, tre par handsker/vanter, 3 hatte og to halstørklæder. Hun har sorte jeans på, og nogle sorte støvler.

Solen stod højt på himlen, men sjovt nok havde luften ikke fattet den skulle varmes op. Det var som at leve i en fryser, hvilket da gjorde det perfekt vejr til at sidde indenfor i varmen i ens hytte. Bare ærgeligt, at Kendall ikke var blevet i hendes. Hun havde nemlig besluttet sig for at gå en tur i skoven. En tur i skoven! Det var da komplet latterligt! Det var iskoldt, og Kendall havde selvfølgelig ikke klædt sig ordentligt på. Rettelse; Hun havde klædt sig firedobbelt godt på. Hendes ellers tynde krop så ud til at være ti centimeter rundere end for mindre end en time siden, på grund af det store lag af jakker hun havde taget på. Hendes fingre var dækket af tre par handsker, og hendes krøller var næsten druknet i de to par halstørklæder og tre huer, den ene større end den anden. Det måtte se pænt komisk ud, for enhver der var inde i deres hytte. Og det var problemet. De var inde i deres hytte, og hun var ikke inde i hendes. På grund af en fantastisk irriterende dreng, der havde låst hende ude. Da hun sagde, hun ville komme til at fryse, smed de, som de fantastiske roomies de var, overtøj ud til hende. Feel the love.
Hun så utilfredst på det træ, hun stod foran. Det stod i vejen. Det skulle flytte sig, for det regnede vel ikke med at hun flyttede sig, vel? For det gjorde hun ikke, så træet kunne ligeså godt spare sig besværet, tage sine rødder og flytte sig. Helst snart.
Kulden skar igennem hendes mange lag tøj, hvilket fik hende til - under mange græske skældsord - at slå armene om sig selv, og hoppe op og ned, mens hun holdt stift øje med træet. Det rykkede sig ikke engang en millimeter.

_______________________________
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus 12776-julianne-hough
Well, my name's not Alice, but I know how she felt when her world started into something else
Kendall
Kendall

Fulde navn : Kendall Elliot Sable Burnwin
Alder : 23
Antal indlæg : 155
Join date : 02/08/12
Bosted : Dallas, Texas og Halvblodslejren, Long Island

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Angus on 12/2/2013, 23:26

Beklædning En langærmet bluse, med skovmandsskjorte udenpå. Og en Sort læderjakke. Et par jeans og et par solide vandresko. På hovedet en sort hue der sad halvvejs ned over ørerne.

Det var typisk at guderne valgte at det skulle være koldt, på den dag hvor Angus normalt plejede at træne. Eller, han trænede nu hver dag. Men derfor kunne de godt have gjort vejret lidt varmere! Den lidt kulde og lidt sne skulle alligevel ikke holde Angus tilbage. I hans næsten arrogante stædighed var han alligevel trukket i tøjet og gået udenfor. Ikke nødvendigvis for at træne, men bare for at røre sig, i stedet for at sidde indenfor og lave ingenting. På den måde var Angus vel lidt af en arbejdsnarkoman, og heller ikke meget for at socialisere med sine halvsøskende. Så var det sjovere at begive sig udenfor og bekæmpe naturens kræfter, så og sige. Men det var jo også bare kulde og sne. Regn var meget værre ifølge Angus, da han aldrig rigtig nød at være gennemblødt.
Angus havde gået rundt i skoven i lidt over en time, og have brugt tiden på at kaste med et kastespyd. Hvis han kunne ramme sit mål med kolde fingre og sne i øjet, så kunne han også ramme sit mål en solskinsdag. Han havde ingen handsker på, og troede ikke engang at han ejede handsker. Derfor var fingrene lidt kolde, men de skulle nok klare sig. Ellers frøs han ikke særlig meget, selvom han selvfølgelig havde det koldt. Endnu en gang kastede han sit spyd med næsten al sin styrke, og med et sus, fløj spyddet igennem snevejret inden den hårdt ramte et træ, og lidt frosset barn fløj til alle sider. Han smilte tilfreds, og puttede begge sine hænder i lommerne inden han med sænket hoved begyndte at gå hen imod spyddet, og bare gøre det hele forfra.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Kendall on 12/2/2013, 23:49

Det havde stadig ikke flyttet sig. Ikke engang en millimeter. I ren og skær irritation, sparkede hun til træet. Uhøflige papir. Eller rettelse; Uhøflige pakke papir. Eller flere pakker papir. Hun vidste egentlig ikke, hvor mange pakker papir der var i et træ.
Vent, var det egentlig ikke kun barken, man brugte til papiret? Hun sukkede. Dybt og inderligt. Det her var en dårlig dag. Den var startet dårlig, udviklet sig dårlig og ville sikkert ende dårligt. Hvis bare det var lidt varmere, så ville dagen jo nok have været bedre.
Hun sparkede, bare for en sikkerheds skyld, til træet endnu en gang, og gik forbi det. Ikke uden at støde ind i det med skulderen, for lige at vise, hvor meget hun kunne lide det. Stod det til hende, blev det træ brændt ned med det samme. Og rødderne med, man skulle jo ikke løbe den risiko, at træet kunne vokse op igen. Det fortjente det ikke.
Hun fandt ret hurtigt ved af at hun ikke skulle have gået forbi træet. Hun skulle bare have ventet ti sekunder. Ti sekunder, og så havde hun ikke været fem centimeter fra at blive spiddet. Et lille skrig forlod hendes læber i overraskelse.
"Jesus!," sagde hun, og lagde hånden på hjertet, der besvarede tilbage ved at banke hårdt.
Hun så rundt efter spyddets ejer, og fandt ham. For det var en ham. Men ikke en hvilken som helst ham. Det var ham. Angus, eller Angel, som Kendall (når hun var i rigtig dårligt humør) kaldte ham. Indeni. Hun var ikke så dum at sige det højt. Det turde hun ikke.
"Se lige, hvor du kaster det der," sagde hun en anelse irriteret, mens hun stirrede ondt på spyddet, der havde boret sig ind i træstammen ved hendes side. "Det er et spyd, og det gør ondt."
Godt nok havde det ikke ramt hende, men det var sagen udvedkommende. Hun skulle have et eller andet at brokke sig over, men hun var dog glad for at Angus havde spiddet det uhøfligeste træ i skoven.

_______________________________
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus 12776-julianne-hough
Well, my name's not Alice, but I know how she felt when her world started into something else
Kendall
Kendall

Fulde navn : Kendall Elliot Sable Burnwin
Alder : 23
Antal indlæg : 155
Join date : 02/08/12
Bosted : Dallas, Texas og Halvblodslejren, Long Island

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Angus on 13/2/2013, 00:28

Angus havde selvfølgelig ikke set Kendall ude i skoven, men da han hørte et hurtigt skrig, blev hans blik og opmærksomhed rettet imod det træ han havde kastet spyddet imod. Han stoppede op og rynkede sine bryn idet han fik øje på hvad der måtte være en pige. Hun så i hvert fald næsten firkantet ud med hvad der syntes at være meget tøj, så hvis hun ikke havde skreget, ville han nok ikke have kunnet se at det var en pige. Han tog et par hurtige skridt imod hende og spyddet og lagde derefter hovedet lidt på skrå, stadig med hænderne i sine lommer. Han undgik at hilse på hende ved navn, da han jo godt kunne se hvem det var. Det var da Kendall, men var det den samme Kendall han kendte? Hun virkede så, vred og irriteret. Well, det kunne han vel også forstå siden han næsten havde ramt hende med sit spyd.. men alligevel.
Uden hverken at smile eller grine, hævede han bare sine øjenbryn og hintede imod træet med et nik med hovedet. "Det gjorde jeg da også, jeg kastede det mod træet. Og sjovt nok, så ramte jeg træet." Svarede han hende igen, og betragtede hende. Han havde ikke engang snittet eller strejfet hende. Hvad var hun så sur over? Han gik nærmere og smilede lidt provokerende til hende idet han tog fat i spyddet. Hun var en særlig type. En datter af Harmonia der alligevel kunne finde på at råbe og skrige. I et lidt for højt toneleje hvis man spurgte Angus. Dette var skam heller ikke første gang hun havde råbt efter ham. Han rokkede lidt med spyddet. "Jeg er sikker på at træet er enig med dig." Svarede han så bare og smilte diskret idet han i et enkelt tag trak spyddet ud af træet, og vendte det op i luften, med den anden ende mod jorden. Han placerede sin ene hånd på hans hofte og kiggede på hende. Det var altid lidt sjovt at drille hende. For hvis man kunne få datteren af Harmonia op i det røde felt, så var det altså noget af en bedrift. "Hvad render du så rundt i skoven og hvæser for?" Spurgte han, stadig med øjenbrynene hævet i en spørgende tone, og fastholdte sit blik på hende. HUn så helt komisk ud med alt det tøj.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Kendall on 13/2/2013, 00:47

Hun bed sig kort i læben. Bare fordi hendes roomies var nogle idioter, så behøvede det ikke gå ud over Angus. Hun rystede kort på hovedet, som for at ryste vreden af sig. Hun hoppede lidt på stedet igen, for at holde varmen. Forbandede kulde.
Hun brød sig ikke, om at være sur. Det skabte ikke harmoni, og det stræbte helt og aldeles imod hendes natur. Hun var fra naturens side glad, smilende og venlig. Sådan ville hun også helst være. Så derfor ville hun prøve at bide det i sig, og lade det gå ud over hendes drømme. De var i for vejen forfærdelige, så det gjorde nok ikke så meget.
Han havde ret, og hun havde ikke kunnet bide hende irritation i sig. Hvilket fik hende til at gemme munden og hendes kinder under et halstørklæde, der var dejligt varmt. Hun lukkede kort øjnene, og lod varmen sprede sig i det nederste af hendes ansigt. Hun nikkede, i mens hun holdt hovedet mod spyddet. Det hang der stadig.
Endnu en bemærkning fra ham, fik hende til at rette opmærksomheden mod ham. Sikker på at træet var enig med hende. Tsk. Så ville hun hellere sige, at hun ville elske at blive gennemboret af et spyd. Alt for ikke at være enig med det træ. Som hun faktisk skyldte en undskyldning, for at være sur på. Men det havde ignoreret hende, så nu var de to vist kvit. Hun havde at skylde nogen noget, og lige nu skyldte hun Angus en undskyldning. Undskyldninger var noget af det værste, Kendall kendte til, for det betød at hun, harmoniens forkæmper, havde brudt den eftertragtede harmoni. Det fik hende altid til at skamme sig.
"Det fortjente det," sagde hun ligegyldigt, men hun gengældte hans smil med et skævt ét af slagsen.
Og det var jo sandt. Man ignorerede bare ikke Kendall, det gjorde man bare ikke. Det var jo direkte uhøfligt, især når man, som træet, havde stået i vejen, og pænt var blevet bedt, om at tage sin rødder, og rykke.
Hun havde sparket det. To gange. Skam.
Hvæste og hvæste, tænkte hun tankefuldt, det var vel mere at vrisse.
"Jeg blev låst ude," svarede hun ærligt, med blikket rettet direkte mod ham. I hendes blå øjne var der forhåbentlig ikke tegn på hendes pludselige udbrud. Hun hadede udbrud, især de pludselige. I det hele taget hadede hun bare pludselige ting. De var så... pludselige.

_______________________________
Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus 12776-julianne-hough
Well, my name's not Alice, but I know how she felt when her world started into something else
Kendall
Kendall

Fulde navn : Kendall Elliot Sable Burnwin
Alder : 23
Antal indlæg : 155
Join date : 02/08/12
Bosted : Dallas, Texas og Halvblodslejren, Long Island

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Angus on 16/2/2013, 16:19

Undskyldninger var generelt ligegyldige, og så ville Angus nu hellere høre på forklaringer i stedet. Det var en næsten kristen mentalitet, at man kunne blive tilgivet for hvad som helst bare ved at undskylde. F.eks. at stikke en person en lussing, og derefter tro at det alt sammen blev okay igen efter en undskyldning. Det var lidt sjovt, for Angus var jo vokset op i Iowa, populært kaldt; Guds Stat. En amerikansk stat hvor næsten alt handlede om Gud, kristendom og baptisme. Men nu kendte Angus jo til nogle andre guder, guder hvis blod rent faktisk flød i hans egne årer, og gav ham kræfter og egenskaber der brød alle forestående ideer mennesket baserede sine tilværelser på. Så nej, Angus troede ikke på at undskyldninger var svaret. Det handlede om at imødekomme og acceptere konsekvenserne af sine handlinger, handlede om hybris og Nemesis. Så skulle hun undskylde for at vrisse efter ham? Nej. Hun kunne gøre det godt via handlinger og gestusser der viste velvilje og hendes naturlige glæde og charme.
Det var altid lidt koldt at stå stille i sådan noget vejr, men han blev dog stående og betragtede hende stadig. Han skævede mod træet og hullet i barken. "Åh, ja. Det er jeg sikker på. Den står jo bare og hænger, imens vi andre knokler for at holde varmen." Lød det fra ham, stadig i en tone der lød næsten helt sarkastisk. Jooh, Angus havde skam en lettere sans for humor, også selvom han ofte tog ting lidt for seriøst. Men vind og vejr var overhoved ikke noget der kunne få ham op i det røde felt, og han næsten nød de forandringer naturen konstant bød på. Derfor var der altid et lille diskret smil over hans læber, der næsten fik ham til at se helt tilfreds ud. Stadig med sin ene hånd om spyddet og den anden på hans hofte, blev han stående og kunne mærke en kold vind imod hans ryg der bed lidt i hans nakke og forsøgte at snige sig under hans hue. "Låst ude? Af hytten?.. En kold fornøjelse." Svarede han bare, diskret uforstående. Han kunne slet ikke se hvorfor mon de havde lukket hende ude i dette vejr. Vejret var koldt, og så havde hun valgt at komme til skoven, som ikke altid var et sikkert sted at befinde sig. Det var jo ikke kun halvguder der vandrede rundt imellem træerne.

Angus

Antal indlæg : 191
Join date : 30/07/12

Tilbage til toppen Go down

Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus Empty Re: Friends or enemies? What about 'Frenemies'? ~ Angus

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum