Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Halfdan
 
Annabeth
 
Connor
 
Safira
 
Noe
 
Dallas
 
Alexander
 


Du glemte en ting " Lissette

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 3/3/2013, 14:23

//Så lidt da Razz//

Lissette så på ham og smilede blidt. "Got it," sagde hun blidt og grinede lidt imens hun så ned på ham. Hendes mave havde en svag gylden kulør da hun tit tilbragte timer på stranden efter skolen sammen med veninderne. Og så kunne man se en let antydning af sixpack, ikke noget overdrevet, men bare en let antydning af det, som afslørede hendes mange timer i fitness centeret derhjemme. Hun sukkede nydende og lavmælt da han gned sig imod hendes underliv og hun gjorde deres kys mere intenst og ivrigt da hun nød det. Et lille smil kom frem bag deres kys, men hun svarede ikke. Hun smilede kun større da han nærmest sagde god for at hun måtte tage hans bluse af ham, men hun nåede ikke længere før han stoppede deres kys og bad hende om at vente. "Hvad skal du?" spurgte hun forvirret og rettede sig op så hun støttede sig imod sengen med albuerne imens hun fulgte ham med et forvirret blik idet han gik ud ad hendes værelse. Og så lod hun sig falde tungt ned på sengen inden hun hurtigt og let rejste sig op igen og gik over og tog sin skjorte op inden hun lagde den over ryggen på sin skrivebords stol. Og så overvældede forvirringen over hendes følelser hende og hun rynkede let på brynet. Hvad fanden skete der med hende?
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 3/3/2013, 15:12

Elliot smilede svagt. Han fandt det en smule dejligt, han havde lyst til at finde noget spændende på hende, men hvad skull det være. Elliot nød hendes omgivelse. Hun var helt fantastik. Men ny var de begge nye her, her på lejren. Det vaar en smule underligt at to halvguder måtte elske hinanden, hvad hvis deres gudforældre ikke kunne fordrage hinanden? Hun var jo datteren af den mægtigeste, og han var søn af budbringerne mellem Hades og Zeus.
Da hun skulle til at tage hans bluse af men han smuttede ud fra værelse for at tisse. Stivelsen gjorde det dog ikke lettere, han skulle tisse ned af og den vendte opda! Men det lykkelse dog tilsidst. Han fandt det en smule dejligt zt komme af med vandet, og kort efter for at sikre sig der ikke var urin på den, tørte han den med noget fugtigt toiletpapir og smed det ned og skyllede ud, og lynede shortsende og vaskede hænderne. Han kiggede sig selv i speljet og rettede lidt på håret. Da han åbned døren og gik hen mod hendes dør igen, tænkte han svagt, og åbned døren. Han så hen på hende. Hun stod der, han gik roligt næsten lydløst hen til hende, tog hende ind til sig bag fra, lagde hovedet på hendes skulder og pressede hende ind til sig. Hans rejsning var der. Han vendte hende ind mod sig og løftede hende lidt op, så hun var det højere end ham, han satte hendes underliv mod hans og holdte tæt. "Hvem smider bukser på hvem?" spurgte han så og så op på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 3/3/2013, 15:32

Lissette anede ikke om han havde lagt mærke til hendes tattoovering, for det var jo ikke ligefrem noget der skreg om opmærksomhed. Det var bare et sæt små fuglefødder på venstre håndled. Den var lille, men betød stadig meget for hende da den symboliserede frihed, og det var først nu at hun tænkte på, at fugle jo fløj, at de var et af luftens væsner, og derved i nærmere kontakt med hendes far ... det var lidt sjovt at tænke på.
Hun var helt ærligt ligeglad med hvad hendes far måtte tænke om hende, for helt ærligt, hvis hun overhoved betød det mindste for ham, så ville han have besøgt hende, ikke? Men havde han det?
Imens han var væk, stod hun bare foran sit skrivebord med den ene hånd hvilende på stoleryggen og stirrede lidt. Hun forstod ikke hvad det var for nogle følelser hun kæmpede med. Men hun vendte sig ikke om da hun hørte døren åbne sig, men hun smilede alligevel da han lagde armene om hende og pressede hende ind til sig. Hun grinede lidt og lænede sig ind til ham og nød faktisk hans omfavnelse. Det her var noget der ikke havde været der i nogle af hendes andre forhold, selvom de ikke var sammen. Da han vendte hende om og løftede hende op, lo hun blidt og kyssede ham kort. "Jo, det går nu an på hvem der er hurtigst," sagde hun drilsk og blinkede en enkelt gang ned til ham og lagde sine arme om hans nakke og kunne næsten ikke vente.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 3/3/2013, 16:02

Hermes var en gud, der havde været sammen med en meget billig dame, måske flere? Hans mor havde dog sagt at hendes forhold med Hermes var noget særligt. Noget af det bedste. Derfor fandt hun aldrig den eneste ene.. Elliot så nok sig selv som sin far, ikke helt som en der var et bud. Hans opgave tanken og så på hende.
Da hun var kommet op om ham og givet et hurtigt kys, fik han et sæt i ham. Han så undrene på ham."Hvad mener du? Hurtigst?" han gik hen mod sengen og lagde hende dig med sig selv oven på."Du må lige vise eller forklare mig hvad du mener" sagde han og trak sin egne bluse af. Og smed den over på stolen. Man kunne se han var trænet, virkelig, men hans sixpick var ikke trænet til at være fremstående, man kunne se omtegnelser til den. Han rejste sig lidt op, og stod ved sengenkanten, trak hendes underliv til sig, og trak hendes anden bluse af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 3/3/2013, 17:11

Lissette havde kun været sådan nysgerrig om sin far da hun var helt lille, for efterhånden havde hun bare vænnet sig til ikke at have en far i sit liv, men hvad fanden, hun havde to vidunderlige halvbrødre! Men hun så dem dog som hel brødre, da hun var vokset op med dem og at det var dem hun løb til hvis hun var ked af det eller havde brug for at afreagere. Hun havde tit og ofte brugt dem som boksepude indtil hun var begyndt til fitness og boksning, ja, det lød måske ret mærkeligt, men det var en vidunderlig måde at afreagere på.
Hun klukkede blidt over ham da hun mærkede hvordan der gik et sæt igennem ham. "Ja, for det er jo forskelligt med hvem der får hevet bukserne af først," sagde hun drilsk og lod ham med glæde ligge sig ned og betragtede ham med et blidt blik da han smed blusen, hun var ligeglad med om tøjet røg på gulvet da hun jo vidste, at der var rent, hun led lidt af rengøringsvandvid ...
Hun betragtede hans overkrop med et blidt blik og lod kælent fingrene glide ned over hans bryst og mave inden hun pillede lidt ved knappen i hans bukser, dog uden at åbne dem, hun gjorde det kun for at drille ham.
Hun klukkede let over ham da han stillede sig udenfor sengen og trak hende nærmere og hun hjalp ham med at få striktrøjen af hende ved at løfte sig lidt op fra sengen af. Hendes bh var meget enkel og lyseblå og med blonder hist og pist. Hun smilede drilsk op til ham og bed sig let i underlæben. Hurtigt satte hun sig op, kun ved hjælp af mavemusklerne, og begyndte at åbne hans bukser.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 3/3/2013, 18:10

Elliot betragtede hende. Hun var så flot og så smuk. Hun var i rum med ham og der fortalt hun det, han vil hører "Okay? Hvem..." sagde han og mere nåede han ikke at sige. For så så han hvor hende i bh, men. Det var det samme som tidligere, var ikke i bikini top. Det var hyggeligt. Hun var meget smuk. Han rørte forsigtigt hende på barmen, for at føle på hende der på.
Han så ned af sig selv, da hun rørte hans bukser. "Slemmert?" sagde han og smilte lidt. Da hun begyndte at åbne hans bukser kiggede hen ned på det.
"Ja, du slem.." sagde han og rørte forsigtigt hendes hår, han tog roligt fat om det igen og så hvad hun ville gøre.
Elliot begyndte stille at tvivle, en eller anden sær følelse i ham kom, hvad gjorde han forkert, han ville selv, men var det med den forkerte, gjorde han noget modvilligt i sit indre, hans ADHD gjorde han trippede lidt frem og tilbage, som en slags at hun skulle gøre noget, unden at ville have det.

//Sorry.../;

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 3/3/2013, 18:37

Lissette så op på ham og smilede blidt til ham. Hun kunne godt lide det her, det var anderledes på så mange andre måder end hvad hun havde prøvet før. Hun lo blidt og lavmælt da han tav midt i en sætning, men hun lo ikke på en ond måde, eller som om hun hånede ham, men på en måde, så det lød som om at hun fandt ham sød. Da han rørte hendes barm, smilede hun bare opmuntrende op til ham og nød hans berøring, og den forsigtige måde hvorpå han rørte ved hende på.
Hun klukkede blidt over ham og blinkede drilsk til ham. "Du skulle bare vide," sagde hun blidt og med et sødt smil om læben. Hun nød hans berøring og hvilede sine hænder et kort øjeblik ved hans hofter inden hun så op på ham og fik godt øje på tvivlen i hans blik. "Jeg gør ikke noget hvis du ikke vil have det," sagde hun blidt og så op på ham med et varmt og tøvende blik, for hun mente det virkelig, hun havde ingen planer om at tvinge ham til noget eller bruge ham, han skulle ville det her selv.

//Hvad undskylder du for? Razz
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 3/3/2013, 19:02

Elliot nussede hende let på barmen. Ikke noget rageri. Han fandt det mere en dejligt og underligt. Han så ned på hende. Han bukkede sig lidt ned og kyssede hende. Hans bukser var åbned og gled en smule ned. Han var nød til at knaeppe dem hvis han skulle dem på. Han så ned ad sig selv endnu gang.
Han hævede brynet lidt. "Hvad mener du med det smukke?" spurgte han så og lagde kort hovedet tilbage, han løftede hænderne op og lagde den kom bag hovedet. Det i ham var frygt, frygt for at gøre noget forkert og såre hende. Han så ned på hende da hun snakkede "Jeg er bare bange...." sagde han og bukkede sig ned endnu en gang, kyssede hende på munden og lagde hænderne underkæben og forsigtigt om halsen på hende. I det han rykkede sig faldt haans bukser mere ned.. Hans smilede svagt i kysset og lagde kort efter panden mod hendes. "Hvad skal der ske nu?" spurgte han spørgende og så på hendes blå øjne.
"Er du lige så vild som din hår farve?" spurgte han også om, da det slog ham nu.

//Fordi det er korte svar D:

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 3/3/2013, 19:20

Lisstte nød hans nussen, han ragede ikke på hende, han nussede hende bare, og det var faktisk bedre end at blive raget på. Hun havde for lang tid siden fundet ud af, at hun bedre kunne lide det blide forspil, men ikke det blide sex, nogle gange, ja, men andre gange så var det bare for kedeligt. Da han bøjede sig ned og kyssede hende, gengældte hun det blidt og hun kørte blidt sine hænder ned over hans brystkasse. Hun vidste ikke hvordan hun skulle forklare sig, hun kunne bare se på ham at der var noget galt, og da hun hørte hans ord, smilede hun blidt. "Hvorfor?" spurgte hun blidt og gengældte blidt hans kys. "Der er intet at være bange for." Hun så blidt på ham og rakte op og kærtegnede hans kind ganske blidt. Hun klukkede blidt over ham. "Det går an på hvad du vil," sagde hun blidt og med et smil om læben. "Jeg kunne trække dine bukser af dig og bagefter lade dig tage mit tøj af eller vi kunne vente eller tage tøjet på igen, det er helt til dig, Elli." Hun smilede blidt op til ham og kyssede ham blidt. Hun lo kort over hans spørgsmål. "Jo, det vil jeg nu selv sige," sagde hun med en lille latter og smilede drilsk op til ham.

//Det sker for alle Very Happy
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 4/3/2013, 07:05

Elliot begryndte at blive tøvende med blikket. Han kørte for sigtigt hånden ned ad siden på hende, og tog let om hoften på hende. Han bevægedde tommelfingeren roligt frem og tilbage. Det der var galt, det var og gjorde at han ikke kunne få sig selv til det. Til at ville elske med hende. Han tøvede blik blev slået op da han hørtes hendes stemme. Hvorfor? Han skulle til at åbne munden, men var ikke hurtigt nok, før hun kom med sit andet svar. Der var intet at være bange for.
Han sat sig i sengen, kørte en hånd gennem håret. Hans sat lidt på hende, men løftede sig selb med knæene. "Jeg bare for at bruge dig.." sagde han og løftede benet over hende og rykkede sig roligt ned til sengen pudder. Han satte sig der og opgav at hive sine bukser op, nu var de halv af, sparkede den af med en smule uro i sine ben og lagde hovedet tilbage. Hanvar ligeglad med om folk så ham i underbukser. For hans vedkom var det helt okay. Han så på hende. "Jeg vil nemlig ikke være din kæreste... Jeg har altid drømt om en dreng som den første kæreste... Men sexen....med den perfekt pige..." sagde han og tog begge hænder til alsigtet og ssukkede.
"Jeg føler mig som en eller anden der misbruger søde piger!" sagde kortinde hun svarede på det med sit hår. Han så hen mod hende og kunne ikke lide hvad han havde gjort. "Rødt hår, er det ikke også tegn på at en pige kan blive meget sur?" spurgte han og var var klar til at gemme ansigtet på sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 4/3/2013, 09:06

Lissette kunne godt mærke, at han var ved at få kolde fødder ved det de skulle til, og det accepterede hun, for hun ville ikke bruge ham, hvis han sagde stop, så stoppede hun. Så hun satte sig selv op da han rykkede sig væk fra hende og satte sig i sengen og så lidt forvirret på ham. "Bruge mig?" spurgte hun undrende og trak benene op til sig og holdte om dem imens hun betragtede ham undrende. Hun skulle til at spørge ham hvordan da han begyndte at tale igen. Hun hævede det ene øjenbryn en anelse. "Bare fordi at man har sex betyder det ikke nødvendigvis at man er eller bliver kærester," sagde hun roligt og så blidt på ham. Og så gik det op for hende hvad det var at han sagde. "Vent lige ... er du biseksuel?" Hun så lidt overraskende på ham, men så også kun det, der var ingen væmmelse eller dømmelse i hendes blik, hun havde bare ikke lige set den komme.
Hun smilede over ham og rystede lidt på hovedet. "Du har ikke misbrugt mig, Elli," sagde hun blidt, men så alligevel lidt væk fra ham. Hun kunne ikke lade være med at le over hans kommentar. "Jo, vi rødhårede har ofte et iltert temperament," sagde hun med et lille smil om læben.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 4/3/2013, 20:55

Elliot så kort på hende med nervøse øjne. Skulle han til at flygte, hive sine bukser på, og sin trøje over hovedet? Hannikkede svagt på hovedet. ”Ja…” sagde han og så ned. ”Bruger man ikke en pige, hvis man bare gå i seng med hende?” spurgte han og så på hendes igen med kæmpe store øjne, som om han skulle til at tigge som en lille hund.
Han så skævt på hende, som om det overraskede hende at han var biseksuel? Han hævede svagligt brynet og nikkede. ”Ja, hvorfor tror du jeg var ligeglad med om du rørte mig?” sagde han så og sukkede svagt. Han trak svagt på skuldrene. Det var lidt underligt at hun ikke havde regnet det ud endnu. Men det var vel en overraskelse at opdage den person man var tæt på at have sex med var biseksuel. ”Hør, hvis det er er forståeligt. Jeg opdagede det selv først som 12 årigt.. Men har aldrig gjort noget ved det.” sagde han og så kort til siden. Det var lidt underligt at fortælle hende det hele. Når han sad i underbukser foran hende, og hun i bh og bukser.
Han rakte hånden ud, og rørte roligt hendes hår.
”Det er dejligt at vide, det skal du vide.” sagde han og trak hende lidt hen til sig, i form at sætte hende ind til sig, så hun sad mellem hans ben, han lagde armene om hende, og hovedet på hendes skulder. ”Hvis du er den vildkat du beskrev for noget tid siden, så vil jeg gerne prøve.. Men ikke for længe.. Jeg er ny..” sagde han og nikkede svagt på sit hoved. Han kørte hænderne rum på hendes mave, som en slags nusning og kærtegn. Det var rart, for han vil rigtig gerne med hende, men ville ikke gøre noget ondt ved hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 4/3/2013, 21:12

Lissette havde egentlig bare prøvet at lette lidt på hans samvittighed, men hun endte hurtigt med at give op, og hun sukkede stille. "Jo, det gør man vel," sagde hun lavmælt og smilede lidt til ham inden hun bare trak på skuldrene og så lidt væk fra ham, for sandheden var jo, at hun godt kunne lide ham, hun kunne faktisk virkelig godt lide ham, men det ville hun ikke indrømme overfor ham, bestemt ikke nu.
Hun grinede lidt, men så stadig ikke på ham, hun ville bare ikke. "Jeg havde ikke rigtig tænkt over det, men nu du siger det, så giver det faktisk meget mening," sagde hun blidt og smilede lidt imens hun nægtede at se på ham. Hun nikkede lidt til hans ord. "Den har jeg regnet ud, du har jo sagt, at du er jomfru." Hun grinede lidt og trak vejret langsomt og dybt. Hun fandt det ikke mærkeligt at han kun sad i boxers og hun ikke havde andet foroven end en bh, det var jo næsten ligesom badetøj, det var sådan hun så det og derfor blev hun slet ikke påvirket af det.
Hendes blik røg dog op da han rørte ved hendes hår og hun smilede lidt til ham. Hun havde fuldstændig mistet den liderlighed der havde været i hende før da de havde ligget tæt, men hun vidste samtidig godt, at den let kunne komme igen. Og hun lod ham bare trække hende ind til sig og lod sig bare putte sig ind til ham og sukke lidt. "Elli, du behøver nærmest ikke at tænke over hvad du gør, det kommer oftes helt naturligt, for sex er en naturlig del af alle levende væsner," sagde hun blidt og vendte hovedet inden hun kyssede ham blidt på kinden. "Og du holder nok alligevel ikke særlig længe, ikke første gang, medmindre du tit og ofte spiller den af." Det sidste blev sagt med en lille latter og hun smilede blidt til ham, inden hun vendte sig om i hans favn og lagde sine ben under sig, så hun sad på dem og kyssede ham blidt. Da han trak sig væk igen så hun ham længe og dybt i øjnene. "Er du sikker på at jeg skal være din første?" spurgte hun så, dybt seriøst og blev ved med næsten at holde fast i hans blik og gav ham ingen mulighed for at dreje hovedet da hun havde lagt begge hænder imod hans kinder og holdte hans hoved hvor det var.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 4/3/2013, 21:37

Elliot så længe på hende, det var ufatteligt, han var forelsket i hende. Han kunne mærke det i sig selv, men han havde ikke planer om at spørge hende. ”Hvis jeg såre dig… Vil jeg aldrig tilgive mig selv..” sagde han og så på hende med et trist og alvorligt blik. Han så ned, så det så ud som om han lukkede øjne.
Hans blik var rettet kun på hende. Hun var så dejlig, at det ville være dumt af ham, hvis han ikke så på hende, ville han gå glib af noget dejligt. ”Jeg skulle have fortalt dig at jeg også var til drenge.. jeg tænkte ikke rigtig over det… blev lidt for væk i dig..” sagde han og så ned. Han sukkede svagt og tungt, dette var ikke en leg længere. Dette var alvor. Deres lille romance kunne være slut for evigt, eller for en tid. Han ønskede ikke give slip, ikke nu, ikke lige fortiden. Hun var den person han helst ville snakke med, hun var sød og lav. Han kunne lide hendes højde, han fandt det dejligt at hun var lavere end ham.
Han smilede svagt da han så hende. Han var heller ikke tændt mere, men han kunne også let blive det igen. Med hende, skulle der ikke meget til. Bare hun kyssede ham og var tæt ind til ham, ville han få rejsning. Han så på hende da hun snakkede, ”Jeg kan ikke lide at Den styre mit liv, mit sex liv skal ikke kun komme fra den, den skal også komme fra hjertet.. .Jeg ved det godt… og hvis den fik lov at bestemme, ville den være i dig.. den vil dig..” sagde han og så ned, det lød dumt i hans øre, han følt sig som en idiot! Han snakkede om den, som om den kunne styre han liv, men det kunne en penis dog også. Nogle menneske tænkte slet ikke, de brugte den på alle, hvem som helst, og det var klamt efter hans mening, men hvad kunne han gøre ved det? Ingen ting.. Han så kort væk fra hende. For en kort stund.
Han trak lidt på smiley båndet. Selvom han lignede en der slet ikke gjorde det, han havde prøvet lidt, eller ja, han havde prøvet at gøre det på ANDRE drenge mange gange, han nægtede dog at gøre andet. Han gjorde det kun fordi de spurgte ham. Men han havde prøvet på sig selv, det var en lidt mærkværdig følelse, men den var god. Han sukkede svagt. ”Det er ikke min stærke side.. kun på andre drenge..” sagde han og så ned. Det var skamfuldt. Det var klamt! Han hadet det! De havde tillige med gjort grin med ham efter det, som en billig homo unge. Ak, han hadet det.
Han så på hende, lige i øjne. Han kunne ikke rykke sig hoved og tænkte lidt over sit svar. ”Hvis ikke du skal være min første, skal ingen være min første.” sagde han og tog en hånd mod hendes kind. ”Men som jeg sagde tidligere, du må føre an… Men hurtigt spørgsmål, hvad plejer du at gøre på drenge for de vilde og mere end liderlige?” spurgte hen og så lidt forventnings fuld ud på hende.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 4/3/2013, 22:51

Lissette så blidt på ham og smilede lidt inden hun strakte sig ud imod ham og kyssede ham blidt. "Jeg tror ikke på, at du sårer mig, Elli," sagde hun blidt og ærligt. Hun kunne se, at han mente hvad han sagde, og det fik hendes tillid til at vokse endnu mere for ham. Han var så rar og helt nede på jorden, og hun elskede helt ærligt at snakke med ham og at være sammen med ham. Hendes kinder blussede let ved hans sidste ord og hun bed sig i underlæben. "Jeg er ligeglad med om du er til drenge eller ej, du er stadig min Elli," sagde hun blidt og med en lidt drilsk tone i sin blide stemme. Hun vidste godt, at det var nu eller aldrig, de kunne ende med at afslutte hvad de var ved at få og gå hvert til sit, men det ville hun ikke, for han var vidunderlig at snakke med, han var dejlig at være sammen med og hun nød den romance de var ved at få sammen, selvom hun stadig ikke helt vidste hvad hun skulle synes om de følelser han fremkaldte i hende. Hun bed sig lidt i underlæben imens hun betragtede ham. Hun var blevet helt vild med hans brune øjne og kunne ikke dy sig for dem længere, og hans halv feminine træt gjorde hende intet da det så godt ud til ham.
Hun så på ham imens han snakkede om sex og kunne ikke lade være med at smile da han omtalte sin penis som Den. "Det er en meget klog holdning af have," sagde hun blidt og smilede varmt til ham imens hun kort kærtegnede hans kind inden hun lænede sig ind til ham og hviskede i hans øre. "Tro mig når jeg siger, at jeg også ville have den inde i mig." Hendes stemme var lav og drillende og havde en fræk undertone. Hun kyssede ham kort under øret og nappede lidt til hans øreflip, bare for at finde ud af om det var noget for ham. Hun brød sig selv ikke om fyre der bare kneppede til højre og venstre, men alligevel, hvad fanden! Hun gjorde det selv lidt nogle gange ...
Hun nikkede lidt til ham og kærtegnede blidt hans kind. "Okay, så lad os ikke snakke om det," sagde hun blidt og kørte en hånd igennem hans hår.
Da hun hørte hans ord, kunne hun ikke lade være med at smile, for det varmede hendes hjerte at høre det. Hun bed sig let i underlæben. Hun klukkede lidt. "De fleste drenge bliver liderlige hurtigt ved at se en tøs nøgen," sagde hun drilsk og trak lidt på skuldrene. Det var faktisk så simpelt, så derfor flyttede hun sig væk fra ham og rejste sig fra sengen inden hun let lod sine fingre og hænder glide ned over sit maveskind inden hun langsomt åbnede sine bukser og tog dem af. Trusserne var meget enkle og sorte, der var intet frækt ved dem og hun ærgede sig kort over ikke at have taget noget frækkere på. Hun smilede blidt til ham inden hun smuttede op i sengen til ham igen og kyssede ham blidt og langsomt mere inderligt. Hun skulle nok føre an.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 6/3/2013, 20:24

Elliot så på hende med et forsigtigt blik, han nikkede svagt til det hun sagde, det kunne godt være rigtigt, men dog kunne han vel godt såre hende, hun var jo en rigtig vild-kat. Hun havde haft mere sex end han kunne tælle på fingene og tæerne og sikkert også med øjne, øre, næse mund, og tænder! Han så kort væk fra hende, hun måtte ikke græde, for han hadet at se en kær person græde, det gjorde ham ked af det, og kunne få ham til at gøre ting han ikke vil gøre. Han havde aldrig gjort sig selv noget, men det kunne nok ske snart?
”Det lyder dejligt..” sagde han og smilede svagt. Han så på hende og blinkede få gange. Han så lidt ned af sig selv. ”Tak.” sagde han og han så op på hende da hun sagde noget, inde i sig. ”Uh..” sagde han og rødmede svagt. Det havde han aldrig hørt før. Han nikkede svagt da hun sagde de ikke skulle snakke om det. Og det var han meget glad for. Mere end glad for. Han så lidt til siden og tilbage på hende. Han kunne lide det hun gjorde, ved at nappe i hans øreflip. Det var en smule ophidsende. Og han så lidt vildere ud efter det.
Han lagde hovedet på skrå da hun sagde de fleste tændte på en pige nøgen. ”Hmmm” lød det fra ham og kiggede betagende på hende. Skulle det nu ske? Et lille smil overkom hans læber, han så hende flytte sig væk og smide bukser. Han mærkede hendes læber mod sine, og kørte hænderne til hendes hals og holdt let der på hende, hvor efter han kyssede med, I hendes inderlige kys, snare snav nu. Han pik blev stiv på mindre end få sekunder. Ja, hun havde ret. Han tændte også på en pige, bare i undertøj mens hun kyssede ham. Han lagde hende ned og sig selv oven på, og flyttede hænderne ned ad siden på hende, som om hun ikke måtte flytte sig fra ham. Aldrig nogensinde. Han fik spredt hendes ben ad, så det ville være nemmer for ham at udtrykke sine lyster, men med hendes hjælp. Han flyttede endnu en gang sine hænder op om barmen på hende, på siden af dem. Han nussede dem let på bh’en, og ville vide om det var ok han tog den af hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 6/3/2013, 21:15

Elliot havde ret i det med at Lissette havde haft meget sex, men hun havde aldrig rigtig følt andet end tilfredsstilelse ved det, hun havde aldrig følt det med hjertet, hun havde ofte mest bare været ude efter at få noget på den dumme. Så det havde altid været meget sådan, hey! Du er lækker, skal vi kneppe? imens hun havde været fuld, og så var hun jo på pillen, så der var en meget lille chance for at hun ville blive gravid, dog havde hun alligevel altid et par kondomer på sig til visse lejligheder. Hun smilede blidt og sødt over ham og gav ham med små mellemrum et lille kys på kinden, eller kindbenet eller halsen, som om hun ikke kunne få nok af ham. Da hun så den lette røde farve i hans kinder, kunne hun ikke lade være med at smile bredt og lidt efter give ham et blidt kys på læberne.
Hun lo over hans manglende overbevisning, men hun kendte en fyrs krop og hvis det han sagde med, at han godt kunne lide hende passede, så ville han jo hurtigt blive tændt af at se hende i undertøj. Det var efterhånden blevet mørkt udenfor og der var intet lys tændt i hendes værelse, så det hele lå hen i skygger af månen der skinnede udenfor og hendes øjne virkede lige så mørke som himlen udenfor, nærmest sorte. Hun havde allerede i en ung alder bemærket at hendes øjne skiftede samtidig med himlen udenfor, så hun havde nogen af de smukkeste øjne når det var solopgang eller solnedgang. Hun sukkede let imod hans læber da deres kys langsom blev til et snav og hun lod sig hellere end gerne ligge under ham og hjalp ham selv med at sprede sine ben for at få ham tættere på. Hun smilede lidt bag deres kys da han begyndte at nusse hendes bryster udenpå bh'en. "Bare tag den af," hviskede hun hæst imod hans læber og var for en gangs skyld glad for at have en bh på med låsen foran. De var meget sjove at tage på, for man tog dem på ligesom en jakke nærmest. Alligevel pressede hun sin krop op imod ham og nød at mærke hans nøgne hud imod sin.
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 6/3/2013, 21:54

Mørket faldt ind over værelset, og han fandt hende som hans pige. Hans pige. Kæreste? Nej! Aldrig, det ville han da ikke kunne leve med, eller ville han? Nej. Nej, nej, nej, nej! Han så på hende og glemte den tanke, han var liderlig. Mere liderlig end nogen siden før! Han tur dog bare ikke røre. Hvis hun var som det fineste glas, ville hun gå let i stykker og finde alle stykker og lime det sammen, var måske umuligt?
Han så hendes flotte øjne, de var smukke lige meget hvad. DEt var da altid en overraskelse for ham. Han smilte svagt, hun hjalp ham med at komme til. Han så på hende, da hun sagde at måtte tage den af.
Han havde opdagede låsen og åbned den op, han så på hendes fine, faste og velbehaget bryster. Han tog let fat i den, og klemte en smule og kyssede hende på halsen, roligt kyssede han hende på nede halsen og lagde et kys på hendes bryst, og gjorde det i kort tid. Han holdte den ene og kyssede den anden. Han var i himlen. Et sted han aldrig havde set. Oplevede eller noget før. Han så op ad hende og rykkede sig længere ned og lagde et kys på hendes mave, endnu en gang, og satte sig svagt op og så hen på hende, hans ene hånd kørte ned af hende, ned mellem benene på hedne, og følte svagt. og lagde sig oven på hende igen, forsat med sin hånd mellem benene på hende. Han kyssede og nappede hende på kinden og øret. Han var glad for det her. En følelse der ikke kom så tit. Det var første gang..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 6/3/2013, 22:07

Lissette led lidt af ejerfornemmelse og så ham allerede som hendes. Hendes Elli. Og hun vidste godt, at hvis hun så ham med nogen anden ville hun blive voldsom jaloux og kyssede han en anden imens hun så det, ville hun måske aldrig snakke til ham igen. Hun var ikke spor skrøbelig, hun havde fandme været ude for lidt af hvert, men nød alligevel at han var så forsigtigt med hende, for det var nyt og hun nød det faktisk.
Et lille smil spillede over hendes læber idet han åbnede bh'en, det var faktisk meget svært for nogle drenge og hun havde tit skulle lære dem det, hvilket godt kunne ende med at blive en lidt turn-off. Men da han tog lidt på hendes bryster og kyssede hende ned ad halsen og videre, kunne hun ikke lade være med at ligge hovedet tilbage på sengen og sukke og stønne lavmælt. Hun vred sig lidt under ham, men kun fordi at hun nød det. Hvad han gjorde var rart og tændte hende kun endnu mere og gav hende lyst til at rive det sidste af hans tøj af ham. Hun så lidt ned ad sig selv da han kyssede hende ned ad kroppen og en skælven gik igennem hende da han rørte ved hendes underliv, selvom det stadig var udenfor hendes trusser. Hun kunne snart ikke vente mere, hvilket også var grunden til at hendes hænder gled ned ad hans ryg idet han lagde sig ovenpå hende igen og hun hev lidt ned i hans boxers for at spørge om hun måtte tage den af ham, for selvom hun var liderlig og bare havde lyst til ham, så ville hun også respektere hvis han sagde nej og stop. Hun nød virkelig hvad han gjorde og vendte hurtigt hovedet og fangede hans læber i et lidenskabeligt kys.

_______________________________
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 6/3/2013, 22:38

Hans frygtede det værste der kunne ske mellem de to. Hvad HVIS de blev kærester? Elliot ville få et problem, et meget stort problem. Han staklede en anden, Ares’ sønnen. Han ville ikke kunne være hendes lille hund, ved hendes side hvert minut, han ville ikke kunne love ikke at blive tændt på den dreng. Hvad skulle der blive af dem efter dette? Venner med fordele? Fjender?
Han hyggede sig roligt med at udforske hendes bryster og mave. Og han nyd det virkelig. Han var glad for hans boxers var som de var, ellers ville den da godt nok lave et hul i dem! Han slikkede hende forsigtigt på brystvorten med tungen, og han kunne ikke lade være med at nyde det.
Da han var kommet op til hende, og havde travlt med hende, kunne han mærke hendes hænder, en lettelse overkom ham, han så på hende og smilte svagt. Det hun holdte i hans boxers var på en måde sjov! ”Gør det” hviskede han i øret på hende, og bevægede tommelfingeren mellem hendes ben, uden på trussen. Han havde det fint med det. Hun kunne faktisk få lov at se ham skifte tøj hvis de kun lige havde mødtes, selv boxers. Han var så ligeglad med om en pige så ham nøgen. Det var værre hvis det var en dreng der så ham nøgen.
Elliots anden hånd var endnu på brystet og han klemte lidt om den, han gjorde det hverken hårdt eller for blødt. Han kunne mærke fedtet i brystet og brystvorten. Det var en fræk følelse han fik ved bare at røre hende der!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 7/3/2013, 09:10

Lissette var ikke ude efter en kæreste, og de blev det heller ikke i hendes øjne før de havde snakket om det. Hun anede faktisk ikke rigtig hvordan de skulle klare det bagefter det her, for hun kunne godt lide ham, og som mere end bare en ven, hvilket hun jo aldrig havde prøvet før. Og hvis de blev kærester forventede hun jo heller ikke at de var sammen hele tiden, eller at han var hendes 'lille hund', hun ville ikke styre ham.
Hun nød hans hænder imod hendes krop og hun sukkede og skælvede ganske let over det hans gjorde imod hende. Og da hun mærkede hans tunge kom der et lille støn fra hendes læber. Hun smilede let op til ham da han sagde god for det og i en hurtig bevægelse rev hun hans underbukser af ham og smed dem på gulvet og gøs kort. Det hele var så vant og alligevel så nyt for hende. Hun havde aldrig nogensinde gjort det sammen med en person hun faktisk så som mere end en ven. Hun nød at mærke hans tommelfinger imellem hendes ben og hun måtte sætte bånd på sig selv for ikke at tage dem af selv. Her skulle han tage det næste skridt. Hun nød den hånd han havde på hendes bryst og nød hvordan han tog på hende. Hun gned sig lidt op imod ham og man kunne høre på hendes tunge åndedræt hvor meget hun havde lyst til ham lige i det øjeblik.

_______________________________
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 7/3/2013, 17:14

Elliot sukkede lideligt. Dette var helt i gemmen faktisk. Elliot havde aldrig troede det ville være så dejligt at føle en hans krop mod sin egen. Hvert fald ikke en kvinde krop. Hun var jo tydeligvis en kvinde. Hendes møgdom var væk for længs, og det havde gjort hende til en rigtig kvinde i hans øjne, okay, ikke helt, men hun så ikke skævt på ham af den grund han var biseksuel.
Han gjorde et fortigt hver gang han lagde et slik eller et kys på hendes bryst. Det var så frækt. Han var chokeret over hvor hurtigt hun fik flået hans boxers af. Han lagde mod hendes skulder og grinte svagt. Det var en så underlig følelse at føle hendes hud med Den. Han tog roligt fat i hendes trusse kant, og overvejede, skulle han nu spørge, eller var det mon ok? Hun ønskede jo selv det der skulle ske, lige så vel som ham. Han så overvejende til siden, og trak dem roligt af hende, han gjorde det stille og roligt og da han havde fået dem af hende, og smidt dem på gulvet. Han vendte tilbage til hende, og så på hendes nøgne krop. Han minede smuk og lagde hånden på hendes underliv, og følte med tommelfingeren, han var rimelig overrasket over hvordan det faktisk så ud der nede. Han havde aldrig tænkt over det på piger. Men Elliot satte sig mellem hendes ben, og den ene hånd på udforskede uden at stikke sig ind i hende, og den anden lå på hendes lår og nussede hende. Han vendte blikket mod Lissette. Han fjernede hånden fra hendes underliv, og tog den om sin penis og begyndte roligt rykke. Han fik bare sådan en lyst til det! Han lagde sig over hende, håndne gned sig dog over hendes underliv mens han rykkede sin egen. Han kyssede hende halsen og så på hende, en slags beden om hjælp. Et tegn til om det skulle med eller uden kondom. Han var nok ligeglad.. Hvis hun var på pillen, var der ligeså stor chance for hun IKKE blev gravid. Hvorfra kondommen kunne sprænge eller ravne, og så kunne det ske at det gik galt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 7/3/2013, 19:18

Lissette var virkelig ligeglad med om han også var til drenge, for der var jo bare nogen der var til det samme køn eller begge, det måtte de være om, så længe der ikke var nogen pige der begyndte at ligge an på hende, så var hun lidt ligeglad og respekterede samtidig at andre havde det sådan. Det var jo op til dem at bestemme.
Hun smilede lidt over hans latter og kyssede ham blidt på kinden, hun kunne bare ikke lade være. Hun rykkede lidt på sig under ham og fik kun mere og mere lyst til ham. Da hun mærkede at han tog fat i hendes trussekant, lå hun lidt mere stille og ventede bare lidt på at han tog dem af hende. Og da hun så hvilket ord det var at han mimede, kunne hun ikke lade være med at smile. Og så skælvede hun ganske let da hun mærkede hans hånd dernede.
Da han lagde sig over hende, smilede hun let op til ham og nikkede lidt, nærmest som for at sige, at han godt bare kunne gøre det, for hun var jo på pillen og den havde aldrig svigtet hende før. Hendes ben var spredte og hun ventede bare på at han tog det næste skridt, for det skulle være hans, og kun hans, hun kunne ikke forklare sig selv, men det var sådan hun synes, at det skulle være.

//Kan godt lide at 'ikke' er med stort Razz

_______________________________
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Gæst on 8/3/2013, 22:03

Elliot ”mmh” en smule ved at oranger sig selv svagt, han havde set hende næsten nøgen og det var hun nu var hun nøgen. Det var helt i gennem. Men dog hvis hun så ham sammen med en andre, hvordan ville hun så behandle ham efter det? Han var jo en dreng der tændte på andre drenge?
Han så lidt på hendes underliv, hans fingre havde været en smule der nede uden at røre, da hun havde trusser på, og igen, nu uden trusserne. Han havde lagt sig ned over hende, og så på hende. Han kunne stikke/lægge(hvad siger man?) den ind, og begynde at rykke sit underliv frem og tilbage. Ja. Han lagde et kys på hendes kind. Elliot satte hænderne ved siden af hendes hoved, støttede sig til dem, og løftede sig selv lidt over hende, han fjende den ene hånd og kiggede der ned, og kørte penishovedet lidt op og ned over hendes skede, mellem skamlæberne. Han tog en dyb indånding og stak den ind. ”Åh..” lød det frem ham. Det var meget bedre end hvad han havde troet! Han sænkede overkroppen lidt og kyssede Lissette på halsen. Roligt begyndte han at bevæge underlivet frem og tilbage. Ikke for langsomt. Ikke for hurtigt. Sådan cirka midt i mellem.

//Måske et BlackOut.. Det var ikke så slemt som jeg troede.. Vi ser på det:D//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Lissette on 9/3/2013, 06:55

Lisette anede ikke hvad der ville ske med den efter at de havde haft sex. Hun ville ikke rigtig indse det, for det var jo næsten tydeligt nu, at det var alt eller ingenting. Engen blev de sammen eller forlod hinanden, og hun anede ikke hvad hun skulle stille op, for hun nød virkelig hans selskab og havde det virkelig dejligt sammen med ham.
Hun så bare op på ham med det blide blik og ventede på, at han tog det næste skridt, for det skulle være hans eget. Hun ville jo ikke tvinge ham til noget, så derfor blev hun bare liggende under ham og bed sig let i underlæben. Da han kyssede hendes kind smilede hun lidt op til ham, og hun fulgte hans bevægelser med øjnene og mærkede det summe i hele sin krop. Hun skilte let læberne og sukkede da hun mærkede hvad han gjorde til start, men det blev hurtigt til et lille støn da hun mærkede ham komme op i sig. Hun sukkede nydende og lød sine hænder glide op bed ad hans ryg og lod ham mærke lidt af hendes negle imens, dog uden at det ville gøre ondt på ham eller noget, og så kørte hun fingrene op igen. Hun sukkede og stønnede lavmælt da han begyndte at bevæge sig og hun åbnede sine øjne og smilede op til ham. Åh Gud, hvor var det dejligt!

//En gang skal jo være den første Razz

_______________________________
avatar
Lissette

Fulde navn : Lissette McLander
Antal indlæg : 185
Join date : 25/02/13
Bosted : Zeus' hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: Du glemte en ting " Lissette

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum