Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Ducks... How dumb can animals be? I do have more bread! ~ Theron xD

Go down

Ducks... How dumb can animals be? I do have more bread! ~ Theron xD

Indlæg by Faith on 2/3/2013, 16:33

Tid :: 14.32
Sted :: Søen
Omgivelser :: Halvguder
Vejr :: Blæsende
Påklædning :: Sort jakke, hvid striktrøje og sorte, stramme jeans, samt sorte støvler. Håret er flettet i en lang, fransk fletning.

Det var ikke morgen, men heller ikke aften. Faith gik nede ved søen og fodrede ænderne. De gav nogle sjove efterlyde, og Faith kunne godt lide det. Hendes humør var højt, selvom hun bare gik for sig selv. Hendes interesse for ænder var ikke særlig stor, men hun grinte hvergang de gav en lyd eller baskede lidt med vingerne. Det var en lidt blæsende dag, hvilket Faith var vant til. De fleste dage var blæsnede for tiden. Hendes lange brune hår var blevet glattet, og så derfor meget naturlig ud. Der var et på mennesker, eller halvguder var det vel egentlig, som stod over på den anden side. Faith lod ikke til at kende dem, og lod bare som om de var en del af det billede, hun så foran sig. Faith havde ikke aftalt med nogen at mødes ved søen, men hun gik herud alligevel. Det kunne give hende en smule tænke pause. Der foregik meget på lejren nu, og hun havde oplevet mange dårlige ting, så det bedste var vel at komme et sted hen, hvor der var dejligt og ingen problemer. Faith kunne godt finde på at gøre sådan nogle ting, men somme tider kan det blive for meget.
Faith smed endnu et stykke brød ud mod vandet. Ænderne sloges ivrigt efter det ene stykke brød, men opdagede ikke, at Faith stadig havde en pose fyldt med mere. Hun kiggede nogle gange bag ud for at se, om der var nogen. Ikke nogen i sigte.

_______________________________
My shyness has ruined many good opportunities
avatar
Faith

Fulde navn : Faith Kimberley Emily Shelley
Antal indlæg : 66
Join date : 12/02/13
Bosted : Troy, Ohio, US - Halvblodslejren, Long Island, New York

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum