Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


EN smule hjælp til en lektie? (:

Go down

EN smule hjælp til en lektie? (:

Indlæg by Gæst on 2/3/2013, 18:09

Hej der!
Jeg og to anre fra mit historie hold på skolen, vi skal finde informationer om "Fra Koloni til Uland" og sådan, vores lærer sagde det var et stort ansvar der hvilede på vores skuldre og hun ventede meget fra os, og at hun ville hjælpe os, hvilke hun ikke har gjort. Men om I kendte nogle super sider? (: Jeg havde selv en her, før ferien, vinterferien, men den er ikke til at finde nu! Og gemte den i favorit, hvor den heller ikke er mere, på min bruger på skolen. S:

Hvis I ikke forstår det med hold, så er det kommunen/staten der har valgt at dele tre 9.klasser op i tysk, samfundsfag og historie, da der er mangle på lærer eller de skal spare, de snakkede om at lægge vores 3 klasser sammen til 2 i 9.kalsse, men det nægtede mange af lærerne, da det ville være dårligt for mange af eleverne, personligt, mig selv.. o; vi er ca 46 på gangen og er venner med 8-10 af dem. (: loool. Men fuck det nu!

Håber I kan hjælpe mig og mine to makre...(:

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum