Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


That's a real girl - Felicia

Go down

That's a real girl - Felicia

Indlæg by Cyrus on 7/3/2013, 20:50

Place: Jordbærmarkerne
Around us: Jordbær og mark
Weather: Solskind med en mild kulde
Clock: Eftermiddag
Clothes: - No hat

En ung fyr gik med forventingerne om at finde noget smage, noget sødt. Hans navn var Cyrus og det var han meget glad for. De folk der ikke sagde Cyrus sagde gerne Cy til ham eller Dorthonion, hans efternavn. Det var lige så unormalt som ham, mente han selv. Cyrus var kristen og i mod alt der omhandlede forhold til sin eget køn. Han vil heller end gerne tæske de personer der var det. For han og hans mange søstre var alle hetroseksuelle og det skulle de gerne forblive til døden.
Cyrus gik med sine mørkegrå covers ud mod markerne, markerne til det sødeste på jorden, jordbær nemlig! Han elskede jordbær lige så højt som sine søstre, dog ville han ikke ofre sit eget liv for dem, de smagte godt med sukker på ja, men de kunne ikke redde hans liv. Han havde en cowboy jakke-agtige trøjde ude over sin hvide sort stribede bluse, hvor han havde smurt ærmerne op. Om hans ene håndled var der to armbånd. De betød meget for ham, den ene fra hans yngest søster og den anden for hans oldemor som var død.
Cyrus gik med hovedet forbøjede, ikke meget, nok lige til at se hvor han gik. De grønne planter stod højt og det var smukt. Han kunne blive der ude hele dagen, men det ville jo ikke hjælpe ham med noget som helst? "Sukker er sødt..lige så du.." mumlede han, da han tænkte på et lille børne rim. Jordbær gjorde sukker endnu mere sødt.
Han gik mellem planterne og så sig om. Hvor var de nymfer? Han vendte sig rundt et par gange for at sikre sig, roligt plukkede han et jordbær og så på det. Et lille smil overkom hans læber og en bid blev taget af det.
avatar
Cyrus

Fulde navn : Cyrus Jesse Dorthonion
Antal indlæg : 89
Join date : 06/03/13
Bosted : Lejren, ellers Beverly Hills

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum