Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Hiding - Aero

Go down

Hiding - Aero

Indlæg by Felicia on 22/6/2013, 18:56

Sted: søen
Tid: tidligt om morgen. Sådan ved 05:00-tiden
Omgivelser: helt tomt for halvguder
Vejr: skønt solskin 
På: 
Uden brillerne og ballerinaer istedet for højhælede


Felicia havde sneget sig ud af hytte 1 tidligt om morgen som altid. Solen stod allerede højt på himlen og varmede hende. Hun tillod sig at smile kort inden hun tog sin taske der indeholdt hendes to håndklæder inden hun begyndte at gå mod søen. Hun ville gerne nå at bade lidt inden hun igen skulle tilbage i hytten for at gemme sig fra alle de andre lejrdeltagere igen. En normal hverdag for hende. Hun kunne snige sig ud fra hytten Igen når alle de andre deltager skulle spise. Så kunne hun måske gemme sig i skoven indtil de alle var gået i seng og så kunne hun komme tilbage til hytten så hun selv kunne få noget søvn.
Selvom alle halvguderne stadig sov så var Felicia stadig forsigtig. Nogle af dem kunne måske ikke sove eller også var de også tidligt oppe ligesom hende. Ligemeget hvad grunden var så ville hun ikke opdages så hun begyndte at gå hurtigere. Efter at havde gået i et par minutter var hun endelig nået frem til søen. Hun kiggede sig hurtigt omkring for at sikre sig at der ikke var nogen. Da hun ikke kunne få øje på nogen gik hun hen til søen og satte sig ned i det bløde græs og lod solen kærtegne hende. Hun havde badetøj på indenunder kjolen. Hun begyndte at rode rundt i sin taske efter et håndklæde som hun kunne sidde på. Hun ville ikke risikere at få grædpletter på kjolen.

_______________________________
Felicia
Felicia

Fulde navn : Felicia Maylin Thach Clares Light
Antal indlæg : 101
Join date : 30/06/12
Bosted : Zeus' Hytte

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum