Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


A good friend - Dylan

Go down

A good friend - Dylan

Indlæg by Phoebe on 22/8/2013, 17:09

Tid: 14.32
Sted: Søen, ved bredden.
Omgivelser: Der er ret forladt, man kan høre nogle fugle pippe, ellers er det kun vindens hylen man kan høre.
Vejr: Det blæser en smule, men ellers er vejret ganske godt.
Dag: Torsdag.
Årstid: Først på sommeren.
Påklædning: En hvid skjorte der er åbnet lidt for oven, og så nogle cowboybukser der er lidt slidte, dog var de ikke sådan fra starten af, og så nogle grå nike sko.

Daniel sidder nede ved søen. Han kommer altid derned, når han vil være alene. Det er ikke fordi han vil skubbe alle væk, der kommer, men han vil heller ikke være sammen i en kæmpe forsamling. Han har et glas med vand med sig, han har drukket omkring halvdelen, da han lige pludselig for lyst til lidt alkohol. Han lader hans pegefinger røre toppen af vandet og straks forvandler det sig til alkohol. Hvilken slags ved han ikke, den slags kan ikke styre endnu. Så er det godt han ikke er kræsen. Han tager en tår af det og lader den varme hans hals og brystkasse. Han har hurtigt tømt glasset for dets indhold, så han stiller det ved siden af sig og ser sig lidt omkring. Han ved ikke rigtig hvad han skal give sig til, så han sidder bare og kigger ud over vandet. Han har ikke så mange, at tale med. Ikke fordi han altid vil det, men han vil bare gerne have muligheden for det. Han har jo Dylan, men han vil aldrig tale med ham om hvordan han har det, han vil tale med Dylan om Afrodites flotte døtre og hvem der vandt den seneste sværdkamp. Alt det omkring følelser vil han aldrig fortælle Dylan om. Han må vel skaffe sig nogle flere tætte venner, nogle piger måske. Så har han chancen for, at tale med nogen om alting. Det kunne være rart.
avatar
Phoebe

Fulde navn : Phoebe Farrol.
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 21/08/13
Bosted : Halvblodslejren.

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum