Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Guilty Pleasure - Richard

Go down

Guilty Pleasure - Richard

Indlæg by Aella on 27/8/2013, 21:29

Tid: Klokken 20.00
Sted: Ved søen
Vejr: Klart vejr og solnedgang.
Omgivelser: Ingen
Påklædning: http://cdn11.lbstatic.nu/files/looks/medium/2013/08/27/3250725_LBAM.jpg?1377610099 – minus de høje sko, har i stedet bare tær.
Aella knyttede hænderne, og kiggede igennem træerne. Var der nogen? Åh for Hades, hvor ville det være skidt at blive set nær søen. Hvis en af Poseidons børn så hende nær vandet, kunne det ende galt. Endda også Hades’ børn – en gruppe forkælede unger, som hun ikke ligefrem kom godt ud af det med – ville drille hende. Som datter af en af de 3 store havde hun lidt af et anspændt forhold til de andre halvguder, der var børn af enten Poseidon og Hades . Der var altid en hvis konkurrencepræget anspændthed, der ikke gavnede Aellas såkaldte hurtigtskiftende humør. Der var op til flere lejligheder hvor hun havde været ved at slå folk ud, fordi de ikke kunne holde deres mund. Forbandede unger.
Aella pustede ud, og smilede skævt af sig selv. Hendes humør var altid lettere stormfuldt, og hun kunne blæse op når som helst. I et par hurtige skridt var hun henne ved søen, og hun betragtede dens skønhed. Hun brød sig ikke om at svømme, og heller ikke om at røre ved vand med mindre hun skulle i bad eller drikke det, men hun syntes simpelthen det var så flot. Vand. Med dets rolige overflade og flotte måde at reflektere solen på. Smukt. Simpelthen smukt. Solen, der var på vej ned bag ved træerne, gav vandet et næsten kobberagtigt skær, og hun gispede af glæde ved synet. Tænk at noget kunne være så smukt. En blanding af noget fra himlen og havet. Whao – Bare whao.

_______________________________
avatar
Aella
Vejleder

Fulde navn : Aella Althea - Αελλα Αλθαια
Alder : 23
Antal indlæg : 20
Join date : 25/04/12
Bosted : Hytte 1 - Zeus

Tilbage til toppen Go down

Re: Guilty Pleasure - Richard

Indlæg by Rychard on 20/10/2013, 14:34

Richard var på vej mod søen, han havde haft en helvedes dag han var næsten altid i kamp med alle guder om det var Zeus eller hades eller de andre guders børn inde han altid i kamp. Han kiggede sig omkring, da han helst ikke ville blive set for så ville der nok blive kamp. Han sukkede og gik videre ned af stien mens han prøve og komme omkring så de hvis der var nogen ikke ville ligge mærke til ham. Richard stod i et par sekunder og kiggede sig omkring, før han satte kursen mod badebroen. Han sukkede og kiggede sig omkring, og begynde så og bevæg sig der ned han begynde faktisk at løbe selv om folk når ville kunne høre ham. Han kiggede sig omkring inden han lavet hovedspring, fra kanten af badebroen hvor han tog til løb til. Han lå bare under vandet, mens han svømmet lidt rundt under vandet han sukkede mens han svømmet. Han ville stadig ikke blive opdaget, men så uheldig som  han var svømmet  han hen til et sted hvor der var en anden halvgud. Mens han var under vandet, han gik lige så stille op men stoppe så foran en pige, der så ud til og være på alder med ham. Inden han fik tænk sig om hoppe han i søen igen, og svømmet væk fra  mens han havde det perfekt sted han kunne gemme sig hvis hun da ikke så ham. Han satte kursen mod badebroen, og svømmet under den mens han vente der under.

_______________________________
RYCHARD JACKSON STORM
avatar
Rychard

Fulde navn : Rychard Jackson Storm
Alder : 22
Antal indlæg : 150
Join date : 22/07/13
Bosted : Poseidon Cabin, and a Place on Hawai

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum