Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


The Mechanics of it all ~ Wayne

Go down

The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Halfdan on 1/12/2013, 20:12

Tid
Eftermiddagen. 19:30 ca.
Sted
Hefaistos Hytten, arbejdslokalet.
Omgivelser
Arbejdsbænke og diske hvorved man kunne arbejde med mere delikate ting og sager. Hvor man f.eks. samlede delene fra smedjen.
Vejr
Det regnede rimelig kraftigt udenfor
Dag
Lørdag
Påklædning

Halvblodslejren var lagt lidt i dvale denne dag, hvilket dog heller ikke var så slemt. Det havde regnet kraftigt siden midt på dagen, så de fleste havde holdt sig indendøre. Men trods den svage aktivitet udenfor, kunne man stadig høre lidt af hvad der foregik rundt omkring. Apollo hytten sprudlede af sang og musik, imens man selvfølgelig kunne høre den eventuelle hamren og banken inde fra deres egen smedje. Det var sikkert nogle nye der ville vise sig lidt frem. Halfdan var dog ikke i smedjen og hamre på glødende jern, eller lave våben til de mange halvguder. Han var netop vendt tilbage til lejren denne morgen, efter flere uge udenfor lejren. Og han havde taget nye projekter med sig, som der skulle pilles lidt ved. Og når der skulle pilles ved mekanik og mere delikate ting og sager, var arbejdslokalet det perfekte sted.
Halfdan sad ved et bord, hvorpå der var en lampe tændt og lå en masse gadgets og dingenoter foran ham. Med tange, klemmer og pincetter der kunne bruges til at samle små objekter og lignende. Med de buttede læber trykkes mod hinanden, fokuserede han sig kraftigt om hvad han lavede. Han bar en monokel på sit ene øje for at kunne se bedre, imens han med en pincet var ved at installere små kroge og tandhjul i en kugle af kulsort metal. Uden tvivl en meget kompliceret mekanisk kugle, hvori der var en sort diamant-lignende sten. Han kunne altid bare bruge sine manipulative evner til at samle denne kugle... men det ville ikke være præcist nok, det ville ikke være... personligt, nok. Som altid var han meget pænt klædt, og var ikke rigtig typen der længere gad at give efter for lejrens standarder om nytteløst læderharnisker og lignende. Desuden... så deltog han heller ikke synderligt meget i træningen, men spenderede i stedet meget mere tid udenfor lejren og i selve Hytten, hvor han jo også havde sine pligter som vejleder.

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Wayne on 1/12/2013, 21:06

Wayne havde brugt næsten hele dagen gående frem og tilbage mellem arenaen, smedjen og våbenkammeret. Netop nu havde han dog fået at vide at Halfdan var kommet hjem, og han følte sig en smule skuffet over ikke at have set ham hele dagen - han havde trods alt været væk i et godt stykke tid. På vej tilbage til Hefaistos-hytten havde han set en søn af Hermes, stille en kage fra sig i vinduskarmen, og havde med lethed hapset den uden at det blev lagt mærke til. En passende velkomst-gave, tænkte Wayne, inden han nåede døren til den velkendte hytte. Han havde altid elsket hans nye hjem, fordi hytten var præget med finurlige metal-dimser, og det var ikke noget, man kunne blive træt af at se på. 
Wayne åbnede døren, og trådte ind i den altid støvede entré. Han gad ikke engang tage skoene af - ikke at han plejede at gøre det alligevel - og fortsatte direkte ind i hovedrummet. Hvis han kendte Halfdan ret, havde han søgt tilflugt i arbejdslokalet eller i smedjen, men eftersom smedjen var fyldt lige nu, fandt han det ikke engang som værende en mulighed. Han sugede luft ind gennem tænderne, og åbnede langsomt døren til arbejdslokalet med et skævt smil.
"Første dag hjemme, og du gider stadig ikke slappe af," sagde han varmt, og betragtede sin gamle ven med et let smil. "Du kunne i det mindste have annonceret din længe ventede hjemkomst, så jeg kunne have bedt Afrodite-pigerne pynte op med blomster og hjerter - det ved jeg jo hvor meget du elsker! Jeg kunne også holde den helt store, hjerteskærende tale om hvor meget vi har savnet dig, og folk ville synes at jeg var en rigtig flink gut, men næh nej, du gemmer dig i et mørkt rum med alle dine dimser." 
Wayne stillede tallerkenen med kage det eneste sted der var plads, og smilede så bredt.
"Så er det godt at jeg rent faktisk er en utrolig flink gut, der har kage med til dig - faktisk er jeg lidt ligesom julemanden!" Tilføjede han, før han kom i tanke om, at han måske burde stoppe med at ævle så forbandet meget hele tiden.
Wayne
Wayne

Fulde navn : Wayne Melos Mason
Alder : 24
Antal indlæg : 10
Join date : 16/11/13
Bosted : Hytte 9

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Halfdan on 1/12/2013, 21:41

Ingen kendte meget til hvad Halfdan lavede så længe han var udenfor lejren. Ingen vidste hvor han tog hen, men han kom altid tilbage med nogle meget bemærkelsesværdige ting og sager. Hvad han netop pillede ved, var noget han havde taget med tilbage. Han var gammel nok til at styre og passe sig selv, så ikke engang Chiron eller Mr. D vidste hvad han lavede. Desuden, så var de to gamle mænd nok også for optagede af vin eller uvorne halvguder, til overhoved at bemærke at Halfdan var væk. Men der var dog altid nogen der bemærkede hans fravær, det var jo uundgåeligt. Og Halfdan havde skam regnet med at støde på Wayne før eller siden, den dreng var altid den første til at spotte Halfdan når han kom tilbage fra en af sine små ture.
Hans åndedræt var uhyggeligt roligt, og det eneste han kunne høre var hans eget hjerte banke i et langsomt tempo. De sidste små dele blev installeret i kuglen, og Halfdan lagde derefter pincetten fra sig og åndede lettet op med et diskret og tilfreds smil over sine læber. Men det varede dog ikke længe, inden han kunne høre nogle trin udenfor døren. Han kiggede sig over skuldren efter at lydløst suk. Døren blev langsomt åbnet. Wayne troede sikkert han var let på sine tæer.. "Du kender mig.." Svarede han bare som det første, og nåede lige at fremskaffe et diskret smil inden Wayne afbrød ham, og fortsatte med hvad Halfdan ville beskrive som ævlen. Imens Wayne snakkede på livet løs om store velkomstplaner osv, fortsatte Halfdan med kuglen. Han havde for længst vænnet sig til at lade Wayne snakke som han ville, og så gav det han jo også tid til at lave andet. Den kulsorte mekaniske kugle var delt i to dele, som kløvet på midten. Halfdan havde netop fuldt begge dele med tandhjul og passende mekanikker, samt den sorte diamant. Han sluttede af med at skrue de to på hinanden, og derved samle den. Næsten som et vakuum, lukkede den sig i af sig selv, og Halfdan lod den ligge idet han rejste sig fra bordet.
"Selvom de charmerende Afrodite-tøser og en flot tale ville gøre underværker... så er en kage nu mere end rigeligt." Svarede han roligt og smilte lidt for sig selv imens han puttede fingeren i kagen og derefter puttede den i munden. "Desuden... så er dimser altid spændende." Wayne plejede i hvert fald godt at kunne lide hans dimser, i hvert fald de dimser som Halfdan havde vist ham. Han gik lidt rundt om bordet, og smagte på den lille klump af kagen han havde slikket af sin finger. "Mhmm!" Det smagte nu meget godt, og han nikkede lidt for sig selv imens han tog en lille pose og puttede den i lommen på sin blazer. "Hermes-hytten?" Halfdan skævede mod Wayne med et lettere udspekuleret smil. Han mindedes at have stjålet en kage eller to fra dem. "Vanilje.. de bruger altid vanilje. Lidt underligt faktisk. Har de aldrig hørt om ingefær eller kanel?" Jokede han en smule imens han lagde vægten over på sit ene ben og betragtede Wayne. Han havde sikkert mange spændende og sjove ting at fortælle om. Ellers var han jo ikke kommet forbi?

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Wayne on 1/12/2013, 23:19

Wayne klukkede let for sig selv, og hævede et øjenbryn mod Halfdan. "Det er da klart du hellere vil ha' kage," sagde han, og sendte arbejdsbordet et kort blik, "jeg vil vædde med, at du ikke har spist siden du kom hjem." Synet af kagen, fik selv hans egne tænder til at løbe i vand, og det gik op for ham, at han heller ikke selv havde spist særlig meget i løbet af dagen. Det var ikke overraskende, at han havde en let, irriterende hovedpine, indså han. Med et skuldertræk, brækkede han et hjørne af kagen, og smagte selv på den. Han lyttede til Halfdan med et skævt smil, og himlede så med øjnene.
"Jeg fatter det ikke," mumlede han, før han sank kagen, og slog ud med hænderne. "Den kage kunne være fra hvor som helst, og så gætter du på Hermes-hytten? Og til mit forsvar havde jeg faktisk håbet på at kunne hapse fra Apollon, men Hermes-gutten var tydeligvist ude på at friste mig, sådan bare at lade en kage stå i vinduet. Hvem gør også sådan noget? Helt ærligt. Og hey - hvem putter dog ingefær i sine kager?" Han sendte Halfdan endnu et hævet øjenbryn, og kiggede så over på bordet igen. Halfdan havde altid de mærkeligste og mest finurlige dimsedutter med hjem fra sine eventyr. Wayne havde mange gange overvejet at spørge hvor i alverden han tog hen, når han nu rejste væk i et stykke tid, men havde aldrig gjort det. Selvfølgelig var han nysgerrig, faktisk var han altid ved at sprænge af nysgerrighed, men mange år i Halfdans selvskab havde lært ham, at alle havde deres egne hemmeligheder. I dag var det så en lille mekanisk bold, der lå på bordet. Han nikkede for sig selv.
"Absolut - Dimser er altid spændende," svarede han, og lagde hovedet på skrå. "En bold af metal. Jeg tvivler på, at man kan bruge den til fodbold." Sagde Wayne, med et bredt smil. "Har du fundet ud af hvad den kan endnu?" 
Wayne
Wayne

Fulde navn : Wayne Melos Mason
Alder : 24
Antal indlæg : 10
Join date : 16/11/13
Bosted : Hytte 9

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Halfdan on 1/12/2013, 23:59

Det var vidst for alles bedste at Wayne ikke kendte alt til Halfdans rejser. Waynes nysgerrighed kunne dog være svær at holde på afstand, da han syntes at have en hang til at snage lidt for meget i de verse ting og sager. Kun godt at ingen vidste hvor Halfdan gemte sine ting. Alt for mange spørgsmål ville komme fra sådan en viden hos andre. "Kan ikke huske at have spist i et par dage..." Lød det lettere nonchalant og ligegyldigt fra ham, imens han hurtigt vendte blikket mod arbejdsbordet og derefter tilbage på Wayne. Det ville ikke være en god idé for Wayne at pille for meget ved kuglen, så det handlede jo om at holde lidt øje med dem begge. Måske ville kuglen endda rulle af sted på sin egen lille rejse? 
Det var da altid lidt af et kompliment, den overraskelse der var at spore hos Wayne. DOg svarede han kun med et skævt lille smil. Halfdan var god til at placere dufte og smag til hvor han hyppigst havde smagt den. Kort mindedes han også at have haft en lettere 'affære' med en datter af Hermes. Men det var en historie til en anden dag. Halfdan fortsatte rundt om bordet, og rettede lidt på sin vest og sin blazer inden han stoppede op og kiggede lidt ned på kuglen. Han var lidt overrasket over at der var gået så mange øjeblikke inden Wayne spurgte ind til kuglen. Man så jo mange ting i Hefaistos hytten, og en sort kugle kunne vel umuligt have den samme lure som et prægtigt sværd? "Selvfølgelig ved jeg hvad den kan... Jeg har jo selv bygget den." Halfdan skævede mod Wayne med et lettere drilsk blik. Hans blik gled fra kuglen til Wayne, og tilbage igen et par gange, inden han så samlede kuglen op fra bordet, og gik rundt om bordet og forbi Wayne igen. "Måske vil du en dag få at se hvad den gør?" Drillede han lidt. Der var mange måder et tilfredsstille Waynes nysgerrighed. Hvis Wayne havde lært at visse folk havde visse hemmeligheder, så havde Halfdan lært hvilke hemmeligheder der kunne skjule andre. Kuglen rullede lidt rundt imellem hans hænder, inden han så holdte den lidt op foran Wayne. Den var sort, men ikke helt blank. På den var der riller og spor, antydninger af mekanik. "Dette er Sortstål, hærdet i Svalbards is igennem tusindvis af år... Svært at få fat i, men ikke umuligt." Forklarede han kort og lettere køligt. Dog med et lille smil der nød at fodre Waynes nysgerrighed. "Far brugte det til at skabe Achilles' skjold og Ares' stridsvogn, blandt andet." Fortsatte han lidt roligt, og kiggede selv på kuglen.

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Wayne on 3/12/2013, 21:18

Wayne hævede overrasket begge sine øjenbryn, og kneb så læberne sammen, mens han kiggede på sin halvbror. Fyren kunne da heller ikke tage vare på sig selv. Personligt var mad en af Waynes yndlingsting i hele verden, og han fattede absolut ikke hvordan Halfdan kunne gå så længe uden at spise. Men sådan var der så meget ved ham, han ikke forstod, indså han med et skævt smil. Han viftede emnet af banen med en opgivende håndbevægelse. "Mad er altså vigtigt," mumlede han, og trak på skuldrene, "siger det bare!" Han var tæt på at starte på emnet 'mad' og hvor vigtigt det var at spise for at holde sig i live, men han lukkede tøvende munden igen. Det var jo tydeligvist noget, Halfdan godt vidste i forvejen, men bare valgte at ignorere af og til. Han rystede smilende på hovedet, og fulgte ham med øjnene. Den lille metalliske bold fascinerede Wayne - selvfølgelig gjorde den det, det gjorde næsten alt tingeltangel af metal, men det var noget andet, når det var noget fra en af Halfdans rejser. Han kom altid hjem med spændende ting. Ting, der kunne forvandles til de smukkeste og mest farlige våben, der var set i årtier. Af samme grund så mange op til Halfdan, og mange var også lidt bange for ham, havde Wayne fundet ud af. Mystikken lå konstant over den ældste søn af Hefaistos, så enten frygtede folk ham, eller også så de op til ham. Wayne havde altid set op til ham. For det første havde han snakket med deres far op til flere gange - en ting han selv kun havde gjort 2 gange i sit liv - og for det andet, havde han hjulpet Wayne igennem tiden på halvblodslejren. 
Wayne klukkede for sig selv, og himlede med øjnene af det drilske blik. "Nå så det har du?" mumlede han smilende for sig selv, og betragtede metalkuglen med hovedet på skrå. Han fulgte Halfdan med øjnene, og hævede så et øjenbryn i en spørgende grimasse. "Sortstål? Fra Svalbard?" Spurgte han overrasket, og betragtede det smukke metal foran sig med et fascineret blik. "Har du været helt der oppe?" Udbrød han så, og lavede store øjne. Nok var han ikke så glad for kulde - han fortrak meget bestemt varmere temperaturer - men alligevel var der noget ved is og sne der fascinerede ham noget så grusomt. "Hvordan var der? Jeg har hørt der kan være helt ned til -60 grader! Men det var selvfølgelig også fra en af Apollon's, så det skal man måske tage med et gran salt, hvad ved jeg. Men -60!? Var der meget koldt? Puha, jeg ville fryse ihjel tror jeg." 
Wayne
Wayne

Fulde navn : Wayne Melos Mason
Alder : 24
Antal indlæg : 10
Join date : 16/11/13
Bosted : Hytte 9

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Halfdan on 4/12/2013, 19:13

Halfdan kunne ikke andet end at se sig selv som værende blot en smule anderledes fra de fleste andre halvguder. Ikke fordi han var synderligt arrogant eller bedrevidende på nogen måde... men fordi han ikke så samme entusiasme hos så mange andre. Selvfølgelig, virkede børnene af Ares som yderst dedikerede til deres træning, imens de få børn af Zeus tog lederoller til sig, osv. Men Halfdan så ikke op til nogen som nogen måske så op til ham. Han var en vejleder, og havde derfor pligter. Det var hans pligt at hjælpe sine halvsøskende på vej, en pligt han dog også ville have opfyldt, selv hvis han ikke var vejleder. Men han havde sine egne mål, sine egne inspirationskilder, der drev ham til at arbejde meget for sig selv og med en hvis mysticisme og hemmelighedskræmmeri over sig. Dog, kunne der altid findes positive ting ved selvskab, også og måske især fra en halvbror som Wayne. Men selv Halfdan ville lyve, hvis han sagde, at den usikkerhed og ærefrygt han fremstamme hos nogle ikke gjorde ham tilfreds. For oftest betød det jo at han kunne få fred til at gøre hvad det nu var han havde i tankerne.
Halfdan tog igen kuglen til sig, efter at have forklaret lidt om den, og efterlod derefter Wayne til at snakke som han nu gjorde det bedst. Halfdan smilte skævt ved hans ord imens han gik imod et vindue. Efter at have betragtet den kraftige regn en smule, lænede han sig mod vindueskarmen, med front mod Wayne. Han stod lettere afslappet, og endte med at putte den sorte kugle i lommen på sin blazer. Og med hænderne begyndte han at gøre mimik af sine ord. "Sortstål er fra meteoritter, stort set..." En chance for måske at lære Wayne noget? "Meteoritter består hovedsageligt af jern og mineraler. Når meteoritten trænger igennem atmosfæren, hedes den til en temperatur der minder om solens, og jernet udvindes fra mineralerne, ligesom når vi smeder. Og hvad der er tilbage, er rent jern." Det var et spændende emne for ham, og noget han havde set med sine egne øjne... eller ikke helt... Psykometri havde sine fordele. Men trods emnets spændende natur, virkede han meget kølig og afslappet. "Modsat alt det andet jern vi finder i verdens bjerge og mineraler, kom dette jern med det samme i kontakt med isen i polarområderne, hvilket har hærdet jernet ind til en mere klar og ren ståltype. Ligesom når vi bringer jernet fra ilden og ned i vandet... kombinationen af varme og kulde både hærder og raffinerer stålet. Meget bedre stål end hvad vi finder her i lejren." Afsluttede han og blinkede let til Wayne. Så fik han også lært lidt i dag, hvis altså ikke han allerede vidste det. Men det ville nok ikke være en god idé for Wayne at tage af sted og ligefrem lede efter noget.
Hvis bare Wayne kendte til alle de steder Halfdan havde været, alt hvad han havde set... eller.. det ville nok ikke gøre ham godt at vide sådan noget. "Jeg var i Svalbard i fem dage." Fortsatte han roligt og nikkede en gang til Wayne for ligesom roligt at bekræfte hans spekulationer. Spekulationer som bevidnede en af de karakteristikker som Halfdan syntes bedst om ved Wayne... hans entusiasme og interesse. "Well.. koldt var det. Men det er intet problem, når man har ilden på sin side." Endnu en gang blinkede han med et lille smil, og krydsede sine arme over sin brystkasse. Wayne var jo også en pyrokinetiker, såvidt Halfdan huskede. At have sådanne evner, havde jo sine fordele.

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Wayne on 5/8/2014, 17:38

Wayne rynkede øjenbrynene sammen, mens han lyttede intenst til Halfdans forklaring om sortstål. Nok havde han hørt om sortstål, og selvfølgelig havde han været nysgerrig efter at arbejde med et så rent produkt, men han havde aldrig kunne få fingre i noget, og nysgerrigheden var gået i sig selv efter nogle måneder. Sådan var det med ham, han kunne ikke holde koncentrationen i særlig lang tid af gangen. Før han var kommet til halvblodslejren havde han bare accepteret det som en del af sin ADHD, men efterhånden var han begyndt at kunne lide det træk ved sig selv. Ikke at han hurtigt mistede koncentrationen, men at han hurtigt kom videre. Han brugte ikke sit hoved til unødvendige problemer, og siden sortstål simpelthen ikke havde været inde for hans rækkevidde, var han bare gået videre med andre projekter. Han var stolt af at kunne sige, at han rent ud sagt levede i nuet. Han brød sig ikke om at være sure på folk i længere perioder, og fandt det egentlig bare barnligt, så han var hurtig til at tilgive og hurtig til at komme videre. Mange kaldte det naivitet, og måske var det også dét, det var, men Wayne var ligeglad. Han var komfortabel på den måde – det gav mange færre problemer i længden, og folk kunne godt lide en glad, snaksaglig type, der ikke bar nag.
Og ja, Wayne var muligvis naiv, men han var ikke dum. Han lyttede interesseret og spændt på forklaringen om sortstål, og den gemte fascination af stålet, blussede hurtigt frem igen. Han lagde hovedet på skrå, og behandlede de nye informationer. Basalt set så var sortstål altså på en måde forarbejdet af naturens hånd.
”Så ikke nok med, at det er stærkere og mere smidigt jern, så er det også renere?” Spugte han, og hævede et øjenbryn mod den lille, finurlige kugle på bordet. ”Hvad med korrision?” Spurgte han, og kiggede op på Halfdan med øjne der lyste af fascination. ”Har den automatisk beskyttelse eller ruster den lige så let som andet stål?”
Det værste ved Halfdans rejser var, at Wayne, der selvfølgelig var lige så eventyrlysten som så mange andre halvguder, fik lyst til selv at drage ud og finde lige så mange spændende ting som ham. Selvfølgelig havde han ofte haft det oppe at vende med sig selv, og kom hver gang frem til, at han nok bare skulle blive hjemme, fordi han ikke ville bryde sig om at være alene på eventyr. Nok snakkede Wayne med mange mennesker, men tætte venner følte han ikke han havde så mange af, og da slet ikke nogen, der ville nyde en tur ud efter metaller eller finurlige genstande. Ud over Halfdan selvfølgelig, men Wayne ville aldrig turde spørge. Desuden lød Halfdans eventyr altid så voldsomme og .. tjae… eventyrlige, at Wayne ikke kunne se sig selv i dem.
Wayne rettede blikket mod Halfdan, og tvang sig selv ud af tankerne, da der blev snakket til ham. Fem dage i Svalbard? Han lavede store øjne. Fem dage i -40 grader!? Den næste sætning, fik dog Wayne til at puste ud.
”Ah,” sagde han, pinligt berørt over ikke at have tænkt på det noget før. Selvfølgelig ville kulden da ikke kunne røre ham, han kunne jo manipulere med ild! ”Ja, så langt tænkte jeg nu altså ikke,” indrømmede han, og spidsede tænksomt læberne. ”Men -40 grader lyder stadig helt vanvittigt koldt, og absolut ikke som noget jeg ville have behov for at være i i 5 dage!"
Wayne
Wayne

Fulde navn : Wayne Melos Mason
Alder : 24
Antal indlæg : 10
Join date : 16/11/13
Bosted : Hytte 9

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Halfdan on 5/8/2014, 19:44

Halfdan var en Halvgud der ofte viste et meget større fokus og en større koncentration end langt de fleste halvguder. Ikke at det gjorde ham bedre, det gjorde ham blot mere tålmodig og indebrændt i det fysiske, og mere kølig og kalkulerende i det mentale. Det gjorde det muligt for ham at hvile i sig selv og sit arbejde, uden ufrivilligt at ville skynde på ting og haste sig til den næste ting. Han tog sin tid med opgaver og projekter. Drog på lange rejser for at opnå og erhverve sig hvad han ville have, og ville efterfølgende sidde som låst fast til arbejdsbordet. Og hvis han lavede noget han kunne lide eller bruge, ville han beholde det for sig selv... hvilket han oftest gjorde. Chiron fik i hvert fald ikke set meget af hvad han lavede, og der var ikke mange andre i Lejren der havde fået brug og nytte af Halfdans mange finurlige og mystiske gadgets. Og det ville nok heller ikke undre hverken Wayne eller ham selv, at der nok heller ikke var andre end Halfdan der ville ligge inde med denne kugle. Han havde sine... metoder, til at gøre sine artefakter unikke og mystiske. Hvis han far kunne gøre det, kunne han vel også, ikke?
Ubevidst var Halfdans blik gledet en smule i retningen af regnen og omgivelserne udenfor. Vinduerne var som altid en smule beskidte indvendigt, men det var dog alligevel meget tydeligt at se hvad der skete derude, hvis der overhoved skete noget. Selv ved Waynes spørgsmål, forblev Halfdans blik rettet en smule mod vinduet. Men han smilte dog en smule som en åbenlys reaktion og et lille skuldertræk. "Det er faktisk ikke særlig smidigt, sjovt nok. Man må være lidt... overbevisende, for at forme det som man lyster. Men så er det jo også dét stærkere." Svarede han roligt, sænkede hagen lidt og vendte så blikket mod Wayne igen. Han kunne godt lide Waynes fascination og interesse, faktisk. Det gjorde at der fra hans virvar af tanker, bevægelser og vrøvl, nemt kunne opstå velovervejede ting. Såsom det næste spørgsmål. Et spørgsmål der fik selv Halfdan til at rynke lidt med øjenbrynene i en betænksom mine. Han forblev dog lænet en smule op ad vindueskarmen. "Hm.. Det går jeg næsten ud fra, men ved det ikke. Har ikke hørt noget om at Ares' stridsvogn er faldet sammen endnu." Svarede han med et lille blink. Korrosion var næppe noget han skulle bekymre sig om, i hvert fald ikke i hans egen levetid. Hans tanker om stålet faldt lidt sammen med tankerne om hans respektive evner. "Stålet synes dog at have nogle næsen, magiske, kvaliteter... jeg kan i hvert fald ikke engang manipulere med det. Så måske er det beskyttet mod korrosion." Men det kunne tiden jo kun vise, og nok ikke noget nogen af dem ville komme til at se. Sortstål virkede også mere som et råstof end et egenligt metal. Lidt ala samme farve som obsidian, men en mere mat glans. Men Wayne havde set nok til kuglen, så Halfdan beholdte den i sin lomme.
Han løsrev sig vindueskarmen, og puttede igen begge hænder i blazerens lommer, inden han så gik hen til arbejdsbordet og rodet der var derpå. Ikke alt rod tilhørte ham. Børnene af Hefaistos var næppe kendt som de mest organiserede og ordenlige halvguder når det kom til rod og skidt. "Well... nogle gange må man ofre sig." Sagde han lidt fraværende, imens han stadig betragtede rodet på bordet, hvilket i det samme gav ham en kort tanke. "Hvad med dig? Nogle spændende projekter i gærre, eller holder du dig i ro for tiden?"

_______________________________
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 231
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

Re: The Mechanics of it all ~ Wayne

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum