Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Det Frie Land

Go down

Det Frie Land

Indlæg by Darcy on 5/12/2013, 23:44Freden har sænket sig over Det Frie Land efter en borgerkrig, der har varet i flere år. Roy Ó Riain sidder nu på tronen og regerer sammen med sin hustru, Melisende. Folket er tilfreds med den nye måde, tingene er faldet på plads på. Kun på Platinøerne hersker utilfredsheden til stadighed, for Col Day begræder tabet af tronen og rasler truende med sine våben.
I stedet nærmer der sig nu en ny trussel fra Norden, nemlig disse sagnomspundne væsner. Monstre, kalder man dem, og de er frygtet i Syden, hvor de stadig er intet mere end en skrøne. En dag vil de finde ud af, hvor virkelige Monstrene i sandhed er.

Hvad har vi at gøre med? Siden er et middelalder/fantasy-board i særdeleshed inspireret af Game of Thrones, Kristin Cashores bøger og Tamora Pierce's univers. Absolut nyåbnet, hvorfor der i skrivende stund endnu ingen medlemmer er. Besøg Det Frie Land.
Darcy
Darcy

Fulde navn : Darcy Cockburn
Alder : 25
Antal indlæg : 2
Join date : 02/07/12

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum