Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
A Fiery Glade ~ Jules Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
A Fiery Glade ~ Jules Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
A Fiery Glade ~ Jules Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
A Fiery Glade ~ Jules Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
A Fiery Glade ~ Jules Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
A Fiery Glade ~ Jules Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
A Fiery Glade ~ Jules Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
A Fiery Glade ~ Jules Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
A Fiery Glade ~ Jules Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
A Fiery Glade ~ Jules I_vote_lcapA Fiery Glade ~ Jules I_voting_barA Fiery Glade ~ Jules I_vote_rcap 


A Fiery Glade ~ Jules

Go down

A Fiery Glade ~ Jules Empty A Fiery Glade ~ Jules

Indlæg by Halfdan on 11/12/2013, 19:04

Tid
22: 45 Lørdag
Sted
Skoven
Omgivelser
En lysning i den vestlige del af skoven, omringet af store egetræer.
Vejr
Stjerneklart og næsten ingen vind. Dog en smule køligt.
Påklædning

Alt syntes så fredeligt denne sene aften. Lejren og især skoven var indhyldet i mørke, kun let oplyst af stjernerne og den fjerne måne. Langt de fleste halvguder sov vel, med få undtagelser der sikkert drak sig fulde i hemmelighed eller ihærdigt studerede oldgamle skriftruller og bøger. Det var jo trods alt weekend, og så kunne man vel gøre som man passede? Halfdan deltog meget sjældent i træningen under den ihh så gloværdige Chiron og den åhh så guddommelige Mr. D. De kunne hver især lære man mange ting, dele viden og visdom med ham. Men dette var viden som de altid valgte at holde for sig selv, i stedet for at dele med deres små ivrige disciple. Dem og deres hemmeligheder, deres små planer og profetier. Halfdan så dem for hvad de var... løgnere. Der blot ønskede magt over gudernes børn. Så han nægtede at træne med dem. Men hvordan skulle han ellers raffinere sine evner og sin kunnen? Der var et sted i skoven, hvor Halfdan i flere år havde trænet i ensommelighed. Hvor han havde udøvet sine evner og styrket dem. Han kunne altid bare forlade lejren og træne i praksis imod de mange monstre der gemte sig i verden. Men han var netop vendt tilbage til lejren igen, og der var for øjeblikket, endnu ikke noget derude som trak i ham.
I den vestlige del af skoven, var der en lysning, rig med kampesten af kalk og en bålplads. Det var en bålplads bygget i lejrens tidligste år, holdt hemmeligt for lejrens ledere. Men Halfdan havde fundet den, og havde også, for det meste, kunnet holde den hemmelig for andre alt for nysgerrige sjæle. Det var sjældent at nogen forstyrrede ham, sjældent at nogen overhoved turde begive sig så langt ind i skoven. Dog var der mange som turde og gerne gjorde. Halfdan sad på hug ved et bål, og fandt sine tændstikker frem. Han slog en af dem mod æskens kant, og så snart der var en gnist, spændte Halfdan sin kæbe, og bålet blussede langsomt op, med flammer der formede sig om brændet og kastede lys over lysningens kalksten og træer. En skam, virkelig... en skam ikke mange andre så dette. Han burde næsten optræde med det i amfiteatret. Give de yngre halvguder blot et lille glimt af de kræfter der gemte sig i deres blod... Han stillede sig oprejst og smilede veltilfreds ved synet af det opblussede bål, stadig med den lidt muntre tanke. Men dette var ikke en leg...

_______________________________
A Fiery Glade ~ Jules GStjY6c
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 235
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

A Fiery Glade ~ Jules Empty Re: A Fiery Glade ~ Jules

Indlæg by Jules on 18/12/2013, 12:59

Et gisp undslap Jules' læber, da hun vågnede med et sæt. Hun kunne godt huske, at hun havde sat sig til at sove op af et træ under en af sine spadsereture i lejren, men det var ikke gået op for hende, at hun var gået ind i skoven. Hvis hun ikke var vågnet, ville hun have endt som uhyremad, men et af de mareridt, hun havde lidt af i noget tid, havde vækket hende.
Desværre var hun stadig i skoven, ifølge hendes ur var klokken næsten elleve, og da hun rakte ud efter sin kniv kom hun i tanker om, at hun havde ladet den ligge på sin seng hjemme i hytte 11, og hvad værre var, at hun pludselig blev opmærksom på en raslende lyd, der kom fra buskene bag hende. Panikken begyndte at overvælde hende - hendes søskende havde fortalt nogle ret grusomme historier om lejrdeltagere, der var forsvundet ind i skoven - og hun måtte ty til den eneste magiske ting, hun havde.
"Maia." mumlede hun, og sekundet efter voksede der et par små, hvide vinger ud på hver af hendes sko. Hun begyndte at løbe gennem skoven så godt hun kunne, og efterhånden som hun kom op i fart, begyndte hun at lette fra jorden. Hun havde ikke nogen bestemt kurs, men hun skulle bare væk.
Lige da hun begyndte at få modet tilbage - at tro, at hun faktisk kunne komme væk - begyndte tingene at gå galt: hun kunne mærke en gren eller sådan noget gribe fat i hendes fod, men fordi hun havde så meget fart på, blev hun ikke stoppet; skoen blev revet direkte af hendes fod. Hun tumlede gennem buskene og landede fladt på ryggen i en lysning, hun ikke kendte. Et øjeblik lå hun bare stille og registrerede sine omgivelser, da det gik op for hende, at der var en anden person i lysningen. Hun prøvede at komme på benene, men hendes fod og ryg gjorde ondt, så det lykkedes hende kun at komme op og sidde.
"Hej." sagde hun forsigtigt og ønskede nu mere end noget andet, at hun var i stand til at forsvare sig. "Hvad laver du herude?"


//Beklager, dårligt svar...//
Jules
Jules

Fulde navn : Julia Diana Marshall
Alder : 20
Antal indlæg : 91
Join date : 30/11/13
Bosted : Hytte 11, Halvblodslejren, Long Island, New York, Manhatten

Tilbage til toppen Go down

A Fiery Glade ~ Jules Empty Re: A Fiery Glade ~ Jules

Indlæg by Halfdan on 5/8/2014, 22:37

Fred og ro var ikke altid hvad Halfdan ønskede. Men en ung halvgud som ham selv, måtte affinde sig med at være alene en stor del af tiden. Meget af hvad han gjorde og foretog sig, var ikke ligefrem erfaringer og oplevelser han kunne dele med andre. Og det havde altid været en smule svært for ham at finde ligesindede personligheder som ham selv. Men det var nu heller ikke fordi han aktivt ledte efter sådanne personligheder, ellers ville han ikke være så langt væk fra alle andre. Nej, han havde søgt lidt ensomhed og ro, og han havde fået det i store mængder. Men han var ikke dum, han vidste godt han ikke var alene i den store skov. Der var mange ting i denne skov han havde set og hørt, og endnu flere ting han ikke havde set eller hørt. Men det skræmte ham nu ikke. Faktisk, troede han på at han til dels skræmte dem en smule. De holdte sig som regel væk fra flammer og ild, og en pyrokinetiker som ham selv, inspirerede ofte frygt i de mange dyr og væsner. Så han var nu i ganske stor sikkerhed ved hans bål. Et bål hvis flammer, han stadig sad og kiggede en smule koncentreret på. Han gjorde ikke meget. Lod blot flammerne være højere, så de lyste en smule mere, ellers intet særligt.
Dog, nåede han heller ikke at gøre mere, inden han rettede sig lidt op, for hurtigt derefter at rejse sig fra bålet. Allerede inden en skikkelse var tumlet igennem buskene og landet i lysningen, havde Halfdan rejst sig op. Han vendte sig med ryggen til bålet, og vendte med det samme opmærksomheden mod hvad eller hvem der var tumlet derind. "Jeg kunne stille dig det samme spørgsmål." Lød det så fra ham, en smule irriteret, men stadig roligt, eftersom det jo bare var en af lejrbeboerne. Dog var han ikke dum. Hun havde ikke landet der i høj fart, uden at have løbet ufatteligt hurtigt. Han lagde skam også mærke til hendes ene sko, og manglen på den anden. Han endte med at vende sig mod hvor hun var kommet fra, og lagde hovedet lidt på skrå mod hende. "Hvad skete der? Hvad jagtede dig?" Spurgte han, men sted stadig rank. Han rakte ind under hans trenchcoat, og fandt et sværd af solidt sølv frem. Hans eget sværd, og et forbandet godt svær, hvis han selv skulle sige det. I disse øjeblikke kunne han ikke høre andet end de to, men han forblev dog opmærksom.

_______________________________
A Fiery Glade ~ Jules GStjY6c
Halfdan
Halfdan

Fulde navn : Halfdan Quatermain
Antal indlæg : 235
Join date : 25/01/12
Bosted : Halvblodslejren, Hefaistos Hytten

Tilbage til toppen Go down

A Fiery Glade ~ Jules Empty Re: A Fiery Glade ~ Jules

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum