Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!

Den fulde guide til Halvblodslejren

Go down

Den fulde guide til Halvblodslejren Empty Den fulde guide til Halvblodslejren

Indlæg by Elena on 19/7/2018, 10:47

Den fulde guide til HalvblodslejrenDen fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_static_47qyx2xqmjc4cck0ws008osow
"Keeping Young Heroes Safe from Harm (Mostly) For Over Three Millennia!"

Camp Half-Blood, Half-Blood Hill, Farm Road 3.141
Long Island, New York 11954Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider

Hvad er Halvblodslejren?
Historien bag Halvblodslejren
Thalia Grace's træ
Hytterne
Hvordan man ved, hvem éns gudforælder er
Hovedbygningen
Spisestedet
Søgen efter Pan
Artemis' jægere
-


Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider


Den fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_o4exe06z9j1unzgvxo1_1280
Hvad er Halvblodslejren?
Halvblodslejren er en trænings facilitet for græske halvguder, lokaliseret på Long Island Sound og er ledet af guden Dionysos, som lejrdeltagerne kalder Hr. D. og Chiron, som er en kentaur, der er aktivitets lederen.
Lejren er beskyttet af en magisk barriere, som er håndhævet af Det Gyldne Skind, der er svøbet om Thalia Grace's træ og dermed sikrer og garanterer, at ingen monstre, eller dødelige kan trænge ind i lejren. Det Gyldne Skind er beskyttet af den tamme drage Peleus, som er stor nok, til at omringe træet med sin krop.
Halvblodslejren er det sikreste sted for alle græske halvguder.
Lejrdeltagerne bor i forstørret hytter, der bedre kan beskrives som luksus villaer. De spiser ved et fælles spisested. Udover dette er der en bueskydningsbane, arena, en klatrevæg med lava til træning, et amfiteater, heste og pegasusser huserede i stalde, våbenkammer, Hovedbygningen mm..
Lejrens dæknavn er Delphi Strawberry Service, en reference til navnet af Oraklet fra Delphi.
Monstre og dødelige kan kun få adgang til lejren, hvis det er blevet tilladt indefra.
Adressen, 3.141, stammer fra nummeret pi, som er opkaldt efter det græske bogstav.
Hovedindgangen til Halvblodslejren er gennem Halvblodsbakken.
Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider


Historien bag Halvblodslejren
De første seks elever blev bragt til Chiron helt tilbage i Det gamle Grækenland af Apollon, så han kunne træne dem. Deres navne var Aeneas, som kæmpede for Troy under den Trojanske krig, den første Jason, der var kaptajn af Argoen, Achilles, som blev dyppet i floden Styx, Atalanta, som var en berømt jægerinde, Asclepius, Apollon's søn, som blev den udødelige gud for medicin, og den første Perseus, som endte med at dræbe Medusa. Lejren har også trænet mange flere kendte krigere, blandt andet også et par amerikanske præsidenter, George Washington i blandt disse, som var søn af Athene.
Halvblodslejren startede ud i Det gamle Grækenland ved foden af bjerget Pelion, hvilket var Chiron's hjem. Som det groede i størrelse, blev han nød til at relokalisere til fundamentet af bjerget Olympus, hvor Apollon en dag dukkede op med en horde af satyre, der skulle hjælpe halvguder med at finde vej til træningslejren.
Gennem tiderne har Halvblodslejren flyttet med guderne og den vestiske civilisation. Det er et fristed for halvguder, men før den magiske grænse var det væsentligt farligere. En nat i Det gamle Grækenland, stormede en hær af monstre lejren, som næsten blev visket væk fra historien den dag. Morgen efter skænkede guderne Halvblodslejren en magisk grænse, der er forblevet siden da.
Den fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_n7ek6z7Ejh1rmzhdjo1_500
Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider


Den fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_naiy6rwoDd1scsfxko1_500
Thalia Grace's træ
For mange år siden var der en ung datter af Zeus, Thalia Grace. Hun befandt sig på grænsen af Halvblodslejren med to andre halvblods og en satyr, da de blev angrebet af en kyklop. I et forsøg på at redde de andre ofrede hun sig selv, så hendes venner kunne løbe i sikkerhed bag Halvblodslejrens magiske barriere. I hendes sidste sekunder fik hendes far, Zeus, medlidenhed med sin unge datter og forvandlede hende derfor til et fyrretræ for at opretholde hendes livskraft i dét. Træets placering på grænsen gjorde hendes ånd i stand til at styrke lejrens grænser. Træet blev senere hen svøbt i Det Gyldne Skind og bevogtet af den tamme drage Peleus, hvilket blot har medført til, at lejren har den sikreste grænse til dags dato.
Det siges, at hvis man sidder i nærheden af Thalia Grace's træ, kan man tydeligt mærke hende beskyttende ånd tage blid favn om én.
Thalia manifisterede sig selv som en sand halvgud legende, da hendes tapre ofring af sit eget liv for at redde andres rungede højt i hjerterne på andre halvguder i lejren. Det blev tradition, at når man ofrede mad til guderne ved spisestedet, så ofrede man også en mindre portion til Thalia. Udover dette, så hjælper alle lejrdeltagere med at passe på hendes træ; Demeter børnene ved at plante smukke blomster rundt om træet, Artemis børnene ved at tage sig af Peleus, Poseidon børnene ved at vande træet med den højeste kvalitet af væske, som de personligt selv fremstillede.
Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider


Hytterne
De 12 olympiske guder og Hades har deres egne seperate hytter, som huserer deres børn. Udover dette er der 7 andre hytter, hvor børn af underguderne bor spredt. Halvguderne vælger ultimativt selv, hvilken af de 7 hytter, de vil bo i, eller de kommer ind i den hytte, hvor der er plads til dem.
Hytterne er placeret i samme form som det græske Omega bogstav. I midten af det hele er der et mindre lejrbål, hvis ild altid er i gang og bliver passet af gudinden Hestia.
Alle hytterne er større villaer lavet af marmor. Arkitekturen stemmer overens med templer fra Det Gamle Grækenland. Alle hytterne er også designet med dobbeltdøre lavet af himmelsk metal, som alle våbene også er smedet med. Udover dette er de også dekoreret af beboerne med diverse udsmykninger, der repræsenterer hyttens retmæssige gud.
Hytten er delt op i værelser, hvor man enten kan bo alene, eller med bofæller. Hyttens vejleder har deres eget private værelse. Der er også et fælles areal i centrum af hele hytten, hvor man blandt andet kan hygge med sine søskende. Fælles arealet er også, hvor vejlederen giver interne beskeder til hytten.
Den fulde guide til Halvblodslejren DFtO-boXoAIVfRj
Den fulde guide til Halvblodslejren Divider-clipart-puple-divider


Den fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_nw3dovfCeU1utqo4bo1_1280Den fulde guide til Halvblodslejren Tumblr_nw3dovfCeU1utqo4bo2_1280
https://data.whicdn.com/images/249313325/large.jpg
https://data.whicdn.com/images/135410706/large.jpg
https://data.whicdn.com/images/291336163/large.jpg
https://i.pinimg.com/564x/cc/84/b2/cc84b216128037018c583bd73208c00a.jpg
https://data.whicdn.com/images/258895115/large.jpg
https://i.pinimg.com/originals/ec/d1/15/ecd11543bd105438bff77dc6e7bf0c71.jpg
Elena
Elena
Admin

Fulde navn : Elena Cale Pierce Soul Johnson
Alder : 24
Antal indlæg : 866
Join date : 21/12/11
Bosted : Bag Hovedbygningen i et tre-værelses minihjem med Milos og Julien

http://halvblodslejren.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum