Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


let it flow //Cassidy//

Go down

let it flow //Cassidy//

Indlæg by mitchel on 7/6/2014, 10:46

omgivelser: masser af mennesker forskellige forretninger der er åben.
vejre: dejligt solskinds vejre
sted: Spanien
tid: middagstid
tøj: profil billede

han var lige kommet til Spanien, første gang han er her. men han skal vel ha en god oplevelse ud af det. han havde sin guitar med på ryggen i en taske, han var mest kommet for at se Culturen og hvilken musik de har i landet og trods alt havde han jo opdaget en ny evne som han vil lære mere om. han startede med at finde et hotel eftersom han nok skulle være der i nogle dage. han tjekket ind på et fint billigt hotel, og pakkede lidt ud i det rom han nu fik. bagefter tog han hans guitar og en lille bærbar med ned i lobbyen. og startede med at lave musik. han satte et beat på sådan folk kunne høre det. også spillede han på sin guitar han nynnede lidt med før han begyndte at synge en sang

//sangen er Jimilian jeg har glædet mig hvis du har hørt den//

der begyndte at komme mange folk, men hans far var jo også Apollon, han var lydt stolt af at hans far var en gud. han blev bare ved med at spille og bare smirget sig ind til et par piger mest for at gøre lidt indtryk på dem, men det var ikke noget stort. da han var færdig satte han sig ned i stolen igen og tænkte over hvilken anden sang han skulle spille. han var 100% i fokus i hans arbejde. efter noget tid med sange og musik tænkte han at han ville se byen, han pakkede hans bærbar og guitar og drog ned mod byen og fandt et par der spillede. han lyttede lidt til det og begyndte at spille lidt med i deres tempo det tog ham ikke særlig lang tid at mærke hvilket flow de havde. han begyndte også synge lidt men ikke nogle special sang.

_______________________________
LET THE MUSIC FLOW
avatar
mitchel

Fulde navn : Mitchel Dealgo
Alder : 22
Antal indlæg : 144
Join date : 24/05/12
Bosted : lejren Apollon´s hytte

Tilbage til toppen Go down

Re: let it flow //Cassidy//

Indlæg by Cassidy on 11/6/2014, 19:24

Tøj: Hvid t-shirt, cowboyvest, cowboyshorts og sandaler. Håret er løst og hænger ned over den ene skulder

"Chiron, jeg er ligeglad! jeg er taget hele vejen til Spanien nu, jeg vender ikke om bare fordi du siger det!"
Cassidy klikkede på 'afslut opkald'-knappen på sin mobil og mumlede nogle mindre flatterende ord på oldgræsk. Hun vidste godt, at det var at lege med ilden at tage til Spanien alene, især med en mobiltelefon i lommen, men i guder hvor havde hun brug for det! Det var så længe siden hun havde været på en ordentlig ferie - hun havde faktisk ikke prøvet det siden den gang, hun boede sammen med sin mor og søster. Det tætteste, hun var kommet på i årevis var en smuttur til New York med Richard, og den var blevet mere eller mindre ødelagt. Hun havde brug for at koble af, langt væk fra Halvblodslejren, USA og selv hendes venner.
Hun trampede ud ad hotellets dør og fortsatte med at syde og bande på oldgræsk de næste ti meter. Endelig tog hun en dyb indånding og slappede af. Chiron prøvede bare at passe på hende, det vidste hun godt. Han kunne bare ikke forstå det.
Hun standsede op, da noget ramte hendes ører over gaden larm og støj: musik. Hun fulgte lyden indtil hun stødte på et par, der stod og spillede midt på en åben plads. De var meget talentfulde, og Cassidy kunne ikke stoppe sig selv i at knipse med og stampe sin ene fod let til rytmen.
Pludselig dukkede endnu en fyr op og sluttede sig til musikken, først med kun musik og efter bare med sang. Han var dygtig, meget dygtig. De fleste forstod at dele deres opmærksomhed ligeligt mellem parret, der var der i forvejen og den nytilkommende, men nogle få begyndte at vælge en af dem. Cassidy forsøgte at fokusere på begge to, men den nye fyr afledte hende. Der var noget over hans musik der virkede bekendt, men hun kunne ikke placere det. Til sidst besluttede hun sig for at gå hen til ham.
"Du spiller godt." sagde hun og smilede til ham. Hun tøvede et øjeblik og tilføjede så i et drillende tonefald: "Men pas nu på, at du ikke tager alt opmærksomheden fra de to derhenne."
avatar
Cassidy

Fulde navn : Cassidy Ashley Breeze
Alder : 19
Antal indlæg : 67
Join date : 01/09/13
Bosted : Halvblodslejren, Long Island, New York, Manhatten

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum