Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Lush Life - Molly

Go down

Lush Life - Molly

Indlæg by Orion on 16/8/2015, 17:12

Sted: Søen.
Tid: Seneftermiddag.
Vejr: Solen gløder og er så småt ved at nærme sig horisonten. Luften er fugtig og lun, som den er, når efteråret nærmer sig.
Omgivelser: Et par halvguder hist og her, ellers bare søens bløde bølger og de træer, der står et par steder langs bredden.
Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/33/9a/90/339a90a5932d87485791f3b9dbd6e1cc.jpg (minus guitar.)

Orion var i første omgang gået ned til søen for at bade, men vandet var for koldt. I Utah, hvor han var vokset op, havde der ikke været nogen steder i naturen, hvor man kunne bade, så på det punkt, var Orion, måske lidt, en tøsedreng. Havde vandet, ikke den lidt lune temperatur, der var i alle svømmehalle, skulle han ikke nyde noget! Så nøjes han glædeligt med bare at se på vandet lidt. Det var ikke fordi, at det var specielt underholdene. Søens overflade bevægede sig bare i små, bløde bølger, der nogen gange plaskede ind mod kanten, der var få meter fra hans fødder, der var klædt i et par sorte adidas sko. For ham var det, ikke smukt at se. De bløde bølger, de grønne træer, den orange sol, der blev trukket ned af horisonten. Det var bare kedeligt. Han havde ikke tålmodighed eller lyst til at stå og glo på det. Endnu en bivirkning af ADHD'en alle halvguder havde. Orion var ikke en af dem, der havde det afsindig meget, men nogen gange kunne man godt mærke på ham, at han var konstateret ADHD-barn.
Han rettede lidt på sin t-shirt, der var pryddet af både sort, orange og pinke, farver. Den t-shirt kunne han rigtig godt lide. Meget. Han hørte en latter fra en ukendt retning, og kunne automatisk ikke lade være med at smile, mens han vendte sig om for at gå op til Hytterne. I hans øre var latter musik. Rigtig god musik. Det var det mærkværdige ved Orion - udover, at han altid selv var glad og frejdig, elskede han, også når andre var glade.. Han kunne ikke gøre for det. Det var bare en del af hans natur.

_______________________________

"Let 'em fly, babe! Yeah, the shoes"
avatar
Orion

Fulde navn : Orion Oackley
Antal indlæg : 49
Join date : 24/02/15
Bosted : Hermes Hytten, Halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum