Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
Halvblodslejren Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
Halvblodslejren Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
Halvblodslejren Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
Halvblodslejren Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Halvblodslejren Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
Halvblodslejren Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
Halvblodslejren Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
Halvblodslejren Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Halvblodslejren Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month


Lige nu er det 23/10/2019, 17:40


 • Halvblodslejren

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Halvblodsbakken


  HalvblodsbakkenDet er her du kommer ind til selve lejren. Mennesker kan ikke komme igennem pga. de er dødelige. Det ligger på en bakke. Man kan se op på toppen, både fra vejen på den ene side, der fører ind til New York og lejren på den anden, hvor der står et træ, Thalia Grace's træ. Man går ned af bakken for, at komme ned til lejren.
  30 Emner
  397 Indlæg
  On the Run - Lit...
  26/7/2016, 14:03
  Litsa Vis sidste indlæg
 • Thalia Graces træ


  Thalia Graces træTræet beskytter lejren ved at omringe den med et skjold. Thalia var en halvgud, som blev angrebet af en kyklop, på vejen til lejren. Hendes far, Zeus, reddede hende ved at forvandle hende til et træ. Dog blev hun forvandlet tilbage til en halvgud igen, så træet kunne ikke bruge Thalias sjæl til at beskytte lejren. Så nu bruger træet kraften fra det gyldne skind til at beskytte lejren. Det gyldne skind er beskyttet af den tamme drage Peleus, som er stor nok, til at omringe træet med sin krop.
  5 Emner
  18 Indlæg
  Picnic date with...
  7/9/2018, 12:46
  Dallas Vis sidste indlæg
 • Hovedbygningen


  HovedbygningenHer bor hr. D(Dionysos), der er 'overlederen' for lejren, på anden etage. Lærerne bor her også, på første etage. Lejrdeltagerne bliver samlet ude foran bygningen, hvis der er nyheder. Man skal herind og snakke med hr. D og Chrion, aktivitetslederen, når man ankommer til lejren for første gang. Det er en stor bygning med flere etager og mange rum. På loftet bor Oraklet, som man skal tale med ang. missioner og den slags.
  Oraklet, Delphi
  27 Emner
  128 Indlæg
  Just leave me be...
  26/8/2018, 03:34
  Avalanna Vis sidste indlæg
 • Hospitalsfløjen


  HospitalsfløjenEt ret stort sted, et mindre hospital, hvor halvguder bliver healet og passet og plejet, ind til de er blevet rask igen. Venner er velkomne til, at besøge hinanden, selvfølgelig, men det foregår i små perioder. De får nektar, der healer dem. Det er noget flydende noget, man skal drikke og så går der lidt tid.
  18 Emner
  100 Indlæg
  Don't call Elena...
  2/8/2018, 13:58
  Connor Vis sidste indlæg
 • Hytterne


  HytterneSå er der hytterne. De ligger ikke langt fra hovedbygningen og hospitalsfløjden. De ligger sådan, de er formet i en hestesko med Zeus og Hera for enden, helt i midten. Hver hytte har noget med Guden at gøre, så man ved, hvilken hytte, der hører til hvem. Skriv hvilken hytte I befinder jer i.
  109 Emner
  1206 Indlæg
  Giving Up, Givin...
  12/9/2018, 15:39
  Halfdan Vis sidste indlæg
 • Kunst og håndværk


  Kunst og håndværkKunst og håndværk-bygningen ligger til mellem hytterne og amfiteatret. Her bliver der undervist i diverse kunstneriske færdigheder, men man er altid velkommen til at komme forbi og udfolde sig kreativt. Der er rig mulighed for at male, modellere, skulpturere og meget andet!
  1 Emner
  4 Indlæg
  What's wrong wit...
  10/8/2018, 03:38
  Alyssa Vis sidste indlæg
 • Amfiteatret


  AmfiteatretHer er der fællessang, eller hvis nogen bare har lyst til, at være på en scene. Det er en stor scene, hvor der er plads til alle i lejren. Der er mange tilskuepladser. Der er en bagvej, ellers er der en bred trappe op til selve den store scene, hvor der er forehæng og det hele, samt et stort backstage.
  32 Emner
  216 Indlæg
  Nice to meet you...
  3/7/2019, 20:22
  Noe Vis sidste indlæg
 • Søen


  SøenSøen ligger tæt ved amfiteatret, ikke langt fra hytterne. Det er en stor sø, hvor man sagtens kan bade, men man skal alligevel passe godt på. Der er græs rundt omkring søen og der er en stor og bred badebro.
  90 Emner
  778 Indlæg
  Party by the lak...
  20/6/2019, 12:18
  Nolan Vis sidste indlæg
 • Spisestedet


  SpisestedetMan spiser morgenmad, frokost og aftensmad ved spisestedet. Der er et bål ved spisestedet, hvor man går hen til bålet og smider et lille stykke af sit mad ned i ilden, imens man sender en tanke op til sin gudeforælder. Så går man tilbage til sin plads, hvor man sidder sammen med sin hytte og nyder den dejlige mad.
  26 Emner
  167 Indlæg
  Change of mind -...
  16/8/2018, 18:11
  Alexander Vis sidste indlæg
 • Lejrbålet


  LejrbåletLejrbålet er større end bålet ved spisestedet, men de ligger tæt på hinanden. Der kan man samles om aftenen og få ild i bålet. Det er meget hyggeligt, at riste skumfiduser eller synge sange omkring bålet. Det er næsten tradition én dag om ugen eller måneden.
  94 Emner
  1040 Indlæg
  Throwing a party...
  28/4/2019, 09:49
  Noe Vis sidste indlæg
 • Volleyball banen


  Volleyball banenVolleyball banen er sted, hvor lejrdeltagerne, satyrer og andre kan spille volleyball. Det er et ret stort område med et mange net, hvor man også kan lege bolde til volleyball spillet. Man spiller i en sandkasse, hvor der er flere end én, så der er god plads til alle.
  9 Emner
  99 Indlæg
  Stole the show? ...
  7/2/2016, 23:32
  Ademia Vis sidste indlæg
 • Bueskydningsbanen


  BueskydningsbanenKom og skyd med bue og pil. Det foregår et sted, et stykke fra de andre ting, hvis det nu skulle ende galt med pilene. Man står et stykke fra skiverne, hvor så man skyder. Man ejer enten sit eget udstyr, ellers kan man låne et i våbenkammeret, som man skal aflevere tilbage igen.
  31 Emner
  291 Indlæg
  Just...For fun, ...
  29/9/2016, 12:22
  Nolan Vis sidste indlæg
 • Spydkastbanen


  SpydkastbanenSpydkastbanen er, ligesom bueskydningsbanen, et stykke fra de andre ting, så man bedre kan passe på. Man står bare i græsset og så er der et langt målebånd, hvor man kan se hvor langt man kan kaste, plus der er 'dukker', som man kan kaste spydet efter som øvelse til kamp og sådan. Enten har man sit eget ellers låner man fra våbenkammeret.
  3 Emner
  11 Indlæg
  What to do? - Ju...
  15/4/2014, 15:17
  Shadow Vis sidste indlæg
 • Klatrevæggen


  KlatrevæggenKravlevæggen ligger tættest på spydkastbanen, men ellers ligger det lidt ude. Det er en bakke, man skal slentre sig opad, hvor der bl.a. er lava og en masse stene og alt muligt. Man skal virkelig passe på, men siden de har den, så skal den også bruges og man øver sig godt på den.
  8 Emner
  127 Indlæg
  We have to climb...
  26/4/2019, 22:56
  May Vis sidste indlæg
 • Forhindringstårnet


  ForhindringstårnetFormålet med dette høje tårn er at bestige det og komme nogelunde helskindet på toppen, hvorefter man fjerner en rød ring, der er placeret i pryden på krigshjelmen. Forhindringtårnet er lokaliseret tæt ved klatrevæggen. Den er åben for træning og andet forbrug for alle lejrdeltagere døgnet rundt; man skal blot aktivere tårnet ved at trække i et håndtag, der ligger ved tribunerne, der omringer tårnet. Der bliver holdt ugentlige konkurrencer på Forhindringstårnet.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Arena


  ArenaHer kan man træne med våben. Arenaen er stor og der er plads til mange på én gang. Man kan komme og øve lige så tosset man har lyst til, bare du selv medbringer våben og passer på. Det er ikke et godt sted for en, hvis man ikke ønsker, at blive budt op til kamp eller vil holde sig væk for sværdfægtning.
  74 Emner
  930 Indlæg
  Losing Concentra...
  14/8/2018, 10:12
  Halfdan Vis sidste indlæg
 • Våbenkammeret


  VåbenkammeretKom ind og kig på alle lejrens våben - måske vælger det dig? Det er et stort sted, smeden, hvor man kan komme ind. Der er våben over det hele. Men husk nu på, våbnet vælger du ikke, men det vælger dig. Der er sværd, brynjer til kamp og træning, skjolde, bue og pile og hvad man ellers kan få brug for.
  19 Emner
  176 Indlæg
  Skal vi forhandl...
  9/8/2018, 22:18
  Halfdan Vis sidste indlæg
 • Staldene


  StaldeneTag ud og flyv på en Pegasus. Ellers bare kom og besøg dem. Stalden er stor og er ikke ret langt væk fra skoven. Dog, så må man absolut ikke tage en Pegasus ud, medmindre man har fået lov, men kun hvis det er til Pegasus-træning. Der er et loft, plads til halm, ellers ligner det en normal hestestald med udstyr og det hele.
  25 Emner
  107 Indlæg
  Sister time at t...
  31/7/2018, 22:40
  Aella Vis sidste indlæg
 • Jordbærmarkerne


  JordbærmarkerneHer hører Nymferne til. Kom og smag på jordbærerne. Det er en stor mark, faktisk flere marker, fuld af blomser og planter, samt store bed, hvor Nymferne vokser jordbær, som bruges til mad, og hvis man er fræk nok, kommer man bare ind og stjæler, hvis man ellers tør stille sig op imod Nymferne.
  25 Emner
  132 Indlæg
  Chasing the Moon...
  7/10/2018, 18:57
  Dallas Vis sidste indlæg
 • Skoven


  SkovenSkoven består af en Nord og Syd side, som er opdelt af Zephyros Åen, der skærer midt i mellem dem. Nord siden er et stort sted fuld af træer, buske og de andre skovlandskaber. Man farer dog let vild, så hvis man skal afsted, er det bedst med kort eller en man kender, hvis man ikke lige er sikker. Man skal dog passe på, der ikke lurer monstre bag træerne. Det er ikke et behageligt og sikkert sted, at tage hen om natten. I syd siden af skoven finder man labyrinten, som blandt andet bliver brugt til diverse aktiviteter og Zeus' næve, som oftest bliver brugt til et fælles punkt, eller mødested for lejrdeltagerne.
  Nord siden, Zeus' næve, Labyrinten
  101 Emner
  1107 Indlæg
  Let's start with...
  26/10/2018, 20:20
  Eliaes Vis sidste indlæg
 • Stranden


  StrandenStranden, Long Island, er et hyggeligt sted. Et stort område, man kommer til, hvis man går igennem skoven. Stranden er selvfølgelig stor, fuld af saltvand. Man må faktisk ikke gå ned til stranden efter sengetid, da nogle lumske væsner ellers kan komme efter dig. Men det er selvfølgelig ens eget valg.
  84 Emner
  660 Indlæg
  Vores egen lille...
  19/8/2018, 13:17
  Nolan Vis sidste indlæg

 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst