Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!

Party by the lake! (May)

Go down

Party by the lake! (May) Empty Party by the lake! (May)

Indlæg by Nolan on 19/8/2018, 09:31

S: Søen
T: Aften
V: Lunt, skyfrit

@May

Festen var startet ved hytterne, men var blevet flyttet til søens bred. Det var både for forandringen og fordi folk brokkede sig. Der var hytter, hvis børn satte pris på deres søvn og ikke satte pris på der tit var fest i en af undergudernes hytter. Så halvt af ansvarlighed og halvt fordi der da stadig skulle festes, var det altså blevet hevet med ned til søen, der heldigvis ikke lå langt fra hytterne. Det var også en rar forandring at feste under aftenens stigende mørke og stjernerne, der begyndte at dukke. Fakler var sat i jorden rundt om til at give lidt lys og flere havde hevet tæpper og puder med ud. Flasker og krus var boret ned i sandet og folk halvvejs dansede eller sad i små grupper og grinte og kastede med sand. Det var sjovt hvordan stedet kunne påvirke, hvilken slags fest det blev. Om han nogensinde blev træt af at feste? Han vidste det ikke. Ikke at hans forældre var kendt for fester selv. Hverken den ene eller den anden. Måske om nogle år. Men lige nu ville det være at tage sorgerne på forskud!

Højtalerne var slået til en computer og sørgede for nattens musik. Nolan selv havde danset og snakket, charmeret sig ind i folks selskaber. Selv om han havde en fast kæreste og næsten alle vidste det, blev der alligevel flirtet. Han kunne simpelthen ikke lade være. Det lå i hans natur og tit tænkte han ikke engang over det var, hvad han gjorde. Men det betød ikke noget. For han gjorde intet. Lige så løs han kunne være, lige så loyal kunne han være.
De bare fødder var boret ned i det lune sand, efter dagens solrige vejr. Et par shorts og en t-shirt...Der lige nu lå i sandet. Shortsene var på vej samme vej, så han kun stod i undertøj og viste sin ellers muskuløse krop frem. Slanke muskler, men de var der, hårdt tilkæmpet over det sidste lille års tid. Der var selvfølgelig en grund til galskaben.
"Tre...To....En...GO!"
Sammen med to andre - henholdsvis en fyr fra Ares og en en kvinde fra Hermes - gik konkurrencen i gang. Nolan fik en dårlig start i det dybe sand, men han kæmpede sig af sted uden at falde, da turen gik mod søens vand. Alle vidste søen kunne gemme på lidt af hvert, men ingen tænkte over det kunne blive farligt i aften, da de nåede vandet og kastede sig i med hovedet først. Den der først kom i vandet og fik fat i en kastet tom dåse, og kom tilbage igen, vandt. Vandet var køligt og fjernede nogle af alkoholens tåger, som Nolan gispede efter vejret og svømmede efter dåsen. Ares-drengen fik den først og selv om Nolan kom som nr. 2 og prøvede at fraviste den, var Ares blot det bedre. Det var samme fyr der nåede ind først og beviste Ares-børnene fysiske fordel. Nolan havde været lige i hælene og mens han trak sin våde krop op fra vandet, så han over sin skulder og tilbød Hermes-pigen en hånd. Ikke uden et smil og en latter.

_______________________________
Party by the lake! (May) Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by May on 19/8/2018, 14:01

Selvom May ikke havde været i lejren i mere end en kort uges tid, så sagde hun ikke nej til en fest! Da festen havde været oppe ved hytterne havde hun dog ikke kunne deltage... Hun havde brugt aftenen i selskab med en lærer, som prøvede at hjælpe hende i gang med det skema hun skulle følge det første stykke tid så hun kunne blive stærkere fysisk.
Da hun endelig blev sluppet løs havde festen allerede flyttet sig. May vidste godt hvor søen var og der var stadig lidt summen oppe ved hytterne om at festen lå ved søen nu. Så May skyndte sig ind i sin egen hytte for at finde noget tøj der passede lidt bedre til fest, end det hun havde på i forvejen. Hun fandt en bikini frem der var sort og fik den hurtigt på før hun hev en lidt løs og kort sommer kjole over hovedet. Hun bekymrede sig ikke om sko denne aften.

Så snart tøjet var på skyndte hun sig ud af hytten med en flaske i hånden. Hun skulle jo indhente de andre der havde festet længe! Hun tog en hurtigt tår på vejen mod søen. Det var hvidvin. Dog en billig en af slagsen, da hendes mor ikke havde tilladt at hun tog alle de dyre flasker med på lejren. Det var dog ikke et problem, May kunne jo altid skaffe mere vin.

Da hun var nået ned til søen var der musik og massere af unge folk. Hun smilede stort! Det var lige hvad hun havde håbet på. Inden længe havde hun drukket lidt mere af sin hvidvin og var på vej mod den lille flok der dansede, hun blev dog kort stoppet. Der var en konkurrence i gang, så det ud til. Der var tre der svømmede rundt ude i søen. Hun så lidt på det indtil de kom i land. Hun grinede lidt, det havde set sjovt ud. Hun var dog klar over at hun ikke selv ville kunne vinde, det var hun ikke god nok til. Da de var i land og det så ud til at konkurrencen var slut kunne hun ikke dy sig længere. Musikken spillede og nu skulle det ske! Hun begyndte at danse lidt rundt mellem dem der før havde heppet og set på svømmerne. Hun satte flasken i sandet og begyndte at prøve at få folk til at danse med hende, der var en del der var med på den. Hun grinede glad og dansede rundt blandt dem der havde joined hende. Fra tid til anden greb hun fat i random personer der også dansede for at danse med dem, men hun var flygtig bevægede sig meget rundt mellem folk.
Det var det bedste hun vidste. Følelsen gjorde hende fri og glad. Hvilket smittede af på dem omkring hende. Det var tydeligt at hun var i sit rette element.

Hvidvinen stod plantet solidt i sandet ikke langt fra hvor hun dansede med gruppen. Der stod den fint og ventede på hun skulle have en tår mere. May fik dog øje på resterne af den grupper der før havde været optaget af svømme konkurrencen, hun smilede stort til dem og viftede med hænderne imens hun dansede lidt rundt på stedet. "Kom og vær meeed!" små råbte hun så man kunne høre hende gennem musikken. Hendes smil var stort og varmt imens hun prøvede at lokke flere til at danse med hende og de andre.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by Nolan on 20/8/2018, 18:10

Nogen kastede et håndklæde i hovedet på ham og han tog imod det uden større omtanke. Vandet var køligt og selv om aftenen var aktiv og man nok hurtigt skulle finde varmen, var der ingen grund til at sætte helbredet på spil også. Nolan kørte håndklædet ned over kroppen, før han kørte den hen over sit hår et par gange. Med et hånd fjernede han de våde lokker, så de ikke dryppede ham i øjnene. Selv om hans underbukser var våde, trak han alligevel i sit tøj. Det var bedre end at fryse om et øjeblik. Med håndklædet om sine skuldre blev han snart hevet med ind i mere dans og glæde. Hans halskæde, med en perle for hvert lejrår, lå som altid om hans hals, men lige nu var de fleste af perlerne gemt under t-shirten igen.

Han havde fundet en vej til noget alkohol. Han havde kun skulle charmere sig ind på de folk, der ejede det, et øjeblik. Så havde de opgivet noget af det i et krus, som Nolan kunne drikke af. Det hele blev jo lidt sjovere, hvis man havde en lille en på. Han havde ført en lille samtale med dem, men havde knap nok drukket det, før flere opfordrede til mere dans. Nolan så smilende over mod en af grupperne, hvor en kvinde stod og inviterede...Ja,alle? Nolan kendte ikke kvinden. Ikke at han kendte alle på lejren udenad, men...Noget sagde ham at hun her var ny her. Nysgerrigheden vandt og da Nolan i forvejen var en meget impulsiv person, tog det ham ikke lang tid at drikke ud og halvdanse over til gruppen, med armene i vejret.
Nolan havde ikke svært ved at danse sig ind til kvinden. Med et stort smil dansede han sig helt op af hende.
"Man siger ikke nej til en så åben invitation!" bekendtgjorde han over musikken. De burde vel også være tæt nok på hinanden til at høre hinanden.
"Hvis mig hvad du kan!"
Opfordrede han drillende, som musikken steg i intensitet.

_______________________________
Party by the lake! (May) Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by May on 21/8/2018, 14:58

May og den dansende folk voksede en smule da der kom flere til, der var dog også folk der fra tid til anden forlod dem, enten for at drikke eller for at sætte sig i sandet med venner for at snakke sammen. May var ikke så berørt af det, sådan var det altid til fester, det var ikke alle der lige som hende elskede dansegulvet. Det var selvfølgelig også lidt hårdere for kroppen her på stranden, da ens fødder nemt blev gravet lidt end i sandet hvis man dansede i længere tid det samme sted. May havde dog stærke ben, og tænkte ikke så meget over det.
Hun skulle ikke danse meget længe før den ene af dem der havde svømmet før besluttede sig for at joine hende. Hun grinede imens hun snurrede rundt en gang, så det langt brune hår fløj rundt.

Da han var kommet helt hen dansede han tæt op af hende, hun havde intet imod det. Hun lænede sig lidt ind mod ham imens hendes krop bevægede sig i takt med musikken. Hun grinede da han havde sagt at han ikke takkede nej til en åben invitation. Det havde May nok heller ikke gjort.
Hans opfordren til at vise hende moves fik hende til at smile, det skulle han ikke sige to gange. Hun hoppede et enkelt skridt væk fra ham, bare for at få lidt mere plads til at bevæge sig. Hun smed armene i vejret imens de bevægede sig flydende med resten af hendes krop, som bevægede sig sådan at hendes krop næsten så ud til ikke at have nogle rigtige led. Man kunne godt se hun ikke var dårlig til at danse. Hun havde et kæmpe smil på læben imens hun langsomt bevægede sig rundt om sig selv, før hun endelig så hen på ham igen. "Din tur mister!" råbte hun og pegede på ham imens hun dansede lidt mere roligt for at kunne se hvad han gjorde. Det var ikke fordi der som sådan var en dancebattle undervejs, men der var alligevel nogle stykker der havde set med da hun dansede for ham, og en enkelt eller to havde klappet, hvilket havde fået May til at smile til dem. Det var ikke fordi hun ikke kunne lide at få den ekstra opmærksomhed, men hun havde nu ikke rigtigt tænkt over at hun ville drage lidt mere opmærksomhed til sig selv da hun dansede før.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by Nolan on 20/9/2018, 15:23

Nolan var selv en af dem, der klappede. Han kendte ikke den unge kvinde, men hun var smidig og lignede en der havde danset før. Måske ligefrem mange gange før. Ikke at det altid betød noget, for nogle gange var det bare stemningen og det, at man turde slå sig løs, der betød noget.
Det hele tog helt sikkert på hans krop. Svømmeturen, dansen i sandet og hvad ellers. Men Nolan havde trænet mere det sidste årstid end nogensinde før og hans krop kunne bedre tåle det end tidligere. Han havde kunne mærke det til fester, hvor han kunne danse længere uden at blive træt. Det samme gjaldt nu og det nød han. Så da hun færdiggjorde sin dans, slog han let ud med armene med et stort smil. Virkelig? Nu var det hans tur? Jamen han kunne slet ikke smide sig rundt så smidigt! Nogle gange virkede det som om man skulle være kvinde, for at opnå den virkning.
Oh well. Hvem bekymrede sig om det? Nolan var aldrig bange for at gøre et fjols ud af sig selv. Folk grinte og følte de kunne være selv, efterfulgt sådanne optrædender.
Så Nolan vinkede med sine arme, for at få folk til at klappe igen, før han gav sig i kast. Ikke at det var nemt i sandet, da Nolan trak på sine erfaringer fra alverdens fester og viste nogle okay dansetrin med sine fødder. Han havde vel lært et move eller to af breakdanse og andre genrer, ikke at sandet udgjorde et medium til at gengive dem i. Så i stedet sparkede han sandet op om sig med sine dansetrin. Da han var ved at nå sin grænse, smed han sine arme i luften og stoppede af ved at dreje rundt om sig selv - ikke uden at vugge rundt med sine hofter på en måde, der slet ikke virkede naturligt for en mand. Folk der kendte ham, ville nok mene det på sin egen måde var naturligt for Nolan eller ligefrem en selvfølge. Alligevel grinte folk og hujede, mens nogen dristede til at træde frem og smække Nolan i numsen undervejs. Nolan prøvede at gribe ud efter den skyldige, men nåede det ikke og endte bare med at grine over det.
Han stoppede først, da han stod foran kvinden igen og bukkede dybt, som havde han netop udført et eller andet exceptionelt nummer. Så tilbød han hende en hånd.
"Nu er jeg tørstig. Kan jeg byde Dem på noget?" Foreslog og han lagde ekstra tryg på den fornemme tiltale - mest af alt sagt i dril.

_______________________________
Party by the lake! (May) Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by May on 26/4/2019, 17:20

May så forventningsfuldt på ham som han begyndet at vinke folk hen så de kunne klappe, hun tøvede ikke selv og klappede straks sammen med de andre. Han var ikke helt dårlig, men det var dog tydeligt at sandet arbejdede imod ham. Et par gange hoppede May væk fra de sand han fik sparket op imens han dansede. Hun grinede lidt, det var en fornøjelse at se alle have det sjovt og klappe med. Som han hoppede og dansede lagde hun dog ikke skjul på at hun så ham en anelse an, som så mange af de andre hun havde set indtil videre, så var han også meget veltrænet. Noget man ikke kunne undgå at se på hans overkrop. May klagede ikke over synet.

Da han var ved at afslutte sin dans og enkelte begyndte at slå ud efter hans bagdel fik det May til at bryde ud i latter. Herligt! - Tænkte hun, den slags var ikke altid okay, men her så det ud til at det var ren dril. Da han stod foran hende og bukkede kunne hun ikke dy sig selv. Hun nejede pænt for ham og tog imod hans hånd og nikkede ivrigt. Hans tilbud var ikke noget hun takkede nej til! Hun hev ham dog over mod hendes ensomme halvtomme flaske hvidvin der stod i sandet. Hun tog den og så så på ham før hun rakte den hen til ham. "Vil du have en tår?" spurgte hun begejstret. Selvom hendes mor havde fortalt hende for mange år siden at man ikke drak af noget man havde forladt eller fundet, så var det sjældent at hun huskede på at gøre som hun havde fået det fortalt. Det var på grund af en blanding af glemsel og en naiv tiltro til andre mennesker. Hun havde kun få gange fået en overraskelse når hun var vent tilbage til en drink, men det havde aldrig været så slemt at hun var bange.
Hvis han ikke tog imod den ville hun bide fat i låget på flasken og få den drejet åben. For hvis han ikke ville have en tår, så ville hun da selv tage en.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by Nolan on 5/5/2019, 20:40

Han fulgte efter hende. Han følte sig lidt forpustet efter de nylige aktiviteter og han frøs ikke. Nolan var altid god til at få en fest op og køre, mange kendte ham netop som dette energibundt der aldrig sad stille. Altid op på ballade, altid op på sjov. Nogen hadede det ved ham, andre kiggede altid spændt efter ham, når han gik forbi. For måske var han midt i en ny genistreg. En genistreg der ofte gik ud over Afrodites børn. Han kunne ikke gøre for det! Var der var et eller andet med de børn. Han måtte bare drille dem og de måtte bare hade ham for det! Well...De fleste af dem i hvert fald.

Han tog imod flasken og trak proppen af den. Han duftede kort til indholdet, før han tog en prøvende tår. Han havde snart smagt så meget forskelligt, men vin havde aldrig været en livret. Det var blevet bedre, efter han var begyndt af hænge ud hos flere af børnene fra Dionysus. Især Delia.
"Dionysus?" spurgte han åbent. Det slog ham først nu at de ikke engang kendte hinandens navn. Pft. Flot Nolan. Han tog endnu en tår, før han rakte den tilbage.
"Oh, forresten...Jeg er Nolan. En af Eros'" Han blinkede drillende til hende. En af de mindre guddomme, alle skubbet sammen i en af de samme hytter. Ikke stor nok til sin egen hytte. Alligevel drømt han nogen gange om det...Hvordan ville det se ud? En Eros-hytte...Noget sagde ham den ville blive bandlyst inden den overhoved var bygget.
Han havde været ved at sige noget andet, da et hårdt skub bagfra fik ham til at tage et par overrasket skridt fremad. Tæt på at falde, men uden helt at gøre det. Han nåede kun lige at vende sig, for at stå med front mod den uventede opmærksomhed, da nogle hårde hænder skubbede ham i brystet. Han måtte igen halvt falde nogle skridt baglæns. Men han stod stadig, på den ene eller anden måde.
Et enkelt blik på manden foran ham bekræftede den fornemmelse han havde. Et barn af Ares og helt sikkert provokeret over Nolan. Eller noget han havde gjort på et eller andet tidspunkt. Ares' børn var ellers nogle af de få, som han trods alt ikke drillede...Så ofte, i hvert fald.
"Hvad så Party-boy? Ikke flere smarte kommentarer? Bare ude og gå med din kæreste? En af de 20 du har!" Hænderne gik efter at skubbe til ham igen, men han trådte atletisk til siden. Snak lige om en party-buster. Hans blik gled over til kvinden han havde danset med, før han så tilbage på manden foran sig. Flankeret af to venner, en kvinde og en anden mand. Alle ret muskuløse og hårde i udtrykket. Helt klart bullies.
"Jeg har kun en, til orientering" Nolan vidste godt hvad de hentydede til, dog. Før Delia havde Nolan været mere end almindelig åben for...Well, alle. Kvinder som mænd. Han vidste også godt at ikke alle brød sig om den slags personer. Måske havde han tiltrukket sig opmærksomhed fra en som denne Ares-yngel ville have? Det var trods alt sket før...
"Derudover vil jeg også gerne minde om jeg er præfekt. Dette er en venskabelig fest! Jeg er sikker på vi kan snakke om hvis der er sket en misforståelse..."
"Pft. Party-boy som den ansvarlige? Den er ny. Hvordan fik du titlen? Ved at fucke dig til den?"
Okay.
Denne situation kunne godt blive grim. Måske var han nødt til at bruge sin evne. Men uanset hvad var den festlige stemning nok spildt. Nolan så over på sit kvindelige selskab med et undskyldende blik. Med en vinken gjorde han det klart hun gerne måtte gå. Hun skulle ikke blandes ind i dette her. Noget Ares-manden fik øje på, før hans små sorte øjne gled over til May. Han smilte koldt.
"Nejnej, endelig. Lad dit lille selskab blive her. Vi se dansen, hendes selskab har vi intet imod...Det er dig vi hader" Blikket glide tilbage til Nolan.

_______________________________
Party by the lake! (May) Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by May on 24/5/2019, 11:46

May smilede stort da han smagte på den hvidvin hun havde taget med, da han gættede hendes forældre trak hun på skuldrene og nikkede. "Hvad afslørede mig?" spurgte hun og smilede drillende. Hun havde hørt at det lidt var stereotypen for Dionysos' børn at de var festglade og foretrak vin. Da han præsenterede sig selv skar hun kort ansigt, det var stadig nyt og underligt at alle præsenterede sig ud fra deres gudeforældre. Hun svarede og hurtigt med et smil igen. "May, og du har gættet min fraværende far" selvom hun ikke kendte ham og endnu ikke havde mødt ham, så hadede hun ham ikke, hun havde bare aldrig taget stilling til ham.
Annabeth som havde modtaget hende den første dag, havde fortalt at Dionysos var i lejren, men at han ofte havde travlt. Så May havde endnu ikke haft muligheden for at hilse på ham.

May havde lyttet til Nolan da han skulle til at sige noget, men hendes opmærksomhed blev taget da der blev skubbet til ham. Det var ikke den neutrale slags skubben, som kunne ske ved fester. I stedet fortsatte det, dem der stod bag var tydeligvis ikke store fans af Nolan.
May hørte udvekslingen mellem Nolan og denne bølle, hendes ellers smilende person var faldet lidt ned igen. May så lidt skiftevis fra Nolan til de andre. Hun var ikke utryg, men mere lidt irritabel over hele situationen.
Da Nolan vinkede hende væk så hun op på ham før hun rystede på hovedet. Hun ville ikke bare forlade situationen sådan der, men inden nu nåede at protestere talte Ares gutten igen. Han nævnte hende og hans had til Nolan. May trådte hen ved siden af Nolan og lagde armene over brystet imens hun så direkte på frontmanden i denne lille bølle gruppe. "Jeg fester ikke med typer som dig!" sagde hun med en irriteret tone. Det var måske ikke den smarteste bemærkning at komme med, men i dette sekund var hun lige glad. Det var sandheden og hvad hun følte for at sige. Selvom hun havde hørt alle kommentarerne om Nolans mange kærester, som ham benægtede så tog hun alligevel fat i Nolans hånd og smilede lidt prøvende til ham. "Kom, vi behøver ikke blive i det her selskab.." hun var ikke sikker på om han ville tillade det, men det virkede som en god måde at få ham væk fra de andre på.

May var ikke typen der gad denne slags konfrontationer, det gjorde hende ofte i dårligt humør. Det var nemmere bare at gå før det udviklede sig til noget voldsommere. Før hun var kommet til lejren havde hun ofte set folk komme op og slås når hun var i byen, det var ikke unormalt. Hun havde dog også lært at man ikke fik noget ud af dem i sidste ende. Hun trak prøvende lidt i Nolans arm imens hun kort så tilbage op mod hytterne. Der var sikkert også noget at lave der oppe.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by Nolan on 20/6/2019, 12:18

Nolan var som regel ikke typen der trak sig. Selv om han havde en let tilgang til livet og tingene omkring sig, var han overraskende fast i sine principper. At give efter for bullies var ikke en del af hans personlighed, selv om det uden tvivl nemt kunne ende dårligt. Det var tilladt at duellere med hinanden og træne. Men direkte at slås var ikke en del af reglerne - så et eller andet sted havde han vel også en ansvar for at løse denne situation. Forhindre det skete igen, også for sin egen skyld. Ares-børnene virkede dog meget opsat på at bruge deres styrke: At slås. Selv om Nolan havde trænet mere, end nogensinde før i sit liv, ville han ikke kunne måle sig med dem. Da slet ikke tre af dem. Tal lige om en unfair kamp!
Han havde været tæt på at sige noget, da May var trådte frem og havde sat sig selv midt i hele situationen. Han sukkede svagt, før han gned sig over næseryggen. Det her gik slet ikke som beregnet. Han skar en svag grimasse, som han blot studerede Ares-børnenes reaktioner. Hvilket til at starte med ikke virkede særlig imponeret. I stedet smågrinte det store brød, som formentlig var den lille gruppes leder.
"Har han snøret dig om sin lillefinger? Han gør den slags, ved du nok. Du må hellere passe på, inden der sker ting du vil fortryde!" Øjnene blev rettet mod Nolan igen, der automatisk trak uvidende på skuldrene. Det skulle han nok ikke have gjort, for det blev kvitteret med et olmt blik.
Endnu en gang havde han været tæt på at sige noget, da han mærkede et træk i sin arm og Mays hånd i sin. Det var lidt uvilligt, men til sidst gav han efter og blev hevet med. De sure Ares-børn stirrede efter dem, men de var åbenbart ikke så opsat på problemer, at de ligefrem ville gå efter dem. Åbenbart kunne selv de indse der ville være konsekvenser, hvis de forfulgte en præfekt og uskyldig kvinde rundt i hele lejren.

De var kommet lidt væk derfra, før Nolan stoppede op og trak sin hånd til sig, hvis ikke May allerede havde givet slip. Han lænede sig frem, med hænderne mod sine knæ, og trak vejret dybt et par gange.
"Jeg vænner mig aldrig til den måde Ares-børn kan dominere deres omgivelser fuldstændigt...Jeg er ingen kriger. Kærlighed først, ikke?" Han så op med et smil og en let drillende tone. Men det forsvandt hurtigt, da han rettede sig op og så direkte på May.
"Jeg vil gerne undskylde. Det var ikke meningen du skulle hives ind i sådan en situation. Det har måske også givet dig spørgsmål eller fået dig til at tvivle på hvem jeg er. Vi er jo mest fremmede over for hinanden...Så som tak vil jeg besvare alle spørgsmål du må have" forsikrede han.

_______________________________
Party by the lake! (May) Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Party by the lake! (May) Empty Re: Party by the lake! (May)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum