Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 21/8/2018, 12:00
Sted Amfiteateret i Halvblodslejren, Long Island.
Tid Henad aften, muligvis omkring 21:33.
Omgivelser En masse Halvguder m.m., som fester.
Vejr Det er stadig varmt, lunt og med kølige briser.
Dag Det er en lørdag aften, snart natten til søndag.
Påklædning Noes outfit.


Endnu en fest, dog et andet sted denne gang. Amfiteateret. Et smukt stykke bebyggelse, som klart skulle bevares i flere tusinde år endnu. Et fantastisk sted at samles og lægge ører til de smukkeste performances på scenen, som overhovedet kunne finde sted. Men ikke den lørdag aften; i stedet var der gang i højtalerne omkring scenen og en masse halvguder og væsner var mødt op til aftenens fest, som blev holdt for alle hytter og arbejdsgivere. Noe var ikke den største festabe, men alligevel formåede han altid - næsten da - at møde op til festerne og på en eller anden måde, deltage ligeså. Som den lørdag aften. Han sad på en af tilskuerpladserne og betragtede halvguderne omkring sig. Der var borde med alverdens mad og drikkevarer på. Der var blevet pyntet fint op snart over det hele på pladsen. Folk talte og grinte sammen. Noe havde for engangsskyld talt med et par halvguder fra hist og her. Han hyggede sig, til trods for han ikke var den, der dansede til et af nutidens største popnumre i øjeblikket eller befandt sig en stor folkemængde og forsøgte at være kredsens mest engagerede festtype.

Nej, i stedet sad Noe og betragtede sine omgivelser. Han nød at befinde sig udenfor den aften, da der var lunt men man kunne holde ud at være i det. Blomsterskjorterne var tilbage i Afrodite hytten og han var i stedet trukket i en af sine yndlingssweatre fra Frankrig af. Et smil spillede på drengens læber, som hans grønne øjne spejdede udover sine med-lejrdeltagere. Han elskede at være i lejren og kende til dets folk og væsner, selvom han ofte savnede Cannes. Men han skulle snart tilbage, havde han besluttet sig for. Han glædede sig. Og en dag skulle Eliaes med hjem og hilse på hans far. Han ville også så gerne have Alexa med sig tilbage til Cannes, men hun skulle lige have chancen for at finde sig til rette i lejren, før han tog hende med sig. Noe rakte ned i sin lomme for at fiske sin cigaretpakke frem. Altid en vinder, når han var til fest. Ikke at han følte sig ensom på noget tidspunkt; han nød at sidde alene og betragte andre. Men den dårlige vane var jo en vane og han kunne ikke holde op. Det var tildels blevet en mindre vane, end det havde været i første omgang, men han holdt ved det.

_______________________________
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 18
Antal indlæg : 62
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 21/8/2018, 15:34

Påklædning: Kjole med en hvid cardigan ud over og et par sneakers.

May skippede absolut ikke en fest, slet ikke en så stor en som denne! Det virkede som om alle var til stede, hun kunne se lærer, andre halvguder og også nogle væsner hist og her. May havde ikke været i lejren i så lang tid endnu, men hun havde dog mødt nogle stykker, som hun talte med. Derfor var hun ikke alene til festen. Det var hun aldrig. Til gengæld var hun meget flydende i sin måde at feste på, hun kunne godt lide at være sammen med flere forskellige folk og grupper, frem for at følges med bestemte personer. Derfor havde hun allerede hilst på en håndfuld folk hun kendte lidt. Efterfølgende var hun havnet på dansegulvet. Det var den første fest hun var med til, hvor der var så mange med fra hele lejren, det glædede hende at se folk danse og have det sjovt. Det virkede som om at amfiteateret var det perfekte sted at holde store fester, der var god plads og folk kunne sidde hvis de fik brug for det.

May havde danset i et god stykke tid, hun havde sat sig for at hun skulle smage noget af maden der var sat ud til festen, så hun fik hurtigt danset sig væk fra dansegulvet og hen til bordene med mad og drikke. Hun gik lidt rundt for at se hvad der var af forskellige ting og sager før hun besluttede sig for et stykke kage. Hun tog en bid og smilede, det var chokolade! Hun elskede chokolade! Før hun forlod bordene fik hun også hældt et glas med øl op til sig selv før hun så lidt rundt for at finde folk hun kendte.
I stedet for at finde nogen hun kendte, fik hun øje på noget andet. Der sad en gut oppe på en af siddepladserne og så ned på hele festen. May rynkede kort brynene før hun så besluttede sig. Hvad lavede han dog der? Hun begyndte at gå i hans retning og fik hurtigt kravlet over et par rækker tilskuerpladser før hun stod et par stole fra ham. Hun smilede til ham imens hun stod der med et stykke kage i den ene hånd og et glas med øl i den anden.

"Hej!" lød det fra hende, hun talte ret højt, mest fordi hun lige var kommet fra den høje musik der spillede nede ved dansegulvet. May tog dog godt sig selv i at tale for højt, så hun rømmede sig kort før hun igen talte. "Hvorfor sidder du her, helt alene? Venter du på nogen?" spurgte hun, denne gang med et lidt mere normalt toneleje.
Hun smilede venlig til ham imens hun afventede svar. Hun var ikke sikker på om hun forstyrede ham eller ej, men hun ville bare så gerne have alle hyggede sig til fester som denne. May så lidt på sit stykke kage, før hun rakte det ud mod ham. Hun havde godt nok allerede taget en bid af kagen, men han kunne vel bare spise fra den anden ende af. "Kage?" tilbød hun kort før hun tog en slurk af sin øl.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 28
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 27/8/2018, 16:51

Et smil spillede på læberne af den unge halvgud, som han sad og betragtede aftenens glade festaber, der dansede og hujede rundt for enden af tilskuerpladserne. Alle så ud til at have det rigtig sjov og morede sig uendeligt. Mange ville helt sikkert blive til solen atter stod op og skinnede udover hele lejren. Ikke Noe; han ville gerne hjem et tidspunkt og få noget søvn. Der var muligvis alkoholiske drikkevarer til festen og ambrosia manglede bestemt ikke, hvilket nok var noget af det bedste at drikke for en halvgud. Den franske halvgud nød også et par glas ambrosia i ny og næ. Men ikke noget han gjorde sig videre i. Det var fredfyldt blot at befinde sig i egne tanker og med sine cigaretter - stadig en skide dårlig vane, men hvad kunne man lige gøre der? Han ville ikke bryde sig om at stoppe med at ryge og det var efterhånden også en vanesag til fester og ikke officielt i hverdagen.

Nogle lyde fik skubbet Noe ud af sine tanker og drømmer, og han drejede hovedet for at kigge til siden, hvor han fik øje på en brunhåret ung kvinde. Noe kiggede på hende med sine grønne, nu nysgerrige øjne og sendte hende et smil.
"Hej," Svarede han. Kvinden talte højt, meget tydelig ligeså. Han vidste ikke helt, hvorfor hun talte så højt, men lod det bare ligge.
"Jeg kan godt lide at sidde for mig selv og betragte mine omgivelser," Svarede han herefter med sin gennemtrængende franske accent og med øjnene stadig hvilende på kvinden. Han tog et lille sug af cigaretten mellem pege-og langefinger, før han trak den bort fra kvinden, da han ikke ville være uhøflig, hvis hun nu ikke brød sig om røg.

"Øh... ellers tak," Noe var blevet tilbudt kage af en fremmed; den fremmed kvinde havde tydeligvis spist af kagen. Og desuden var Noe heller ikke den store kagetype. Han kunne sagtens spise et stykke, men så ej mere.

_______________________________
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 18
Antal indlæg : 62
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 5/11/2018, 15:52

May stod roligt og sippede til sin øl, da han hilste tilbage og forklarede sit fravær fra festen. Hans svar var dog underligt, i hvert fald i hendes hoved. Han gik jo glip af alt det sjove?
Hun lagde sit hoved lidt på skrå, så det lange brune hår faldt over hendes ene skulder. "Mm, ska du ikke ned og finde dine venner?" spurgte hun og så kort ned mod festen. Der var stadig rigeligt der så ud til at danse. Andre stod i grupper og snakkede så vidt May kunne se. Hun så dog igen mod ham før hun trak på skuldrene. "Må jeg holde dig med selskab imens jeg spiser?" da hun spurgte løftede hun kage stykket op, som han lige havde takket nej til. Det var ellers et lækkert stykke, den var ikke tør, men blød og fyldig i smagen.

Før han kunne nå at give svar havde hun allerede sat sig, og havde taget endnu en bid af kagen. Der faldt krummer ned i hendes skød, men det bekymrede hende ikke så meget. Kjolen kunne altid vaskes hvis kagen lavede pletter. Som hun sad der kunne hun også se ned på festen, det var uvant for hende at forlade en fest uden helt at forlade den. Det var sjældent hun forlod en fest før den var slut, men gik hun før den sluttede var det gerne med andre folk, som havde fundet andet sjov.

May kiggede lidt ned i sin kop med øl, der var stadig okay meget tilbage. Det behagede hende at hun ikke skulle hele vejen ned med det samme for at fylde den op igen. "Vil du have en tår?" når nu han ikke ville have kage, så ville han måske have en tår øl til at skylle smagen at smøg ned med? Hun røg ikke selv, men havde ikke noget imod det. Det var vel blevet en del af hendes liv, lugten af fest var somregelt fyldt med røg, sødmen af drinks og fra tid til anden lidt sved. Underligt nok havde hun intet imod det.
Denne fest lugtede dog ikke af så meget, fordi det var udendørs. Det var ikke ofte at hun festede udendørs, før hun var kommet til lejren havde det gerne været klubber hun havde besøgt. Så det var en rar afveksling.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 28
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum