Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!

Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 21/8/2018, 12:00


Nice to meet you! You party? I don't ~ May Giphy

Sted Amfiteateret i Halvblodslejren, Long Island.
Tid Henad aften, muligvis omkring 21:33.
Omgivelser En masse Halvguder m.m., som fester.
Vejr Det er stadig varmt, lunt og med kølige briser.
Dag Det er en lørdag aften, snart natten til søndag.
Påklædning Noes outfit.


Endnu en fest, dog et andet sted denne gang. Amfiteateret. Et smukt stykke bebyggelse, som klart skulle bevares i flere tusinde år endnu. Et fantastisk sted at samles og lægge ører til de smukkeste performances på scenen, som overhovedet kunne finde sted. Men ikke den lørdag aften; i stedet var der gang i højtalerne omkring scenen og en masse halvguder og væsner var mødt op til aftenens fest, som blev holdt for alle hytter og arbejdsgivere. Noe var ikke den største festabe, men alligevel formåede han altid - næsten da - at møde op til festerne og på en eller anden måde, deltage ligeså. Som den lørdag aften. Han sad på en af tilskuerpladserne og betragtede halvguderne omkring sig. Der var borde med alverdens mad og drikkevarer på. Der var blevet pyntet fint op snart over det hele på pladsen. Folk talte og grinte sammen. Noe havde for engangsskyld talt med et par halvguder fra hist og her. Han hyggede sig, til trods for han ikke var den, der dansede til et af nutidens største popnumre i øjeblikket eller befandt sig en stor folkemængde og forsøgte at være kredsens mest engagerede festtype.

Nej, i stedet sad Noe og betragtede sine omgivelser. Han nød at befinde sig udenfor den aften, da der var lunt men man kunne holde ud at være i det. Blomsterskjorterne var tilbage i Afrodite hytten og han var i stedet trukket i en af sine yndlingssweatre fra Frankrig af. Et smil spillede på drengens læber, som hans grønne øjne spejdede udover sine med-lejrdeltagere. Han elskede at være i lejren og kende til dets folk og væsner, selvom han ofte savnede Cannes. Men han skulle snart tilbage, havde han besluttet sig for. Han glædede sig. Og en dag skulle Eliaes med hjem og hilse på hans far. Han ville også så gerne have Alexa med sig tilbage til Cannes, men hun skulle lige have chancen for at finde sig til rette i lejren, før han tog hende med sig. Noe rakte ned i sin lomme for at fiske sin cigaretpakke frem. Altid en vinder, når han var til fest. Ikke at han følte sig ensom på noget tidspunkt; han nød at sidde alene og betragte andre. Men den dårlige vane var jo en vane og han kunne ikke holde op. Det var tildels blevet en mindre vane, end det havde været i første omgang, men han holdt ved det.

_______________________________
Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo7_250 Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo5_250
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 19
Antal indlæg : 82
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 21/8/2018, 15:34

Påklædning: Kjole med en hvid cardigan ud over og et par sneakers.

May skippede absolut ikke en fest, slet ikke en så stor en som denne! Det virkede som om alle var til stede, hun kunne se lærer, andre halvguder og også nogle væsner hist og her. May havde ikke været i lejren i så lang tid endnu, men hun havde dog mødt nogle stykker, som hun talte med. Derfor var hun ikke alene til festen. Det var hun aldrig. Til gengæld var hun meget flydende i sin måde at feste på, hun kunne godt lide at være sammen med flere forskellige folk og grupper, frem for at følges med bestemte personer. Derfor havde hun allerede hilst på en håndfuld folk hun kendte lidt. Efterfølgende var hun havnet på dansegulvet. Det var den første fest hun var med til, hvor der var så mange med fra hele lejren, det glædede hende at se folk danse og have det sjovt. Det virkede som om at amfiteateret var det perfekte sted at holde store fester, der var god plads og folk kunne sidde hvis de fik brug for det.

May havde danset i et god stykke tid, hun havde sat sig for at hun skulle smage noget af maden der var sat ud til festen, så hun fik hurtigt danset sig væk fra dansegulvet og hen til bordene med mad og drikke. Hun gik lidt rundt for at se hvad der var af forskellige ting og sager før hun besluttede sig for et stykke kage. Hun tog en bid og smilede, det var chokolade! Hun elskede chokolade! Før hun forlod bordene fik hun også hældt et glas med øl op til sig selv før hun så lidt rundt for at finde folk hun kendte.
I stedet for at finde nogen hun kendte, fik hun øje på noget andet. Der sad en gut oppe på en af siddepladserne og så ned på hele festen. May rynkede kort brynene før hun så besluttede sig. Hvad lavede han dog der? Hun begyndte at gå i hans retning og fik hurtigt kravlet over et par rækker tilskuerpladser før hun stod et par stole fra ham. Hun smilede til ham imens hun stod der med et stykke kage i den ene hånd og et glas med øl i den anden.

"Hej!" lød det fra hende, hun talte ret højt, mest fordi hun lige var kommet fra den høje musik der spillede nede ved dansegulvet. May tog dog godt sig selv i at tale for højt, så hun rømmede sig kort før hun igen talte. "Hvorfor sidder du her, helt alene? Venter du på nogen?" spurgte hun, denne gang med et lidt mere normalt toneleje.
Hun smilede venlig til ham imens hun afventede svar. Hun var ikke sikker på om hun forstyrede ham eller ej, men hun ville bare så gerne have alle hyggede sig til fester som denne. May så lidt på sit stykke kage, før hun rakte det ud mod ham. Hun havde godt nok allerede taget en bid af kagen, men han kunne vel bare spise fra den anden ende af. "Kage?" tilbød hun kort før hun tog en slurk af sin øl.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 27/8/2018, 16:51

Et smil spillede på læberne af den unge halvgud, som han sad og betragtede aftenens glade festaber, der dansede og hujede rundt for enden af tilskuerpladserne. Alle så ud til at have det rigtig sjov og morede sig uendeligt. Mange ville helt sikkert blive til solen atter stod op og skinnede udover hele lejren. Ikke Noe; han ville gerne hjem et tidspunkt og få noget søvn. Der var muligvis alkoholiske drikkevarer til festen og ambrosia manglede bestemt ikke, hvilket nok var noget af det bedste at drikke for en halvgud. Den franske halvgud nød også et par glas ambrosia i ny og næ. Men ikke noget han gjorde sig videre i. Det var fredfyldt blot at befinde sig i egne tanker og med sine cigaretter - stadig en skide dårlig vane, men hvad kunne man lige gøre der? Han ville ikke bryde sig om at stoppe med at ryge og det var efterhånden også en vanesag til fester og ikke officielt i hverdagen.

Nogle lyde fik skubbet Noe ud af sine tanker og drømmer, og han drejede hovedet for at kigge til siden, hvor han fik øje på en brunhåret ung kvinde. Noe kiggede på hende med sine grønne, nu nysgerrige øjne og sendte hende et smil.
"Hej," Svarede han. Kvinden talte højt, meget tydelig ligeså. Han vidste ikke helt, hvorfor hun talte så højt, men lod det bare ligge.
"Jeg kan godt lide at sidde for mig selv og betragte mine omgivelser," Svarede han herefter med sin gennemtrængende franske accent og med øjnene stadig hvilende på kvinden. Han tog et lille sug af cigaretten mellem pege-og langefinger, før han trak den bort fra kvinden, da han ikke ville være uhøflig, hvis hun nu ikke brød sig om røg.

"Øh... ellers tak," Noe var blevet tilbudt kage af en fremmed; den fremmed kvinde havde tydeligvis spist af kagen. Og desuden var Noe heller ikke den store kagetype. Han kunne sagtens spise et stykke, men så ej mere.

_______________________________
Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo7_250 Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo5_250
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 19
Antal indlæg : 82
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 5/11/2018, 15:52

May stod roligt og sippede til sin øl, da han hilste tilbage og forklarede sit fravær fra festen. Hans svar var dog underligt, i hvert fald i hendes hoved. Han gik jo glip af alt det sjove?
Hun lagde sit hoved lidt på skrå, så det lange brune hår faldt over hendes ene skulder. "Mm, ska du ikke ned og finde dine venner?" spurgte hun og så kort ned mod festen. Der var stadig rigeligt der så ud til at danse. Andre stod i grupper og snakkede så vidt May kunne se. Hun så dog igen mod ham før hun trak på skuldrene. "Må jeg holde dig med selskab imens jeg spiser?" da hun spurgte løftede hun kage stykket op, som han lige havde takket nej til. Det var ellers et lækkert stykke, den var ikke tør, men blød og fyldig i smagen.

Før han kunne nå at give svar havde hun allerede sat sig, og havde taget endnu en bid af kagen. Der faldt krummer ned i hendes skød, men det bekymrede hende ikke så meget. Kjolen kunne altid vaskes hvis kagen lavede pletter. Som hun sad der kunne hun også se ned på festen, det var uvant for hende at forlade en fest uden helt at forlade den. Det var sjældent hun forlod en fest før den var slut, men gik hun før den sluttede var det gerne med andre folk, som havde fundet andet sjov.

May kiggede lidt ned i sin kop med øl, der var stadig okay meget tilbage. Det behagede hende at hun ikke skulle hele vejen ned med det samme for at fylde den op igen. "Vil du have en tår?" når nu han ikke ville have kage, så ville han måske have en tår øl til at skylle smagen at smøg ned med? Hun røg ikke selv, men havde ikke noget imod det. Det var vel blevet en del af hendes liv, lugten af fest var somregelt fyldt med røg, sødmen af drinks og fra tid til anden lidt sved. Underligt nok havde hun intet imod det.
Denne fest lugtede dog ikke af så meget, fordi det var udendørs. Det var ikke ofte at hun festede udendørs, før hun var kommet til lejren havde det gerne været klubber hun havde besøgt. Så det var en rar afveksling.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 10/5/2019, 10:10

Noe var nysgerrig på, hvordan kvinden havde fundet ham - eller rettere, besluttet sig for at komme op til ham. For hvad skulle hun selv rende rundt og lave på trapperne eftersom hun klart udtrykte for den franske halvgud, at hun nød festen. Og sin kage. Og kage der var ikke mere af oppe på siddepladserne, hvor de befandt sig. Han smilede mildt til hende og tog endnu et sug af sin cigaret, som han forsøgte at holde i modsat retning af den unge kvinde. Han gav hende et nik.
"Ja da, gerne," Svarede han hende så og rettede sig op, imens den modsatte hånd med cigaretten strøg igennem det mørke, krøllede hår. Det var hyggeligt at sidde sammen med en anden. Noe nød at have selskab lige så meget som han elskede at være alene. Han var god til bare at være i sit eget selskab, hvilket han mente var en god ting at kunne. Han kendte et par få, som aldrig ville kunne finde ro i at bare sidde alene og lave absolut ingenting, udover at nyde sit eget selskab. Det kunne han personligt ikke selv forstå.

Det at den unge kvinde satte sig ned lige før han svarede hende, fik ham til at smile. Han betragtede hende. Hun var køn. Han betragtede hvert træk i hendes ansigt, til hun talte til ham. Noe kiggede derfor ned på hendes øl i hendes hånd og han tænkte sig kort om, før han så nikkede.
"Jo. Tak," Svarede han hende og betragtede øllen i lidt tid, før han atter fokuserede på hendes kønne ansigt igen. Han var ikke vildt meget til det søde - ikke altid og kunne sagtens undvære dessert. Men en øl kunne han næsten ikke sige nej til. Han nød at indtage alkohol og den lette og behagelige følelse som væltede indover ham, lige så snart han fik lidt alkohol indenbords. Og det behagede ham at skylle efter, efter sin cigaret. Han brød sig ikke om lugt fra cigaretter, hvilket var komisk nok i forhold til at han røg. Om der var fest eller ej.

_______________________________
Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo7_250 Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo5_250
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 19
Antal indlæg : 82
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 24/5/2019, 12:15

May smilede stort da han sagde hun godt måtte holde ham med selskab, det var rart. Hun prøvede at lytte til folk og hvad de havde lyst til, selvom hun ikke var super god til det. Det bed hende nogle gange i enden, når hun ubevidst havde tromlet nogen over fordi hun var i godt humør. Selvom hun prøvede at være mere opmærksom på andres humør, så glippede det dog alligevel fra tid til anden. Men ham her virkede dog okay med at hun sad sammen med ham.
Da han takkede ja til en tår øl stak hun koppen med øl hen til ham og smilede glad til ham. Hun havde intet imod at dele sin øl med folk. Også selvom der var langt ned hvis man skulle hente en ny, men det gik nok.
Da hun havde givet ham sin øl, da spiste hun lidt mere af kagen hun havde med sig. Den smagte stadig godt, men stykket blev dog også mindre og mindre. Havde hun været mere grådig så havde hun taget to stykker tidligere, men måske det var smart nok kun at spise et stykke.
Som hun sad og trykkede lidt så hun fra festen og hen på ham igen. Hun havde ikke tænkt over at introducere sig selv før nu. Hun sank hurtigt det kage hun havde i munden før hun sagde noget. "May forresten - eller det er mit navn" fik hun kort sagt imens hun små grinede lidt af sig selv. Hendes navn havde voldet folk forvirring før, så hun kunne godt set det kunne lyde en smule sjovt uden kontekst.

May så lidt undersøgende på ham. "Hmm.. Må jeg gætte hvem din gudeforældre er? Det er en ny ting for mig, men jeg kan forstå at det er kutyme at man sige hvem ens forældre er. Så din forældre er..." hun lænede sig en smule hen mod ham imens hun tog en stor bid af sin kage igen. Hun så ham lidt an og brummede imens hun tyggede eftertænksomt. Da der var gået nogle sekunder så hun lidt væk fra ham imens hun kneb øjnene sammen. Hun så dog igen hurtigt hen på ham. "Du er for pæn til Ares... Hmm, måske Athene?" hendes stemme var lys og eftertænksom imens hun talte. Det var ikke direkte et gæt, men hun så dog stadig spændt på ham. "Har jeg ret?" spurgte hun og smilede stort til ham.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 2/7/2019, 19:29

Noe fandt det alligevel hyggeligt, at han nu ikke længere sad alene og betragtede festen fra et stykke vej derfra. Han fik sig en tår af den unge kvindes øl og takkede hende herefter for at han fik lov til at få en tår. Det var rart at skylle smagen af cigaret ned, til trods for øl nok ikke var den bedste løsning og han opgav jo ikke sine cigaretter. Noe kiggede på hende og betragtede, hvordan hun spiste sit stykke kage. Hun var køn og ganske venlig at tale med, selvom de først lige var kommet i snak.

Så en præsentation var en rig mulighed for at introducere en selv, og den unge kvinde kom faktisk i forkøbet. Noe kunne ikke lade være med at smile til hende, sådan som hun tyggede af munden for at kunne tale. Han stillede ølflasken ved deres sko på jorden og rakte sin ene hånd frem imod hende.
"Noe," Præsenterede han så sig selv og sendte hende et smil. Herefter trak han langsomt sin hånd til sig, og placerede fødderne på ryglænet på stolen foran sig, så armene kunne hvile på knæene. Han kiggede atter på May med et smil på læberne.
"Åh? Ja, klart," Svarede han hende så, da hun nu ville gætte hans gudeforælder. Det var interessant at høre, hvad hun ville sige omkring ham og hvem hun eventuelt tænkte var hans forælder. Så han lyttede intenst til, hvad hun sagde. Dog kunne han ikke undgå at grine lidt og ryste på hovedet, så de mørke krøller blidt flagrede omkring ansigtet på ham.
"Det er hverken Ares eller Athene, desværre," Sagde han så og bøjede ganske lidt ned i ryggen, så han nærmest krøllede sig sammen. Det var så specielt og også så underligt med en gudeforælder. At de alligevel havde så stor en indflydelse på én, til trods for det ikke var alle som mødte dem eller bare kendte til dem generelt.
"Prøv igen," Sagde han med sin lave og blide stemme. Alt imens han selv sad og spekulerede på, hvem mon May var datter af. Han havde et par bud i hovedet.

_______________________________
Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo7_250 Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo5_250
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 19
Antal indlæg : 82
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by May on 3/7/2019, 15:26

May smilede stort til ham da han rakte hende hånden for at præsentere sig. Hun gav hans hånd et blidt klem før hun slap den igen. Noe - det var ikke et navn hun havde mødt før. Det gjorde ikke hendes gætteri nemmere. Hun betragtede ham lidt som han satte sig anderledes.
Da han sagde at hun ikke havde gættet rigtigt nikkede hun kort, før hun så lidt ned på festen. Hun hapsede den sidste bid af sin kage imens hun overvejede andre mulige forældre han kunne have.
Da hun havde siddet et lille minuts tid og tænkt så hun igen på ham med et eftertænksomt blik. Det ville ikke ligne et barn af Zeus at sidde væk fra festlighederne, eller det formodede hun i hvert fald. Måske han var en drømmende type? Det ville passe okay med at han ikke var nede sammen med alle andre.
May fik igen hurtigt tygget af munden før hun talte. "Det er ret svært at gætte.. Men jeg er ret sikker på at du ikke er barn af Zeus eller Poseidon, for nogle af de børn virker ret vilde. Eller dem jeg har mødt har været ret vilde!" som hun forklarede lidt så hun lidt ned på festen igen og smilede.

"Men måske er din far Apollon? Han ser vel også alting på lid afstand lige som du gør nu?" spurgte hun og så på ham igen med et forsigtigt smil. Det var ikke fordi hun mente noget spydigt med sin sammenligning, men det var hendes bedste bud. "Vent med at sige om jeg har ret eller taget fejl! Giv mig en ledetråd hvis jeg tager fejl!" sagde hun lidt halv højt, alt imens hun lænede sig hurtigt hen til ham med den ene hånd afvigende løftet. Det var måske en lidt for svær udfordring hun havde givet sig selv alligevel.
Da hendes udbrud var overstået sænkede hun igen sin hånd og lænede sig en anelse tilbage igen, dog lænede hun sig ikke til tilbage i sin stol. Hun så i stedet på ham med et interesseret blik og en meget opmærksom attitude. Selvom hun ikke var den mest tålmodige person i verden, så var hun alligevel okay god til at forholde sig til små lege og udfordringer som dette gætterri.
May
May

Fulde navn : May Sobel Winter
Alder : 22
Antal indlæg : 43
Join date : 18/08/18
Bosted : Dionysos hytten - halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Noe on 3/7/2019, 20:22

May så så eftertænksom ud, sådan som hun færdiggjorde sin kage og herefter atter forsøgte sig. Denne gang udelukkede hun to guder, hvilket fik Noe til at le lidt. Han så sig fremad og kiggede ned imod festen, som stadig var godt kørende. Han nød at have folks grin, råb og sang i baggrunden, imens han sad og nød sin cigaret eller hvad end han nød. Denne gang var det jo en cigaret, og han tog endnu et sug af den. Før han atter kiggede på den unge kvinde ved sin side. Endnu et lille grin undslap.
"Apollon? Måske. Måske ikke," Svarede han hende med et blidt smil."En ledetråd? Okay," Noe nikkede, tænksomt. Hvad skulle han sige for at hun gættede sig frem til hans forælder? Han kneb de smalle øjne i og kiggede frem for sig. Så kiggede han atter på May med et smil på læberne. "Min ledetråd er, at jeg elsker kærlighed, og kærlighed er for alle," Sagde han så med sin blide, søde stemme og nikkede herefter for sit svar. Det var muligvis en alt for stor ledetråd ellers kunne det lyde som et citat fra et eller andet google billede. Noe vendte sig atter imod festen. Tankerne led atter hen mod, hvem May's forælder var. Han fandt det svært at gætte sig frem til et svar, og han brugte ligeledes udelukkelsesmetoden for at finde et svar. Af og til betragtede han kvinden ved sin side, og andre gange betragtede han festen forneden af sine fødder. Han ville gerne derned senere, men nu talte han med May og det var perfekt for ham.
Noe kiggede på May for at betragte hendes reaktion og generelt hendes kønne ansigt. Han smilede lidt. Han tænkte, at han nu måtte være 'afsløret' eller hvad man kunne kalde det. Selv troede han, at det var tydeligt, men han vidste også godt, at han ikke var en af de kønneste, mente han i hvert fald ikke selv. Egentlig var han bare til, og så selvfølgelig nærmest forelskede han sig i alle han mødte. En form for kærlighed som ikke kunne forklares og som var forskellig fra person til person. Men alt i alt, så elskede han Elias og alt det han gav ham. Men kærligheden til mennesker som han mødte var ubeskrivelig og anderledes. Så meget kærlighed.
"Kan du gætte det?"

_______________________________
Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo7_250 Nice to meet you! You party? I don't ~ May Tumblr_pdgw4bLgtB1wypyaqo5_250
Noe
Noe

Fulde navn : Noe Boulét
Alder : 19
Antal indlæg : 82
Join date : 13/07/18
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / Cannes, Sydlige Frankrig

Tilbage til toppen Go down

Nice to meet you! You party? I don't ~ May Empty Re: Nice to meet you! You party? I don't ~ May

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum