Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


Sister and brother ~ Eliana

Go down

Sister and brother ~ Eliana

Indlæg by Connor on 1/8/2018, 11:51
Sted Hytterne, Apollons hytte nr. 10.
Tid Klokken er ca. 13:30.
Omgivelser Apollonbørn i hytten.
Vejr Det er lunt og dejligt udenfor.
Dag Det er en onsdag middag.
Påklædning Troyes outfit.

Det var en stille og rolig dag i Apollons hytte. Der var ikke så mange børn af Guden den middag, da mange bestemt var enten til sen frokost, træning eller lignende. Connor var ikke én af dem; han befandt sig i hytten med sit headset i ørerne på sin lille iPod, som han elskede overalt på hele Jordkloden. Pt. lyttede han til "Lemon Tree" med Fools Garden. En god, gammel sang, som var afslappende at lytte til og næsten altid fik et smil frem på læberne af den engelske halvgud. Han lå på ryggen i sin seng med baghovedet placeret i puden under sig og lå ovenpå sin dyne på grund af det varme vejr udenfor. Det var dejligt med den varme, til trods for han havde hørt andre halvguder brokke sig over den ekstreme varme, der dukkede op. Nu var Connor også søn af Guden Apollon, så varme generede ham absolut ikke. Faktisk kunne han bevæge sig udenfor i en varm strik og stadig have det pisse nice, hvor andre nok ville falde smeltende om. Udover hans søskende, selvfølgelig.
Det var rart at være tilbage i Halvblodslejren igen efter et langvarigt besøg hjemme hos sin mor i New York City. En storby, som Connor aldrig rigtigt har vænnet sig til og han savnede ekstremt meget England, decideret Brighton, hvor han blev født og boede hele sin barndom, hvilket gjorde NYC stadig så nyt for ham. Heldigvis havde moderen anskaffet sig en lille hund, som Connor elskede højt og nød at bruge tid med, når end han var hjemme på besøg. Det gjorde ham altid så glad at bruge tid med sin mor og han fik altid en ny energi, så han var endnu en gang klar på at tage Lejren med storm. Det elskede han.
Et bredt smil sad på læberne af halvguden, som han lå i sengen og lyttede til sit musik. Han var ikke blevet forstyrret i en lille time nu; før blev han forstyrret et par gange af nogle nye lejrdeltagere, børn af Connors far ligeså, som ikke kunne finde rundt. De kunne ikke engang finde toiletterne - altså, hallo.

_______________________________
Connor
Connor
Admin

Fulde navn : Connor Parker
Alder : 19
Antal indlæg : 493
Join date : 21/12/11
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / New York City med sin mor

http://halvblodslejren.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum