Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month


En jordbær tur ~ Michael

Go down

En jordbær tur ~ Michael

Indlæg by Gæst on 28/4/2012, 15:20

Sted: Jordbærmarkerne.
Vejr: Solen skinner og det er lunt.
Omgivelser: Nymfer, jordbærmarkerne, andre halvguder.
Tid: Over middag.
Dag: Lørdag.
Påklædning: En hvid, lidt for stor, hættetrøje med print på fronten af teksten 'Live like a Goddess', et par lyseblå, tætsiddende jeans med huller ved lårene og knæene. Et par sorte Converse sko, der ser helt nye ud. Håret er strøget tilbage i en høj hestehale.


Hope trådte ind på en af markerne. Hun kiggede rundt. Hun ville ikke noget specielt, men hun kedede sig sådan i sin kahyt og havde besluttet sig for en lille gåtur. Hun var så endt ved jordbærmarkerne. Hun begravede sine hænder i den store lomme på den lidt for store hættetrøje. Hun bed sig lidt i den matrøde underlæbe. Hvad skulle hun overhovedet lave på en mark fuld af jordbær, når nymferne vogtede?
Hun kiggede atter rundt. Der var nærmest nymfer over det hele. Som om de havde regnet med, at der ville komme halvguder. Hun smilede lidt for sig. Hun beundrede nymferne utrolig meget. De var så seje og så hardcore. Det var virkelig fedt, mente hun. Hun ankom sidste sommer i lejren, så hun havde snart kendt til lejren i et år. Hun boede dog ikke i lejren, men boede hjemme hos sin far. Hun kendte sagtens til sin gudeforælder. Hendes mor var Afrodite. Hun havde været så vred og ked af det over sin mor, dengang hun ikke kendte sandheden, men da hun fandt ud af, at hun ikke bare var et normalt menneske, så ændrede der sig noget inde i hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum