Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Noe
What do you think about this place? ~ Avery I_vote_lcapWhat do you think about this place? ~ Avery I_voting_barWhat do you think about this place? ~ Avery I_vote_rcap 
Nolan
What do you think about this place? ~ Avery I_vote_lcapWhat do you think about this place? ~ Avery I_voting_barWhat do you think about this place? ~ Avery I_vote_rcap 


What do you think about this place? ~ Avery

Go down

What do you think about this place? ~ Avery Empty What do you think about this place? ~ Avery

Indlæg by Alyssa on 2/7/2012, 15:15

Sted ~ Ved hytterne.
Tid ~ Midt på dagen..
Omgivelser ~ Halvguder, Satyrer osv.
Vejr ~ Solrigt og ret vindstille. Let brise.
Påklædning ~ Det kan du læse i indlægget.


Det var en utrolig dejlig dag. Solen skinnede helt klart og der var næsten ingen vind. Kun en let og dejlig kølig brise. Det var virkelig dejligt at rende rundt i dette vejr. Specielt hvis man var en fem-årig, lille pige der elskede at lege og være udenfor. Hvilket Lucy jo var. Hun sukkede veltilpas og smilte stort. Det var en perfekt dag til at have kjole på. Bare en almindelig sommerkjole, men stadig.. Lucy elskede kjoler. Og specielt rigtige prinsessekjoler. Men hun kunne nu sagtens gå i bukser og bluse også. Idag var hendes ret lange, lysebrune hår sat op i to fletninger. Fletninge-rottehaler kunne man vel egentlig også godt kalde dem. Hun havde en lyserød kjole på med et mønster der var hvidt. Hun løb rundt og legede ude foran hendes hytte. Eller.. Det ville jo så sige Demeter's hytte. Hun havde kun to halvsøskende. Ayra og Jake. Og de var jo begge to meget ældre end hende selv. Faktisk havde hun indtil videre ikke mødt nogen på hendes egen alder. Alle var mindre end hende. Men selvfølgelig gjorde det hende ikke så meget. Hvis bare folk gad at lege med hende, var hun ret så ligeglad med hvor gamle de var. Hun gik hen til et stykke græs og plukkede nogle af de blomster der voksede omkring det. Hun elskede blomster..

_______________________________
"I may be a daughter of Hera, but I'll still kick your ass."

What do you think about this place? ~ Avery Tumblr_ndpw6vmvUd1qecr19o5_r1_250

Alyssa Katelyn Reed
Alyssa
Alyssa

Fulde navn : Alyssa Katelyn Reed
Antal indlæg : 76
Join date : 29/06/12
Bosted : Heras hytte, i Halvblodslejren

Tilbage til toppen Go down

What do you think about this place? ~ Avery Empty Re: What do you think about this place? ~ Avery

Indlæg by Avery on 2/7/2012, 15:40

Påklædning: Outfit -tasken

Den 19-årige datter af Artemis, gik rundt mellem de mange hytter. Hun havde fået afvide at før i tiden havde der kun været 12 hytter, men efter den andne store kamp mellem Kronos og guderne, havde Percy Jackson ønsket at alle guderne skulle have en hytte. Ikke bare olymperne, men også underguderne. Og der var virkelig mange underguder. Hun havde opdaget at der stort set var en gud for enhver ting. For advokater, for skolelærere, for svømmere, ja, for alt i verden. Selv for mariehønerne.
De fleste i lejren var på hendes alder, eller deromkring. Hun havde kun set to personer der skilte sig ud fra mængden. Den yngste søn af Afrodite, Marius, og den yngste datter af Ares, Summer. Marius var 14, og derfor yngre end hans bror og søstre. Summer var 5 år, og derfor den yngste af Ares-børnene og vist den yngste af alle i lejren. Det gav hende en del opmærksomhed, da hun var så lille og meganuttet. Det så også ud som om, Matthew var meget glad for hende. Men man kunne vel ikke være andet end glad for sådan en lille guldklump, vel?
Hun så til den ene side og fik øje på en hytte med græstag, Demeters hytte. Hun havde altid elsket den hytte, påggrundet græstaget. Det kunne hun godt lide. Hun så sig omkring og fik øje på en lille pige, med langt lyst hår. I starten troede hun at det var Summer, men denne pige så anderledes ud, altså ansigtstrækkene var anderledes. Avery smilte, gik hen til pigen.
"Hej, mit navn er Avery, hvad hedder du?"Hun havde altid holdt af små piger, især nuttede piger. Og denne pige, var helt klart ligeså nuttet som Summer. Hun satte sig på hug, så hun var mere i højde med pigen.

_______________________________
What do you think about this place? ~ Avery 43633507310f5161c5c1
Avery
Avery

Fulde navn : Avery Allison Samford
Alder : 20
Antal indlæg : 60
Join date : 17/04/12
Bosted : Lejren, hytte 8

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum