Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month


En mission kan gå flere veje ~ Nolan

Go down

En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty En mission kan gå flere veje ~ Nolan

Indlæg by Connor on 15/7/2019, 22:26Two boys, one mission . . . .


Sted: New York City, the US, i Amerika.
Tid: Om middagstid - omkring 12:47.
Omgivelser: En masse mennesker and who knows.
Vejr: Overskyet himmel, men lunt og uden byger.
Dag: Det er en mandag i juli måned.

En mission kan gå flere veje ~ Nolan Giphy

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Connor var så spændt på at skulle i gang med missionen, som både han og gudefyren, Nolan, havde fået foræret. Han var klar på at skulle vise sit værd overfor lejren og forhåbentligvis også overfor sin kæreste. I bund og grund nok mest overfor sig selv. Han havde aldrig haft det store mod og var ikke den bedste til at fremstå seriøs og moden. Langt fra. Han var mere typen, som jokede med alverdens i stort set alle situationer og blev lettere låst fast i momentet, hvis der kom alvorlige ting på bordet. Han øvede sig i at blive bedre og modne op, men det var med konsekvenser og besværligheder på samme vej, så det var ikke lige altid nemt.

Men trods udfordringerne, så var Connor altså blevet sendt på sin første mission. Med Nolan. En god gut, som han før havde mødt i lejren, og som jo egentlig var bror til kæresten. Interessant. Den blonde halvgud af Apollon ville helt klart vise Nolan sine bedste sider og forsøge sig med at være både sej og modig i enhver kommende situation. Det burde kunne lades sig gøre - så vidt som muligt, og Connor ville forsøge sig fra sine bedste vinkler. Han vidste, at hans mundtøj ikke skulles pudses hjemmefra, i og med han kunne snakke pænt meget; munden kunne køre i flere timer, og dette var han godt klar over. Noget, som han burde holde lidt igen med. Måske. Hvis han huskede det. . . .

Omgivelserne af de mange, mange mennesker fyldte rundt på gaderne midt inde i selveste New York City. Der vrimlede med mennesker. Mennesker, som ikke anede, hvad der levede iblandt dem. Blandt andet halvguder sendt på mission for at opsnuse informationer. Connor, som stod midt på en befolket gade i storbyen, strøg en hånd igennem sit blonde, krøllede hår og han så sig omkring med de blå, skinnende øjne; de lyste af spænding og nysgerrighed. Han glædede sig ekstremt meget og kunne ikke vente med at komme i gang med missionen. Om det blev farligt? Det håbede han, det kunne være cool. Noget, som han kunne snakke om i evigheder - desværre for de, han udvalgte til at lytte. Havde den poetiske halvgud valgt det rette tøj til en mission? Han var ikke sikker, men han gik næsten ingen stedet uden sin slidte denim jakke købt i en eller anden vintage shop faktisk inde i New York City for længe siden. Så den var han iført samt et par sorte bukser med en lignende langærmet. Han mente nu alligevel, at han kunne camouflere sig lidt. Ligne en random fra en storby, netop for at kunne finde frem til de informationer. Han var stolt af sin tankegang allerede.

_______________________________
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Video-Troye-Sivan-for-Web_3
Connor
Connor
Admin

Fulde navn : Connor Parker
Alder : 20
Antal indlæg : 496
Join date : 21/12/11
Bosted : Halvblodslejren, Long Island / New York City med sin mor

http://halvblodslejren.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

En mission kan gå flere veje ~ Nolan Empty Re: En mission kan gå flere veje ~ Nolan

Indlæg by Nolan on 24/7/2019, 20:14

Nolan vendte kortet en halv omgang. Fortrød og vendte det tilbage igen. Så trak han vejret dybt - kun for tiende gang at bekræfte byen lugten for meget af bilos. Kunne der være så mange biler noget sted? Så mange mennesker? Nolan var ikke ked af at være omringet af mange mennesker. Men han var opvokset i en lille by. Den største by han havde været i nærheden af, havde været da han skulle besøge Frankrig med Felix. Det havde været en speciel oplevelse, og endnu et sted hvor han havde følt sig...Malplaceret. Felix havde søde forældre. Nolan havde ingen. Kunne ikke fransk. Det havde været Felixs verden, ikke hans. Men som en god storebror havde han smilt hele vejen igennem og intet sagt. I det mindste havde han set noget af Europa, ikke?

Og nu stod han et sted der var en million gange større. Efter freden i lejren, hvor han havde boet siden han opdagede han var en halvgud, var det overvældende. Hvor tæt var han på stedet, hvor han skulle mødes med Connor?
Han var normalt ikke geografisk besværet. Han kunne godt finde rundt. Måske var det netop fordi det hele virkede lidt overvældende.
Endnu en gang lod han blikket glide over kortet. Okay, nu måtte han fokusere sig lidt! Han stod der...Og så vidt han huskede, ville Connor være....

På en eller anden måde fandt han vej. Kun 10 minutter senere havde han fundet gaden og et øjeblik efter genkendt skikkelsen. Trods han kun havde mødt fyren en gang sammen med Felix. Han foldede kortet sammen og begravede det i en lomme i sin hættetrøje. Et par kondisko, et par almindelige jeans, et lidt for stor T-shirt og en hættetrøje med lynlås i midten. Over den ene skulder hang hans rygsæk med fornødenheder. Simpelt. Fordi dette var hans første tur ud af lejren i mange år, havde han ganske enkelt ikke vidst hvad han skulle pakke eller tage på. Men det virkede til at gå fint. Gjorde det ikke? En hånd gled igennem det flade, brune hår.
"Connor!"
Med en vinkede hånd i luften banede han sig vej over til fyren. Helt ovre ved ham holdt intet ham fra at møde fyren med et kram. De var jo nærmest familie nu alligevel! I hvert fald så længe Connor behandlede Felix ordentlig. Der var flere Eros-børn, men Nolan havde altid haft et ømt punkt for Felix. De to var kommet godt ud af det fra starten, så selvfølgelig var han beskyttende over for sin lillebror. Den fyr havde et stort hjerte. Så forhåbentlig afspejlede Connor det til fulde. Det ville turen jo vise!
Men Nolan var ikke ondt anlagt. Tværtimod. Han var trods alt søn af en kærlighedsgud, ikke en...Ondskabsgud.
"I et øjeblik troede jeg aldrig jeg skulle finde dig. Kender du New York? Jeg gør ikke. Jeg har aldrig været i så stor en by. Eller ude for lejren i...Alt for lang tid. Hvis dette er hvad en pludselig ansvarlighed og kamptræning giver mig, overvejer jeg at blive en doven idiot igen!" sukkede han, med en arm i siden, som han så sig omkring på gaden. Et stort smil hvilede dog på ham.
"Så! Hvor skal vi hen?"

_______________________________
En mission kan gå flere veje ~ Nolan Tumblr_nt6atqXcxd1tym89wo2_r1_500
Nolan
Nolan
Præfekt

Fulde navn : Nolan Deering
Alder : 24
Antal indlæg : 385
Join date : 14/08/15
Bosted : Lejren. Hytte 20

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum