Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2019

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
» Blog om online rollespil
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty7/8/2019, 09:48 by Nolan

» En mission kan gå flere veje ~ Nolan
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty24/7/2019, 20:14 by Nolan

» Søger du også nye emner?
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty10/7/2019, 10:04 by Nolan

» Discord Chat?
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty5/7/2019, 14:58 by Nolan

» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty3/7/2019, 20:22 by Noe

» WaW
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty3/7/2019, 14:21 by Hedwige

» Party by the lake! (May)
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty20/6/2019, 12:18 by Nolan

» Back At it Again!
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty16/6/2019, 19:12 by Felix

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
The sweetest taste (privat) - André <3 Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

Top posting users this month
Nolan
The sweetest taste (privat) - André <3 I_vote_lcapThe sweetest taste (privat) - André <3 I_voting_barThe sweetest taste (privat) - André <3 I_vote_rcap 


The sweetest taste (privat) - André <3

Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 11/7/2012, 02:03

Tid: ca. 20.00
Sted: En faldefærdig, forladt hytte ude i skoven.
Omgivelser: Stearinlys, tæpper, træer, rødvin og absolut INGEN uvelkomne halvguder.
Vejr: Lidt køligt udenfor pga. tidspunktet, men stearinlysene varmer hytten op.
Årstid: Sommer.
Påklædning: Klik her!

Theodor tøffede stille og roligt rundt inde i den forladte hytte. Tæpperne lå fint spredt ud på gulvet foran den faldefærdige, meget lille og meget ødelagte sofa. Vinen og vinglassene stod fint på det lille bord ved siden af sofaen. Og stearinlysene var så småt ved at blive tændt. Theodor havde egentlig aldrig været særlig romantisk anlagt. Ikke fordi han ikke ville være det, han anede bare ikke hvad han skulle gøre for at være romantisk. Men han vidste at André var meget romantisk og han vidste at han ville sætte pris på at Theodor gjorde noget ud af denne her faldefærdige hytte. Det var deres første rigtige date som kærester og de ville gerne have lidt privatliv. Det var derfor de havde valgt hytten ude i skoven. Det var nu ikke fordi halvguderne sad i hytterne i aften. Der var vidst sat op til den helt store lejrsang ude ved bålet, så der ville de fleste halvguder nok være. Egentlig kunne de jo nok godt have været inde i en af deres hytter, men det ville være meget akavet, hvis der lige pludselig kom nogle af deres roommates - eller i Andrés tilfælde; søskende - og afbrød dem midt i noget. Han ærgrede sig over at han ikke havde taget noget musik med, men på den anden side, kunne man tydeligt høre fuglene synge deres aftensang og det var nu egentlig nok for Theodor. Forhåbentlig var det også nok for André. Egentlig var Andrés stemme musik nok i Theodors øre, men han regnede lidt med at Andrés mund ville være optaget af noget andet end at snakke. Eller; det håbede han da i hvert fald. Hvad han skulle forvente af denne romantiske aften vidste han ikke helt. De havde jo hytten helt for dem selv, og man vidste aldrig med André. Overraskelser var nok hans speciale. Men det kunne Theodor nu godt lide. Der var faktisk ikke én eneste ting han ikke kunne lide ved André.. Jo.. Han kunne ikke lide at André var så fanden lækker og dejlig, så Theodor ikke kunne få ham for sig selv. Alle pigerne ville have André. Men det var jo egentlig lige meget. Så længe André og Theo kun havde øjne for hinanden, skulle det hele nok gå.

Stearinlysene stod lidt forskellige steder i den lille hytte. Mest omkring tæpperne, men også i vindueskarmene og andre steder på gulvet. Selvom der stadig var sommer-lyst udenfor, så gav stearinlysene hytten en varm glød. Og desuden ville der nok heller ikke blive ved med at være lyst udenfor. Theodor bevægede sig roligt rundt omkring og tændte lysene. Han havde sørget for at der ikke ville være nogen form for brandfare.. Det ville være noget af en mood-killer, hvis der gik ild i hytten. Theodor åndede tilfredst ud og kiggede ud over det romantiske arrangement han havde anrettet. Det eneste der manglede nu, var André.

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 13/7/2012, 22:39

Påklædning: http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/medium/2012/07/10/2346897_dsada.jpg?1341936529

Blomster? Tjek.
Tøj der er nemt at få af, men som stadig ser godt ud? Tjek.
Vin? Tjek.
Bankende hjerte og store forventninger? Tjek.

En nervøs skælven løb igennem Andrés krop, selvom det så ud som om alt på huske listen var på plads. Hans hænder rystede af spænding og nervøsitet da han kom gående igennem skoven, hen imod stedet hvor det hele skulle foregå. Deres første date. Hans hænder var knuget om de genstande han havde taget med. Han havde en flaske vin med, som en personligt synes var ret god, da han ikke vidste hvor meget Theodor havde bragt med sig. I den anden hånd, havde han en fin rød tulipan. Han kunne ikke lade være. Tulipanen betød så meget for ham, og han havde aldrig givet den til nogen før Theodor. Det den stod for, kunne ikke beskrives med ord, eller det kunne det. Den stod for evig kærlighed, og når der kun var en, så betød det at "du er min eneste ene", men end ikke det, ville kunne give Theodor en brøkdel viden af, hvor meget André faktisk var begyndt at elske ham. Han kunne ikke forklare det med ord, eller ved at gøre ting eller give Theodor ting, for ligemeget hvad han gjorde, eller sagde, eller gav ham, ville det ikke kunne vise det.

Turen hen imod hytten i skoven, virkede kortere end tidligere, da han havde tjekket hvor det nu var, det var henne. Andrés hjerte satte farten en smule op, da han kunne se hytten med lys i vinduerne. Han vidste Theodor var på den anden side af hyttens væg, og han kunne ikke vente. Han ønskede at spurte ind og overfalde sin kæreste, overdynge ham i kys og kram, lade hans hænder og læber berøre en hver millimeter af halvgudens vidunderlige krop. Men det måtte vente, bare lidt længere.

Andrés ben tog længere og længere skridt, og hurtigere og hurtigere nærmede han sig hytten, med sin elskede indendørs. Og endelig. Endelig stod han foran døren til hytten, han sparkede blidt til døren, inden han skubbede håndtaget ned med den ene albue. Et smil bredte sig over hans læber da han trådte inden for. Først stod han med ryggen til Theodor, imens han lukkede døren bag sig. Da han vendte sig om, og fik øje på alt det Theodor havde forberedt, begyndte han at smile endnu mere. Hans øjne strålede, da han spredte armene ud og trak på skulderne.
"Hey, hvad vil du have først, vinen, eller blomsten?" Andrés stemme var så fuld af glæde over at se drengen igen, men et eller andet sted inden i ham, ventede han på at de kunne få drukket vinen, så han endelig ville kunne komme helt tæt på halvguden, der jo nu var hans kæreste. Der var visse fordele, ved at komme sammen med folk. Og dem glædede André sig til at udnytte, bare en smule...
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 14/7/2012, 02:13

Theodor stod tilfredst og betragtede den romantiske anretning, da han hørte døren åbnes. Han smilede stort, allerede inden han vendte sig om og så det var André. Sin elskede kæreste. Sin eneste ene. Den allerdejligste dreng på jorden. Og hvor så han da godt ud.. Som altid. De tætsiddende jeans, skovmandsskjorten og læderjakken gav ham det perfekte rå look. Theodor kunne godt lide drenge der var lidt badass! Og hvad var mere bad end en søn af Hades i en læderjakke? Intet var mere bad end det - ifølge Theodor. Han stod tavst og betragtede ham lidt, med et smil på læben. Hvor var han dog heldig at finde en dreng som André. Damernes ven, skørtejægeren som aldrig nogensinde havde skænket andre drenge en tanke, indtil Theodor åbenbart fik han overbevist.

Blomsten og vinen lagde han mærke til så snart André trådte ind af døren.. Han var jo så romantisk, den lille mand. Blomsten var rød.. Hvilken slags det var, anede Theodor dog ikke. Men han var i hvert fald glad for den. Vinen så også god ud. Noget bedre end den vin Theodor selv havde anskaffet sig fra en af Dionysos' børn. Han anede ingen gang hvordan den smagte, men han vidste at smagen af Andrés læber ville pryde ham mere, end smagen af vinen.
Theodor løftede det ene bryn og kiggede lumsk på sin kæreste, "Dig" sagde han og bevægede sig langsomt, men bestemt over mod den kære halvgud. "Kys mig" sagde han, da han var kommet helt hen til André. Han tog bestemt fat om Andrés hage og kyssede ham kort. Da han langsomt slap Andrés læber igen, smilede han skævt til drengen. Han lod sit ansigt være få centimeter fra ham og han kunne tydeligt mærke Andrés åndedrag mod sine læber. "og nu til vinen" sagde han og tog forsigtig blomsten og vinen ud af hånden på ham. "Tak" sagde han og hentydede til blomsten. Han havde hverken nogen vase, eller noget andet sted at blomsten kunne stå i, så han gik bare hen og lagde den på bordet ved siden af vinglassene. Han var vild efter at få åbnet vinen og dulmet nerverne lidt. Han ville ikke skuffe André. Men han ville hellere ikke forvente for meget at den nyudsprunget dreng. Han ville bare nyde deres tid sammen. Nyde hinanden, rødvinen og stilheden. Theodor kunne næsten ikke vente med at udforske Andrés krop. Han havde afklædt ham med øjnene lige siden første gang de mødtes og han var rimelig sikker på at han ville komme til at gøre det i virkeligheden, denne gang.


_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 14/7/2012, 09:46

André havde ikke tid til at kigge på alt det romantiske som Theodor havde fået lavet, jo han havde da kort skimtet det, men han ville nu heller kigge på halvguden, end væggene og gulvet. Ikke at det hele var spild, over hovedet ikke. Lige nu hvor der bare... bedre ting at kigge på.
Et øjeblik glemte han egentlig hvor han var henne, og hvad han lavede, der var kun ham og Theodor, der stod og betragtede hinanden. André havde altid følt sig bedre til pas i mørke farver og læderjakke, men han kunne nu også have andet på. Men nu hvor han stod og betragtede sin vidunderlige kæreste, lagde han mærke til, hvor uskyldig han kunne se ud. Og bare dét, fik André til at føle, at han skulle ligge armene om den kære dreng, og passe på ham. Men det var der ikke tid til lige nu.

Da Theodor hævede det ene øjenbryn og svarede at han gerne ville have André først, smilte André skævt. En lav klukken kom fra ham kort, inden Theodor nåede hen til ham. Theodors ordre, var meget nem at opfylde, og André gjorde det gerne. Theodor, hvis ansigt der var utroligt tæt på hans eget, virkede så uimodståelig. Da hans hånd lagde sig omkring Andrés hage, så André på ham med et kærligt blik, inden hans øjne lukkede sig og deres læber mødtes. Den dejlige følelse af halvgudens læber mod sine, fik André til at ønske at kysset ville være endnu længere end det gjorde. Da han trak sine læber til sig, men stadig havde dem så tæt på Andrés, sukkede André af nydelse og længsel.
Andrés læber formede sig til at skævt smil, da Theodor snakkede om vinen, og han lod drengen tage tingene ud af hænderne på ham, og inden han nåede at gå væk, lod han sine hænder kærtegne drengens. "Alt for dig..." hviskede han blidt som svar på drengens tak.

André fulgte drengen med øjnene imens han gik hen til bordet og lagde blomsten. Et lumsk smil bredte sig over hans læber, og han trådte nærmere drengen. Han gik hen bag ham, tog vinen ud af hans hånd og satte den på bordet, og vendte sit ansigt mod drengens hals. Han indåndede den søde duft af halvguden, og lod derefter blidt sine læber kærtegne hans hud, ved stykket imellem hans hals og skulder. Han lagde langsomt sine hænder om drengen og et suk flød over hans læber igen. Han håbede lidt at Theodor var okay med det, vinen kunne jo vente bare et par minutter mere, kunne den ikke? Desuden... Theodor var så, Theodor-agtig, at André ikke kunne lade være. Han havde så mange forhåbninger til denne date med sin kæreste, og han ville hverken skuffe, eller skuffes. Men havde Theodor de samme forventninger, som André? Hvis ikke, så ville det sikkert ende galt...
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 14/7/2012, 13:35

Theodor stod med vinen og overvejede hvor han havde gjort af poptrækkeren. Et kort øjeblik var han bange for at han havde glemt den, men så så han at den lå bag hans egen medbragte vinflaske og blev rolig igen. Han skulle lige til at samle den op, da han kunne mærke André bag sig. Han stod let foroverbøjet, men rettede sig op, i det samme han mærkede André bag sig. Andrés ansigt var så tæt på hans og Theodor holdte vejret et kort øjeblik. Lyden af André der indåndede hans duft var så.. Intens. Han drejede hovedet, så han bedre kunne se André, også selvom det kun var ud af øjenkrogen. Synet af den måde André kiggede sultent på hans hals var ubærlig. Han havde sådan brug for at mærke ham. Hans bønner blev hørt få sekunder efter, for André begyndte at kysse hans hals. Da han mærkede at André langsomt lagde sine hænder om ham, kunne han ikke lade være med at spænde en smule op i sine mavemuskler.  Det var ikke fordi Theodor var tyk, overhovedet. Men han vidste at André var meget veltrænet, og det følte Theodor han blev nødt til at kunne hamle op med. Derfor havde han jo også sagt ja til at lade sig blive trænet at Ares-sønnen Matt. Ifølge lejrlederen var det fordi Theodor ikke ligefrem var den bedste fighter. Men Theodor så det bare som en god mulighed for at blive lækker for sin kæreste.

Det var først nu Theodor lagde mærke til at André havde taget vinen ud af hånden på ham. Alle hans sanser fokuserede på André. Han kunne knap nok koncentrere sig om vinen, som han ellers havde været så vild efter at få åbnet. Nu var der andre ting han var vild efter. Det han var vild efter stod bag ham, omfavnede ham og kyssede hans hals. Theodor løftede sin arm og førte den om bag og tog fat om Andrés hoved. Han lænede ubevidst sit eget hoved ind mod Andrés. Hvor var han dog glad. Glad for sin dejlige kæreste, der stod og lod sine læber kærtegne hans hals, så blidt, at man skulle tro Theodor var en porcelænsdukke.

Da André sukkede, kunne Theodor ikke lade være med at gøre det samme. Det var som om de var én person. Ligesom et citat, Theodor havde hørt engang; Vi er engle med kun én vinge, men sammen kan vi flyve. André var den person der fik ham til at flyve. André gjorde ham høj. André gjorde ham hel

// Rasteplads med fri wifi, woop!

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 14/7/2012, 17:21

André nød følelsen af at have halvguden så tæt på sig og i sin favn. Ja, nød. Der var ingen andre ord der ville kunne beskrive den følelse han havde, nydelse ramte bare rigtigt. En tilfreds lyd, lød fra ham, imens hans læber kærtegnede hans kærestes hals. Det var så, ja nærmest berusende at mærke drengens hud under sine læber. Han måtte bare have mere. Han hungrede nærmest efter at få mere. Han var afhængig, og Theodor var hans medicin, eller nok nærmere den han var afhængig af.
Uden at tænke over det, lod André sine hænder glide ned igen, men han stoppede ved halvgudens bluses kant. Og derefter, lod han sine hænder glide ind under blusen, og lod dem hvile blidt mod halvgudens mave. Han løftede sit hoved en smule, så hans læber let berørte drengens øre, da han begyndte at hviske;
"Slap bare af.." hviskede André blidt og beroligende. Han kunne godt mærke at halvguden spændte i sine muskler, men det var ikke nødvendigt. André var ligeglad. Han kunne godt lide Theodor som han var, han behøvede nu ikke være toptrænet, så overfladisk var André nu heller ikke.
Desuden så Theodor jo godt ud i forvejen, intet at skamme sig over. Og André var stolt over at han var hans kæreste. Stolt og lykkelig. Han mente faktisk at han ikke kunne få en anden, der ville kunne gøre det samme ved ham som Theodor gjorde, og så var han lidt ligeglad med hvordan Theodor så ud. Selvom det var et stort plus, at André mente at han så så godt ud.
"Vidunderlige dreng..." ordne flød lige så stille ud igen en hans mund, og ind i drengens øre, inden han lod sine læber glide fra hulningen under drengens øre og hele vejen ned af hans hals, langsomt, intenst. Han ønskede intet andet end at være sammen med halvguden, hans kæreste..

//Kreasvigt på højt plan...
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 15/7/2012, 15:27

Theodor mærkede Andrés hænder kører ned mod kanten af hans t-shirt. Han mærkede hvordan André blidt lod sine hænder glide ind under trøjen og lagde dem på hans mave. Slap bare af.. lød det blidt fra André. Hans læber rørte let hans øre, da han hviskede beroligende til Theodor. Theodor nikkede svagt. Så svagt at André nok kun ville lægge mærke til det, fordi hans læber berørte hans øre. Theodors mave begyndte lige så stille at hæve og sænke sig igen, i takt med han slap mere af, ved hjælp af en afslapningsteknik hvor man trak vejret gennem maven. Hånden, Theodor havde placeret på Andrés baghoved, fjernede han langsomt og lagde nu begge sine hænder oven på Andrés, under Theos trøje. Ord kunne ikke beskrive hvor meget Theodor holdte af André. Han nød at mærke hans berøringer, hans læber og hans krop mod sin. 

Vidunderlige dreng.. lød det fra André. Hans læber bevægede sig langsomt ned fra Theodors øre, ned ad hans hals. Theodor sukkede tilfredst; "Mhm". Han elskede Andrés intensitet. Den måde han kunne få hele verden til at rotere om Theodor, fik ham til at føle sig speciel. 

Selvom Theodor ville ønske at dette øjeblik ville vare forevigt, så havde han altså virkelig brug for noget rødvin nu. Han havde brug for at kunne slappe af og rødvin var den bedste kur mod den nervøsitet der farede rundt i Theodors krop. "Kæreste", sagde han og vendte sig langsomt og modvilligt om. Desværre stoppede det også Andrés intense berøring, men det var overhovedet ikke ovre endnu. Dét vidste han med sikkerhed. "Skal vi ikke få gang i den rødvin?" spurgte han og kiggede ind i de smukke, nøddebrune øjne, der tilhørte hans elskede kæreste. Han smilede stort til halvguden foran sig og kærtegnede blidt Andrés kind, mens han holdte hans hånd i den anden. Han rakte ud efter den flaske rødvin, André havde medbragt, med den ene hånd, mens han stadig holdte Andrés hånd med den anden. Han rettede sig op, så han igen stod lige foran André og smilede skævt til ham. "Vil du, eller skal jeg?" spurgte han og hentydede til hvem der skulle åbne flasken. Theodor glædede sig som et lille barn i en forlystelsespark til at han skulle hygge med André. Bare være sammen med ham alene og nyde hans selskab og hans vidunderlige krop. Denne aften.. Nat... Skulle nydes i fulde drag. Og det var ikke svært, da han tilbragte den med hans fantastiske kæreste.

// Nettet stinker her, men jeg kan godt komme på engang imellem når vi er i byen. Så med lidt besvær fik jeg svaret på emnet.. Gudskelov at iPhones kan tage screenshots!

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 26/7/2012, 00:32

Andrés hænder kærtegnede blidt og kærligt Theodors mave, men de stoppede og blev hvor de var, da halvgudens hænder lagde sig ovenpå dem. 
André slappede mere og mere af, og det var snart ret tydeligt for ham, hvor meget han var i sit és lige nu.
Da Theodor kom med et tilfreds suk, smilede André for sig selv. Han kunne ikke blot lide at nyde drengens nærvær, men at drengen også nød Andrés, gjorde ham bare endnu mere... lykkelig.

André var ikke helt tilfreds med at blive afbrudt. Han lod sine hænder falde væk fra drengens mave, men han mærkede den kære dreng, tage hans ene hånd i sin. Et svagt smil bredte sig over hans læber, da han langsomt løftede blikket og så ind i Theodors vidunderlige øjne. Et spørgsmål om noget rødvin nåede ham kun svagt, for et kærtegn mod hans kind havde hans fulde opmærksomhed.
Han så dovnt til imens Theodor rakte ud efter flasken med rødvin. Han nød synet af sin kæreste, og da han rakte rødvinen frem, tog André den blidt ud af hans hænder, efter at have sluppet drengens hånd.
André smilede kælent til Theodor, da han gik forbi ham og hen til det lille bord, han bøjede sig ned og samlede proptrækkeren op. Han stod lidt, og viste først nu hvor nervøs han var. Hans hænder rystede svagt, da han efter fjerde gang stadig ikke havde fået sat proptrækkeren rigtigt. En fustreret lyd kom fra ham. Han hadede at være nervøs, for så endte det bare med at han ikke kunne finde ud af noget som helst. Måske var vinen en god idé, at få gang i. Han ville ikke indrømme det, men han ville gerne have bare en smule hjælp med at få åbnet flasken... Hans hænder rystede, hans blik flakkede, og hans hjerte galoperede af sted i brystet på ham, som om det prøvede at springe ud af brystet på ham, efter at have banket et hul. Bare det nu ikke var tilfældet...
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 28/7/2012, 11:59

Theodor betragtede tavst og smilende André, mens han gik over til det lille bord, med vinen i hænderne. Mens drengen stod og knoklede med vinproppen og poptrækkeren, stod Theo og tjekkede sin kærestes bagdel ud. Et lækkert syn, det var det! En utrolig lækker kæreste! Theodor synes selv det var ret godt scoret. En hetero latino-fyr, som nu var hans og kun hans. Han ville ikke dele sin fangst med nogen. 
Efter at have stået noget tid og gloet på André, hørte han en lille frustreret lyd komme fra sin kæreste og det gik op for ham at André ikke var kommet længere med vinen. Han kunne se Andrés rystende hænder og han smilede kærligt over ham, idet han langsomt, men bestemt, bevægede sig hen imod ham. Theodor stillede sig bag André. Han stod helt tæt op ad ham og lagde forsigtigt sine hænder på hans, hvorefter han overtog flasken og poptrækkeren. Han kunne godt se at André var nervøs og havde brug for hjælp til at åbne vinen, men han vidste også godt at han ikke ville sige noget. Han var lidt af en macho-kan-selv-vil-selv-mand. 

Theodor stod nu halvt bagved André og halvt ved siden af og forsøgte sig med vinflasken. Proppen bar præg af Andrés fejlforsøg, men det varede ikke længe før han endelig fik poptrækkeren sat ordentlig i og trak proppen ud. Det gav en lille pop-lyd og Theodor smilede tilfredst, "Så" sagde han og lænede sig ind over bordet og begyndte at hælde vinen op i de to vinglas. Han satte vinen fra sig og tog istedet glassene i hænderne og rettede sig op. Han vendte sig mod André og gav ham et glas. Derefter gjorde han tegn til at han skulle sætte sig. "Du bestemmer selv hvor du har lyst til at sidde" sagde han blidt og smilede til André. Han havde jo både lagt tæpper og puder frem på gulvet, men man kunne også sagtens sidde i sofaen.. Der var bare ikke særlig meget plads, i forhold til gulvet. 

Tanken om at der nu var en hel flaske rødvin til rådighed, beroligende Theodor en stor del. Det var også rart at vide at han ikke var den eneste af de to, der var nervøs. Hans søde kærestes hjerte bankede sandsynligvis afsted, lige så hurtigt som hans eget gjorde. Han kiggede kærligt over på halvguden og ventede på at han ville sætte sig.

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 2/8/2012, 11:30

Andrés krop stivnede idet han mærkede Theodor stå bag ham, og helt til op af ham. Han mærkede hvordan hænderne æagde sig ovenpå hans egne, og gav slip på tingene, da Theodor overtog dem. Han lod sine hænder falde ned langs hans sider, og drejede hovedet en smule, og kiggede på sin skønne kæreste. Et smil bredte sig over hans læber, og et lavt suk lød fra ham, men det var ikke kun et suk. Ordet tak var en del af det. Han var ret taknemlig for at Theodor var kommet og reddet ham, han følte sig ikke ydmyget, som han normalt gjorde, og ville have haft gjort, hvis han var her med en pige. Men Theodor var... Ja, Theodor, og han var ikke som de andre. Han var... Bedre..

Da pop-lyden lød og André så Theodors meget tilfredse smil, holdt han en latter tilbage. Theodor var så sød, kær, og ja, enestående. Der var ingen som ham, og André var stolt over, at selvom han normalt ikke var til fyre, at han havde fået fat i lige ham.
Da Theodor vendte sig væk og bukkede sig ned for at hælde vinen op i de to glas, udnyttede André chancen til, lige at kigge lidt nærmere på sin kæreste. Imens han stod og betragtede ham, måtte han modstå den trang han fil, til at række ud og røre ved den kære halvgud.
Theodor rejste sig op, og rakte André et glas. Han tog imod det og smilede kærligt til ham. Da han blev bedt om at vælge hvor de skulle sidde, var der ingen tvivl. André nikkede lidt og gik hen til det sted på gulvet, hvor Theodor havde gjort klar. Han satte sig ned og strakte sine lange ben frem for sig, lænede sig tilbage, og støttede sig på den hånd, hvor han ikke holdt vinglasset.
"Kom ned og sæt dig hos mig..." Andrés stemme var indbydende og lokkende, men også en smule bedende. Han bøjede hovedet let og kiggede op på Theodor, med et blik, der var i gang med at klæde ham af. Hvilket var noget han glædede sig enormt til at få lov til at gøre i virkeligheden.
André slog blikket ned og studerede sin vin, i glasset. Hans hjerte hamrede af sted, hurtigere end før. Han glædede sig, var spændt. Men også nervøs. Hvad nu hvis han gjorde noget forkert? Eller fuckede det hele op? Skuffede Theodor? Gik for langt? Gik "for kort"? Hvad nu hvis han ikke var i stand til at tilfredsstille Theodor...?

//Don't hate me! Jeg faldt i søvn igår, men jeg har da i det mindste endelig fået svaret på emnet...? ^^'
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 14/8/2012, 13:43

Theodor løftede det ene bryn og bevægede sig hen mod Andrés lokkende stemme. Han kunne godt lide den måde André kiggede på ham på.. Nærmest som om han afklædte ham med blikket. Theodor smilede skævt og satte sig i overskrævs på sin kæreste. Han lagde mærke til at André sad fraværende og studerede vinen i glasset. Theodor smilede svagt til drengen og lagde sin hånd på hans og gav ham et lille kys. Da han slap sin kærestes læber, lod han sit ansigt være få millimeter fra hans. Han kiggede sin kæreste dybt ind i øjnene. De smukke nøddebrune øjne. Da de havde siddet sådan lidt og kigget hinanden i øjnene,  trak han sig væk og rettede sig op igen.
Vinen, der var i vinglasset i hans hånd så noget så indbydende ud. Overhovedet ikke lige så indbydende, som sin kæreste så ud, men før han kunne nyde noget af sin kæreste, blev han nødt til at få drukket lidt vin. Dog heller ikke for meget vin. Det ville være utroligt ucharmerende og desuden føre til en forfærdelig hovedpine dagen efter. Han kiggede på vinen og derefter op på sin kæreste, og smilede et blændende smil, "Skål" sagde han blidt og klinkede glasset mod Andrés. Han tog en større slurk, end han nok burde have gjort. Vinen var god, en dejlig rund smag - lige som Theodor kunne lide det. Selvom det var sådan Theo kunne lide sin vin, kunne han ikke rigtig koncentrere sig om smagen. Det eneste der kørte rundt i hans hoved, var André. Hans krop, hans øjne, hans læber.. Hver eneste bevægelse han lavede, gav Theodor en sitrende fornemmelse i kroppen. Theodor havde brug for at mærke ham, føle ham og.. elske ham. Theodor satte rødvinsglasset fra sig og sendte André et frækt blik. Han lænede sig ind mod André endnu engang. Denne gang gjorde han det lidt voldsommere og da hans læber mødtes med Andrés var der også mere intensitet i kysset. Theodor var vild efter sin kæreste, og kunne knap vente, nu hvor han endelig havde fået noget rødvin. Hele scenariet var perfekt til den første gang de skulle være intime sammen, og de havde det hele for dem selv. 

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 12/11/2012, 09:27

André sad stadig og studerede sit glas med vinen i, da Theodor satte sig overskrævs på ham. Han prøvede at holde igen, ville ikke skræmme Theodor ved pludselig at kaste sig over ham, som var han en eller anden sindssyg voldtægtsforbryder.
Da André mærkede Theodors hånd ovenpå sin egen, nåede han kun lige at dreje hovedet tidsnok til at tage del et det lille kys som hans kæreste gav ham. Det var en vidunderlig følelse, at kunne mærke hans læber mod sine egne. Et enkelt kys havde aldrig været så betydningsfuldt for ham før, som det var nu.
Kysset var slut, men dog var halvgudens ansigt så tæt på, at han måtte løsrive sit blik fra hans læber, og op til hans øjne, hvilket André bestemt intet havde imod, når nu det var Theodors øjne der var tale om. Hans smukke, smukke, indbydende øjne.
André smilede skævt og så dybt ind i halvgudens øjne med et kærligt blik.
Selv da Theodor trak sig lidt væk og fokuserede på vinen i sit glas, kunne André ikke tage øjnene fra ham. Han nær studerede, eller, han skulle til det. Han nåede ikke længere end til halsen, før halvguden vendte sin opmærksomhed mod ham igen. André skyndte sig at fokusere på fyrens ansigt og smilede kærligt, da han så hans blændende smil.
"Skål.." svarede han blidt og nikkede idet glassene stødte sammen. Han tog glasset op til munden og smagte roligt på vinen. André havde langtfra forstand på vin, han vidste bare når han kunne lide den, og når han ikke kunne. Og den her vin var faktisk okay god efter hans smag.
Han nikkede anerkendende og satte glasset fra sig på gulvet, han rettede fokus mod Theodor så snart han havde sluppet sit tag i glasset, hvor han blev mødt af noget af et syn. Theodors blik ville have slået benene væk under ham, hvis ikke det var fordi at han allerede sad ned, men hans krop reagerede stadig. André mærkede et voldsomt sug i maven, og hvis ikke Theodor havde lænet sig ind mod ham igen, så havde André kastet sig over ham. Og det ville ikke have været billedligt talt.
Denne gang var kysset mere intenst, og det passede André helt fint. Han havde længtes efter sin kæreste så længe nu, at det var ved at drive ham til vanvid.
André trak sig en smule bagud, imens han gengældte det intense kys, og nåede sit mål. Væggen som han nu lænede sig op af, skulle hjælpe ham, så han kunne røre sin kæreste, og stadig side en smule op.
Andrés hænder lagde sig på ryggen af Theodor, og pressede ham en smule tættere ind til sig. Hans læber bevægede sig, legede med halvgudens, opdagede hver evig eneste millimeter af dem, indprentede følelsen af det, og han nød det i fulde drag. Hans hænder sitrede fordi han modstod trangen til at trække halvgudens bluse af, for at kunne beundre halvgudens krop, mærke den med sine egne hænder...

André slap Theodors læber og kigget berusende på hans ansigt inden han sukkende lod sit blik vandre ned til halvgudens overkrop. Hans hænder bevægede sig stille og roligt fra ryggen og om til maven, lod dem hvile lidt midt på hans mave, inden han lod dem vandre ned til kanten af hans bluse. Hans hænder tog fat om kanten, og han tøvede kort inden han kiggede spørgende op på halvguden, ville han tillade det, eller gik det for hurtigt? Andrés hænder rystede. Dels af nervøsitet for at blive afvist, dels af længsel efter at røre ved halvgudens bare overkrop. Og begge følelser var til at spore i hans ellers bedende og spørgende blik.
For André stod tiden stille, det var pinefuldt at vente på Theodors afgørelse, og selvom der ikke var gået mere end få sekunder siden han kiggede op, føltes det allerede som år. Han ventede, ventede på afgørelsen. Og han håbede sådan på et ja.

//Sygdom længe leve!
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Theodor on 16/12/2012, 23:52

Det gav et ubehageligt gib af skuffelse i Theodors krop, da André begyndte at trække sig bagud - væk fra Theodor. Følelsen af at blive afvist begyndte langsomt at samle sig som en klump i halsen. Han følte sig forlegen og ubehageligt til mode over at han havde ladet sine lyster overtage, før han overhovedet havde tjekket med André om det var okay at han sprang på ham. Det var jo ingen gang sikkert at André og Theodor havde tænkt det samme da de havde aftalt at de skulle hygge i hytten. Alt dette nåede at gå igennem Theodors krop og hoved, inden det gik op for ham at André blev ved med at kysse og bare prøvede at støtte sig op af væggen. En vidunderlig følelse af lettelse skød igennem hans krop og gav ham følelsen af at svæve. Det lille sekunds fejlagtige afvisning havde givet Theodor endnu mere lyst til sin dejlige kæreste og med ét blev kysset endnu mere intens. Hvis det stod til Theodor havde han flået sin kærestes og sit eget tøj af med det samme. Men han vidste at alt godt kom til den der ventede og at André nok gerne selv ville afklæde Theodor. Det var jo heller ikke sjovt hvis ens gæster pakkede ens fødselsdagsgaver op, vel?
Theodors ene hånd var omme bag Andrés nakke og den anden støttede på gulvet, fordi han jo nærmest var kravlet med André hen til væggen. Theodor mærkede følelsen af sin kærestes hænder der blidt, men bestemt pressede Theodor tættere mod ham og han nød den.

Pludselig stoppede André det intense kys og virkede optaget af noget andet. Theodor kiggede undrende på sin kæreste, hvis blik var rettet mod Theodors brystkasse. Andrés hænder vandrede langsomt fra Theodors ryg og hen på hans mave. Theodor kiggede ned på halvgudens hænder og da han kiggede op igen var det med et skævt smil, sendt direkte til sin kæreste. Han elskede den måde André kunne kigge på ham på. Som om André aldrig havde set en dreng før. Som om han var en ny planet der skulle udforskes. Theodor vidste godt at André ikke var erfaren når det gjaldt drenge - udover hvad han vidste om sig selv. Men André måtte udforske alt det han ville - både med blikket, hænderne og hvad han ellers kunne finde på. Theodor kiggede smilende på André, mens Andrés blik var fastnet på Theodors hvide trøje. Han kunne mærke Andrés hænder bevæge sig længere ned og det gav et sug i maven på ham. Andrés hænder stoppede ved t-shirtens kant og han kiggede op på Theodor med et lidt usikkert, spørgende blik. Først var Theodor en anelse forvirret, men så gik det op for ham at han spurgte om lov. Theodors hoved, som før var fyldt med længsel, fyldtes med kærlighed. Han var så evigt taknemmelig for at have fundet denne vidunderlige dreng, der var så høflig og kærlig. Hvordan kunne den ondeste af alle guder dog have opdraget sådan en fantastisk skabning? Han var helt ulig alt det man troede om Hades-børnene. Theodor smilede opmuntrende og kærligt til drengen og nikkede, mens han langsomt løftede armene, så det ville være nemmere for halvguden at tage trøjen af ham.

_______________________________
The sweetest taste (privat) - André <3 34gn778
Theodor
Theodor

Fulde navn : Theodor Marcellus Pontorian
Antal indlæg : 217
Join date : 13/03/12

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by André on 28/9/2013, 12:17

Andrés blik der var fuldt med spørgsmål og længsel, gav vist pote. Theodors opmuntrende smil og de løftede arme, gav André en smule selvsikkerhed. Han tog ordentligt fat om trøjes kant og trak den op og over hovedet på den vidunderlige halvgud der sad over ham. Han smed t-shirten på gulvet ved siden af dem, uden at ramme deres glas selvfølgelig, og sukkede skælvende da han så de bare overkrop.
”Åh, Theodor….” Andrés stemme var bare en lille hvisken. Hans hænder plantede sig blidt, ganske forsigtigt, på halvgudens bryst, som kunne han gå i stykker hvert øjeblik. Han lænede sig ind mod halvguden og hvilede panden mod hans brystkasse. Hans øjne var lukkede og hans åndedræt havde ændret struktur, det var blevet mere ujævnt og dybere. Han indåndede halvgudens duft og sukkede endnu en gang. Han kyssede forsigtigt halvgudens brystkasse og trak sig så tilbage og kiggede op på hans kærestes ansigt. Hans øjne var fuldt med begær og længsel, men også beundring og kærlighed.
”Du er smuk..” André havde fået mere styr over sig selv og smilede skævt og forførende. Dog havde den bare overkrop efterladt spor på Andrés egen krop, der reagerede på synet af sin kæreste.
Han lod blikket glide ned over Theodors krop igen og begyndte at kærtegne hans overkrop med hænderne. Han blev forundret hver gang hans fingre ramte et nyt sted, over hvordan han føltes under hans fingerspidser, så blød. Huden var så blød og han kunne slet ikke forstå at han havde muligheden for at røre noget så velskabt som sin kæreste.
André kunne slet ikke holde fingrene fra sin kæreste, han kunne ikke få nok af ham. Hans fingre rørte hver eneste millimeter af halvgudens overkrop, imens begyndte han at kysse ham fra brystkassen, op mod kravebenet, op af halsen, op under øret, tilbage langs kæben, langsomt og han trak tiden ud, for at nyde det endnu mere, smagen af halvgudens hud og følelse af den mod hans læber, og til sidst rettede han kursen mod halvgudens læber og kyssede dem intenst, dybt, begærende, ivrigt og fuld af længsel.
André ønskede at rive sit tøj af og mærke halvgudens nøgen krop mod sin, men han ville ikke gå for hurtigt frem, og hvis han bare gjorde det sådan uden videre, ville det nok også skræmme Theo, desuden ville han nyde at se halvguden knappe hans skjorte op og tage den af ham, og når de så begge havde bare overkroppe, kunne han jo forsøge at tage det skridtet videre, at fjerne mere af det tøj der skjulte hans vidunderlige kæreste om ham selv. Han ønskede at opleve halvgudens kæreste, se hver en millimeter af den og også selv stå som han var uden at skulle skjule sig, så de en gang for alle kunne bekræfte at de var hinandens og at de intet skjulte. Dog skammede han sig lidt over at han havde disse tanker og over hans erektion grundet halvgudens bare overkrop, han følte sig kejtet og uprofessionel, og han håbede så inderligt at Theodor ikke ville more sig over at André var så uerfaren og kikset på så mange områder når det gjaldt drenge. Han ville bare så gerne, men ville ikke gøre sig selv til grin… Derfor håbede han lidt at halvguden ikke lagde mærke til hans reaktion på ham, men han håbede også lidt at han gjorde, men på den anden side, halvguden sad trods alt på ham, så det var nok rimelig usandsynligt hvis han ikke lagde mærke til det…
André
André

Fulde navn : André Jullian Skellington
Alder : 23
Antal indlæg : 119
Join date : 23/12/11
Bosted : Lejren men kom fra Brasilien

Tilbage til toppen Go down

The sweetest taste (privat) - André <3 Empty Re: The sweetest taste (privat) - André <3

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum