Halvblodslejren
Hej med dig!

Velkommen til Halvblodslejren! Godt at du fandt sikkert frem. Vi håber ikke at monstrene har været en alt for stor besværlighed.

Og hvis du allerede er en lejrdeltager i lejren så velkommen tilbage! Håber du har nydt din tid udenfor lejren!
Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Tidsplan


År | 2018

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
» Nice to meet you! You party? I don't ~ May
Whats wrong with me ~Litsa EmptyYesterday at 12:15 by May

» Party by the lake! (May)
Whats wrong with me ~Litsa EmptyYesterday at 11:46 by May

» Throwing a party doesn't seem like a bad thing, right? ~ Nolan
Whats wrong with me ~Litsa Empty28/4/2019, 09:49 by Noe

» Flames {Dean}
Whats wrong with me ~Litsa Empty26/4/2019, 23:25 by Dean

» We have to climb? - Janelle
Whats wrong with me ~Litsa Empty26/4/2019, 22:56 by May

» Music by the fire - Acrisius
Whats wrong with me ~Litsa Empty26/4/2019, 22:42 by May

» Kom og leeeeg!
Whats wrong with me ~Litsa Empty26/4/2019, 15:18 by Janelle

» Eyy! Yooo! People!
Whats wrong with me ~Litsa Empty26/4/2019, 08:40 by Nolan

» Fælles projekt for alle online RPer!
Whats wrong with me ~Litsa Empty20/4/2019, 21:58 by Janelle

Top posting users this month
May
Whats wrong with me ~Litsa I_vote_lcapWhats wrong with me ~Litsa I_voting_barWhats wrong with me ~Litsa I_vote_rcap 
Nolan
Whats wrong with me ~Litsa I_vote_lcapWhats wrong with me ~Litsa I_voting_barWhats wrong with me ~Litsa I_vote_rcap 
Noe
Whats wrong with me ~Litsa I_vote_lcapWhats wrong with me ~Litsa I_voting_barWhats wrong with me ~Litsa I_vote_rcap 


Whats wrong with me ~Litsa

Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Gæst on 20/11/2014, 17:19

Tid: 08:30
Sted: Søen
Vejr: Køligt, næsten omkring frysepunktet overskyet. gråt
Omgivelser: Ikke mange halvguder der har bevæget sig ned mod søen på grund af kulden.
Påklædning: En hvilikket d T-shirt, et pr mørke, men løse bukser. Et pr mørk Nike Free.Jason stod med hænderne i lommerne, hans blik var rettet ud over søen. Langsomt vendte han blikket tilbage mod et træ hvor hans trøje lå, på mange måder var stilheden en længselsfuld glæde for ham, ikke nogen det irriterede ham, intet der forstyrrede hans tanker.
Kulden gjorde ham ikke noget, generede ikke ham, da han for længst havde vænnet sig til at skulle sidde stille i den samme stilling flere timer, nogle gange dage, Sådan havde livet på gaden hærdet ham, efter han var stukket af fra hans far. På et tidspunkt hvor sandheden om ham var for meget, han kunne ikke magte at hans liv ramlede sammen, eller forandrede sig.
Han trak hænderne op af lommerne og knyttede dem, hans blik blev fast og mørkt, nogle minutter stod han bare og stirrede fast og mørkt på søen. Indtil han kom til sig selv med en lettere hovedrysten. Langsomt strakte han sig, gik op mod trøjen. Da han havde fået den samlet op og lagde den over skulderen satte han sig ned under træet lænede sig op af det, og gik tilbage til at stirre ud over søen.


//Sorry det korte svar. //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Re: Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Litsa on 20/11/2014, 22:12

Litsa gik igennem skoven mod søen i sine egne tanker og med et smil om læberne. Hun nød stilheden og roen naturen gav hende, selvom hun nu ellers var en meget social person. Om morgenen kunne hun nu godt lide ro, hvilket var grunden til hun havde forladt hytten. De stramme jeans hun havde på gav ikke meget varme, det samme gjaldt de converse der var på hendes fødder. Til gengæld havde hun et varmt sjal rundt om skuldrene, der dækkede hendes overkrop og skuldre ganske fint. Det var koldt nok til at hun kunne se sin ånde i luften når hun pustede ud. Det morede hun sig kort med, inden hun så rettede fokus frem mod søen. Hendes tanker var på hendes søstre og brødre tilbage i hytten, hvad de mon lavede. Selv når hun var her, prøvede at slippe for deres larm og skænderier, kunne hun ikke lade vær med at tænke på dem.
Hun stoppede op da hun så en dreng ved at træ. Egentlig havde hun regnet med at være alene hernede lige nu, men det så ikke til at ville blive tilfældet. Hun smilede dog lidt og satte igen gang i sine skridt for at gå over imod ham. Måske var han flink nok? Hun kunne i det mindste sige hej. Det var der aldrig nogen der havde taget skade af.
"Godmorgen. Flygter også fra larmen?" Hun stillede sig ved siden af ham og så på søen. Først du hun havde talt færdig så hun ned på ham med et imødekommende smil, for at vise at hun ikke ville være i vejen, hun prøvede blot at være venlig og flink. At sætte sig ned ved siden af ham turde hun ikke helt, der var også grænser for hvor nærgående hun kunne tillade sig at være. I stedet opretholdte hun det venlige smil og håbede han kunne se hun mente det rigtigt.

//I orden ^^
Litsa
Litsa
Vejleder

Fulde navn : Litsa Euanthe
Antal indlæg : 113
Join date : 17/11/14
Bosted : Lejren, Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Re: Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Gæst on 20/11/2014, 23:22

Langsomt valgte han at fokusere på omgivelserne. Jason lod hans sanser tage over, han mærkede hvordan vinden bevægede sig, hvordan jorden vibrerede fra de ting der omgav ham, Vejrtrækningen blev dybere mens han opfangede alle de dufte han kunne. Lyttede til dyrende i skovbunden, så hvordan bølgerne bevægede sig. Sanserne fik fuldt udspil, han overgav sig til dem. Vibrationerne fra jorden og vinden bragte besked om at der var et større væsen på vej, to benet, menneske, han slappede lidt af, efter musklerne i hans krop var blevet spændt da han først mærkede dem. Nu kunne han høre skridtene en kvinde, ung kvinde, et smil bredte sig om hans læber. Nok var han kommet til søen for at blive lidt alene, fra lejrens tumult, men skæbnen ville det anderledes, men i det mindste var det kun en person der var på vej, hvilket ikke undrede ham at der var en, og ikke en hel del, da det var omkring frysepunktet, ikke at kulden burde genere nogen af de andre halvguder så voldsomt. Han var begyndt at holde sig endnu mere for sig selv, efter en række sære hændelser med nogle ting fra hans fortid der var begyndt at hjemsøge ham.
Duften af hende ramte hans næse før han opdagede hun allerede var nede ved søen, den søde duft han genkendte så godt, den var sødere og mere tiltrækkende end nogen af de andre halvguders essens, og derfor mere skræmmende, han kunne ikke stole på hans sanser sammen med denne halvgudinde. Langsomt vendte han blikket mod hende, for at studere hende, det havde aldrig skadet at betragte et andet væsen varsomt og med respekt uden det skulle virker perverst, han gjorde det af ren nysgerrighed. Da han vendte blikket frem igen, var smilet tilbage, et skævt men sikkert smil, der var ingen tvivl i hans sind om hvem hun var datter af.
Stemmen da hun talte behagede ham, hun virkede høflig, en god ting. ”Godmorgen” hans stemme var venlig og rolig, der var ikke noget gemt væk, ikke noget det kunne høres eller opfattes, ”nej jeg vil ikke rigtigt sige jeg flygter fra larmen, mere fra den skade jeg kan gøre” hans stemme var stadig rolig og venlig, han skævede til hende, for at se om hun ville bakke eller blive stående. ”Der er plads nok til os begge to under træet hvis du gerne vil sidde" et smil spillede om hans læber mens han talte, ”Jeg lover dig, jeg bider ikke eller på anden måde har intentioner om at skade dig” han smilede stadig mens han talte, og rettede lidt på sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Re: Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Litsa on 26/11/2014, 08:43

Drengen virkede rolig, en ting hun sjældent havde tænkt her i lejren. Ro og orden var nok ikke ord nogen ville forbinde lejren med. Ikke at det gjorde hende noget, hun var trods alt vokset op i larmen fra krigerne og lugten af svedbog blod. Det var ganske enkelt bare hjem. Men alligevel satte hun stor pris på halvguder der kunne forholde sig i ro i mere end to sekunder. Hun lagde godt mærke til at han virkede noget på vagt overfor hende. Hun kunne ikke bebrejde ham, hendes søskende vaf vist ikke helt kendt for at bruge deres evner til andres fordel end deres eget, meget sjældent i hvert fald. At hun var anderledes, for det meste, det kunne han jo ikke vide.
"Det lyder dramatisk. Er du sikker på du ikke er farlig?" Hun smilede drillende til ham inden hun satte sig ned ved siden af ham med et smil. Hun var ikke bange for ham, hunnvidste nogle halvguder havde stærkere og mere farlige kræfter end andre, hvis han var en af dem og mente han skulle passe på ikke at gøre skade på andre accepterede hun det blot og ville ikke spørger ind til det. Hun så ud på søen med et lavt suk. Der var vist ingen tvivl om at han havde gættet hvem hendes mor var. Men hun kunne ikke sætte finger på hvem han var søn af. Ares, måske. Siden han sad her og ikke ville skade andre? Der var jo kun en ting at gøre for at finde ud af det. Spørge. Men dog på en høflig måde, ingen grund til at bekræfte fordommene. "Mit navn er Litsa, datter af Afrodite, men det har du vist fundet ud af. Og du?" Hun smilede blidt og så ind i hans øjne.
Litsa
Litsa
Vejleder

Fulde navn : Litsa Euanthe
Antal indlæg : 113
Join date : 17/11/14
Bosted : Lejren, Afrodites hytte

Tilbage til toppen Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Re: Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Gæst on 26/11/2014, 10:13

Sanserne blev lukket en smule af, så de ikke ville påvirke ham voldsomt, noget der havde taget ham tid at beherske. Vejrtrækningen fandt men mere normal rytme i stedet for den dybe vejrtrækning han havde siddet med før, for at få alle lugte, dufte omkring ham med, dog vidste han, hvis han forsatte med den vejrtræknings form, hvor alle dufte var med, ville hendes overdøve alt andet og påvirke ham som den altid havde gjort, når han var i nærheden af en af Afrodites børn, specielt kvindernes duft påvirkede ham, som om han var draget af den. Hans muskler spændte igen kort, et velkendt flight or fight gen, han var en kæmper, igen slappede han af, det kunne ikke være rigtigt, al den træning omkring Afrodites børn, så ville han bakke ud ved en direkte konfrontation med en af dem. Kort rystede han på hovedet over den tanke, han ville ikke bare give op, nu skulle han se hvor langt han var noget.
”Ja jeg er helt sikker på at jeg ikke er farlig hvis man er varsom overfor mig” Tonen i hans stemme var drillende ”På hver vores måde er vi alle farlige for andre, men nogen er mere farlige end andre” Hans stemme var stadig venlig. Et lille grin slap over hans læber ved hendes drilleri. Hans sanser satte automatisk i gang igen da hun satte sig ved hans side. Tankerne begyndte at køre i hans hoved. *Der er ikke noget at være bekymret for*, tænkte han for sig selv *hun er bare en pige ligesom alle de andre piger der er her* han vendte hovedet mod hende kort. Da han vendte blikket mod søen igen knyttede han hænderne og lukkede øjnene mens hun talte, ikke for at være uhøflig, men for at lytte da hun præsenterede sig selv. Langsomt nikkede han til hendes or om at han havde fundet ud af hvem hun var datter af, et smil spillede om hans læber. ”Det er et smukt navn til en køn pige, der er datter af en af de smukkeste gudinder” Han forsøgte ikke at flirte men være ærlig og venlig. ”Jason Stark, Søn af Artemis” sagde han så med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Whats wrong with me ~Litsa Empty Re: Whats wrong with me ~Litsa

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum